Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
kezu
tag
sziasztok (es kellemes unnepeket)
Par napja kaptam egy ilyen rendszert, nagyon tetszik, eddig no para vele, viszont most van egy kis gond, megpedig az, h:
ravan dugva a gep (a kerek feketereaztan most radugtam egy dvd lejatszot az ac3 kimenetekre(szol is rendesen dolbyban), viszont igy, hogy mind2 ravan dugva, elekezdett zugni. negyed hangeronel nem hallhato, de mivel valamiert halk ac3 modban, es felkell huzni, h halljam jol a dvd-t/pc-t, elojon egy alap sisterges (kb 3/5 hangeronel van ez, pcrol ez a normal hangero ha kivan nyomva)
szerk: most neztem meg, es ez alapbol a dvdbol jon, tehat, ha kihuzom a pc-t, akkor is van ez a sisterges, viszont siman a pcnel nincs, mi lehet ez?
tehat a lenyeg, h rajta van ac3 dugaszokban a 6 kabel a dvdvel osszekapcs. es van egy alap sisterges, ha a pc van radugva, akkor nincs semmi ilyesmi
ezen mivel lehet javitani? talan a jobb minosegu kabel vagy mi? -
Samee
tag
OFF
Kellemes Ünnepeket mindenkinek!!! ;)
ON -
Henker2
addikt
válasz
LeslieG Jr. #3496 üzenetére
Jaja! Én is mindig megszenvedek az 5.1 bekötésével!
Hy -
LeslieG Jr.
őstag
Sziasztok!
A mai nap boldog tulaja lettem ennek a csodának. Nagyon meg vagyok elégedve a szerkezettel.Nagyon jól szól. Bár egy picit szenvedtem a hangkártyára kötéssel mire rájöttem hogy szólhat 5.1-ben a ketyere.
Le is csekoltam gyorsan néhány filmel
[Szerkesztve] -
-
Freespace
tag
válasz
Motion_Blur #3492 üzenetére
Az előző Creativom volt hasonló teljesítményű tényleg az sem volt semmi, bontani már lehet vele
-
Henker2
addikt
válasz
Freespace #3489 üzenetére
Látom sikerült beszerezned a cumót! Bemész egy elketronikai boltba ott lehet kábelt kapni! A front és rear hanszórókat ha felcseréled semmi nem történik, illetve igen, felcserélődnek a hangok! De csak ennyi! Természetesen kézzel is állíthatod a spotmétert, a távirányító csak kényelmi szempontból van! Szerintem ha elromlik a távirányítója, garanciálisan cserélniük vagy javítaniuk kell!
Az utolsó kérdésedre egyszerű a válasz! : Ahogy neked a legjobban füledre esik a hangzás, úgy állítsd be!
Milyen hangkarid is van? Ezt még írd már le! Lehet lesz még egy-két észrevételem ezzel kapcsiban! -
Freespace
tag
válasz
racing01 #3488 üzenetére
Hi kössz a válaszokat, szerencsére a FUSE-t még nem tekergettem, de akkor nem is fogom, A kábeleket is sikerült bekötnöm, csak sajna a fronthoz rövid a kábel és ahoz majd vennem kell, kb mennyi ennek métere és hol lehet ilyet beszerezni?
Mewg még az is érdekelne ha a front és a rear hangszorokat felcserélem akkor az hosszu távon is egészséges vagy inkább mindent csak a helyére?
Egyébként mivel most este van nem tudtam igazán felcsavarni meg egy két mélytesztet meghallgatni de amint felkel a nap má tekerem is fel a hangerőt!
De így is nagyon meggyőző már kinézetre is és nagyon tetszik az is hogy amikro távirányitóval hangosítom akkor tekeredik a hangerő szabályzó a ládán is, jah akkor ennek nem árt ha kézzel is tekergetem? Vagy inkább csak távirányitóval?
Meg ha véletlen elromlana ez a távirányitó lehet hozzá kaponi ujjat?
Hát egyenlőre ennyit kicsit elhalmoztalak titeket kérdésekkel de ha valaki tudná válaszolni azt megköszönném.
Jah és eszembe jutot még egy kérdés ti milyen beállitást ajánlotok kinek hogy van a bass a center és a surround feltekerve?
[Szerkesztve] -
Freespace
tag
Hali!
Megvettem és bekötöttem a centert meg a két forntot majd bekapcsoltam majd leeset az állam, most kötöm be a többit meg elrendezem aztán egész este mokázok
Majd persze bövebben is leirom tapasztalataimat!
Egyébként csak egy kérdés illetve 2:
1 a hátsokba is csak simán becsiptetem a kábeleket az nem baj hogy akkor azok a rugos pattinto micsodák kicsit kijebb állnak mint alaphelyzetben? mámint nem fog az ha mondjuk ha kiveszem elfáradni a rugo benne? lehet ez hülyeség
2. második-at elfelejtettem remélem eszembe jut
megvan mi az a FUSE forgathato valami a subwoofer hátulján?
[Szerkesztve] -
-
Freespace
tag
Hi!
Na már csak pár óra választ el attól hogy Genius tulajdonos legyek, azt akartam kérdezni hogy közvetlen TV-hez is hozzá lehet kötni? -
BLiNk3r
senior tag
Nem tudja valaki, hogy hány év gari van a cuccra?
Most jöttem haza külföldről, és kicsit meglepődtem, hogy a jobb első hangszóró meg se mukkan. Gondoltam kábelhiba, de a másik kábellel is ugyanaz az eset.
Lehet az erősítő részben toszódott el vmi? -
Freespace
tag
válasz
Motion_Blur #3478 üzenetére
Teljesítményre mennyi?
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur #3404 üzenetére
Nos az X-530 mellett döntöttem az ára miatt. Már itt dübörög a lábam alatt
-
Freespace
tag
Má nagyon várom asszem holnap este jobban megismerkedek a szomszédokkal
-
Freespace
tag
Ok kössz a választ akkor megfogadom a tanácsodat és holnap első ( na jó 2.) utam egyenesen az Auchan-ba vezet!!!!!!!
-
Freespace
tag
Kössz a gyors válaszokat, má nagyon várom a holnap estét, jah eszembe jutott mit akratm még kérdezni:
Szoval ilyen cuccot sok hely árulnak:
Saturn: 35000Ft
Mediamarkt:32000Ft
Bluefis:28000Ft
Auchan:28000Ft
Hozzám az Auchan van a legközelebb de a cucc elvileg ugyanaz bárhol veszem, szóval végülis az sem baj ha Auchan-os nem, vagy akkor már megéri legalább a Bluefis-be venni? -
bozont
veterán
-
Freespace
tag
Hi mindenkienk!
Na ugy néz ki holnaptól én is boldog Genius tulaj leszek!
Igy közvetlen vásárlás elött eszembe jutott pár kérdés amire nagyon kiváncsi lennék:
1. Ha netán nem akarom max-on hallgatni akkor lehet-e hozzá valahogy fülhalgatót csatlakoztatni?
2. Másik hogy láttam a hátulján vannak valami borda szerüségek, azok mi célt szolgálnak?
Asszem ezek a legfontosabbak de lehet még eszembe jut valami , ha megvettem beszámolok a tapasztalataimról és akkor összehasonlitom a mostani Creative P5800-asommal is, bár valaki azt irta nem kérdéses hogy nagyságrendekkel jobb a Genius remélem igaza lessz! -
jaaman
tag
válasz
Turbolada II #3457 üzenetére
Hali!
Bocsi Turbolada II nem tudnál nekem segíteni?
-center helyett a jobb sorrund
-bal sorrund helyett a center
bekötéssel tutti nincs gond , valszínű hogy szoftveres a probléma.Bár ha neked van esetleg más tipped szívesen fogadom és megköszönöm
Bárkinek megköszönném ha tudna segíteni. -
Samee
tag
Tegyetek meg valamit nekem....
Keressetek rá,h a 2 típusnak mennyi és mekkora a topicja itt a ph-n. Én ezért választottam a Geniust nameg azért mert szép és sok az elégedett tulaj a topicok alapján. Ozaki meg zúg is ráadásul, erősen. -
Henker2
addikt
válasz
Turbolada II #3464 üzenetére
Akkor még jó, hogy anno a Genius mellett döntöttem! Egyébként ezt csak azért ajánlottam, de nem is igazán a jánlottam, hanem inkább csak árkategóriában javasoltam. Amúgy mit tucc elmondani a mostani hangcuccomról? Vagy nem igazán ismert még ez?
-
Freespace
tag
válasz
Turbolada II #3457 üzenetére
Kb 25-30e-ért tudsz jobbat ajánlani?, én holnap karok egy ilyen cuccost venni mert jobbat nem találtam.
-
Turbolada II
őstag
válasz
Motion_Blur #3437 üzenetére
Hát ez eléggé gyagyinak néz ki. Úgy látszik fröcsentett műanyagból készültek a hangfalak. Nemhiába 26000 Ft a Genius.
-
Hoek
tag
Igy van kikapcs. állapotban is zúg, és teljesen egyértelműen a trafó felől, tehát az alja felől, persze csak ha be van dugva és a főkapcsolója is be van kapcs.
Úgy is kérdezhetném,hogy nem tudjaátok véletlen mit lehet egy zúgós trafóval kezdeni ? (bár ígymár ez egy kicsit off) -
DM-Fan
nagyúr
Vegye csak a gagyi Audigy-t az, akivel elhitették, hogy jó. (az Audigy-n levő hangchip sem kerül többe, mint az integrált cuccon levő, megnyugtatlak, csak nagyobb a parasztvakítás körülötte). Nem az SB-nél kezdődik a minőségi hangkártya, de igazából egy HT mellett teljsen mindegy, hogy mivel hajtod. Közel ugyanazt fogod hallani.
Nem a hangkártya miatt zúgnak egyes Genius HT-ök, hanem ha figylemesen elolvasod az előtted szólót, akkor láthatod magad is, hogy elektronikai probléma miatt: nevezetesen a beépített erősítő trafójának egyik tekercse miatt. Egyébként csak kikapcsolt állapotban jelentkezik a ''probléma'' (nem nevezném igazán problémának), és akkor is, ha be sincs kötve a hangfalszett, tehát abszolút nem a hangkártya a ludas. Az enyém pl. annyira halkan teszi mindezt, hogy csak akkor hallom, ha közelhajolok a mélynyomó hátuljához. -
Sanya
nagyúr
a zúgás kiküszöbölésére ajánlatos hangkártyát is vásárolni a 3 forintos hangchip helyére. megéri. ég és föld a különbség (főleg, ha audigy 2 zs
-
Hoek
tag
Igen zúg, de csak néhány darab. Egyébbként nemrég segítettem beszerezni egyet, és az is zúgott. Tipikusan az a hang amit az utcai trafóálomésok mellett hallasz. Nem mindegyik ilyen, páran már itt, a fórumban is jelezték. Igazából elektronikai probláma, a trafó a ludas. Állítólag mozognak a lemezek, de igazából nem értek hozzá, sajnos. Ha valaki nagy elektróger, lehet hogy tudja a megoldást.
-
Samee
tag
Csá! Na leírom a tapasztalataim: sikerült beállítani a hangfalakat végre, nagyon szépen szólnak a méretüknek megfelelően. Kicsit ''döngős'' a basszus, remegnek a házfalak tőle
A jobb hátsó hangfalat már felraktam a falra, simán fel van akasztva. Ja, az ágyam felett van pont, középen
Legalább jobbról mindent jól hallok...
Szerk.: ja és én nem hallok zúgást, ill. ha van akkor nagyon halk! Távirányítója szuper.
[Szerkesztve] -
Freespace
tag
Hi!
Arra gondoltam megkérdem azokat akiknek már régebb óta van ilyen 5.1-esük, hogy egy év után vagy akár több után is megvennétek ugyanezt vagy igy huzamosabb idő után már kicsit kevésnek tünik?
Én most pont ezért veszek majd egy ilyet mert a mostani Creative Inspire P5800-asom ( mellesleg eladó) kicsit kevésnek tünik,mármint szépen szól meg meg vagyok elégedve a mélyeivel is de gondoltam jobb lenne valami nagyobb, tekitélyesebb helyette, szóval arra gondoltam hogy a Genius-nál előfordulhat-e ilyen mert a mostani kb fél év alatt ráuntam és ha most veszek eggyet nem szeretném ha ugyanez lenne, bár nem hinném mert ma voltam a kék fukarba és ki is próbáltam hát felesnél nagyobbra nem akartam csavarni nehogy bepofázzanak. Egyébként ott azt vettem észre hogyha teljesen leveszem a basszust akkor a magas hangok nem szólnak olyan tisztán de nekem tetszett mert nem szeretem azt hogyha levszem a mélyet akkor szinte fülsíketitően magasakat hallok.
Ja és még valami eszembe jutott igy írás közben láttam képeken hogy van aki leveszi azt a fekete boritást a hangfalakról, namármost az számít valamit ha rajta van? Esetleg kicsit mélyebb a hatása, vagy ha levsszük akkor tistábbak lesznek a magasok? -
Hoek
tag
Valaki megoldotta már a zúgó trafó problémát? Ha ez nem lenne teljesen elégedett lennék a cuccal, de éjszaka sajnos nagyon hallom.
-
Freespace
tag
Hi!
Időközben találtam egy jónak tünő megoldást!
Bármelyik lejátszóval probáltam az eredmény ugyan az volt hogy a center meg sem nyikkant meg köze nem volt a surround hangzáshoz, mígnem ráakadtam a PowerDVD nevű lejátszó progira, itt a settingsben csak átállítottam 6 hangszóróra meg surround handzásra és láss csodát egy-kettőre megoldódótt az összes problémám. A szövegek a centerből szólnak a háttérhangok meg az első illetve hátsokból egyszólval most tökéletes. Ha tudod szerintem probáld ki ezt a progit nagyon jó, nekem segített! -
jaaman
tag
Valaki esetleg tudna segíteni a fennt említett problémámon?
-
Freespace
tag
Ez a cserép tartó jó ötlet tényleg jól mutat, lehet én is igy fogom megoldani.
-
Monya78
veterán
Annak idején sokat tanakodtam hogy helyezzem el...a direkt hangfaltartó állványokat 5eFt-8eFt/db-tól kezdődtek...
Kis kaktuszt locsolás előtt azért leveszem a hangszóró tetejéről... -
Motion_Blur
félisten
Lehet, hogy a HT helyett egy ilyet veszek: [link]
Havernak jó ideje ilyen van és nagyon jól szól. Ja és a 26K-val szemben ez csak 16 -
piqla
őstag
es en lettem szazezredik
-
Freespace
tag
OK kössz akkor asszem csere lessz.
-
piqla
őstag
enleszeka100000.enleszeka100000.enleszeka100000.enleszeka100000.enleszeka100000.
enleszeka100000.enleszeka100000.enleszeka100000.enleszeka100000.enleszeka100000.
enleszeka100000.enleszeka100000.enleszeka100000.enleszeka100000.enleszeka100000. -
Henker2
addikt
válasz
Freespace #3429 üzenetére
1. A távirányító, tényleg nem egy nagy durr!
2. Szerintem sem számít, hogy használt-e a hangkari! A másik ,én azért cseréltem le a Live-omat,mert azt mondta egy hozzáértő, és maradjunk csak ennél, hogy hozzáértő, mert NAGYON otthon van a srác a hardvervilágban! Tehát: A live lassítja az alkalmazásokat! Hogy ez most csak játékra vonatkozik-e vagy akár filmre is azt nem tom!
Tehát lehet megéri lecserélni! Meg csak újabb technológia... -
stork13
aktív tag
válasz
Freespace #3429 üzenetére
Ha tudod hallgasd meg valahol és döntsd el magad. Lehet, hogy a füled szerint felesleges lenne kiadni a 16K körüli összeget.
Szerintem használt hangkarinál nem hallani a különbséget, nincs ami kopjon.
Hát a távkapcs a maga 4 gombjával nem nagy durranás. Én spec nem is használom. 4 m-ről viszi még a potit. -
Freespace
tag
Hi!
Megint én vagyok, még eszembe jutott két kérdés:
1.A távirányítóról nem sok jót hallotam, tényleg nem valami hudejó vagy azért elviselhető? pl.: hatótám mekkóra, pontosan rá kell-e irányítani, hamar tönremegy-e meg ilyesmik
2.Sok helyen írták hogy érdem Audigy2-re váltani, most nekem egy SB Live! 5.1-esem van, tényleg kell-e ezt cserélni vagy nem éri meg? És ha igen akkor ha használtan veszek hangkarit akkor azt hallani fogom hogy nem új vagy a hangkártyáknál nemszámít hogy használt-e? -
Freespace
tag
Értem akkor asszem maradok majd a tartoálványoknál, kössz a válaszokat.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
-=Lord Tom=- #3410 üzenetére
Aha, olvastam a HWT-s tesztet az X-230-ról és elég bíztató. Alvin szerint jobban szól, mint az X-530
Szebb a mély.
Csak hol találok ilyet Székesfehérváron? -
-
Freespace
tag
Hi!
A napokban tervezem hogy veszek egy Genius 5.1 Home Theatre-t, olvastam hogy kábelt viszonylag böven adnak (az elsőkhöz 3m, a hátsokhoz 8m, javitsatok ki ha tévedek), a kérdésem már csak az lenne, hogy lehet-e ezeket falra szerelni illetve milyen a hangfalak hátulja. Ha valaki tudna küldeni egy képet az jó lenne de ha nem akkor plz akinek ilyenje van írjátok le hogy milyen mododn lehet ezeket falra szerelni.
A válaszokat elöre is thx. -
Henker2
addikt
ÉRDEKLŐDNÉK,hogy kinek van Genius GHT-511-ese?
Nekem van és érdeklődnék, hogy mik a vélemények és tapasztalatok róla!
Köszi -
Bekeny003
tag
válasz
Turbolada II #3418 üzenetére
Létezik az Audigy usb-s változatban is? Mert notebookhoz lenne. A picimacisat már néztem, de az elég drága...
-
Freespace
tag
Hello
Eddig még nem olvastam ezt a topikot de most megtettem, lehet nálam van a gond de én sehogy sem tudtam a 48Khz-et feljebb állitani amit ott írtak, egyébként én igy is tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel a karival, persze azé majd még buherálom hátha sikerül, az árához képest nagyon jól teljesít bár olyan nagyon még nem volt lehetőségem magasabb kategiroás hangkártyákat tesztelni.
-
jaaman
tag
válasz
Freespace #3412 üzenetére
Hali!
A játékokban mint pl a COD2 szól a center szépen meg a két front(jobb+bal)
A hátsó két kis sorrund viszont nem szól.
Most készülök venni egy olyan hangkártyát mint a tied
Remélem valahogy megoldódik a problémám vagy valaki hátha segít nekem ebben,mert egyedül,ezen a téren való tapasztalat nélkül nehéz lesz
Azért thx,hogy írtál hátha lesz valaki aki megmondja miért nem azok a hangszórók szólnak nekünk amiknek szólniuk kellene
ui:sb live 24 bites karihoz olvastad ezt a topikot?
[link] -
Freespace
tag
Hi
Szerintem nem az alaplapi hangkarival van a gond, az NF7-esekre meg ugy hallotam igen jó hangkártyákat integráltak. Ilyesmi problémám már nekem is volt, illetve van. Pl.: A hangkártyám (SB 5.1 Live!) tesztprogramjában minden hangszoró megfelelően szól, ehhez képest letöltöttem egy elvileg 5.1-es teszt videót és hát nem mindig az szólt amelyiknek kellet volna. Pedig minden van főnt ami kellhet, AC3 Filter is, hát ez van sokat én sem tudok mondani, max annyit hogy probálkozz tovább hátha jó lessz vagy hagyd ugy ahogy van. Egyébként szerintem meg kéne nézned játékokba, talán ott a legegyszerübb letesztelni hogy rendesen müködik-e a centered (Pl.: egy FPS-ben a lövéshangok a centerből szólnak), mert ugye a beszédhangok általában onnan szólnak. Nekem a gémekben tökéletes az 5.1 filmeknél már kevésbé hát ki érti ezt , én nem na mindegy. -
jaaman
tag
Tud valaki egy olyan tesztprogit amivel le tudom tesztelni hogy megfelelően működik e az 5.1?
Van egy olyan érzésem miközben dvd-zek(gyári 5.1-es magyar szinkronnal),hogy nem a megfelelő hangfal szól annál a hangnál amit hallok(mindent jó helyre kötöttem be)
pl: a beszédhangokat főként a hátsó kis hangszórókból hallom azok közül is a jobb hátsóból(ennek így kell lennie) mert amúgy okés csak érdekes.
Tapasztalt már valaki ehhez hasonlót? (netán az alaplapi abit nf7-es hangkártya miatt is ilyen)
-
-=Lord Tom=-
senior tag
válasz
Motion_Blur #3404 üzenetére
Nekem X230as van és szerintem elég erős, a hangja meg gyönyörű, de télleg
(És az X530ban még erősebb szateliltek vannak, mint az X230ban...) -
jaaman
tag
És ha még a gépház tetején is van 1 az sem gond?
-
jaaman
tag
Hali!
Sikerült vennem egy ilyen csodátNagyon szépen szól
Az lenne a kérdésem,hogy ezek a hangfalak mágnesesen árnyékolva vannak?
Tehát a monitor tetejére szeretném tenni az egyik hangfalat(ártana a monitornak?)
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
Jön a Karácsony, jön a ''sok'' zsé
Úgy döntöttem, hogy beruházok egy ilyenre. 24K-ért hoznak nekem ilyet 1 év kisker garral.
Egy Abit AI7 integrált 5.1-es hangkártyájára lesz kötve (SB Live! 5.1 is van, csak fagy tőle a gép!)
Valszeg stereo-ban fogom használni és nem 5.1-ben. Remélem nem lesz semmi gond vele -
Freespace
tag
Hi mindenkinek!
A következő kérdéssel fordulok hozzátok:
Van nekem egy Creative Ispire P5800-as 5.1-esem és ezt szeretném egy Genius SW 5.1 Home Theatre-re cserélni! Szinte minden forumot elolvastam és sok jót hallotam róla, de nem vagyok benne teljesen biztos hogy annyival többet nyújtana hogy megérné lecserélni. Ha valaki esetleg má hallota mindkettőt létszi írja le hogy nagy-e a külömbség a kettő között. Persze nem arra számítok hogy ég és föld, de ha azért jelentősseb akkor lehet hogy váltanék egy olyan cuccra. Árban kb egy tizessel van Genius alatt. Meg még az érdekelne hogy a mély hangokban mekkor külömbség van, érezhetően jobban szól-e és hogy ha felcsavarom akkor nem e erőtlenedik-e el a mély?
Meg azt nem találtam sehol hogy alapból milyen hósszú kábelekkel adják? Olvastam hogy megéri jobbakra cserélni, de amig nincs zseton addig is a gyáriak maradnak.
A válaszaitokat előre is köszönöm.
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Alkoholista nevelde
- caplagi: Samsung S25 Ultra 256GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest