Hirdetés
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- Értékesítené a nemrég felvásárolt ZT Systems gyárát az AMD?
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
Raveman
tag
válasz
Henker2 #4127 üzenetére
Gyakorlatilag sokkal szebb lesz a hangminosege, dinamikusabb hangok, tisztabb basszus, jobb kanalisonkenti hangkeverest eredmenyez.
Ezen kivul kifinomultabb hangbeallitasokat lehet alligatni, megujul a Mediasource lejatszo.Tamogatja az OpenAl hangokat ujabb jatekoknal.
Tomoren, aki kiprobalta azoktol csak pozitiv visszajelzeseket kaptam.
Probald ki, es lenyegeben egy uj hangareszt kapsz. Semmi karosodas nemerheti a kereszt!! Nem firmware,semmi flash!! Egyszeruen szoftverileg megnyitja a lezart kapukat. -
-
Raveman
tag
válasz
Henker2 #4119 üzenetére
Nekem is Audigy 2-em van 4-re moddolva es Genius 5.1 HT rendszerem. Ezekhez a rendszerekhez amit kapsz kabelokat, azok mar a maximum elerheto hangminoseget biztositjak az adott rendszerhez.
Termeszetesen ha veszel egy arnyekolt vastagabb es amiben minden erecske kulon arnyekolva van hangfal kabelt, akkor biztosan javitasz a minosegen, de hallhato hatast csak egy nagy teremben levo profi rendszerrel ersz csak el.
pl. ha egy Onkyo erositot minoseges DVD lejatszoval (pioneer) osszekotsz egy mondjuk B&W hangfalakkal, es felkabelozod ugy 20-30ezerbol, na akkor ott biztosan lesz legalabb 30%os hangminoseg javulas.
Semmirol sem szeretnelek lebeszelni, de nemlesz akkora kulombseg, hogy a vegen elegedetten vehesd tudomasul hogy jo befektetes volt.
Szerintem igy gyarilag ez a rendszer nagyon szepen szol. -
Raveman
tag
válasz
Henker2 #4117 üzenetére
Nem nagy haszna van. Sokat ne varj a minoseges kabeltol. Hogy valami valtozas tortenjen a hang minosegeben, ahoz komolyabb hangrendszer kellene. Elsosorban egy minoseges erosito.
Ha nincs komoly audio rendszered, akkor felesleges penzkidobas. Max. merheto lesz a kulombseg, de biztosan nem hallhato. -
bnorci71
addikt
válasz
Henker2 #3595 üzenetére
Azt kéne eldöntened miről akarod a dvd filmeket nézni azt a készüléket a Gen. 5.1 bemenetére kötöd a többit pedig a sztereo bemenetekre ha esetleg a játékost és a gépet is a cuccra akarod kötni akkor keres egy elektro müszerész aki megcsinálja a kábelt hogy pl. a pcből jövő jel ne zavarja a szintén egyazon bemenetre kötött játékost
-
kezu
tag
válasz
Henker2 #3501 üzenetére
meg azt is eszrevettem, h ha ravan dugva a pc meg a dvd is, akkor megfelezodik a teljesitmeny, mert pl zenehallgatas kozben kihuzom a dvdt, akkor sokkal hangosabb lesz az egesz (meg tisztabb), nemtom, kicsiit zavaro.
amugy itt mindenki ac3ra koti a pct meg a dvdt is? van mas lehetoseg erosito nelkul radugni a dvd-t ugy, h az 5.1ben szoljon? (mert van kulon a dvdnek is 2 bemenet, de akkor az nem nagyon dolby ahogy eszrevettem)
meg erdekes azis, h eleg surun hallok recsegest, milyen tesztelo progik vannak? probalgatom allitgatni a eq-t stb, aranylag bevan love, amennyire ertek hozza, de a front left/right neha igencsak recseg melyeknel, meg a center sztem tul halkan szol -
racing01
tag
válasz
Henker2 #2752 üzenetére
Volt már erről szó
Bővebben: link
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Linux kezdőknek
- Elektromos cigaretta 🔞
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- RAM topik
- További aktív témák...
- HP Pavilion 2 in 1 Laptop GARANCIÁLIS 2026.07.20-ig
- i9-9900KF RTX 2060 16GB DDR4 1TB SSD Gamer PC!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest