Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Raspberry Pi
- Házimozi belépő szinten
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
walakyb
tag
válasz
Beni2360 #32591 üzenetére
Bocsi, de tobb olyan esetrol olvashatsz itt visszaporgetve, amikor biztositas ellenere is csak 50%-ot akart fizetni a GB, mint olyat, hogy bizonyithatoan meg nem erkezett csomag ellenere a GB-nek itelt volna a PP.
Ilyen esetet kb olyat hallottam csak, hogy az ember tul hamar szaladt PP-hez, es azt a valaszt kapta, hogy meg bizony lehet, hogy uton van a csomag...
Amit meg kell erteni, Kinabol rendelni turelemjatek. Nekem holnap lesz 3 honapja, hogy rendeltem alin egy cuccot, sose erkezett meg, 2 honapja all a tracking (hollandiabol elindult, a szallitmany megerkezett, de a csomag (allitolag) nem...), megse kaptam meg vissza a penzem. Ali mar elkaszalta az eladot, csak a visszafizetesre varok.
Ugy kell minden rendelest kezelni, hogy 30-60 nap, mire ideer. Ha hamarabb jon, az csak jo, de nincs ra semmifele garancia. Ha viszont sokat kell varni, igy nem leszel ideges, hogy hol van mar, reg itt kene lennie.
A masik amit meg kene erteni, a szallitas nem a GB sara (marmint, hogy mikorra er ide a cucc). Ok feladjak, szallito viszi, postahoz kerul, azok is ulhetnek rajta, stb. Nekem most pl van nem 1 olyan kinai postas cuccom, ami meg nem hagyta el kinat, de mar 20+ bejegyzes van. Ha a csomag lassu, nem a GB a kocsog, legtobbszor a mi kedves kis postank a ludas...
A 60 naprol meg jo nagy aranyban a mi draga honfitarsaink is tehetnek... Korabban 45 nap volt a PP-n a gari, emiatt sokkal hamarabb elinditottak. Sajnos nagyon sokan csinaltak azt, hogy a PP visszaadta nekik a penzt, majd a csomag siman megerkezett, es orultek, hogy ingyen jutottak a cuccokhoz. Telefonok, porszivok, rollerek, stb.
(termeszetesen a fele arat akarom visszaadni, meg fizess biztositast, es tarsai dolgot en is elitelem, sot, undoritonak tartom. Biztositast eddig se fizettem, es ezutan se fogok...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kuponkunyeráló
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Sorozatok
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung galaxy Zflip 5 256gb független
- Bontatlan Dell XPS 13 - Intel Ultra 7 258V 12MB 8 cores 4.8 GHz, 32 GB, 1TB SSD, 120 HZ kijelző
- Intel Core i5-12400F 6-Core 2.5GHz LGA1700 OEM
- ZOTAC GeForce Twin Edge RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit videókártya GPU gamer OEM - LED VERZIÓ
- MacBook Air M1, 2020, 256GB SSD, 16GB Ram, 61 wattos töltő, új szerű állapotban dobozzal együtt
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest