- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Aktív témák
-
haky
senior tag
Óriási PROBLÉMA VAN

HAver vett egy ds4-est, mivel nekem is az van és nekem nagyon bejött. Tegnap összeraktuk a gépét DS4/D805/7600GT/Kingmax Mars memória 512/667/550W. Bekapcsoljuk és kb 3mp és kikapcsol majd magától megint be majd ki, be/ki a végtelenségig. Ha kivesszük belőle a memóriát akkor ugyanezt csinálja, h ki/be kapcsol csak közben még sípol is vagyis tuti nem a memória a baja. Kipróbáltuk más ram-al geil ddr2 800-assal ami az enyém az sem ment, más procival egy cerkóffal
az sem ment, 3 féle táppal egyikkel sem ment. 6600-as vga-val semmi.
Ma hozott egy újat az előzőt reggel visszavitte és ugyanazt csinálja.
Mi lehet a baj? Az nagy gáz, h a proci melletti 4X4-es tápcsatira csak 2X4-es van rákötve? Sztem nem mert elvileg csak extreme esetkben kell az a plusz nem véletlen van ledugózva, igaz nekem otthon be van kötve, de a haver tápján nincs plussz 2X4-es csati.
????????????????????????????????????????????????
Segítségeteket előrre is köszönjük
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az sem ment, 3 féle táppal egyikkel sem ment. 6600-as vga-val semmi.
Ma hozott egy újat az előzőt reggel visszavitte és ugyanazt csinálja.