-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
SDSD
újonc
Sziasztok! Szerintetek mi lehet a csomagommal? Nov. 6 óta semmi hír és nem mutat mozgást.
Ez van 1st trackingen:
Destination: Hungary
Origin: China Query takes : 313 MS
2018-10-30 09:58:00Southall,Your parcel is on its way
First vessel Query takes : 345 MS
2018-11-06 18:00:00Customs clearance processing complete.
2018-11-06 10:00:00Parcel is in clearance.
2018-11-04 14:00:13Parcel arrived at the airport.
2018-11-03 23:00:06Departed Hongkong Sorting Centre.
2018-11-02 12:00:35Arrived at Hongkong Sorting Centre.
2018-11-01 17:00:27Sent to HongKong Sorting Centre.
2018-10-30 22:37:25Departure in Location Warehouse Sorting Centre.
2018-10-30 22:10:08Shipping Label Printed.
2018-10-30 20:50:34Confirmed & Prepared For Packing.
2018-10-30 17:54:11Order Created.DPD HUN: 30.10.2018 11:44 DPD data centre
Order information has been transmitted to DPD.
DPD UK: 30 Oct 2018 09:58 Southall Your parcel is on its wayA kezbesítés határidejére nov. 16. volt írva. Köszi ha van ötletetek!
-
atos30
aktív tag
Na megkérdeztem az ügyfélszolgálatot, hogy miért lett expired a mai nap is érvényes két kuponom. Nyomtak egy bullshit szöveget a kuponok használatáról. Volt-nincs. Miért? Csak! Azért egy próbát megért.
-
havri1
félisten
-
atos30
aktív tag
válasz
pn4hvq #32193 üzenetére
Nem egérrel, telefonnal. Mindent kikapcsoltam csak a telefon lógott a neten. Odaálltam közvetlen a router mellé. 1 másodpercnél meg őrült módon elkezdtem nyomogatni. A telefonos alkalmazás 6 másodpercel volt előrébb az asztalihoz képest!!!! Azért egy tablet, meg egy laptop csak összejött. Rögtön kellett volna még valamit vennem, de a telefonokkal sok idő elment, mire kiderült semmi nincs cn-099-es raktárban. Reggel 6-kor még megvoltak a kuponok. Akkor meg azért ment el sok idő, mert nem engették csoportosítani a termékeket. Mire nagy nehezen találtam értelmes dolgot, addigra "Expired"!!! Na erre nem számítottam. De úgy látom előrébb hozták a BF promóciót is egy nappal. De lehet, hogy a dátumválasztó a ludas az egészben és ott már 15.-e van, hiába adják meg az időt UTC-ben.
-
atos30
aktív tag
Na közben megvan hová lett a két eltünt kupon. "Expired" !!! Érdekes a többi meg még működik. Pedig 14.-e van, még érvényesnek kellene lennie.
-
válasz
lovi27 #32163 üzenetére
Én rendeltem két kis füllbe bújtatható egy oldali fülest 600ft értékben. Na az egyik megjött a másik nem. Hát már rohadt mérges vagyok a postára hogy ennyit lopnak.
Egy kérdés ha railway szállítással rendel az ember akkor azt DHL szállítja ki ha minden igaz?Atos jól értem ezzel a kuponnal 11 centert vettél laptopot?
Nem nagyon vágtam ezt a kupont. -
atos30
aktív tag
Tegnap este begyüjtöttem 3 db 111-es kupont: Egy laptopot tudtam venni. A másik két kupon reggelre eltünt. Épp amikor fizettem volna a következő tételt. Ticketet sem lehet nyitni, visszadob a kezdőoldalra. Telefonra nem voltak jók. Csak ami a cn-099-es raktárban van. Ha ezt tudom , akkor 3 laptopot veszek. Már abban sem hiszek, hogy egyáltalán elküldik amit vettem.
-
Ferike81
senior tag
válasz
szabi__memo #32179 üzenetére
Nekem van egy lökött barátom, aki kínai vásárlásait természetesen bankkártyával egy 799$-os laptoppal kezdte. Szerencsésen meg is érkezett neki a motyó,ráadásul áfamentesen.
Ez még 2016-ban volt. Rohadt mázlista!
Mondjuk akkor úgy beparáztattuk, hogy azóta az összes 1 dodós kacatot paypal-on rendeli. Azóta a legdrágább cucc amit rendelt 8$ volt. Én mindenhol ahol lehet paypal-on keresztül fizetek.
-
atos30
aktív tag
Tud valaki cn-099 raktáron lévő telefont?
-
_q
addikt
Gearbest-en az új felhasználóknak járó 100 dollároks kupon hogyan működik. Hiába scannelem be az app-al a QR kódot, nem kapok kupont. Ez is csak egy "kamu kupon"?
-
pn4hvq
senior tag
válasz
szabi__memo #32182 üzenetére
-
w.miki
veterán
válasz
KamuMazsola #32176 üzenetére
nem, már érdeklődtem
Akkor csak bankkártyával PP nélkül senki nem vásárol a GBről? -
Beni2360
félisten
válasz
KamuMazsola #32176 üzenetére
Napok óta ez a téma mert a 70 számokra nem jön SMS.
Nekem sikerült csatolnom a régi kártyát tegnapi nap folyamán. Ma már állítólag nem megy. -
KamuMazsola
őstag
válasz
w.miki #32175 üzenetére
Pedig Pay-pal nélkül max 10$-ig, az a védelem amit nyújt, az pont kell. A Pay-pal topikban V/ nem tud segíteni?
-
lovi27
addikt
-
w.miki
veterán
GB-n fizet valaki bankkártyával? Megbízható úgy is?
Paypal-al nem tudok fizetni nekik, mert másnap jön a refund, állítólag letiltották.
Próbáltam másik pp-t létrehozni, de ahhoz nem engedi hozzáadni a régi bank kártyámat.
Szóval ha rendelni szeretnék, bankkártya adatokat kellene megadnom, mert másik pp fiókot nem tudok csinálni.
Vásároltatok már így, nincs belőle gond? -
sambenez
addikt
válasz
lovi27 #32168 üzenetére
Akkor ebben az esetben nem a GB a hibás. Ha a nyomkövető szerint szeptemberben megérkezett a helyi postára, akkor érte kellett volna menned. Ha nem kaptál értesítőt, akkor a postán reklamálj, vidd magaddal a nyomkövetés adatait.
Szinte biztosan nem a javadra fog ítélni a PP sem.Abban bízhatsz ha visszajut a GB-hez akkor visszatérítik az árát. Ha visszajut.
De ha ez egy LVS kezdetű TN szám amiről szó van, akkor ez a bejegyzés azt jelenti belgiumba érkezett akkor. Ez nálunk nem követhető. Ebben az esetben talán visszaadja a GB, de az is lehet csak egy részét, ha nem volt biztosításod. Erre szeretnek hivatkozni.
-
lovi27
addikt
válasz
szmyky #32164 üzenetére
Augusztus 28-án rendeltem és szeptember 4-dikére írja, hogy megérkezett a helyi postához és a következő napokban kézbesítik. Ez azóta sem történt meg.
Fizettem biztosítást a csomagra, de nem szoktam figyelgetni éppen hol tart, mert eddig előbb-utóbb mindig megjöttek. De ez már nem hiszem. Lába kélt.Kösz. Akkor írok a GB-nek.
-
Gabesz87
veterán
Ezeket a rohadt kuponokat hogy kell felhasználni? Van egy 10$-os kuponom, amit min. 10$ rendelés felett lehet használni. 3D nyomtatóhoz gondoltam, hogy akkor berendelek pár nozzle-t, meg auto bad leveling sensort. Így összesen 12$, de nem tudom használni a kupont. Miért???? Esetleg azért mert Flash Sale-es termékek, és arra nem lehet?
-
Sigiusz
tag
Sziasztok! Pocophone f1et szeretnék venni es az lenne a kérdésem, hogy szerintetek érdemes -e még most a gearbest 11.11 akcioja kapcsan megvenni vagy lesz ez jobb black fridayon 23an?
-
lovi27
addikt
Elveszett áru reklamálását a GB-nél ajánlott kezdeni vagy egyből a Pay Palhoz kell fordulni?
-
blash
tag
válasz
Janos250 #32154 üzenetére
És nem is lehet. Azt válaszolta a support, hogy regeljek másik címmel: "We are sorry to tell you that login account cannot be changed.You can registered a new account with new email."
Közben megtaláltam az emailfiókban, hogy lehet domaineket kivételként kezelni, így már nem kéne, hogy spamként továbbítódjanak.
-
atos30
aktív tag
Azóta se sikerült másikat szerezni. A 11.11 dolláros akciók sem jöttek össze. De legalább megvan amit akartam.
(a rendelés időpontját is érdemes figyelni. Éjjel 1 után rendeltem és az email is 01:11-kor jött, de hogy pont 11 másodperc volt a rendelés pillanatában, azt már nem hiszem.Szerintem a rendszer osztotta ki a kupon alapján. Mindenesetre elég érdekes)
-
ot93
senior tag
Üdv,
A mostani 11.11 -es kuponokat (-100$, -50$) mire tudom felhasználni? próbáltam már egy pár cuccnál, de nem fogadja el. Mire lehet felhasználni? mert arra nem jöttem rá(#32149) atos30 akkor neked sikerült a legjobb kupont megszerezni? én már félig azt hittem kamu
-
frenk1
aktív tag
szerencse táskát rendelt már valaki korábban ?
Link: https://www.gearbest.com/surprise-bag/pp_009430113054.html?wid=1349303
Szerintetek megéri? Azt nem tudom, hogy global rommal jönne e a telefon ?
Tapasztalat ?
-
válasz
hunaqua #32153 üzenetére
Nagyon jó igen.
Az meg tuti, hogy jövőre jön csak, mert most is dec. közepét saccolnak feladás időpontjának. Ráadásul ezt ugye csúsztatni is szokták.
Csak ne legyen az, hogy mire feladják, addigra egyébként is ilyen áron lehetne mondjuk Hardveraprón hozzájutni alig használt példányokhoz, amikre ráadásul van is ugye garancia is. -
válasz
hunaqua #32151 üzenetére
Én meg neked köszönhetően költöttem most cirka 280 dollárt.
Izgulok mert biztosítás nélkül rendeltem (de persze PayPal-lal), de szeretek veszélyesen élni.
Az bátorított erre, mert olvasni itt a topikban, hogy csomagvesztés gyanújakor, ha hivatalos kerestetési eredményeket kezdünk el egyszercsak kérni, arra instant szoktak puhulni és jön a full refund (hiába nincs ugye biztosítás).Azért örülnék erre egy megerősítő válasznak tőletek, hiába gondolom szinte biztosra a fentebbit, na de majdcsak nem lesz itt semmi gond sem a rendeléssel.
Amúgy meglepi volt, hogy ingyenes rá a Priority Line.
-
Hauptmann
veterán
Kínai raktárból rendelve a Priority Line Áfa mentes? Vagy inkább maradjak a Fast Ship raktárnál kicsit drágábban?
-
atos30
aktív tag
Hát egy kicsit csalódtam az akciókban. Csak a 111 doláros csodakupont használtam fel, a többi haszontalan volt számomra. Némelyik termék kuponokkal drágább volt ,mint két hete. A Bangoodon és Geekbuyingon meg még többe került némelyik termék. Volt amit eBayről rendeltem inkább, mert ott jóval ólcsobb volt.
Úgy néz ki, csak a limitált darabszámos termékekre/kuponokra érdemes vadászni. -
pn4hvq
senior tag
válasz
_petja_ #32146 üzenetére
Teljesen véletlenszerű a priority line szállítás összege. Szerintem a 360$ összegbe "belefér", hogy csak ennyi legyen. Ha kinézted a terméket, akkor nyugodtan elhiheted, hogy ez csak 320Ft-nyi szállítás lesz.
Ha eu priority line railway, akkor az vonattal jön nagyon lassan. -
_petja_
csendes tag
Sziasztok!
Létezik, hogy a priority line csak 1.05$ egy HK raktáros 360$-os robotporszívónál? Vagy most erre is akció van? 🤔 Nem akarok belefutni semmilyen plusz költségbe, és most rendelnék először.
-
blash
tag
A login emailt hol lehet módosítani? Keresem a profilnál, de ott nincs ilyen, csak a szállítási címnél tudtam átírni, de az nem jó. Az a baj, hogy a .us végződésű emailcímmel regeltem a gb-re, amit át van irányítva gmailre, de ezeket egy ideje már a gmail rögtön smtp errorral visszaküldi és beteszi a spambe. Nem tartja meg a formátumát, így olvashatatlan.
-
qfm
őstag
Másnak nincs olyan gondja, hogy nem lehet megnézni se a rendeléseket, se a kuponokat, se a vip centert, semmit? Minden link a https://user.gearbest.com/index#/****** oldalakra mutat, és mindegyik helyet egy sorry oldal jön be. Másik böngésző, újra belépés ugyanez.
-
Bigemperor
senior tag
válasz
Silent77 #32139 üzenetére
Csak azt nem értem,minek írja be elérhető raktárnak,illetve a spanyolt kiválasztottam, utána amikor leadtam volna a rendelést,vagy 120usd-t ugrott az ára,pedig előtte is jól állítottam be minden paramétert.nem világos.
HK raktár esetén ha priority Line free az gondolom a vám és áfa szempontjából nem releváns.
-
válasz
Bigemperor #32138 üzenetére
200$ felett nem szállít a cseh...nem mindent, mert pl nyomatót igen.
Én sem értem, rákérdeztem, de nem igen kaptam normális választ. -
válasz
Bigemperor #32136 üzenetére
Igen, EU raktárak.
-
Bigemperor
senior tag
Ha jól olvastam a Fast raktárak tréfamentesek(fast-08,fast-29)
-
bul07
nagyúr
válasz
joe-ker #32134 üzenetére
EuStock hivatalos garanciát ad
Amúgy árukeresőn lehet látni 37e Ft-ért is, nevesincs gsm boltokba
Mondjuk százszor inkább magyar sufni gsm mint Kínai rendelés, főleg ha fővárosi vagy és személyesen tudod intézni a garanciát az ilyen boltokbaEuStock estén hivatalos szerviz így azzal nagy gond nem lehet
-
joe-ker
senior tag
Sziasztok!
Telefon cserén gondolkodom.
Ezt mi úton tudom tréfamentesen mergendelni:
[link]
Előre is köszi! -
atos30
aktív tag
válasz
Kecsotam #32123 üzenetére
Tegnap ezzel szórakoztam egész nap, hogy beraktam a kosárba a cuccokat és néztem melyik raktárat írja ki. Ha nem cn-099, akkor léptem tovább. Telefonokat nem találtam, de tabletből a Teclast M20,T20,T10 illetve Alldocube M5s, Chuwi Hi9 air,pro,Pad fennakadt a rostán. Az Alldocube M5s lett volna valami 35 dollár , de a T20-as időtállobbnak tűnik. Baromi nehéz a 111 dolláros kupont megcsípni. Alkalmanként 3-4 db van csak belőle.
-
amadeus11
senior tag
Ma lesz valami 11.11-es "akcijó"? Ha igen, mikor kezdődik?
-
atos30
aktív tag
Sikerült a 111 dolcsis csodakupont beváltani! Lecsaptam vele a kiszemelt Teclast T20-ra. Gondolom még lejjebb fogják vinni az árát egy 10-essel, de még cn-099-es raktárt jelzett. A többinél trükköztek, átrakták a telefonok java részét HK raktárba és oda nem jók a kuponok 90%-a. Így 86 dolcsi lett a vége biztosítással. Ha netán elveszne út közben, küldjenek csak másikat
Sok jó vételt mindenkinek a mai napra!!
Mégvalami: akinek van kuponja, az feltétlenül kattincson rá a "Use Link" szövegre a kuponnál. Nem tudom miért, de én az összes kuponomnál végigkattingattam.
-
sysrq
őstag
Rendeltem egy terméket, de tolódik a feladási időpont. Lemondanám de nem találom hol lehet. Nem volt régen egy gomb a vásárlásaim között? Payment Received a státusza, innen még vissza tudok lépni? Nem csak a packed után volt kizárt?
-
válasz
szabi__memo #32117 üzenetére
Igen...
Hello xy, now we set Europe Registeredas as Hungary Default express.
it's faster than Netherlands Registered , about 10-20 days will arrive and no custom.
Europe Registeredas is for below $120 -
Ciccuka
veterán
Hogy lehet gyorsan Gearbest-en törölni rendelést?
Most rendeltem valamit, de mégse kell. Írtam ticket-et azonnal, de már packed furamód. -
sysrq
őstag
Rendeltem egy terméket, de tolódik a feladási időpont. Lemondanám de nem találom hol lehet. Nem volt régen egy gomb a vásárlásaim között? Payment Received a státusza, innen még vissza tudok lépni? Nem csak a packed után volt kizárt?
-
wierra
senior tag
[Itt] melyik a régi Áfa-mentes Priority Line?
-
1eske
tag
Sziasztok!
Várható a közeljövőben (11.11, Black Friday) Xiaomi powerbank leárazása?
Ha igen, hol kéne nézelődnöm?Köszi!
-
Gabesz87
veterán
A registered air mail alatti Europe Railway Priority mail mokamentes szállítási mód?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Filmgyűjtés
- Félórányi videón a Dying Light: The Beast
- Elemlámpa, zseblámpa
- Synology NAS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Exkluzív órák
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest