Új hozzászólás Aktív témák
-
opcsi
csendes tag
Sziasztok!
Némi segítségre van szükségem. Elképzelhető, hogy kell vennem egy videókártyát, mert egy progimnak speciálisak a minimális rendszerkövetelményei. Ezzel nincs is gond, viszont nem tudom, hogy az alaplapom támogatja-e ezt a kártyát.
Az alaplapom egy Gigabyte GA-965P-DS3-as, a kártya meg, amit a progi akar, egy nVidia Quadro FX valamilyen, de minimum belépő kategória, pl. 560-as.
Eddig nem tudtam kideríteni, hogy az alaplapom támogatja-e a Quadro FX cuccokat, de azt tudom, hogy csatlakoztathatóak egymáshoz PCIe-vel.Egy általam is megfizethető ÚJ kártya, ami alacsony kategóriás, de benne van a program minimumfeltételeiben, olyan 45e Ft-tól kezdődik. Egy csúcskategóriás, ámde HASZNÁLT kártyát, pl. egy FX 3450-est 30e-ért is tudnék venni. Ez nem kis pénz számomra, így szeretném tudni, hogy támogatná-e az alaplapom. Sajnos, a gyártó oldalán nem találtam erre vonatkozó infókat.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elindult a One UI 8 frissítés
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest