Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
-
Tobika1
senior tag
Akik megcsinálták a fa tuningot azoknak mi a véleményük megérte? sokkal jobb lett, dinamikusabb lett? Légyszi írjátok le a tapasztalatokat!!!!!!!
-
Tobika1
senior tag
Üdv! Az igaz, hogy a tuning után gyengébb lessz a hangja, mármint a hangereje a subwoofer-nek?
-
maflame
aktív tag
válasz
racing01 #2677 üzenetére
Köszi!! ...nincs meg mi az a ''cmss''
...na mindegy, érzem ám, hogy hülye vagyok
...szóval, nekem nincs gondom a centerrel, szól az rendesen csak a cmss-t nem ismerem. Nálam a hangkártya mixerprogijában ''virtual 5.1''-nek hívják,
A jetAudionál meg ''multi channel''-nek. Ettől szól a stereo mind a 6 hangszórón. DVD-nél ezeket érdemes kikapcsolni és akkor az 5.1-re kevert hang miatt szintén mind szól.
...inkább csak kiváncsiságból kéreztem!
[Szerkesztve] -
craic
aktív tag
válasz
Tobika1 #2691 üzenetére
Biztos jól. A hangkártyám sz@r integrált soundmax ac97. A gépet is jól állítottam be. De amúgy nem zörög mindig mélynél, csak egy bizonyos frekin szerintem. Tesómnak is ilyenje van (mondjuk neki rendes hangkártyával, de nem hiszem, hogy ez a baj), nála kicsit jobb a helyzet.
-
Tobika1
senior tag
?
-
Tobika1
senior tag
Üdv! Szerintetek, hogy szól szebben ha sztereóban küldöm a jeleket és a mélynyomót cd/vcd-re állítom vagy ha ac3-ban küldöm a jeleket és a mélynyomót ac-3 ra állítom? (én ugy vettem észre hogy ha sztereóban megy akkor sokkal erőteljesebben szól a basszus)
-
TrollBalint
addikt
válasz
Whaskes #2679 üzenetére
gondolom az ért forró, mert a mélynyomó hátulján van hűtőborda
Ha az nem lenne, akkor meg még sokkalta melegebb lenne
Egyébként biztos nem túl jó neki, hogy olyan meleg, de mindenféle elektromos cucc melegszik... szóval nem kell vele foglalkoznod, mondjuk azért tűző napra ne rakd és akkor tuti nem lesz gond... -
Whaskes
senior tag
Még valami! A táp benne, amikor szétszedtem és nézegettem akkor ráraktam a kezem a tápra... nem állta.. nagyon forró volt, az nem gond?
-
Whaskes
senior tag
Én nem olyan rég jutottam hozzá a hanghoz. Most szedtem szét a mélynyomót és gyárilag megvan csinálva.... elég jól! Nem is hallotam problémát (ezért is érdekelt annyira).
Szerintem a mostani újabb szériáknál már orvosolták a problémát...elég kúltúráltan megvan csinálva a gyantázós trükk.
[Szerkesztve] -
maflame
aktív tag
Bocs, de mi az a ''cmss''? Biztos hülyét kérdezek, majd csapok a homlokomra!
-
Whaskes
senior tag
sziasztok! érdemes megcsinálni a tuningot? Jobb lesz a hangja? műgyanta+kitömés(szatokat is mind)?
-
racing01
tag
Egyáltalán nem szólal meg, vagy csak recseg?
-
Whaskes
senior tag
Majdnem full hangon
+ a center is felvolt tekerve 3/4 ig
[Szerkesztve] -
Whaskes
senior tag
Hali
Isten is ellenem van! Ma sikeresen kinyírtam a Centert
Azelőtt a tápom halt be most meg ez.... Kicsit hangosan hallgatam a zenét...
Ezen én márcsak nevetni tudok.... nem értem az erősítő többet visz mint a kis hangszórók?
-
racing01
tag
válasz
TrollBalint #2664 üzenetére
Jaja nekem is ilyen ha bekapcsolom a cmss-t!
-
racing01
tag
válasz
TrollBalint #2661 üzenetére
Nálam a cmss bekapcsolásával nem torzitás hanem minőségromlás van a 2 hátsó hangszórónál!
[Szerkesztve] -
Tobika1
senior tag
válasz
TrollBalint #2661 üzenetére
Én nem vettem észre hogy torzitana, szerintem jó.
-
Tobika1
senior tag
Üdv! Köszi a tanácsokat! Megoldottam csak be kellett állítani a cmss-t és jó lett, és nem kellett új driver sem hozzá!
-
Robberz
csendes tag
Ide kecsó!
-
Robberz
csendes tag
Figyelj,mindegy kit küldesz akkor is ki kell próbálni én most mondhatok akármit is.Ha működik akkor elviszitek ha nem akkor nem.A fene tudja hogy másfél hónap alatt mi változott,de nálam még jó volt!
-
Robberz
csendes tag
Sajna ezt nem tudom megoldani mert oda is taxival vittem és aki ismeri a szerkezetet az tudja hogy nem egy könnyű darab!Tehát mozgatni nem nagyon lehet oda elvittem hátha valakinek megtetszik,ott mondtam is a bizisnek hogy majd reklámozom aztán ha jönnek érte akkor odaadja aztán kész.
Amúgy van hozzá garis papír azt is otthagytam.Március-április körül vettem de utánna egy pár hét múlva leadtam mert házimozit vettem.Nem tudom most mennyi lehet az új ára de szerintem ennyiért megérné.Ha nem jelezzétek!
Azért csak most hirdetem mert most érek rá azóta vele foglalkozni(munka,tanulás stb) -
Robberz
csendes tag
Sietned kell mert a kméti totyikba most írtam be és lehet hogy többen rámozdulnak
-
Robberz
csendes tag
OK!
-
Robberz
csendes tag
Szasztok!
Van egy ilyen hangfalszettem eladó,Kecskeméten a Simonyi bizibe van leadva.Akit érdekel ott kipróbálhatja.15e huf.Garanciás 10x ha be volt kapcsolva. -
Monya78
veterán
-
Tobika1
senior tag
válasz
TrollBalint #2644 üzenetére
Üdv! Ezt a drivert honnan tudom letölteni? Tudsz adni 1 linket?
-
Nekem alaplapi hangkártyám van és régen csak a Winamp2.9-el ment 5.1, de aztán rátettem valami újabb 5-öt, és azóta megy... Filmek, stb szintén 5.1, nyilván valami új codec miatt, illetve a DS-es játékok is jók, bár a windóz alap sztereo. Mondjuk nem zavar, viszont már szedtem le új kari drivert is, de az istennek nem sikerült belőnöm jól... Már ha egyáltalán lehet...
-
TrollBalint
addikt
válasz
HThomas #2637 üzenetére
én annak idején directsoundra állítóttam és be is kapcsolatm a hardver... stb.
és úgy sem szólt.
Most már megoldottam azzal, hogy a kx drivert tettem fel hozzá, és ezt javaslom neked is Tobika1, ha szeretnéd, hogy szóljon a center.
Miután feltetted arra vigyázz, hogy alapbeállításként szeretni megcserélni az első és hátsó hangfalakat... -
Ripley
tag
válasz
HThomas #2637 üzenetére
Az Creative-val tényleg megy Direct Sound-on is a Winamp, de a régi kártyámmal nem ment, ahhoz kellett valami plusz plug-in. De az, ha a hankártyabeállításokban oldod meg szerintem jobb, mivel így nem csak a Winamp-os stereo-k lesznek átalakítva, hanem az összes hang is például stereo hangú játékok, egyéb lejátszók(film, audio).
-
Whaskes
senior tag
Még a hamutartó is kiesett a kezemből...
Most porszívóhatok..
Na nembaj!
-
Whaskes
senior tag
Srácok... most nézem az Alien 4 et.... BARÓ!!!! ÁLLAT EZ A GENIUS!!!
Láttam azelőtt is a filmet, de így 5.1 ben valami más... Isteni....
-
pinnacle
nagyúr
Itt árúlnak Földhurok-levállasztót.Valakinek van már ilyen vagy másfajta?
Bővebben: link -
Winamphoz nem kell plugin, ha a kimenetet DirectSoundra állítod és benyomod az hardware accelerationt vagy mit ált úgyis megy...
Meg ha csak a center nem szól nem biztos, hogy ez a baj, korábban írták (#2528 talán) hogy lehet a Live-ot valami hozzá adott progival jól beállítani amivel már center is megy...
[Szerkesztve] -
Ripley
tag
válasz
Tobika1 #2632 üzenetére
A probléma nem a hangszóróval van, hanem az mp3-makkal, mivel azok jelen állás szerint nem támogatják az 5.1-et(bár hallottam már az új nemzedékről).
A megoldásra több lehetőség is van: Winamphoz töltesz le 5.1-es plugint, ami megoldhatja a problémát, másik megoldás, amit én is használok, de ez hangkártyafüggő, hogy a hangkártyádat bírod rá valahogyan, hogy minden csatornára kiadjon. Én egy Creative SB Audigy2-t használok, az meg tudja csinálni, ha stereo szól akkor automatikusan 5.1-re keveri, de azért ettől ne várj sokat, ugyanis a forrás akkor is csak stereo. Harmadik megoldásként pedig van egy olyan megoldás is, hogy a gépet összekötöd a hangszóróval egy Jack-RCA kábelen, amit a cd/dvd bemenetbe kell bedugni, ugyanis ezeket a bemeneteket a Home theatre úgy kezeli, hogy a bejövő stereo jelet szétrakja az összes hangszóra. -
-
Tobika1
senior tag
Üdv! vettem egy genius 5.1 home theatre-t minden jól van bedugva , a creative tesztprogramban minden hangfal szól, de a winamp-pal a center nem. mi lehet a baj? segítsetek! (creative 5.1-es karim van)
-
-
Tobika1
senior tag
válasz
TrollBalint #2626 üzenetére
Köszi! Holnap szóbeli érettségi
, és majd azután veszem meg.(SZORÍTSATOK ÉRTEM
)
-
Whaskes
senior tag
BESZEREZTEM A GENIUS SW 5.1 ET!! VÉGRE!!!
Bekötöttem és fasza!! Kérdés: Tv re rákötöm és zúg. Ha kihúzom a tv ből antenát akkor már nem. Miért zúg?
-
khron
tag
Szia!
Audigy 2 LS-t, már kapsz 10 rugó alatt.Szerintem azt vegyél!Audigy 1-em volt, de még így is érezni, a különbséget! -
válasz
Korcsii #2620 üzenetére
Szerinted megéri Audigy 2-t venni a hangfalhoz?
Nekem alaplapi kártyám van, gond az nincs vele (kicsi alap-zúgás, írtam itt korábban de nem zavaró annyira), viszont megérné gondolom valami jobb kártya, csak nem tom, hogy jó lenne-e a Live vagy adjak ki többet audigy-ért... Nem akarok sokat költeni, és mivel így is megvagyok túlzott minőségbeli igényeim sincsenek, de ha megéri akkor már inkább a jobbat venném... -
-
Tobika1
senior tag
Üdv! Szeretnék venni egy Genius 5.1 ht-t és az lenne a kérdésem, hogy ezt a hangcuccot elvisszi az 5.1 sb live, mert azt hallottam, hogy problémás vele pl: nem szól a center vagy a mélynyomó stb. Nem nagyon értek hozzá
-
TrollBalint
addikt
válasz
wolfman #2615 üzenetére
igazából fordítva van. a játékhoz használok külön hangkártyát...
méghozzá azért, mert volt nekem ez a sblive. feltettem hozzá a kx drivert, minek után nem igazán tudtam használni az eax-ot. Ami egy két régi játéknál nem volt gonde, az újabbaknál, már szerettem volna, ha lenne...
Ezért beizzitottam az alaplapi hangkártyámat is. ott viszont ''gyengébben'' szól a zene, ezért maradt a sblive is. -
khron
tag
Sziasztok!
Eladnám:
Altec Lansing 641-es 4.1-es szettet 40000Ft-ért.
Teljesen jó állapotban. Kipróbálható! 200W RMS
depo-n 52 rugó -
wolfman
veterán
zenéhez és filmhez minek külön használni a SB Live-ot? Kivéve ha az DVD vagy HDTV film!
-
TrollBalint
addikt
válasz
wolfman #2613 üzenetére
akkor az lehet valami plugin lesz, mert tudtommal az mp3-ba nincs 5.1-es csak stereo (azt hiszem az ogg-k be van annyi sáv)
mondjuk én sem alaplapit használok, csak játékhoz...
zene hallgatás, film nézés szigórúan sb live+ kx driverez viszont alapba szól minden hangfalon. (mondjuk stereoba, de az elég is..)
-
wolfman
veterán
Szerintem nem! Most is 5 (plusz mélynyomó)hangszóróból szól csak annyi külömbséggel hogy most dugdosnom kell 5.1es kábelt a sztereo helyére. 5.1nél ugyanis zenehallgatás közben center+sub nem szól. nálam a teszt wavok és mp3ak sztereóban szólnak haveromnál meg 5.1ben!
-
wolfman
veterán
Haha! Ha minden jól megy fogok venni egy Audigy2 Zs-t 8500Ft-ért a GENIUSOM mellé!
Márt csak azért is mert haveromtól kaptam THX teszt mp3-akat meg wavokat. Nála 5.1 nálam meg sztereo. Mondjuk nem is várom el egy alaplapi hangkártyától hogy szétbontsa.
NEM BONT EZ SZÉT SZART SE! -
racing01
tag
válasz
Motion_Blur #2607 üzenetére
mikor lesz meg a geniusod?
-
Whaskes
senior tag
Mivel ez 1 kicsit jobban látogatottab topic ide is beírom: Hello all! Arra lennék kiváncsi hogy a Genius 2 fajta sw 5.1 et adott ki? Mert néztem most 1 honlapot http://www.agen.cz/main.php?act=showtxt&id_txt=347 és a www.nikk.uw.hu-t a nikk en van a hátulján 1+csati. Olyan mint az S-video. A másik honlap képén nincs. Drágább a ''Delux'' változat?
-
racing01
tag
Creative live 5.1 4500ft
Nekem is ilyen van és elfogatható!
Bővebben: link
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 13 Midnight - 128GB - 96% Akksi
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Eladó steam kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest