Hirdetés

2012. május 27., vasárnap

(#10451) Stirbi válasza s-men (#10450) üzenetére

Stirbi
(PH! addikt)

Sztem a driverrel lesz gond, valahogy takaritsad le a régit ,és a 10.12-est tegyed fel.

Rendszer-visszaállitás nem szedi le?

(#10452) s-men válasza Stirbi (#10451) üzenetére

s-men
(fanatikus tag)

ccleaner-rel semmi sem történik...registry-ből se lehet kitörölni....

Megpróbálom azzal...

Üdv : Dani

(#10453) Stirbi válasza s-men (#10452) üzenetére

Stirbi
(PH! addikt)

Legvégső esetben oprendszer re-install ;] .

(#10454) s-men válasza Stirbi (#10453) üzenetére

s-men
(fanatikus tag)

Azért még próbálkozok... :DDD

(#10455) s-men

s-men
(fanatikus tag)

Sikerült feltenni hála...de mindjárt tesztelem is,hogy befagynak-e a dolgok....ha igen akkor eladom a vga-t....

(#10456) s-men válasza s-men (#10455) üzenetére

s-men
(fanatikus tag)

így is befagy....akkor kész....tök mindegy mi van fent....Conter Strike Source és a Dead Island kifagy....

(#10457) eladohardver válasza s-men (#10456) üzenetére

eladohardver
(senior tag)

driver sweepert használj... Catalyst uninstall után... google megmondja hol találd...

[ Szerkesztve ]

¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2Gb tárhely): http://db.tt/xYfvl0TD ¤

(#10458) s-men válasza eladohardver (#10457) üzenetére

s-men
(fanatikus tag)

Köszi...már megoldottam...eladtam a karit...jobban is tettem mert nem volt 100-as.
De az előző tulaja meg engem vert át...itt a ph-n nem lehet mindenkiben megbízni sajnos.

(#10459) csakegysrac

csakegysrac
(újonc)

Hali. Lenne egy kérdésem. Van nekem egy Sapphire Radeon HD4670 1GB 128bit DDR3 PCI-E videó kártyám. Már közel 2 éves a kari, de most kezdtem csak felfigyelni, hogy hány fokon is pörög.. Az ATI Catalyst Control Centeren belül figyeltem és 50 fok körül volt úgy, hogy 10 órát ment a gép, de nem volt különösebben leterhelve, mert csak egy metin 2 és a torrent ment. A kérdésem tehát az lenne, hogy ez az 50 fok ez természetes vagy aggódjak a karimért?:DDD

Ide mit is kell írnom?:D

(#10460) MMIX válasza csakegysrac (#10459) üzenetére

MMIX
(őstag)

Nem kell aggódni, ez még kellemes hőfok egy GPU-nak. De ha mégis aggódnál, akkor szerencsére a Sapphire kártyáknak állítható a ventilátor fordulatszáma a Catalyst Control Centeren.
Enable Manual Fan Control
Ha már 2éves, lehet tele ment porral.

[ Szerkesztve ]

(#10461) Deniweit

Deniweit
(újonc)

Üdvözlet!

szert tettem egy ASUS AH4650 1GB AGP vidikarira de az alaplap (IBM P4.es legfrisseb BIOS s478-as 3,2GHz) nem akarja elfogadni 1 hosszú 2 rövid sípolással jelzi felém hogy nem okés valami. A tápom egy 400W-os Macron. Mi lehet a probléma?
A ventije felpörög, külön táp rajta van.

kipróbáltam egy ASUS K8N-es lapban is az elsőre elfogadta.

Valakinek valami ötlet? Bármi jöhet!

(#10462) mcs

mcs
(senior tag)

Üdv mindenkinek, ismét 4670 tulaj lettem. ;]
Jó áron jutottam hozzá egy Asushoz. ;)

(#10463) pihentagy

pihentagy
(újonc)

Sziasztok!

Van nékem egy HD 4670 kártyám. Valaki meg tudná mondani (vagy dobni egy URL-t), hogy ez a kártya papíron, illetve való életben hogy viszonyul egy i3 2125-be integrált HD3000-hez?

Köszönöm

(#10464) mcs válasza pihentagy (#10463) üzenetére

mcs
(senior tag)

Szénné alázza. Tesztet nem tudok róla mutatni, de biztos lehetsz abban, hogy mérföldekkel gyorsabb annál az Intel izénél. :)

(#10465) Deniweit

Deniweit
(újonc)

Hello!

Végre sikerül működésbe hozni az ASUS AH4650 videókártyát, fel is tettem hozzá a legfrissebb AMD CCC (11.9) drivert de a gép indulásakor 50%os eséllyel az üdvözlőképernyő előtt kék halált kapok az atikmpag.sys-re hivatkozva
op rendszer WIN7, driver nélkül nem kaptam ilyen hibát.
Monitor (full hd) HDMI-n keresztül van csatlakoztatva.

Kicist idegesítő hogy csak kb minden második indulásra van gép :(((

Már próbáltam régebbi driverrrel ami az asus honlapján van (8.65) ; memória tesztet is futtattam; mivel eddig csak indulásnál fordult elő (nem hajtottam még meg a kártyát) és alapjáraton a gpu-z 40fokot mutatott ezért a túlmelegedést is kilőttem.

Esetleg valakinek egyéb ötlet??

(#10466) pihentagy válasza Deniweit (#10465) üzenetére

pihentagy
(újonc)

Nem, ötlet (bocs), csak meglepődés, nekem szépen netről leszedte hozzá a drivert, működik is jól, nem is kaptam az én 4670-eshez Win7-es drivert.

(#10467) zoltanz

zoltanz
(PH! kedvence)

Gigabyte hd4670 érdekesen oldották meg a RAM hűtést, félig rálóg a borda, félig nem. :DDD (de legalább nem ragasztott kivitel)

Vak tyúk is talál taknyot... XDD A programozás azért jó mert a legegyszerűbb dolgot is meg lehet oldani mesterien.

(#10468) grafika95 válasza pihentagy (#10463) üzenetére

grafika95
(lelkes újonc)

Ahogy írták biztosan alázza (már csak azért is, mert az nem dedikált, hanem integrált)
Amúgy pár perc google... :
hd3000-esek 3dmark06-ban
elvileg ilyen eredmények születtek neten hd3000-oskról
"min: 1392 avg: 3572.1 (14%) max: 5853 Points"
(nem desktop, hanem mobility eredmények)

míg 4670M-nél
"min: 6704 avg: 6995 (27%) max: 7620 Points"

Nekem is 4670 512 ddr3-a, van. Asztali gépen olyan 8000 körüli pontokat kap (konfigtól, húzástól függően)

[ Szerkesztve ]

4670-es Videókarit + Acelero S1 hűtéssel cserélnék 4850-re

(#10469) VaMik

VaMik
(tag)

Srácok, aki ért hozzá válaszoljon nekem. A Gigabyte 4670-es gyári hűtésű kártyának (nem a zalmanos kivitel) megfelelő a hűtője? Nem túl hangos?

(#10470) VaMik válasza zoltanz (#10467) üzenetére

VaMik
(tag)

Gyári hűtésű a Gigabyte 4670-es kártyád ugyen, nem a zalmanos kivitel? Megfelelő a hűtés, nem túl hangos?

[ Szerkesztve ]

(#10471) mcs válasza VaMik (#10470) üzenetére

mcs
(senior tag)

Próbáld ki, és meghallod. :D
Én elvoltam vele annak ellenére, hogy 100%-on pörgött egyfolytába. De akad olyasvalaki is, aki számára felér egy porszívóval.

(#10472) kkf

kkf
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Egyik barátom 1080-as H.264-es filmeket szeretne a 2,53Gz-es P4-es gépén lejátszani. Nem meglepő módon egy Geforce FX5200-es társaságában ez nem nagyon akar menni neki.
Beruházna egy AGP-s ATI 4650-re, de vajon az tehermentesítené-e annyira a procit, hogy akadásmentes lenne a lejátszás?
A válaszokat előre is köszönöm.

"A fiút úgy lehet a lánytól a legkönnyebben megkülönbözetni, hogy a fiúnak nagyobb f@sza van :D"

(#10473) pihentagy válasza kkf (#10472) üzenetére

pihentagy
(újonc)

Szia! Nekem P4 Prescott-om volt 1,5 Gb Rammal, HD 4670-os kártyával. Semmilyen lejátszóval nem sikerült HD videót lejátszani :(

(#10474) pihentagy válasza kkf (#10472) üzenetére

pihentagy
(újonc)

Szóval hacsak nem találsz valami szuper lejátszót, ahol a GPU csinálja a dekódolást, akkor kevés hozzá a proci, és azért nem fog menni.

(#10475) kkf válasza pihentagy (#10474) üzenetére

kkf
(kvázi-tag)

pont ez a szép, hogy már dögivel vannak ilyen lejátszók
VLC player, media player classic home cinema, ezek már hardverből küldik, de még emellett sem lehetek benne biztos, kellene vki, aki konkrétan ki is próbálta

"A fiút úgy lehet a lánytól a legkönnyebben megkülönbözetni, hogy a fiúnak nagyobb f@sza van :D"

(#10476) Stirbi válasza kkf (#10475) üzenetére

Stirbi
(PH! addikt)

én is VLC-t használok, ott ha jól tudom automatikus, hogy a dekódoláshoz a gpu-t használja, a media palyer classic-nál bekell állitani manuállisan, amit itt le is van irva+ képekkel illusztrálva. :K

[ Szerkesztve ]

(#10477) MaTMaN

MaTMaN
(tag)
LOGOUT blog

Üdv!

Az lenne a kérdés, hogy a Sapphire Radeon HD4670-es videókártya (1GB, DDR3, 750/1600) körülbelül mire elég? HD videókkal hogy áll? Játékoknál körülbelül mire elég?

Előre is köszönöm:

MaTMaN - [szellemes aláírás helye] - XFire: matmanhun

(#10478) RootRulez

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Sziasztok!

4650/70 tulajokat kérdezném, mostanság milyen driverrel használjátok XP-n? Telepítenem kéne egy gépet, és nem tudom melyik driver lenne a legjobb...

Köszi: RR

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#10479) Stirbi válasza RootRulez (#10478) üzenetére

Stirbi
(PH! addikt)

Üdv,én nálam a 10.12 vált be a legjobban.

(#10480) RootRulez válasza Stirbi (#10479) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az még a hotfixes volt? :F

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.uw.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#10481) Raynbow74

Raynbow74
(újonc)

HDMI kábellel összekötöttem a gépet és az lcd tvt. A kép megfelelő, ám a hang nem megy át. A hangeszközöknél van egy HD Audio HDMI output és egy ATI HDMI audio is, ám az utóbbinál azt írja nincs csatlakoztatva. A videókártyám HD 4670.
A segítségeteket kérném!

(#10482) _DiEGO_ válasza Raynbow74 (#10481) üzenetére

_DiEGO_
(senior tag)

A kiemelt ATI HDMI Output résznek aktívnak kell lennie - akkor jobb klikk rá és az legyen az alapértelmezett ... az legyen kipipálva .

[link]

[ Szerkesztve ]

Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan Lb@szni: na ehhez már számítógép is kell .

(#10483) petakpa1

petakpa1
(senior tag)
LOGOUT blog

AGP-s 4650 esetén csak az ún hotfixes drivert kell feltelepíteni vagy egy normált és arra a hotfixeset?

"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))

(#10484) bugizozi válasza petakpa1 (#10483) üzenetére

bugizozi
(fanatikus tag)

A Hotfixeset!

szvsz a normált nem is engedi

Ami működik, ahhoz nem szabad hozzányúlni!

(#10485) davidklmn

davidklmn
(újonc)

Sziasztok!
Vennék egy Sapphire PCIE HD 6450 512MB GDDR5 Videókarit egy FSC Esprimo P5615-ös gépbe. Ha jól keresgéltem utána akkor az alaplap Fujitsu D2461 típusú.
A kérdésem az lenne hogy kivitelezhető e az összerakása! :)
Válaszokat előre is köszi!

...

(#10486) _DiEGO_ válasza davidklmn (#10485) üzenetére

_DiEGO_
(senior tag)

Ha netán erről volna szó , akkor belemehet - a tápegység a kérdés csak...

Tévedni emberi dolog, de valamit igazán hatásosan Lb@szni: na ehhez már számítógép is kell .

(#10487) _DiEGO_ válasza davidklmn (#10485) üzenetére

_DiEGO_
(senior tag)

Találni ilyet is , szóval ha ezzel oksa akkor az általad választottal is tuti jó lesz ;)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.