Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
A topic megtelt, folytatás itt: [link]
-
Messa
tag
Sziasztok!
Nem értem ezt a folyamatos problémázást a hangerővel.
Nem mind1,hogy milyen állásban szólal meg? Üvöltetni meg mi értelme?
30évesen már hallókészülékkel akartok rohangászni?
Engem pl halál nem érdekel,hogy 3/4 en vagy 1/1000-en szólal-e meg az a lényeg hogy szól nem?
Vagy nagyon el lennék tájolva
Lehet lemaradtam arról a részről amikor menő lett a master volume a legkisebb álláson,akkor mindenképp bocs -
törölt tag
Nem tudom, mi lehet a probléma. Nálam itt a gép belül minden maxra van állítva, és ha félig feltekerem a master hangerőt kint, már akkor hangos pl. winampban, ha ott is feltekerem a volumét, ami alatt értsd azt, hogy egy panelból simán kihallatszik a folyosóra, a szomszéd meg gondolom idegbajt kap.
Teljes hangerőn még egyáltalán nem is próbáltam. -
mahoo
csendes tag
Hi All,
en is megvettem az uj Genius 5.1-es szettet...
ami szamomra zavaro, hogy hangosabbra szamitottam. ez kb azt jelenti, hogy sztereo cuccnal, windows hangero maxon, ez erosito csatorna potijai 3/4-es allasban, hangero poti felallason, es itt kezd el hangosodni, de itt meg csak kezd, semmi extra, s majd kb 3/4-nel tenyleg hangos de... szoval ezzel nem is lenne olyan nagy gondom. de 5.1-es ac3-as filmnel ill. dvd-nel szamomra elmarad a kivant hatas. 1-2 divx-es film csutka hangeron is, ac3 gain is max, lazan turheto, talaltam ''hangosabbat'' is de nem kozeliti meg a 2 csatornas mp3 hangjat. tudom, hogy ez nagyon szubjektiv, nehez erre reagalni, de kivancsi lennek a velemenyetekre.
(egy cimboramnak a korabbi verzioja van meg, es O arrol aradozott, hogy milyen jol szol, mar felhangeron is..., persze en azt nem hallottam)
itt jegyeznem meg, hogy visszavittem az uzletbe (EHD) ezen okbol kifolyolag, es ott nagyon korekten egy masik cuccost felbontva, cserelgetve teszteltuk le, de mintha a masik se lett volna hangosabb.
Aktív témák
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 5K OLED GAMER ! akció!
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest