Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Asztrofotózás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
Bandus99
őstag
Ugy tunik mas lehetosegem nincs otthoni barkacs modon nem tudom megoldani.
Mas lenyegesebben olcsobb megoldast nem latok.
Max megnezhetem, ha mar ennyit koltenek ra, esetleg vmi creative hangkarit aminek van kulon doboza ahova radughatom a cuccosokat. Persze az valoszinuleg meg egy ''kis'' + penz es akkor a hang minosege is javul remelhetoleg. -
DM-Fan
nagyúr
válasz
Bandus99 #3694 üzenetére
Félreértettél. Attól, hogy interferál a fülesed, meg a szetted, attól még nem feltétlen megy tönkre. Csak keletkezhetnek zajok, zörejek, növekszik az alapzaj, továbbá hosszú távon már lehet, hogy a hangkari sem tolerálja ezt a teljesítményleadást. No meg ugye marad a probléma, hogy a füles is szól, ha kell, ha nem.
Véleményem szerint megoldás lehet még, hogy túladsz a Genius-on és veszel egy olyan szettet, ami tud digit-jelet fogadni és azzal kötöd rá a hangkarira, így szabadon maradnak az analóg kimeneteid a fülesnek. Esetleg ha mindenképp ragaszkodsz a Geniushoz, akkor vehetsz egy dekódert is, azt kötöd a hangkari digit kimenetére, és a hangfalakat a dekóderre. Persze ez már árban húzós, és nem is éri meg, de lehetőségként megvan. -
Ati98amd
csendes tag
Sziasztok most lettem én is Genius Home Theater tulajdonos és nagyon jó a cucc, de a DVD filmeknél a PowerDVD-vel és a WinDVD-vel a mélynyomó nem szól, ha 6 hangszóróra állítom a progikat (KX drivert használom). AC3-mas és sima mp3 hangú avi-knál viszont teljesen jól szól minden, különösen AC3-mas aviknál, ott úgy szólnak a filmek ahogy kell, mivel DVD hang, mint a sima DVD-nél kellene.
-
Bandus99
őstag
Varjal csak azt ugy nem szabad tonkreteheted a cuccost allitolag valami interferenciarol dumalnak a hozzaertok. Ajanlom nezzel utana a dolognak tuzetesebben.
Tehat nekem igy volt megoldva elosszor (persze 3db elosztoval) csakhogy igy mindig szol a files meg akkor is mikor a hangfalat hallgatom tehat nem jo megoldas.
[Szerkesztve] -
-
hdanesz
őstag
A hangerőszabályzónál minden rendben van. A beállítások menüjében lehetne speciális szabályzókat beállítani...de szürke a felirat,nem enged rákattintani.
a hangfal típusának 5.1 térhatású hangrendszer van beállítva. -
-
Bandus99
őstag
válasz
hdanesz #3684 üzenetére
Tehat szol a szatelit ha maskent dugod ra a gepre a cuccost magyaran az jo. Megis az osszedugasnal lehet a gaz. Esetleg nincs elnemitva az a fele a rearnak a hangkartya szoftban? Ha az atalakitot radugtad (ami amugy a center/sub-hoz valo) akkor mar szolt mindket szatelit? vagy akkor meg a masik nem szolt?
-
hdanesz
őstag
Áááá...megint baj van.Most meg a center nem szól.
Eddig a kis szatellitek közül nem szólt,most meg,hogy bedugtam az átalakítót a center nem szól.Mit tehetnék?
-
piqla
őstag
lehet, hogy ordenare nagy hulyeseg lesz amit kerdezek, de hat istenem, egyszer elunk.
szoval:nekem az iroasztal az ablak elott van , es a centert illetve az egyik front sugarzot folyamatosan eri a napfeny. ez nem fog kart okozni a dobozban? mit tudom en, fel evente ne kennjem be faapoloval, vagy ilyesmi? -
hdanesz
őstag
Végreeeee!Sikerült megoldani a bajt!
A csomagban található kis átalakítót kellett bedugni és már zenél is az összes!
Azért köszi a segítséget! -
-
hdanesz
őstag
Sziasztok!
Ma sikerült magamévá tenni egy Genius 5.1Home theater-t.Egy bibim van vele,hogy az egyik kis szatellit hangszóró nem szól,ennek mi lehet az oka?(Többször ellenőriztem,jól van bedugva)
Asus P5GD2-es alaplapom van..rajta 7.1-es hangkártyával.Túl sok beállítási lehetőség nincs a
Windowsban ami a hangkártyát illeti.
Segítenétek?
Előre is köszi! -
Bandus99
őstag
Ez a magoldas marmint elore hozom a csatlzkozokat akar jarhato ut is.
Marad a fules kerdese tehat ra szabad direktbe dugni a PCre ezt a fulest ha csakis onmaga van radugva?
ez a link szeint igen ha jol ertelmezem?
[link]
De ismeros mesel valami
teljesitmenyekrol, hogy mekkora a hangkartya leadott teljesitmenye meg hasonlok de ez nekem sajnos erthetetlen -
hcs57
addikt
válasz
Bandus99 #3677 üzenetére
Az alaplapin nincs csak sztereo. Neked az lenne a megoldás, ha a hátsó kivezetéseket előre hoznád. Pl. 1m-s 3,5mm sztero hosszabítókat csinálnál (3db), ezeket dugod a hangkariba. Ezek elől kéznél lévén könnyebben tudod cserélni a fülest a hangfallal. Ajánlatos a kábeleket szines szalaggal megjelölni, úgy könnyebb a csere.
-
Bandus99
őstag
Kosszi a hozzaszolast.
Tehat itt ugye arrol van szo, hogy nem csak a line out-ba kellene dugnom, hanem masikakba is, igaz nem a microfon + line out, mert van kulon kulon csati nekik.
Ez az alaplapi tuskesor jol hangzik a hazam egy osregi nagytorony (ebben meg el lehet ferni kenyelmesen) De a fabrikalas megoldhato, felteve ha az alaplapi tuskesor is kivezeti az 5.1 hangzast nem csak egy sima sztereo kimenet. Ja es kideritheto, ha 5.1 akkor most hogyan kellene osszekotni. -
koksz
csendes tag
Sziasztok! Megvettem a Genius 5.1sw-t, de az a gondom, hogy néha mind1ik hangszóró szól, néha meg csak kettő. Alaplapi hangkarit használok(A7V600). És ráadásul az egyik hátsó jobban szól a másiknál stb.... Please help!
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
Bandus99 #3672 üzenetére
Má' mé' ne lenne szabad direktbe rákötni a fülest a hangkártyára? Pont, hogy a hangkártya kimenete csak vonal (vagyis line out), a füleseket meg (elő)erősített kimenetre (Phones) szokás kötni , szóval tuti, hogy nem lövi el neked a hangkari a fülest. A kártyának meg oly mindegy, hogy nincs rádugva semmi, vagy egy füles van rajta.
A jelenlegi megoldásod viszont nem éppen baráti.
Pl. a füles és a szett simán interferálhatnak (sőt, valamilyen szinten biztos, hogy interferálnak is, úgyhogy sztem ezt a variációt az elosztóval sürgető jelleggel szüntesd meg!).
Megoldásnak javaslom: mivel alaplapi a hangkártyád és valamelyest dereng előttem a kérdéses Asus alaplap képe, fogod magad és az alaplapon található 4-tűlábú csatlakozóra rádugsz egy kábelt és rákötöd a gépházadon levő fülhallgató-csatlakozóra (már amennyiben található ilyen a házadon - nekem felül vagy a Castek ház tetjén egy kis zárható ajtó mögött az extra USB, firewire és audio line-in portok mellett). Amennyiben nincs ilyened, akkor pech. Ebben az esetben fabrikálnod kéne egyet. Jobb megoldást nem nagyon tudok. Ez valóban nagy hiba volt a Genius- HT-t tervezőktől. (pedig már a kis, szar, 2.000 Ft-os műanyag asztali hangszóróira is tesz a Genius füles-csatit.)
[Szerkesztve] -
Bandus99
őstag
Sziasztok
Van nekem egy Genius 5.1 HT radugva egy A8N-E alaplapi hangkartyara. eddig nem is volt gondom, mig be nem szereztem egy Zalman 5.1 es fulest. Namost vasaroltam 3db jack dugo elosztot es ezzel radugtam mindket rendszert egyszerre a hangkartyara.
Namost ezzel van gondom. Igy a fules allandoan szol tehat nem jo megoldas. Az hogy en allandoan a gep hatan matassak az sem megoldas. Raadasul vki azt mondta nekem, hogy nem szabad egy fulest direktbe rakotni a hangkartyara csak erositon keresztul fene se tudja miert de ezt mondta. Szoval a kerdesem az lenne akik hasonlo cipoben jarnak hogy oldjak meg ezt a problemat? -
Chaser
legenda
Hoppsz, ez privibe ment volna
-
Chaser
legenda
válasz
#00809728 #3621 üzenetére
Hali
''Bocsi ne haragudjatok de van egy ilyen komplett fa génius rendszerem eladó ha valakit érdekel.Origi.'' Ezt írtad pár napja a közösben, ez érdekelne. Gondolom ez a genius HT 5.1
msnmail@citromail.hu az msn címem, vagy 06 70 282 0145 a telszámom, itt nem olyan sűrűn vagyok de azért vagyokHa ilyen hangcuccod van az ára érdekelne, meg hogy merre lax.
Bocs ha első üzim nem volt egyértelmű. Szia -
Chaser
legenda
Nyah csepp
SW-HF5.1 Wooden hangfal , senki semmit róla? Akkor lehet nem olyan nagy szám. Pls bárki aki tud róla valamit, ami nem a genius oldalán van ossza meg velem, mert valszeg ez a HT5.1 kistestvére, és nekem ez is elég lenne. Vagy ha tudtok ajánlani valamit nettó 15-20000 között azt is szívesen venném. THX
-
SimS
senior tag
válasz
Freespace #3644 üzenetére
Hi!
Hát a nyáklap mint név azt a bakelitlapot jelenti amin rajta wannak az alkatrészek és a bekötési rajz stb. erről kéne nekem kép (kapcsolásirajz).
Tehát amit te mondtál annak a hátuljáról kéne kép (ami a dobozban wan)
Ha egy fotót akarsz küldni az mélynyomó elejéről az sajna nem segít, de azért kösz
[Szerkesztve] -
-
gab1ka
senior tag
válasz
TrollBalint #3659 üzenetére
Audigy 4 OEM kártyám van..
A kis kábelre valóban valami ilyesmi van írva hogy ha netán nem szólna a mély rendesen akkor kell használni a kábelt..Igazából egyedül ezzel van csak probléma hogy filmnézéshez játékhoz minden tökletes,viszont egyszerű zenehallgatáskor/tvtuneres viva nézéskor a mély nem szólal meg,mindössze a front/surround/center..És ilyenkor mindig át kell rakni a kábelt mert ugye mély nélkül nemjó a zene -
TrollBalint
addikt
Hát ilyen problémát még nem hallottam.
Viszont az a kábel (ha jól tudom) arra van, hogy a jelet megforditja, annak kell akinek a kártyája a mélyre küldi a magasat, és centerre a mélyet. Általában a centerrel szokott gond lenni. ha szól tesztben mindegyik, akkor jó.
Esetleg tudok gondolni egy driver hibára is még...
milyen hangkártyád van? -
kovsol
titán
szerintem itt nem a hangfallal van gond
hanem a hangkártyával
én is ma vettem egy ilyet hangfalat és nekem audigy2 vel eléggé jól szólés semmi gond nincs vele
eddigi tapasztalataim:
dvd filmeknél nagyon tetszik
játéknál is nagyon álat (bf2 vel próbáltam)
zenénél az a baj, hogy ugye a gány minőségü mp3 nem mindig szól szépen ideje lesz elkezdni gyüjteni valami jobb minöségi muzsikát -
gab1ka
senior tag
Sziasztok!
Képtelen vagyok végigolvasni 3000 hozzászólást gondolom ez már mindenkinek a könyökén jön ki,de nekem sajna még mindíg gondot okoz
Most vettem egy Genius HT 5.1 -et (fadobozos)
Rövidrefogva:
Kis átalakító dugót bedugva pöpecül szól a mély center nélkül zenét hallgatva meg mindenhol,viszont filmeknél ugye kellene center de ott nincs
Kis átalakítót leszedve a center/sub kábelről,minden 5.1es film/játék kifogástalanul megy méllyel centerrel úgy ahogy kell,viszont így pl zenehallgatásnál tűnik el az sub.
Van rá mód hogy ne kelljen állandóan dugdosni azt a kis dugót ahhoz hogy filmeket is tudjak nézni illetve mp3akat is tudjak hallgatni 6csatornán?
A válaszokat nagyon megköszönném,fontos lenne,mert a sok ki-be dugdosást már unom és nemis szeretném teljesen elkoptatni szegény kábelt.. -
Chaser
legenda
Jah és ez fekete, ami nekem jobban tetszik mint a natúr fa
De ez szubjektív ugyebár
-
Chaser
legenda
Üdv mindenkiNET
Én is most akarok venni valami 5.1 hangcuccot. Erről nem tudtok valamit?
SW-HF5.1 Wooden hangfal Valami teszt kellene, vagy tapasztalat akinek van. Annyit tudok 2500w PMPO, 70W RMS Igaz jóval elmarad a SW-5.1-től, de jóval olcsóbb isCsak ritkán nézek filmet azért nem akarok drágábbat venni ha nem muszáj. Ha valaki valamit tud róla azt megköszönném
Egyébként itt találtam [link] a genius magyar honlapján.
-
hali01
őstag
A fórumtárs nagyon ügyes kezű de totál feleslegesen fárasztotta magát azzal,h telegyömöszölte csillapitó anyaggal a doboz belsejét.
Ugyanis ezzel elérte azt,h sokkal kisebb lett a basszusa mint eddig.Ezért tünhet tisztábbnak a mély.
Ezt a hibát már én is elkövettem egyszer sok évvel ezelőtt.
Amit érdemes megtenni az annyi,h a kóbor vezetékeket le kell rögzíteni,a lyukakat,réseket tökéletesen le kell tömíteni.Érdemes lehet kiszedni a hangszórót is és annak a tömítettségét is ellenőrizni.
Hangszóró üzletekben (pl a Bajcsyn is van) lehet kapni tekercsben tömítő anyagot (gumigitt) amivel az összes rést le kell tömíteni ahol a kóbor levegő közlekedni tud.
Ahol nem használható a gumi ott ragasztó pisztollyal is lehet dolgozni.
Nem kell hozzá semmiféle szaktudás csak némi barkács hajlam és odafigyelés.
A csillapító anyagot meg kell hagyni az olyan dobozokba amibe hátul nyitott szélessávú ill közép sugárzó van mert ezeknek a hátrafelé keltett rezgéseit kell vele elnyomni a mélyeket nem. -
phob!a
csendes tag
Szia! Szerintem nem fog tudni segíteni neked senki mivel a Fő hangerőszabályzó
nyáklapjához hozzáférni elég macerás. Hogy érsd miről beszélek [link] itt egy pár kép amit egy fórumtársunk készített amikor tuningolta a mélynyomót. Azért remélem tudtam egy kicsit segíteni!
[Szerkesztve] -
kovsol
titán
hamarosan egy SW-5.1 Surround Home Theater hangfal / DHT510 / tulajdonosa leszek
remélem nem bánom meg a döntést -
Freespace
tag
Hi mindenkinek!
A következő kérdéel fordulnék hozzátok:
Meg lehet -e azt valahogy csinálni hogy zenéknél a centert is frontnak ismerje fel, illetve ugy szoljon mintha sima front lenne? Ehhez át kell dugdosni valamit vagy elég ha szoftveresen valamit buherálok? (SB Live!-om van) -
NAtt
csendes tag
Sziasztok még egyszer!
Mint már írtam, karacsonyra kaptam a Genius SW 5.1 HT-met.
Nekem alapban kicsit sok a basszus, a középllásból
vissza kell venni egy kicsit (zene esetén).
Van egy kérdésem is:
Mitől lehet az a szubjektív érzésem, hogy
mély hangszerek hangjának magasabb (tranziens)
és mély összetevői külön életet élnének?
Pl. a lábdobok csattanása a bőrön és mély ''puff'',
vagy a basszusgitár esetén a pengető pattanása húron és
a ''bumm'', mintha külön forrásból származnának.
Lehet, hogy csak azért érzem így, mert eddig jóval gyengébb
felszerelésen hallgattam zenét (pl.: Tesla 2x15W erősítő a '80-as évekből),
és most furcsa, hogy mindent tisztán hallok?
[OFF]
Akkor is, mikor annak idején mikor megvettem az első
CD lemezeimet, a többszörösen másolt, agyonhallgatott
kazetták után, nagyon furcsának találtam a CD-k hangzását is,
de gyorsan hozzászoktam. Lehet, hogy most is így lesz? -
NAtt
csendes tag
Hello mindenkinek!
Öcsémtől (True Metal Brother)kaptam egy ilyen ''kis eszközt''
karácsonyra, ezért olvasgattam ezt a topic-ot.
Láttam, hogy sokan panaszkodtak, miszerint a WinAmp
csak sztereóban szól. Nekem az alábbi beállítás segített:
A WinAmp Options/Preferences.. menüre feljövő ablakban az
''output'' beállításban a ''DirectSound output''-ot választottam.
Majd az ''configure'' gombra megjelenő ''DirectSound output settings''
dialógus ablakban a ''C-Media Wave Device''-t választottam és
kipipáltam az ''Allow hardware acceleration'' check-box-ot.
Így a hátsók is szólnak és mély is szól, csak center nem. (genius hangkártyával).
Heavy Metal Is The Law !!!
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
SimS
senior tag
Hi mindenki!
Megkérnék walakit nagyon nagyon szépen h fotózza már le a Fő hangerőszabályzó nyáklapját alulról és felülről!!
Mindenkinek köszi -
piqla
őstag
jah meg ami a legrosszabb: ha windowsban nem nemitom le a mikrofon bemenetet, elkezd gerjedni. hiaba pakolom akar 3 meterrel is odebb az osszes sugarzot, nagyon gerjed a dolog, es nem jovok ra, hogy mi lehet az oka... sima kis pc-s mikrofon raadasul, nem ilyen boszme akarmi.
-
-
piqla
őstag
oohm hulyeseget irtam, nem nagyobb teljesitmenyut akartam irni, hanem kicserelni egy hasonlo teljesitmenyure, csak akkor mar valami markasabbat tetetnek bele.
noes hogy tudnam megcsinalni, hogy ne zorogjon?
nem akarom elrontani, mert kepes lennek ra -
SimS
senior tag
válasz
Turbolada II #3630 üzenetére
Köszi az infót, de sajna kevés....
Kapcsirajz, esetleg panel (lefényképezwe) wagy hasonló ill. más hangcucc kapcsirajza kellne.... azt nem tud walaki? -
DM-Fan
nagyúr
válasz
Turbolada II #3630 üzenetére
Abban igazad van, hogy meg lehet hajtani egy nagyobb membránt is, csak nincs értelme ebbe a dobozba beletenni. Minek, mikor még ettől a kicsitől is rezonál? Beleférne egyáltalán?
Basszus, újabban ez a divat, hogy nem tudunk írni?
SimS: w nem= v. Ne kelljen már nyelvtanárt játszanom. Abszolút nem vicces a magyar korcsosítása.
Amúgy meg kérdésedre a válasz:
[link]
[Szerkesztve] -
-
SimS
senior tag
Hi!
Kapta már szét valaki ezt a fajta hangrendszer?
Mondjuk nem kell hozzá szétszedni, hogy.... szal a problémám csak annyi lenne hogy ha walaki tudna adni nekem (wagy adni egy linket) az erősítőjének kapcsolási rajzáról.
Szal walahonnan nem tudja walaki hogy hogy nézni ki, ennek wagy egy másik (gyári) hangfalrendszernek az erősítőjének kapcsolási rajza, thx előre is -
DM-Fan
nagyúr
Így van! Semmi értelme bármit is kicserélned benne. A hátsó fa-lemez zörög, mert nem teljesen tökéletes az illesztése és az erőteljes mélytől rezonál. Kis ügyességgel a probléma megoldható. Erőteljesebb mélyeket meg nem fogsz tudni kihozni a woofer-ből, a dobozt erre a méretű/kapacitású hangszóróra tervezték. Max. finomhangolni tudod a mélyeket némi bélés alkalmazásával. Ha meg tényleg a membránt lőtted el (amit erősen kétlek), akkor azonos méretűre/értékűre cseréld!
racing01: Beszélni nehéz:
-külömbség =
-különbség =
[Szerkesztve] -
racing01
tag
hi! szerintem nem a mélynyomó zörög, hanem hátúl a csipeszeknél zörög ahol jön ki 1 kis levegő, de ha a hangszoró szart be akkor szerintem nincs értelme nagyobbra kicserélni mert az erősítő az 45wattot tud! Ami gyárilag benne van hangszóró az 100 wattos, szóval ha beleraksz mondjuk egy 150-est akkor sem lesz nagy külömbség!
-
piqla
őstag
na heloka!
a melynyomo elkezdett zorogni es ki akarom cserelni benne a cuccost valami eroteljesebbre.oktoberig van ra garancia, addig meg nem szeretnem hallgatni, amikor hangosabb zenehallgatasnal zorgicsel.. mit ajanlotok bele? -
hcs57
addikt
Nekem a cseh oldal szerint úgy tünik, hogy ez a fekete Genius csak szinben tér el.
Parametry a specifikace:
Výkon:
P.M.P.O.: 3600W
RMS: subwoofer 45 W, satelity 5x 15 W
Velikost membrány:
Subwoofer: 6,5'' (16,5 cm)
Satelity: přední a centrální 4'' (10,1 cm), zadní 3'' (7,6 cm),
Rozměry:
Subwoofer: 220 x 380 x 330 mm
Přední satelity: 160 x 235 x 165 mm
Zadní: 120 x 120 x 120 mm
Centrální: 360 x 160 x 165 mm
Dálkový ovládač: 115 x 40 x 200 mm
Obsah balení:
Subwoofer
Centrální + 4x satelitní reproduktory
5x kabel (připojení satelitů k subwooferu)
2x AAA baterie
Redukce 3x 3,5 mm stereo zdířka pro připojení ke zvukové kartě
Dálkové ovládání
Hmotnost:
Subwoofer: 10,48 kg
Přední satelity: 1,95 kg
Zadní satelity: 0,81kg
Centrální reproduktor: 2.98 kg
Dálkové ovládání: 0,043 kg
Ezek a paraméterek ugyanazok, mint a faszínü Genius HT.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Bocsi ne haragudjatok de van egy ilyen komplett fa génius rendszerem eladó ha valakit érdekel.Origi.
-
Mort
csendes tag
sziasztok!
létezik a Genius SW-5.1 Home Theater-ből fekete dobozos kivitel? Ugyanis van egy cég magyarországon aki listázza az árlistáján de én rákerestem és főleg cseh találatokat adott ki, ami nekem gyanús.
pl:
http://www.alzasoft.sk/DetailPage.asp?DPG=58122
az állandó REPRO felirat is érdekes
szóval hivatalosan létezik? nekem jobban bejönne... -
bozont
veterán
Mondjuk én csak így tudom hallgatni v úgy hogy csak a két front szól.de mind1 mer nálam szerencsére nem kuszálódik a hangkép és divx-es filmeknél meg sokszor tényleg olyan érzésem van mintha DD lenne
Csak anyi hátránya van ennek a kártyának h találkoztam már olyan játékkal aminek annyira nem tetszett és érdekes hangokat produkált,meg úgyszint játékoknál csak szovtveresen tudom használni,hardveresen megintcsak érdekes dolgokat produkálbár így szoftveresen is jól teljesít,csak egy picit lassabb a gáma)
[Szerkesztve] -
bozont
veterán
A zenénél nem biztos, hogy szólni kellene a centernek....
Modjuk ez inkább hangkari függő,nekm pl minden stereonál onnan jön a szöveg,ének,szal az én hangkártyám így alakítja át,úgymond virtuális 5.1re(néha nagyon meg tudok lepődni milyen jól csinálja,mintha nem is stereoban hanem 5.1ben szólna)
-
philipp
csendes tag
Nem ertem.Filmeknél powerDVDben csak a center szol sztem az gáz,zenéknél sztem nincs gáz mert winampban csak a center nem szol viszont a mélynyomó se szolal meg szerintem normálisan,igaz meg nem hallottam 5.1et szolni de nem hinnem h a mélynyomonak max hangerőn kéne egy keves hangot kibocsajtania.
-
-
philipp
csendes tag
JJJaJJ hát nem akkor jövök rá h mi a probléma mikor szétszerelem....ahh.Csak azt a kis sarga atalakitot rá kellett volna kapcsolni a hangkartyaba menő vezetékre...
-
philipp
csendes tag
Sziasztok!Végre megerkezett a genius 5.1 home theatre-m
.Öcsem h ez miet szol,még hangerő sincs rátekerve de ugy kiviszi az ablakot.Nem merek többet rányomni mer félek szétreped a fal (nah meg a kicsike is ;) ).Már csak az van hátra h normálisan belőjem mert még van pár gubanc pl. h zene meg film közben nem szolnak vagy a 2 első vagy a center hangfalak,pdeig erdekes h test közben mindegyik beszél...nahde csak rájövök
.
Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 10
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight - 128GB - 96% Akksi
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Eladó steam kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest