- HP notebook topic
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA® driverek topikja
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvdbackuper
őstag
válasz
7Heads Drago #4080 üzenetére
sztem az a proci fesz...
cseréld ki a tápot... -
Dreft
csendes tag
válasz
7Heads Drago #4071 üzenetére
BIOS a legfrissebb stabil (F7) van fenn.
Csak azért szeretném bekapcsolni mert úgy a leghalkabb amikor működik.
+ 2 valami hőmérsékletét is méri ha be van kapcsolva. -
fer
őstag
válasz
7Heads Drago #4075 üzenetére
Ezek szerint nincs kék halálod, akkor vedd ki a pipát az automatikus újraindulás elől!
A tápcsatlakozónál a jó kontaktra akartam kitérni, hogy nincs-e valami lazán ami esetleg okot adhat ilyenekre! -
fer
őstag
válasz
7Heads Drago #4073 üzenetére
Szürkét használtam, ha jól emlékszem titan! De bármilyen paszta megteszi amit proci alá lehet tenni! A lefagyás oka lehet más is, pl. nézd meg a vga kiegészítő tápcsatit!
-
fer
őstag
válasz
7Heads Drago #4065 üzenetére
Ha jól értem 1066-on nem akarnak menni a memók, de 800-on minden ok! Hát nekem sem hajlandóak a csx memók 1066-on menni hiba nélkül, de 900 jól mennek! Szerintem a lapnak túl magas az 1066-os freki! Én elvittem egyik haverhoz a ramokat és nála a p35-ös lapban hiba nélkül mentek 1066-on! Szerintem nem a ramokkal van a baj, bár a régebbi kingmaxok nem mind bírták a ráírt frekit, ezt több fórumban olvastam, ezért kerültem is ezt a ramot, de mára már lehet javult a helyzet náluk is! De még meg lehetne próbálni más fajta 1066-os ramot is, de szerintem nem fog változni a helyzet!
Még egyet megpróbálhatsz, attól függ milyen régi a lapod, az NB borda újrapasztázást, nálam bevált, 2-3 fokot esett a hőmérséklet, és sokkal gyorsabb, stabilabb lett az egész rendszer, bár a leszedése egy kicsit nehézkes volt, az a ragacs nagyon odafogta!
-
Bluegene
addikt
válasz
7Heads Drago #4067 üzenetére
nem tudom, nekem a geil ultrák 1066-osok voltak
hát úgy tűnik vmi összeférhetelenségi dolog van, előfordul(pl hallottam olyat h vkinek az AMd-s asrock lapja nem ment 2X1GB corsair-rel, de 2X2GB-tal ment)
erre nincs magyarázat, cseréld el a ramokat az a legokosabb, valószínűleg nincs hibája a ram-nak sztem, csak nem komálják egymást
persze mielőtt eladod/elcseréled, próbáld ki ismi lapjában, mert lehert tényleg a ramokkal van gond
-
Bluegene
addikt
válasz
7Heads Drago #4065 üzenetére
én nemrégiben geil ultra 2X2GB-tal próbáltam, és gond nélkül ment
800@CL4-be is(2,1 volton)
-
tlac
nagyúr
válasz
7Heads Drago #3875 üzenetére
csak a ramot cseréled a gépen?
mert ezzel nem leszel előrébb, inkább 2x2 gigás kitben gondolkozz -
hoffman_
nagyúr
válasz
7Heads Drago #3875 üzenetére
Nem 100% de mintha úgy rémlene, hogy az én A-Datáim is ilyen chipre épülnének. Gond nélkül mennek, nem volt RAM gondom 2 év alatt. Jelenleg 800, 5-5-5-18on megy, de csak mert valami bujkál a gépben, eddig 5-5-5-15 és 1000, ennyit minden erőfeszítés nélkül hozott. Bár nekem DS3P-m van, de az lényegében DS4(inkább mint DS3)
-
Bluegene
addikt
válasz
7Heads Drago #3656 üzenetére
én beleraktam egy sata dvd írót, semmi baja, ha gondod van cseréld a csatlakozó helyet
-
hoffman_
nagyúr
válasz
7Heads Drago #3656 üzenetére
Nekem 965P-DS3P lapom van ugye, és pont, hogy az IDE-s optikai meghajtó volt halott. Vettem egy sata-sat, potom 5k-ért, és szárnyal mint egy sárkány
CyberJedi-hez pedig annyit
Hasonló probléma állott fent nékem is
Kb. 1 évig szívtam vele a töketlenségem, és a lehetőségek+idő hiánya miatt...JMicron chip szopatott szénné. Egy IDE-s dvd-vel... Tök hulla vót. És láss csodát, Pioneer volt...
-
tlac
nagyúr
válasz
7Heads Drago #3652 üzenetére
ezeket lekapcsolva nem szokott jobb lenni a tuning (esetleg extrém esetben)
CyberJedi:
ezt így kellene mindenkinek, megoldja a problémáját, aztán közli a megoldást
-
tlac
nagyúr
válasz
7Heads Drago #3650 üzenetére
"ramot rakd 5,5,5,15-re, a többi időzítés legyen auto-n
mch, fsb +0,1" -
tlac
nagyúr
válasz
7Heads Drago #3648 üzenetére
utolsó nem bétát
-
tlac
nagyúr
válasz
7Heads Drago #3645 üzenetére
frissíts biost, nem baj, ha nincs szünetmentes
A Ds4-es lapom egy 6420-as procival 413 mhz felett kifagy, Kingmax ddr800 ram-okkal 4-4-4-12 mellett.
A szorzót is hiába veszem vissza. Illetve feszt hiába adok többet és az időzítést is próbáltam 5-5-5-15-re visszavenni.ramot rakd 5,5,5,15-re, a többi időzítés legyen auto-n
mch, fsb +0,1
pci-e: normal
proci: 1,4V -
válasz
7Heads Drago #3645 üzenetére
Az E6420 elvileg csak az L2 cache méretében tér el az E6400-tól, tehát valószínűleg némi szerencse kellett hozzá, hogy meghúzd 413MHz-re, de azért ajánlott lenne frissíteni a BIOS-t.
-
tlac
nagyúr
válasz
7Heads Drago #2414 üzenetére
garis problémám van velük...
ha jobban érdekel, akkor pü-ben -
tlac
nagyúr
válasz
7Heads Drago #2404 üzenetére
nem érdemes, kivéve ha olcsón megúszod és később veszel p35-ös lapot is, szerintem a p965 nem bír el ekkora sebességet, egy szerencsésebb ram lehet bírná
inkább a mostanit próbáld belőni 900 cl4-re, 450-es fsb mellett, az sem olyan rossz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Steam topic
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- Fúziós energiát vásárol a Google
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged