- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
braker
tag
Nagy rá az esély hogy az alaplap régi nekki.
-
braker
tag
Van 1 olyan problémám a kártyával hogy berakom a gépbe és ugy kezdi hogy 2 percig tőlt vallami aztán behoza a monitort.Alaplapott azért akkarok cserélni mert a kártya azt csinálja hogy service pack 2-re fellrakom aztán fellrakom a kártyát ezzel nincs is probléma de amikkor az alaplaphoz amitt adtak hangkártyát tellepiteném bedőglik ugyanott ,és ez a játékok 95%-hoz kell.Service pack 3-on is megnéztem de ott már a windows-t sem akkarta behozni.Gondolom az alaplap lesz a bűnős még a tápott mondták de service pack 2-őn akkor neműkődne a kártya igy nemaz maradt az alaplap.
-
braker
tag
a 2gb ram megvan.1 jó alaplap kellene meg 1 vga ami nemolyan drága és megvanak 30-bol.
-
braker
tag
Azt szeretném megkérdezni te mit ajánlanáll a helyembe? Vagy lecseréllem a videókártyát vagy szerzek be egy alaplapott és ugy műkődik a kártya is vagy lecserélem a gépet de az nemfog menni mivell nincs rá pénzem.
-
braker
tag
Amúgy az intel pentium mellé miért nemérdemes nagy vga-t tenni?
-
braker
tag
A procim intel pentium d 2.66 ghz-es proci az alaplap asus p5sd2-fm/s.
-
braker
tag
1 kérdés 1 jó kártyát ajánlanátok nekem ami nemolyan drága és erős játékokhoz meg 1 alaplapot ami megint nemdrága és műkődne velle és 30 ezres keretbőll.
-
braker
tag
ohhh hogy az a.... hát úgy télleg ratyi a kártya
-
braker
tag
Akkor magyarán ha minden cuccom a gépben ddr 2-es attól még lehetett volna ddr5-ős kártyám is.
-
braker
tag
Az ati 5570-et vettem meg mivell ddr 2-es a gépem és drága lenne mindent kicserélni.Igen óriási küllőmbség van ddr2 meg ddr5-ős változatta kőzőtt ezt bellátom énis,ezért probáltam a legnagyobb számú kártyát hogy minéll erősebb legyen a gép.Majd kiderül ha mennek rajta a játékok amik megjelenek a kővetkező 1-2 évben akkor nemlesz egy szavam se.
-
braker
tag
Amúgy te 4850-est hol láttal 20 ezerért?23-ért talláltam legolcsobban.
-
braker
tag
Ezt a tesztet néztem énis de az ati 5570-nél nincsen nagyobb ddr 2-es kártya most, és nincs pénzem lecserélni az egész gépet de amúgy ezeknek a játékok nagyrészével nemis játszanék amiről van a teszt max a crysis amit kiprobálnék az a gta 4 meg most jőnn ki a maffia 2 igen annak is kell a gép de elméletileg azt bírni kell majd nekki csak a 4 magal lesz a probléma mert az nincs meg csak 2.A kártyát 23-ért vettem meg 1280x1024-es fellbontásu 19 col-os monitora 4850-el az a probléma hogy ddr 3-as van csak az egész gépet mire lecserélném az nem 30 ezer lenne most anyi pénzem nincs, most 1 alaplapot fogok venni a kártya mellé mert most éppen 1 asus p5sd2 fm/s van amivell nemükődik az ati kártya, de ezek szerint a Gigabyte Ga-965p-DS3 jó nekki.A gta 4-et minimum kőzepesen kell majd műkődnie majd kiderül.
-
braker
tag
Ahogy láttom 4850-ből nincs ddr 2 igy az kilőve nekem.
-
braker
tag
Tényleg enyire rossz ez a videókártya? Most egy Nvidia 7500-as van annál bármi jobb szerintem.De nemlétezik hogy olyan gyenge lenne ez a videókártya hogy az új játékok ne műkődnének rajta.Nekem nemkell egy nagy erőmű ami a játkokat 90 fps-el visszi nekem elég ha műkődiknek a játékok és pár évig tartson ki a kártya.A 2 giga ram megvan azzal nincs probléma mondjuk abbol is lehetne 1 picit tőbb.1 kérdés ezek a kártyák ddr2-ben is jobban teljeseitenek mint az ati 5570-en?
-
braker
tag
Hello mindenki azt szeretném megkérdezni hogy Gigabyte GA-965P-S3 nevű alaplap jó lenne-e 1 ati 5570-es ddr2-es kártyának 1 intel pentium 2.66 Ghz-nek és 1 fsp 400-as apn tápnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest