Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tortug@
csendes tag
válasz
havri1 #32489 üzenetére
Megkérdeztem a PP-t, hogy ha elfogadom az ajánlatát a GB-nek és miután bezárom a dispute-ot, akkor vajon közbe fog-e lépni a PP, ha a GB nem teljesíti az ígéretét. Azt a választ kaptam, hogy a saját érdekemben ne fogadjam el a 20USD visszatérítést, mert akkor a vita záródik és a jövőben nem is lehet új vitát indítani a tranzakcióra. Ez azt jelenti, hogy vagy a pénzemnél maradnék vagy sem és az egész nem rajtam, hanem a GB-en múlna.
Fejlemény: Még ugyan aznap udvariasan megírtam a GB ticket-ekben (1-et én; 1-et pedig ők nyitottak maguktól), hogy a csomagom több mint valószínű elveszett. Az általam referenciaként megadott tracking szám mutatta, hogy Feucht-ból 1-2 nap alatt itthon szoktak lenni a csomagok. Megemlítettem továbbá, hogy több ilyen eltűnésről is olvastam nemzetközi és hazai fórumokon is. Az üzenet végére pedig leírtam, hogy maradok az eredeti szándékomnál és 100% PP visszatérítésre számítok.
Következő reggelre mind a két ticket-et frissítették. Riley és Hella azt írták, hogy intézik a 100% PP visszatérítést, aminek 48 órán belül meg kell jelennie. Érdekes módon a harmadik személy Zoniya, aki a PP vitán keresztül képviseli a GB-et, egy betűt sem írt a 100% visszatérítésről. Ha megoldódott a dolog/új fejlemény van, akkor jelentkezem. -
walakyb
tag
válasz
Beni2360 #32597 üzenetére
ertekesebb dolgoknal azert messze nem 500 ft a biztositas
Most direkt megneztem MI8 telefon 410$-ert, es 12.11 a bizti, ami azert mar cirka 3500 Ft. Persze, ez se vag a foldhoz, de ha azt nezem, hogy a semmiert fizetem ki, maris nagyon sok lett
Azt meg egy szoval se mondtam, hogy te lehuztad volna oket, de sajnos nagyon sokan igen. Itt a forumon is talalsz nehany zsenialis HSZ-t, amikor azt taglalta az arc, hogy milyen jol jart... -
Beni2360
félisten
válasz
walakyb #32596 üzenetére
Köszönöm a részletes felvilágosítást, de majd 10 éve rendelek Kínából és tudom mi a dörgés.
Az az 500 Ft nem vág földhöz egy értékesebb terméknél és nem kell kikínlódnom az angol gépi fordításokkal.
De mindenki úgy intézi a vásárlásait ahogyan akarja.
Ui: Na eddig amit vissza igényeltem azok közül egy sem jött meg. Én kivárom a 60 napot és még tovább ha kérik. -
walakyb
tag
válasz
Beni2360 #32591 üzenetére
Bocsi, de tobb olyan esetrol olvashatsz itt visszaporgetve, amikor biztositas ellenere is csak 50%-ot akart fizetni a GB, mint olyat, hogy bizonyithatoan meg nem erkezett csomag ellenere a GB-nek itelt volna a PP.
Ilyen esetet kb olyat hallottam csak, hogy az ember tul hamar szaladt PP-hez, es azt a valaszt kapta, hogy meg bizony lehet, hogy uton van a csomag...
Amit meg kell erteni, Kinabol rendelni turelemjatek. Nekem holnap lesz 3 honapja, hogy rendeltem alin egy cuccot, sose erkezett meg, 2 honapja all a tracking (hollandiabol elindult, a szallitmany megerkezett, de a csomag (allitolag) nem...), megse kaptam meg vissza a penzem. Ali mar elkaszalta az eladot, csak a visszafizetesre varok.
Ugy kell minden rendelest kezelni, hogy 30-60 nap, mire ideer. Ha hamarabb jon, az csak jo, de nincs ra semmifele garancia. Ha viszont sokat kell varni, igy nem leszel ideges, hogy hol van mar, reg itt kene lennie.
A masik amit meg kene erteni, a szallitas nem a GB sara (marmint, hogy mikorra er ide a cucc). Ok feladjak, szallito viszi, postahoz kerul, azok is ulhetnek rajta, stb. Nekem most pl van nem 1 olyan kinai postas cuccom, ami meg nem hagyta el kinat, de mar 20+ bejegyzes van. Ha a csomag lassu, nem a GB a kocsog, legtobbszor a mi kedves kis postank a ludas...
A 60 naprol meg jo nagy aranyban a mi draga honfitarsaink is tehetnek... Korabban 45 nap volt a PP-n a gari, emiatt sokkal hamarabb elinditottak. Sajnos nagyon sokan csinaltak azt, hogy a PP visszaadta nekik a penzt, majd a csomag siman megerkezett, es orultek, hogy ingyen jutottak a cuccokhoz. Telefonok, porszivok, rollerek, stb.
(termeszetesen a fele arat akarom visszaadni, meg fizess biztositast, es tarsai dolgot en is elitelem, sot, undoritonak tartom. Biztositast eddig se fizettem, es ezutan se fogok...) -
nem jön be a 11-órás akció
-
Beni2360
félisten
Kamu nem kamu és drágább rendelésnél bepipálom. Azon már nem múlik. DE amikor 25% a bizti akkor már nem. Nekem is volt ilyen bizti nélküli elveszett árum és megírtam nekik, hogy 25% az sok és azért nem fizettem és ha nem kapom vissza a pénzt , nem nagy összeg volt, akkor a 3 éves együtt működésünket befejezem. Azonnal bocsit kértek és utalták a pénzt vissza.
---------------------
Ui: ribarszki Vissza olvastam az egész esetet de a biztosítási részt nem láttam. -
PNP
őstag
válasz
tobias40 #32588 üzenetére
Én kivártam a javasolt 60 napot, de az én csomagom nem EU raktárból jött, így alapból sokat kellett várnom.
Sokszor hangsúlyoztam, hogy feleslegesen próbálják áttolni rám a felelősséget, az átvétel pillanatáig az övék a csomag, ők felelnek a logisztikáért. Még PP bevonása előtt eljutottunk 50% visszatérítésig, utána nyitottam panaszt PP felületén, itt folyamatosan ment feljebb az összeg, amikor kértem a nyomozásról a papírt (amit nyilvánvalóan nem intéztek), felajánlották a teljes visszatérítést, tehát nem is kellett eszkalálni az ügyet. -
tobias40
veterán
És te mennyi idő után kezdted kerestetni,illetve mi volt a stratégia ami bevált?
Nekem is van egy "eltűnt" csomagom ami eu raktárból jött volna 3-5 nap szállítási időt írtak.
Ma már 20 napnál tartunk és írtam nekik hogy kerestessék rendőrséggel de ők azt írták várjak még 15-20 napot,de a csomag nem mozdul sajnos!PP-al fizettem biztosítás nélkül.. 55 dolláros cucc.
-
ribarszki
őstag
Mivel nem olvastátok Lazika bejegyzésének előzményét, ezért összefoglalom, hogy nem PayPallal fizetett, nem kötött biztosítást és Feuchtból indult a csomagja Magyarországra, ami bár elindult, hetek óta nem jött meg.
Teljesen felesleges reménykednie, ezt lenyúlták. A Gearbest nyilván a 60napra tolja az időt, ő meg próbál a bankkal egyezkedni.
Értem, hogy segíteni akartok de ezeket a köröket már lefutottuk. -
PNP
őstag
Nem lenne érdemes kiírni összefoglalóba, hogy a biztosítás kamu, semmit nem ér, placebó, lehúzás, stb? Még mindig tök sokan propagálják ezt a rossz gyakorlatot babonából.
-
havri1
félisten
válasz
Beni2360 #32581 üzenetére
Van ilyen, és volt már rá példa, itt a fórumon is. Chargeback. Keress rá neten. Rendőrségi feljelentést kérhetnek, mivel visszaélés történt. (Én amúgy is tennék ilyen esetben.)
Biztosítás meg lehúzás, és erkölcstelen. Azt a feladónak kellen fizetnie, nem a megrendelőnek. -
Beni2360
félisten
válasz
Lazika #32579 üzenetére
Remélem biztosítást fizettél egy telefonra? Ilyen összegnél már kell azt a pár $ megfizetni.
Én még olyat nem hallottam az elmúlt évek alatt, hogy a bank visszafizette volna valakinek a pénzt mert nem jött meg az áruja. Van egy bizonyos pár órás volumen amiben lehet kérni vissza bizonyos esetekben az átutalt összeget. -
Lazika
senior tag
Okés csak ha megvárom a hatvan napot, és mondjuk ők sem adják vissza a pénzem, szerintem már a bank sem fogja tudni. Németországból feladták a csomagot. Szerintem simán ellopták.
-
Lazika
senior tag
Ezt írták arra az üzenetre, hogy miért nem érkezett meg a teló 13.-a óta németből.
We are sorry to hear that you haven't received your items yet.
We are sorry that we cannot refund you now.
In order to resolve this issue, please kindly confirm the following information:
1) Please reconfirm your delivery address as following:
Consignee name:
Detailed address:
City:
State(Province):
Postal code:
Country:
Phone:2) Please contact your local post office, stating your name and address.
In some cases, you may be required to collect your parcel from the post office in person.If you collect your parcel in this way, kindly let us know.
3) We shipped your parcel on October 31, 2018. Therefore your delivery deadline will expire on Dec. 29, 2018.
We will offer you a solution for your case once we reach this date.Kicsit se néznek hülyének. Meg mi az, hogy december 29? Amikor a shipping time 10-20 business day. Vicc. Megyek a bankba...
-
breakbot
csendes tag
Sziasztok!
A 11.11es akcióban rendeltem egy Xiaomi Mi 8 Lite készüléket. Sajnos még mindig nem adták fel, beszéltem velük de semmi érdemi változás. A próblémám az lenne hogy most jelenleg Németországban tartoztkodom egészen karácsonyig. Azt gondoltam hogy kb.1,5 hónap alatt csak ideér de most már nem bizok benne. A kérdésem az lenne hogy szerintetek ide fog érni egy hónap alatt? Ha nincs rá esély akkor meg lehet változtatni a címet úgy hogy még nem adták fel a csomagot? -
drosan
tag
Sziasztok,
Ránéztem merre járhat a csomagom, HK raktárból rendeltem EU piority line-nal, eddig csak a 1tracking írt státuszokat, most már a többi is, még pedig a következőt: Radefeld, Germany, The international shipment has been processed in the parcel center of origin
Ezzel a városnévvel még nem találkoztam a fórumon, ez most új lehet?
-
manu75
aktív tag
Köszönöm a válaszokat, akkor megrendelem egyesével ez lesz a legegyszerűbb. Akkor elméletileg ha a kabátot vizsgálnák az összefoglaló szerinti eljárással nem kell áfát fizetnem, mivel az csak 35 usd lenne. Ezt jól értelmezem?
-
Imi1981
veterán
Sziasztok! Ha eu raktáros terméket szeretnék rendelni azt hol tudom megnézni? Hol és hogy van jelölve, hogy lehet e EU raktárból rendelni? Összefoglalóban nem találtam erről infót. Mobil (android) alkalmazást használok ha ez számít. Kösz előre is a segítséget!
-
manu75
aktív tag
Sziasztok!
Kis felvilágosítást kérnék, olvasom az összefoglalóban, hogy 45usd alatt lehet kérni a adómentesítést nekem még a 22 eurós verzió volt meg. Gearbestnél nem tudom hogyan szállítanak eddig csak két apróbb dolgot rendeltem onnan. Ha most lenne egy kabát 35usd egy rajztábla ami 10usd meg egy rajzfüzetszerűség ami 5usd ezeket egyszerre fizetem ki egy csomagban érkeznek? Ezek össz értéke 50 usd ezt fogják figyelembe venni ha vámolják vagy külön számítanak? Érdemes esetleg külön külön megrendelni ezeket?
-
FerNandor
őstag
Áh, be se frissült a Mi 8 ára... A 6T legalább befrissült és kiírta, hogy sold out..
-
Flashy
veterán
a zsákbamacskákban minden vásárlónak ugyanaz van, eddigi tapasztalatok szerint az a termék, amelyiknek az akciós (kuponos vagy flash sale-es) ára is kb annyi szokott lenni. csak ilyenkor nem kupon kód van rá, hanem zsákbamacskába teszik. ha 1 dollár és "led night light" van benne (csak példa), akkor rákeresel hogy led night light és amelyik mondjuk normál áron másfél dollár, az lesz benne. a múlt héten odaadták sima flash sale-ben is 1 dollárért, meg a jövő héten is oda fogják valószínűleg
a zsák ára általában egyébként nem rossz ár, ha tudod mi van benne és tényleg kell is a termék, de nincs benne véletlen és nem különlegesen akciós legtöbbször...
-
somé
őstag
Üdv, az lenne a kérdésem, mi van akkor, ha egy kifizetett tétel (PayPal) nem szerepel a rendeléseim (My orders) között? Nov. 8-án vásároltam 2db 32GB-os kártyát telefonon keresztül, amit ugye egyszerre ki is fizettem.
Fizetésről jött mail, minden a szokásos, Ft-ban le is vonódott, ezen kívül nem tudok semmit a rendelésről. Van trancakció azonosító és számlaazonosító is, viszont az összesítőn ez mit jelent? (Promóciós visszaküldés)2 napja írtam a support-nak, eddig semmi válasz.
-
FerNandor
őstag
Egyébként úgy látom, hogy a 100$-os kupon felhasználható a jelenlegi 370$-os Mi 8-ra, ami úgy 270$ lesz. Az meg még mindig nem rossz egy ilyen telefonért szerintem.
kb 76.000Ft -
bul07
nagyúr
válasz
havri1 #32552 üzenetére
Én egy Mexikói szervere mentem még fel egyszer
És képzeld ugye magyarul írtam a profilomba, én nem egy magyar írt rám, volt aki Spanyolból játszott de volt aki Mexikóból
Csak pár falu után meg hogy nem tudtam a klánnal levelezni abbahagytamNekem elég volt komolyra véve az a egy szerver
Napi 15/20órába felügyelni elég volt egyszer, meg ugye akkoriba még 9-10 hónapig ment egy szerver
Én nyáron kezdtem bele és akkor már ment és márciusig tartott script nélkül biztos nem csináltam volnaMiénk mostoha klán volt, elején a szövetségesek elárultak, volt hogy egyik vezér kém volt, de kivívtuk, volt hogy sikerül 1 népességre lerombolt falut megmenteni, nem kevés védő árán
Videóba 3:28-nál támadás (Toxic)na ő a mi klánunkba volt, etettük a seregétNa de ez itt
Amúgy mi a fenne van a GB-vel, semmi bazárok, semmi jó kupon
Vagy lehet hogy a tulajok ugyan azok és a másik két oldalt futtatják fel most -
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz
Silent77 #32543 üzenetére
Ritka nagy szerencse kell bármihez is
Ugye az oroszok közelebb vannak Kínai szerverekhez az akár fél másodperc is lehet, meg ugye a scriptet se hagyjuk kiBG-n is az elején volt valós esély utána írtak mindenfajta scriptet ami levadássza, persze van hogy van egy két embernek mázlija van de ritka
Régen még 2009 környékén olyan scripteket használtam Travián játékhoz hogy nem igaz, 1másodpercen belül indított támadásokat, piacolt meg minden
-
válasz
FerNandor #32541 üzenetére
Akció előtt visszaáll normál árra, én nézni szoktam a pontos időt, és 10:59:59-kor frissítek, átvált az ár, nem szabad semmit tökölni, azonnal fizetés gomb.
Annyin elcsúszik az egész ha véletlen, rosszul mozdítod az egeret.
Hatalmas szerencse kell hozzá, de mindig valós!
Több ezren, tízezren ráugranak, nem is értem aki ilyenkor rögtön farkast kiált.lafaty80: Ott soha ne nézd, bugos, az nem lényeges.
-
sambenez
addikt
Nasikerült valakinek a 200$-os MI8?
-
petyuska74
tag
Sziasztok!
Hallottatok már a Proirity Line-on belül az EU Ocean Shipping szállítási módról?
Van-e info arról, hogy ez vám/ÁFA mentes-e?
Jelenleg a Xiaomi M365 elektromos rollert adják 360$-ért, ezzel a szállítási móddal...
köszi a választ.
-
Ferike81
senior tag
Hogy valami jót is írjak.
Az utóbbi 2 hétben 5 csomagom jött Feucht-on keresztül. 2 expressz, a többi simán. Ebből volt olyan sima csomag ami 2 hetet pihent valahol. Éppen néztem a nyomkövetést ami szerint német honban volt a csomagom, közben csengetett a postás, és láss csodát a csomagom ott a kezében. Most a legutolsó expressz csomagom feladástól 6 nap volt Feucht-on keresztül. De már nekem is felmegy a vérnyomásom, ha Németországon keresztül jön valami.(#32530) beg
egyenlő azzal, hogy felköpsz, aláállsz utána nyitott szájjal berohansz a faxxerdőbe.
Esetleg még a nyitott szájjal szop@rollerezni a faxxerdőben
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Postával beszéltem a csomagommal kapcsolatban, de nem látják a csomagot azt mondták, hogy kerestessem. A feladóval. Írtam GB-nek két napja, azóta se frissült a tracker. Beszéltem a bankkal, és azt mondta a nő, hogy lehet kezdeményezni a pénz visszahívását. Csak valahogy szerintem bizonyítani kell, hogy nem jött meg a csomag. Fiókban tudják megmondani. Ma nyitok egy ticketet. Ha hétfőig semmi, akkor indítom hétfőn a pénsz visszahívását. Elmehet a GB a ...csába. Azt meg nem hiszem el, hogy 13.-a óta nem ért volna ide a telefon Feuchtból még sima feladással sem.
-
bindadmin
újonc
válasz
Tarokk79 #32524 üzenetére
Szia!
09.25-én rendeltem egy telefont (ki is fizettem)
10.10-én ticket
10.11-én shipped out (TN: CF.........DE)
10.21-én Hong Kong reptér
10.26-án érkezett Németországba
10.27-én "DENUEB(Germany), Item sent abroad"
11.06-án ticket (My tracking status has not been updated for over 1 week)azóta hetente 1x / 2x írogatok nekik, másnap nyugtatgatnak, hogy türelem, ők hisznek benne, hogy hamarosan megkapom, egyébként pedig
12.12én jár le a deadline, azután azonnal megoldják a gondom
Szóval várok, de már sokkal kevesebb meggyőződéssel
-
havri1
félisten
-
Tarokk79
aktív tag
Sziasztok,
Rendeltem egy telefont. Elvileg 10.18-a a shipping day és 14-23 munkanap a szállítás. Az utolsó tracking infóm:
2018-11-01 09:00DENUEB(Germany), Item sent abroad
Feladtam egy ticketet, de csak annyit írtak, hogy legyek türelemmel. Aggódjak?
Előre is kösz -
Beni2360
félisten
válasz
New Bluestar #32520 üzenetére
törölve
-
walakyb
tag
válasz
New Bluestar #32520 üzenetére
A my ordersben kivalasztod a megfelelo rendelesed, ott a rendelesszamra katt, majd After-Sales Application
-
walakyb
tag
válasz
Sumptuous #32517 üzenetére
Nem tudom, pontosan mikor irtal nekik, de tippre azt mondanam, hogy veletlen.
Szallitasra normal esetben is, de most karacsony kornyeken plane varazsgomb kene, hogy meg lehessen mondani mikorra er oda. Viszont ugy szamolj, hogy a fa alatt mar nem tul eselyes, hogy ott legyen. En ilyenkor mar csak ugy szoktam rendelni, hogy januari erkezessel szamolok. Ha meg valami csoda folytan megis megjon, akkor orulesNew Bluestar: nyiss egy ticketet, es kerdezd meg
-
Sumptuous
senior tag
Írtam itt régebben, hogy rendeltem egy Honor Band 4-et. Nos ez a vásárlás 17.én volt. Reggel ránéztem, és még ma is csak azt írta: Paid. Hirtelen felindulásból nyitottam egy ticket-et, és kérdőre vontam őket... Nem is valaszoltak még a ticketre, de az óra már 'shipped'. Nemtudom véletlen egybeesés-e, vagy valóban érdemes így sürgetni őket. (Persze előtte ranyomtam a 'Dispatch faster'-re)..
Szerintetek ez milyen posta? Ha jól gondolom szlovák!? Mennyi időt szokott nektek futni az ilyen TR?
LK004265935SK
-
Flashy
veterán
válasz
New Bluestar #32514 üzenetére
van lehetőség visszamondani, de pontokat és kupont nem adnak vissza ilyenkor. egyébként nem igazán lehet megmondani hogy melyik dátum vonatkozik rád, de mivel az eredeti 13-t már kijjebb tolták és nem adták fel a tiedet, lehet hogy a tied is csúszik azokkal együtt. nekem roller feladási idejét tologatták, de aztán valahol az eredeti és a folyton tologatott között egyszer csak feladták. ha jó volt az ára és nem sürgős, várj még. megpróbálhatod ticketben megkérdezni, ilyenkor egy tök másik táblázatból vágnak be részletet, amiben lehet hogy a rád vonatkozó időpont van, mert a te rendelésedről szól a sor, de azt is tolhatják tovább ha akarják, nem tudunk mit tenni.
-
New Bluestar
tag
Sziasztok !
Rendeltem 11.11-én egy telót, akkor még 13-a volt feladási időnek írva, aztán változtatták 11.22-26 közöttire, aztán 11.26-29 közöttire.
Aztán tegnap hirtelen 12.21-22- lett, azért az elég sok, van lehetőség visszamondani ilyenkor ?
Vagy ez az időpont arra vonatkozik, aki most rendel, nekem még van esély, hogy hamarabb küldik ? -
havri1
félisten
-
=Mentor=
őstag
Üdv! Ha a holnap rendelek valamit gearbestről Europe Registered szállítással (10-15 napos szállítást ír), akkor megérkezik még karácsony előtt?
(#32504) havri1: Olyan alacsony készletnél kb az ezredmásodperc töredéke dönti el, hogy kié lesz.
-
kcsa
veterán
Azért csak maradt a forintos ár, és a kereshetetlenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest