Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Nem akarja elereszteni az NVIDIA N1-et a pletykagyár
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Apple asztali gépek
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Dolby Vision DIY
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anthony28
őstag
2db G92 GTS-ből lesz összerakva, ami azért jobb mint a GT SLI.
Külfödi fórumokon 17K körüli 3d06 eredményt láttam az enyémnél gyengébb konfiggal.Szóval az én X2-esem 18,3K eredménye kb ott lesz ahol a GX2.Minimális különbség lesz a 2 kártya között nem tudom ki fogja a képzeletbeli tavaszi koronát elhódítani de nagyon kétesélyes.Ez pedig nekünk csak jó, mert az árakon meg fog látszani, ami jelenleg a legfontosabb, és az hogy ki fog győzni csak presztizs kérdés...alapjában véve lényegtelen.MSI GTX OC volt az X2 előtt, szóval annyira vagyok Ati-s amennyire nVidia-s de számomra tök mindegy ki nyeri a csatát egyik táborba sem tartozom mint fanatikus.Inkább érdeklődve figyelem mit is hoz a jövő.Őszig, télig tuti maradni fog az X2 nálam, esetleg utána jöhet egy még ütősebb kártya, mert anyagilag ezt nem lehet győzni hogy 5 havonta VGA csere.
Az is tény hogy a GX2 megjelenése után kizárt hogy 100K legyen itt nálunk.15-20k-ra saccolom a különbséget a 2 csúcs kártya között, illetve annyira is fog beállni nyár elejéig.A 9800 GTX az árakat nem fogja lenyomni tavasszal, mert horrorisztikus ára lesz minden bizonnyal, amit 160k-ra saccolok.Gondoljunk csak az 1gb GDDR 5-re.
Esetleg az Ati 4xxx szériája nyomhatja le kissé nyár elején, de az új GTX biztos nagyot fog durrani megjelenését követően.Aztán jön a nyár amikor is 1 ft-os se fog esni a VGA-k ára, majd jön a mozgalmas hajrá, a 3. negyed év vége, és az utsó negyed év...pabadam: Március végén? Ezt honnan veszed? Március eleje-közepén jön a GX2...gondolod hogy ennyire hülye az nV?Meg aztán nem is hiszem hogy foglalkoznának most a GTX-el amikor ekkora gondok vannak a hűtéssel és tolódik a GX2 megjelenési határideje.Ami nem sok jót sejtet.Az Ati nem kapkodott sunyin besiklott a piacra az X2-vel.Profin csinálta.
Az nVidia pedig óbágat össze vissza...február közepe.Majd ebből lett március közepe.Azért is baljós dolgok ezek mert nem nyugodtságban fogják a hibákat orvosolni hanem kapkodva.Aminek a kártya és a felhasználók láthatják a kárát, gondolok itt arra hogy szvsz. kurvára fog fűteni a GX2, hűtő csere ide vagy oda. 
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Külfödi fórumokon 17K körüli 3d06 eredményt láttam az enyémnél gyengébb konfiggal.Szóval az én X2-esem 18,3K eredménye kb ott lesz ahol a GX2.Minimális különbség lesz a 2 kártya között nem tudom ki fogja a képzeletbeli tavaszi koronát elhódítani de nagyon kétesélyes.Ez pedig nekünk csak jó, mert az árakon meg fog látszani, ami jelenleg a legfontosabb, és az hogy ki fog győzni csak presztizs kérdés...alapjában véve lényegtelen.MSI GTX OC volt az X2 előtt, szóval annyira vagyok Ati-s amennyire nVidia-s de számomra tök mindegy ki nyeri a csatát egyik táborba sem tartozom mint fanatikus.Inkább érdeklődve figyelem mit is hoz a jövő.Őszig, télig tuti maradni fog az X2 nálam, esetleg utána jöhet egy még ütősebb kártya, mert anyagilag ezt nem lehet győzni hogy 5 havonta VGA csere.
Az is tény hogy a GX2 megjelenése után kizárt hogy 100K legyen itt nálunk.15-20k-ra saccolom a különbséget a 2 csúcs kártya között, illetve annyira is fog beállni nyár elejéig.A 9800 GTX az árakat nem fogja lenyomni tavasszal, mert horrorisztikus ára lesz minden bizonnyal, amit 160k-ra saccolok.Gondoljunk csak az 1gb GDDR 5-re.
Esetleg az Ati 4xxx szériája nyomhatja le kissé nyár elején, de az új GTX biztos nagyot fog durrani megjelenését követően.Aztán jön a nyár amikor is 1 ft-os se fog esni a VGA-k ára, majd jön a mozgalmas hajrá, a 3. negyed év vége, és az utsó negyed év...
Az nVidia pedig óbágat össze vissza...február közepe.Majd ebből lett március közepe.Azért is baljós dolgok ezek mert nem nyugodtságban fogják a hibákat orvosolni hanem kapkodva.Aminek a kártya és a felhasználók láthatják a kárát, gondolok itt arra hogy szvsz. kurvára fog fűteni a GX2, hűtő csere ide vagy oda.