Hirdetés
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- RAM topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
up
senior tag
Sziasztok!
Véleményeket szeretnék olvasni az Bővebben: link itt feltett kérdéseimre! Kérlek, ott válaszoljon, akinek van mit hozzáfűzni! Köszi! -
Nah de jó hogy vegre vki ''meszólalat''
Nah szval 1xűen rca kabel segitsegevel osszekotottem a megfeleloket: yamada sub kimenetet a genius sub bemenettel, yamada front left kimenetet a genius front left bemenetevel ...stb... Miert? rosszul tettem volna?:S
-
ponti_ak
addikt
válasz
proradeon #2796 üzenetére
Hi,
mostanában játszottam ilyet én is a JVC DVD-lejátszómmal, próbálok segíteni..
A kérdés: hogyan kötötted rá a Genius-t a DVD-re?
Ha jól láttam, 5.1-es analóg kimenete van a Yamadának, szóval fogtál 3 dupla audio RCA-t (ahogy én is tettem) vagy sima Stereo (2db RCA kimenet)-ként (1 kábellel) kötöttted össze a cuccot?
Gyanítom, inkább ez előbbiről lehet szó... nálam ez úgy műxik, hogy az AC3 állásba kapcsolom a Genius-t, és szól, ahogy kell..
(Ha jól emléxem, a Genius előlapi paneljére rá is van írva (a DVD-bemenet kapcsolójánál), hogy 2ch --> stereo...) -
sry nincs idom vegigolvasni a topicot..
tegnap vettem ilyet es ma oszekotottem UGY AHOGY KELLETT (xal azzal tuti nincs gond) viszont amikor berakok egy 5.1es hangu dvd-t a yamada 6600-ba akkor csak a 2 front szol...nem ertem miert...akarmit allitok csak az a 2 szol....de miert?:S mar a yamada 6600-as topicba is rakerdeztem....azt hiszem ez igy teljes...es nagyon orulnek ha senki se szolna be erte -
beautifulmin
aktív tag
V.ki esetleg el tudna jönni és megcsinálni nekem tutira?
fizetnék ha kell!!!
most megyek nyaralni vagyis holnap,de 2 hét múlva leszek!!
ha v.ki vállalja hogy átjön astoriához azt nagyon nagyon megköszönném..!!!
higyétek el nem vagyok hozzá looser és az utobbi 2-3 évben semmihez nem kértem fizikai segítséget ami géppel kapcsolatos,de itt már tanácstalan vagyok!!
Ha esetleg van v.ki akkor irjon,(email:beautifulmind@freemail.hu-ra)visszaolvasom és akkor majd keresm..!!
Thx. -
beautifulmin
aktív tag
Már rohadtul elgem van mi baja leheT??????????
[Szerkesztve] -
beautifulmin
aktív tag
nem lehet hogy a kábel rossz ami összeköti a géppel??
-
RabbitK
csendes tag
válasz
beautifulmin #2790 üzenetére
Csak AC3mon rosz a hátsó hangfal?
Nekem is volt ilyen gondom először a bal első halkabb volt meg szarakodott. Vidd vissza gariba. -
beautifulmin
aktív tag
Sziasztok,szeirtnem én már többször is irtam ebbe a topicba,mindig ugyan azzal a gondal,nekem is genius 5.1-es fadobozos hangfalszettem van,de eddig 4 különböző hangkártyával tesztelve és rengeteg különféle audio codec-el sem ment egyik hangfal ami a hátsó bal!!
Foggalmama sincs mi a baja mert rá van kötve tv-re és azzal teljesen tökéletesen szól,tehát az összerakással/hangfallal nem lehet a gond..!!!
Mi lehet a hiba?? -
Sziasztok!
Még a topic elején volt szó 5.1-es hangfalak elhelyezését segítő leírásról a Jamo oldalán. Nem találom.
Tud valaki hasonló felokosító netes linket, amiből megtudom a tutit? -
bbchris
senior tag
Most már van ilyen nekem is . EGészen jól dübörög rajta a BF2 . Meg vagyok maximálisan elégedve ezzel a Genius hangfallal . Tisztán szól és jó hangosan .
-
Dying Fetus
tag
válasz
TrollBalint #2785 üzenetére
óó az bőven elég mert kb csak 3.5*3.5ös a szobám
-
TrollBalint
addikt
válasz
Dying Fetus #2783 üzenetére
1 db. 2méteres kábel a centerhez
2 db. 3 méteres a frontokhoz és
2 db. 7 méteres a hátsó hangfalakhoz -
iwu
addikt
válasz
Dying Fetus #2783 üzenetére
rövid, de olcsóért lehet jó kábelt venni hozzá!
-
Dying Fetus
tag
arra lennék kiváncsi hogy a hangfalak között milyen hosszúságú a kábel???
mert a 4 kicsit jó lenne ha a szoba 4 sarkába lehetne tenni -
iwu
addikt
válasz
Dying Fetus #2780 üzenetére
every picture!!!
az nagyon ott lesz a szeren
jah, melyik cégnél?
[Szerkesztve] -
Dying Fetus
tag
szerintetek jó vétel lenne?
sulinetben néztem audigy 2 value oem 11.5k ért és mellé egy sw .51 home theater is lesz kb 26-28k ért -
ponti_ak
addikt
Üdv!
Házcsere folyamatban (a mostani elég gáz: Codegen), egy rendesebb Chieftec-et néztem ki.. talán az segít majd (ebben is..).
Viszont kicsit aggasztó, hogy ha nincs bedugva a gép, csak a hangfalszett, akkor is búg!
Szóval akkor lehet hogy mégsem a ház a gond? Mindegy mert új ház ígyis-úgyis lesz (előbb vagy utóbb.. ).
ponti_ak -
ponti_ak
addikt
válasz
joshua7 #2776 üzenetére
Hmm, szvsz igen, hisz legtöbbször a kamerába beszélnek a szereplők...
Szóval szerintem ez nem gáz, viszont amikor olyan a jelenet, hogy nem látszanak a beszélők (mert pl a ''hátad mögött állnak''), akkor az baj.De nem hinném, hogy ilyen esetben is csak a center ''beszél'' (próbáld ki egy filmben valami hasonló jelenetnél..)
-
Papó
csendes tag
válasz
ponti_ak #2773 üzenetére
Hello ponti_ak!
Köszi a válaszodat, és a tippet. Átadom a fiamnak az ötletet.
Nekem is volt ilyen zúgás gondom, de megoldódott a probléma.
Nálam úgy szünt meg, hogy szgépházat cseréltem.
Az előzővel akármit csináltam, földelt aljzat, nem földelt aljzat, semmit nem ért. Zúgott tovább, és sajna egyre erősődőtt.
Hála a házcserével megszünt.
Ennyit tudtam tenni, de, hogy most mindenki házat cseréljen?
Azt hiszem nem ez a járható út.
Hááát?!
Üdv!
Papó -
joshua7
veterán
DVD filmeknél nekem csak a center-ben szól az emberi beszéd, a többiből csak zene/effekt jön. Ez normális?
-
maflame
aktív tag
Ez a búgás nálatok milyen hangos? Mert eddig nem is figyeltem fel rá csak tegnap este direkt odahajoltam meghallgatni és kb. fél méteren belül lehet hellani, de csak olyan egész tompán.
Akik írtak már erről azoknak hangosabban búg vagy számítsak rá, hogy ez erősödni fog?
...mert ezen a szinten még engem nem zavar. -
ponti_ak
addikt
Üdv!
Sajnos mostanában nem jutottam előbbre a témában, nem nagyon foglalkoztam ezzel... viszont a búgás nálam is megvan..
Többen írták már, hogy valószínűleg földhurok keletkezik, éa amiatt búg az erősítő.. (..ha rákeresel erre a szóra a topikban, biztos jobban megérted majd, mintha én most leírnám..) Megoldásként azt szokták javasolni, hogy ne a sz.géppel egy dugaljba dugd az SW 5.1-et, illetve vannak már direkt ilyen hosszabbítók is, amik megszüntetik a jelenséget.. valahol volt itt egy link is, ahol lehet ilyet kapni (párszáz Ft-ért, nem vészes..).
Bővebben: link
Engem is zavar a dolog, de rettentő lusta vagyok, eddig még nem próbálkoztam tenni ellene..
[Szerkesztve] -
-
TrollBalint
addikt
válasz
RabbitK #2766 üzenetére
nekem nagyon úgy tünik, hogy ami benne található panel ott valamit elszúrtak, és ha felmelegszik, akkor már picit változik áram útja, minősége. Mindenképpen vidd vissza, mert szerintem ezt házilag nem tudod megjavitani, de ha mégis, akkor is a garancia miatt nem kellene belenyúlkálni...
-
racing01
tag
-
RabbitK
csendes tag
Hosszas próválgatás után:
Ha áramtalanítva van és visszarakom akkor jó és pár perc mulva megint nem. Szerintem valami melegedés lehet vagy nem tom. -
RabbitK
csendes tag
Helló!
Most vettem egy Home theatre-t és érdekes dolgokat csinál. Először a bal első hangfal halkan szólt. Aztán babráltam vele valamit kihúztam vártam bedugtam, mindegy jó lett. Most meg a hátsó két hángfalegyszerre szól, akkor is szól mindkettő amikor csak az egyiknek kéne. Ha áramtalanítom és várok pár órát akkor jó. Ez mért van? Túmelegszik? de mitől, vagy nem tom. A hangkárcsábal minden rendbe az tuti. A hangszorók is jók.
Kérek valakit segítsen. Így még gariba se lehet visszavinni mert lehet hogy ott pont jó lesz. -
Tobika1
senior tag
Most már másképp van elrendezve a szobámban
-
Tobika1
senior tag
-
Tobika1
senior tag
-
Tobika1
senior tag
-
Tobika1
senior tag
Aki esetleg nem tudta megnézni a képeket azoknak most megmutatom:
-
Sotrax
csendes tag
Sziasztok! Probléma lépett fel a készülékkel. Az van, hogy a jobb első hangszóró negyeden túl tekerve erős sistergő hangot ad ki(a többi teljesen rendben van). Ez eddig nem jelentkezett, fél éve vettem. Meg van amikor játéknál is mintha bal felől szólna a hang, pedig középről kellene. De ha közelebbről hallgatom, akkor szól. Lehet, hogy valami meghibásodott benne? Ja meg van ez a szoftveres kijelző, hogy mikor megy hang rá, most ez alapállapoton mutatja a jobb elsőből a hangot, pedig nem is kellene szólnia. Ha valaki tudja mitől lehet ez, az segítsen!
[Szerkesztve] -
racing01
tag
A creative play centert inditsd el, úgy hogy kicsiben legyen! ott lesz jobbra az eax ikon és mellette halványan 1 jobbra mutató nyil! Arra kattints rá és alul a fekete részen kis betűkkel ott lesz hogy cmss! Bekapcsolod és szólni fog a center, de viszont a 2 hátsónak nagyon rossz lesz a hangja!
-
Papó
csendes tag
-
humax
senior tag
válasz
Tobika1 #2732 üzenetére
ziasztok!
nekem is ugyan a poroblemam mint a marcusnak
a Genius SW 5.1-ban 2 komolyabb gondom van!
Az 1. akkor megy a CENTEREM -ha AC3 tamagato filmek jatszok.
anelkul nem megy,
2 mp3 lejatszas nel semm megy a centrum.
sb live cereative sund blasterem van. az irtal hogy van a lejátszó progijában egy ugynevezett cmss funkció az nem talaltam se hol,hol van az?
nekem angol xp van.
amugy en is ugy csatlokoztam a geniusot a gepel mint te, megy minden,de normalis kapcsolatal kicsi jobb a hang.
koszi- -
racing01
tag
válasz
Henker2 #2752 üzenetére
Volt már erről szó
Bővebben: link -
Henker2
addikt
Sziasztok!!! Lenne egy kérdésem és egy kérésem! A kérdés:
van egy 5.1 SW Home Theater hangrendszerem! Most akarom lecserélni egy Genius GHT-511! jelenle 62e. HUF-ért tudnám megvenni! Szerintetek megéri lecserélni a mostanit??? Vagy esetleg van már vkinek ilyen hangrendszere??? Egy két dolgot írhatna róla, mármint tapasztalatot!!!!
Köszi
A kérés: Nem érdekli valakit az 5.1 SW Home Theater? 20e.HUF
Köcce és írjatok!
Csumi -
Fori23
őstag
válasz
TrollBalint #2749 üzenetére
5.1 bementnél a DVD keveri le a hangot, az erősítő nem nyúl bele. Ha felcseréled a Front L-R kábelt kiderül, hogy az erősítőben van-e a hiba.
-
Fori23
őstag
válasz
TrollBalint #2747 üzenetére
Elég csak a bal, jobb csatorna csatlakozóját felcserélni, és kiderül
-
TrollBalint
addikt
minden filmnél? vagy csak egy filmet néztél?
Esetleg ha tudsz probáld ki, hogy másik 5.1-es szettet kötsz rá, hogy ott is halk-e a jobb első, mert akkor a dvd-nél lesz a gond..
Egyik ismerősömnél volt olyan gond, hogy a bal hátsó szólt halkan, igaz számítógépen, de már arra sem emlékszem, hogy sikerült-e megoldani -
BaLee
addikt
Srácok van egy nagy gondom a cumóval.
Hűen szolgál lassan 3 éve, mindössze a távirányítója rendetlenkedett néha de most más gondom lett vele.
DVD playerre van kötve és ha analóg 5.1ben kapja a hangot akkor a jobb első hangszóró qrva halkan szól. Átnéztem minden beállítást a dvd lejátszóban szóval ez a lehetőség kilőve hogy ott van elállítva valami.
Elvittem egy ''szakemberhez'' aki jött a lerázódumájával, hogy ezt biztos nem lehet javítani így is tele vannak munkával de tud nekem ajánlani Yamaha 5.1es setet 120k körül ott kezdődik a házimozi. Szóval nem lettem okosabb.
Nem a hangfal a rossz mert átkötöttem máshova és ott szól, sőt ha nem 5.1 hanem a stereó bemenetről kapja a hangot akkor is szól rendesen a jobb első.
Van bármi ötletetek mi lehet vele? Lehet-e javítani? -
Calogero
addikt
A legtobb lejatszo amelyiken van 5.1 es kimenet az megbirkozik az AC3al, de a DTS-sel vigyazni kell mert a tobbseg csak a digitalis kimeneten tudja megszolaltatni, mivel a Geniuson nincs digitalis bemenet igy a DTS hang nema marad a cuccon.
En is ilyen hibaba estem
Gyorsan lecsereltem a Genius-t egy ilyenre Bővebben: link
Muszaki adatok : Bővebben: link
A lejatszo pedig egy Yamada 6700
Amugy a legtobb lejatszo vilagos/ezust szinu. -
almi
senior tag
Hát sajnos nem ilyen lesz
Nekem tetszik de anyuámnak nem mert túl világos és nem megy a bútorhoz
És akkor esetleg valami mást tudtok ajánlani úgy 28k közül? -
TrollBalint
addikt
akkor rosszul nézted
''DivX+WMA/MP3/AC3 / BivX ''
de ha tutira akarsz menni, akkor rádugod, és megnézel egy 5.1-es filmet, hogy ott mennyire van 5.1-es hangja. Javaslom az akció filmet, mert egyébként nem nagyon fog hallatszani szerintem... de aztán ki tudja, lehet csak én néztemrossz filmeket
szerk:
ha jól tudom, ez az AC3-nak meg a DTS dekódernek van valami köze egymáshoz, ha van mindegyik a lejátszóba, akkor tutira mennie kell a hangfalnak... Én nyugodt szívvel ajánlom (ebből a szempontból. a külső meg stb.-t már nem néztem)
[Szerkesztve] -
almi
senior tag
válasz
TrollBalint #2737 üzenetére
Hát én a Sigmatek XM 400 PRO-t néztem ki.Sajnos ennél nem látok AC3 akármit
Ezeket tudja:
Specifications: Supported Medias:
DVD / Divx 3.11, 4.x 5.x / DivX Pro! / Xvid
DivX+WMA/MP3/AC3 / BivX
AVI Subtitles (SRT/SMI)
DVD+-R/RW / CDR-RW / CD-R 90M /99M
CDDA / VCD / SVCD
MPEG4 / MP3 / JPEG / Photo CD
Audio DVD / SACD / HDCD
DTS Decoder
Dolby Digital Decoder
Video Converter D/A 108 MHz/12 bit
Audio Converter D/A 192 KHz/24 bit
4:3 and 16:9 video formats supported
Compatible PAL/NTSC
Fast Forward on DivX 2X, 4X, 8X, 16X, 32X.
Audio and Subtitles language selection (on DivX and DVD)
Multifunction On Screen Display
És ilyenek a csatlakozói :
RVB SCART output
Composite video output
Super-video output
5.1 and Stereo Audio output
2 Digital Audio outputs
(coaxial/optical)
Progressive Scan output (YUV and RVB)
Nem tudom.
Csak az a baj hogy anyuámnak nem tetszik ez a cucc
Valamihasonló jót tutok ajánlaniCsak sajnos az már műanyag lesz tudom
-
TrollBalint
addikt
mit értesz stereo alatt? csak frontok szólnak, vagy szól a hátsó is?
mert egy sztereo mp3 soha nem lesz térhangzásó, max szólni fog mindegyik hangfalból, de attól még szeteró marad.
Ha a centered szól a teszt alatt, akkor nincsen baj. Winamp alapba nem kezeli a centert. Vagy letöltesz hozzá egy plugint (amiből én probáltam több félét is, de egyikse jött be) ha Live-od van akkor ott van a CMSS amit nem igazán ajánlod, mert a hátsó hangszórók torzitanak tőle... hanem javaslom a kx drivert, amitől tök frankóm müködik, azt leszámitva, hogy elveszted a kártyád eax támogatását...
Esetleg kiprobálod azt a trükköt, hogy a winampba beállitod, hogy a hangkártyádat használja, nem az alapértelmezett hangkártyát (akkor is állitsd be, ha csak egy hangkártyád van) meg a hardware accelaration vagy valami hasonló neve... néhány embernél ez bejön, de van akinél nem. Nálam hol jó volt, hol nem, nem tudom mitől függ... -
almi
senior tag
Sziasztok!Ez a hangfalszett jó DVd lejátszókhoz is ?Aktív?
-
Tobika1
senior tag
Milyen hangkártyád van? ha sb live akkor annak a lejátszó progijában van egy ugynevezett cmss funkció,. ha azt bekapcsolod akkor mindegyik hangszóró szólni fog, de ha csak zenehallgatásra akarod használni, akkor kösd be úgy ahogy én (én a cd/vcd helyére kötöttem be és gépben a kimenetet 5.1 helyett 2, 2.1-re állítottam, így mindeggyik hangszóró szól, sztem igy a legjobb)
-
Macros
csendes tag
Sziasztok! Lécci segítsetek! Vettem egy Genius SW 5.1-et, és 2 komolyabb gondom van!
Az 1. Nem megy a CENTEREM - minden egyéb nagyon jól működik!
A 2. A WINAMP-om nem megy csak sztereoban - hallottam róla, hogy nem eccerű beállítani és talán valami pluginos dolgo kell majd nekem hozzá!
Kérlek segísetek!!!!
Előre is köszi -
racing01
tag
válasz
TrollBalint #2728 üzenetére
A mélynyomó az 100wattos, az erősítő az a 45wattos! Én ezt a 45wattos erősítőt kicsinek tartom, szerintem egy 60-70 wattos erősítővel mindjárt jobban nyomná a mélyet!
-
racing01
tag
válasz
TrollBalint #2717 üzenetére
itt van képen is! A mélynyomó
[Szerkesztve] -
nbl2
senior tag
Biztos, hogy 8 ohmos, mert nekem is ilyen van, sé nagyon jó!
-
RiFeR
tag
Hi 4 nemakarok visszaolvasni már lehet irták egyszer...
az lenne a problémám a geniussal hogy ha pl fél hangerőre veszem akkor ''marha'' sok magas lessz és semmi mély..
alaplapi hangrol szó.. : Abit nf-7 s v2.0.
miért lehet ez ? -
nbl2
senior tag
Biztos, hogy 8 ohmos, mert nekem is ilyen van, sé nagyon jó!
-
ponti_ak
addikt
válasz
Dying Fetus #2716 üzenetére
+ 1 szavazat mellette..
#2711, valaki? -
racing01
tag
válasz
TrollBalint #2717 üzenetére
Nekem is úgy rémlik, hogy 8 ohmos! De egyszerűbb ha kicsavarozod az 1ik hangszórót és megnézed a hátulján!
-
racing01
tag
válasz
Dying Fetus #2716 üzenetére
A genius mindenképpen megéri! Persze drágább katágoriában vannak jobb cuccok, de az 3-4x drágábbak mint a genius! Szóval mindenképpen ilyet vegyél!
-
TrollBalint
addikt
Azt megtudná mondani valaki, hogy a genius 5.1 hány ohmos? Én 8-ra emlékszem, de sehol nem találtam meg a neten...
-
Dying Fetus
tag
mostanában készülök vmi hangfalszettet venni csak nem tom pontosan milyet, szerintetek megéri az sw 5.1 home theater vagy tudnátok vmi jobbat ajánlani??
-
ponti_ak
addikt
Helló Genius-guruk!
Fél éve van egy ilyen (tényleg!) csoda-hangrendszerem, és mostanában beszereztem egy DVD-lejátszót is. A problémám a következő:
Ha rákötöm a rendszerre a DVD-t is, (5.1-es analóg kimenetről, 3 db fekete-piros RCA-val, ahogy kell, minden kábel a helyén van, ellenőriztem), akkor a számítógép (integtált) hangkártyája (vagy a jel, vagy mittudomén) ''begyengül'', egész pontosan: a szatelitek kicsit halkabban szólnak, a Center, és a Sub viszont alig hallható. DE csak akkor, ha a DVD is rá van dugva a hangfalszettre! Ha nincs, akkor minden OK. (...imho a DVD-player beállításai is jók..)
Lehet, hogy kellene egy (rádió)erősítő is a DVD lejátszó mellé?
Vagy inkább egy normális hangkártyát vegyek?
ui: ... persze, tudom, ez utóbbi mindenféleképpen jó lenne - minimum egy SB Live, vagy Audigy1 -, de anélkül nem megoldható??)
kösz ha válaszoltok, üdv:
ponti_ak -
Tobika1
senior tag
válasz
racing01 #2709 üzenetére
jól megszívtam elöszőr ezzel a tuningal, mert elöször szivaccsal béleltem ki a belsejét és így leszükítette a belső teret és elégé lágy, gyenge lett a mély benne, de ma nekiláttam, kitéptem a szivacsot és kibéleltem egy véknyabb vattával és igy már jól szól, a szuszogás megszünt csak a szép tiszta dinamikus mély hang hallható!
-
Tobika1
senior tag
Üdv! Nézzétek meg a képeket!! Szerintetek jól csináltam meg??
Bővebben: link
Kell valamit módosítani rajta? -
ChesTer21
csendes tag
Igen, ezt mondom, hogy van a centeren is a frontokon is( a szub-on is
) es a surroundokon pedig nincsen
(amugy probáljátok ki, hogy azt a hátulján lévo akasztot lecsavarozátok es tegyétek az arcotok mellé azt a két kis lyukat es erezheto hogy nyomja, nyomná ki a levegot(persze egy kis hangero után
Ezért irtam az elozo hozzászolásomat...
Lécci vki (aki ért hozzá) válaszoljon!! Elore is köszönöm
Üdv: ChesTer -
craic
aktív tag
Szerintetek az normális, ha nekem szovftveresen és hardveresen is kb 50% hangerőn (integrált hangkártyával) a mélynyomó hátlapja berezonál és jól hallható (főleg ha a többi csatornát elnémítom) zavaró zörejt produkál?
-
elméletileg a centeren és a két fronton van légnyílás. Javítsatok ki ha tévednék
-
ChesTer21
csendes tag
Hali!
Tegnap vettem egy Genius SW 5.1-es hangfalcuccot, és igy immár én is egy boldog tulajdonos vagyok!(Audigy 2 ZS-vel hajtom) Egy dolog tunt fel nekm, ugyebár minden hangfalon van reflex nyilás, csak a surroundokon nincs, es azé nagyobb hangeron ''ugrálnak'' azok is rendesen... na most én arra gondoltam, hogy kézi 10-12-es furoval(hogy ne sértsek meg semmit se benne) nyomok 1-1, 7-8mm-es likat rájuk reflex nyilás gyanánt(vagy csak légkivezetonek, mert alapbol sehol nem tud kimenni a levego!), es gondolok rá, hogy igy megszunhet a torzitás(nagyrészt!), mert nincs ''visszáram''... ez csak az én elképzelésem, merthogy mindegyiken van kivéve ezen
Vélemény?? Szerintetek lesz vmi változás, érdemes megprobálni? a lényeg: RONTHAT RAJTA HA MEGCSINÁLOM???
Elore is köszi a válaszokat- és Genius SW Forever, nagy brutál a cucc(3/4 folé még nem mertem nyomni)
Üdv: ChesTer -
TrollBalint
addikt
-
Tobika1
senior tag
válasz
TrollBalint #2700 üzenetére
te mivel tömted ki ? szivaccsal? és milyen vastag szivacsot kell venni? ha nagyon kitömöd akkor ugye gyengébb lessz?
Aktív témák
- RAM topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Netfone
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kedvező Áron! MacBook Pro M1 Pro 14.2 Istyle gari 2026.07.27-ig
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest