Hirdetés
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- LG LCD és LED TV-k
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
chemand
aktív tag
válasz
Silent77 #30994 üzenetére
Az én csomagomnak is ez volt a státusza tegnap. Ma néztem a Posta alkalmazással és azt látom, hogy a mai nap "Célországban feldolgozva". Jól gondolom, hogy akkor már Magyarországra ért a küldemény? Ha minden jól megy akkor mikor lehet ebből kézbesítés? (elvileg vámolás nem lesz.)
-
imis
senior tag
válasz
Silent77 #30994 üzenetére
Ez nekem a második kamerám. Az elsőt júniusban rendeltem, geekbuying utólag jött rá, hogy elfogyott, 1 hónapig hitegettek, aztán utalták vissza a pénzt. Reméltem a gearbesttől 3 hét alatt ideér és még lesz egy-két nyári panoráma képem, de tartok tőle, hogy megint csak a pénzemhez jutok.
-
imis
senior tag
Ez tulajdonképpen mit jelent? Elindult a németektől, vagy csak szeretne?
2018-08-08 12:32 Feucht, Germany,The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/tracking ) -
válasz
KamuMazsola #30988 üzenetére
Valószínű holnap.
-
KamuMazsola
őstag
14-én rendeltem egy mi band 3-t. Most itt tart:
Szám: RG953527076BE
Csomag állapota: Szállítás alatt
Célállomás: Magyarország
2018-08-23 02:25 Forwarded for domestic sorting
2018-08-22 17:57 Processed in the destination country
2018-08-22 09:30 Item sent abroad
2018-08-21 20:25 Item sent abroad
Származás: Belgium
2018-08-22 17:57 Hungary, Arrival from abroad
2018-08-21 20:25 Belgium, Departure to country of destination
2018-08-21 10:37 Belgium, bpost has received the item
2018-08-16 03:20 Item is announced / bpost received the informationKíváncsi vagyok mikor ér ide. Mindenesetre eddig nagyon gyorsan jött.
-
cidalain
veterán
válasz
nokiae51 #30986 üzenetére
itt egy videó a két verzió összehasonlításáról, és az 5 legfontosabb eltérésről. dobozok is látszanak benne.
-
nokiae51
tag
válasz
sambenez #30981 üzenetére
Szia!
A Gearbest elismerte , hogy a termék nem eredeti, nem azt küldte amit rendeltem....
Gondolhatod, hogy nem azzal estem nekik, hogy hamisítványt küldtek...
Meg kérdeztem,hogy mi lehet az oka annak, hogy nem épp olyat küldtek ami az oldalon fel volt tüntetve....
fotókat csatoltam.... és válaszként a következőt kaptam, felvétek a kapcsolatot az értékesítővel és felajánlottak előszór 5 dollárt majd a végén 16 dollárt.Szerintem ha valaki akkor ők tisztába vannak azzal, hogy mit árulnak....
-
válasz
szabi__memo #30979 üzenetére
Örülj neki, hogy van, amennyiben te nem használod, had örüljenek azok akik használják.
UI: Vámot kifizetik...
-
bul07
nagyúr
válasz
nokiae51 #30972 üzenetére
Ha leírták hogy hamis akkor azt is leírták hogy mit kell nézni?
Na már kíváncsi vagyok mik a hamisra jellemző vonásokÉn inkább úgy gondolom hogy GB se tudja mit árul, és ezért adott kompenzációt, mint pár éve a hamis S2 lámpák esetén , beszállítóra hivatkoztak hogy onnan jött rossz árú
-
sambenez
addikt
válasz
A xiaomishop.hu-nak annyi köze van a xiaomihoz kb mint nekem. Az ő szakvéleményükre nem alapoznék. Az ismerősöd kamerájáról meg a tiedről tegyél be képet, megnézzük miben tér el.
Most nézem ez a shop a kínai verziót árulja ezért más a felirat a kamerán. Kínából 24-25$ ők adják 14200ft-ért, erre mondják ügyes.
Az ismerősöd doboza ilyen?:
Mert ez a kínai verzió doboza.
-
válasz
X shopnak valahogy nem hiszek.
persze, hogy azt mondja, azt akarja, hogy tőle vedd. Nem is látok náluk nemzetközi verziót.
Nem találkoztam még hamisítvánnyal, persze ettől még lehet, hogy van.szabi__memo: Hagyjuk már ezt a hülyeséget, mi köze ennek a vámmentes szállításnak? Fogalmad sincs, hogy működik, maradjunk ennyiben.
-
-
nokiae51
tag
válasz
Silent77 #30970 üzenetére
Szia!
Igen, de az app Sarkába van MI felírat a sarokba..... + a xiaomi webshop is azt mondta, hogy ez hamisítvány....
Több ilyennel találkoztak már meg egyezésig hasonlít az eredetire,de nem az .....Írtam Gearbest-nek egy panaszlevelet..... ahol leírtam,hogy hamis terméket kaptam.... ők ezt nem cáfolták meg.... fotókat is küldtem....
2 nap után jött a válasz,hogy elnézést kérnek a kellemetlenségért,de fel ajánlanak 5 dollárt és tartsam meg a terméket....
Én mondtam,hogy 16 dollárt kérek , mert nagyon csalódott vagyokMa reggel kaptam egy újabb levelet amiben megírták,hogy rendben van részükről a 16 dolláros visszatérítés...
hova küldjék.... ennyi itt tartunk most !
ezzel szerintem elismerték azt, hogy hamisítványt küldtek..............
-
válasz
szabi__memo #30959 üzenetére
Magyarországra nem nagyon.
Azért jót nevettem, sok összefüggés van a GB meg a kokain között.nokiae51 Annyi megkötés van rá, hogy ha drágább a vásárolt ternék mint amennyi walleten van, akkor nem lehet belőle kevesebbet felhasználni, csak az összeset.
kicsako: Mindig oda kérem vissza...
+ nem ez volt a kérdés.
-
nokiae51
tag
Sziasztok!
Volna egy kérdésem!
Rendeltem egy autós kamerát, meg is kaptam ,de nem a gyári Xianomi hanem valami utánzat,de attól függetlenül jól működik....
Írtam a Gearbest-nek egy panaszlevelet....... hogy hamis terméket küldtek.... bla bla....
4-5 levélváltás után azt ajánlották,hogy tartsam mag a terméket és vissza utalnak nekem 16 dollárt.....
a kérdésem az lenne ,hogy felajánlták,hogy pay pal fiókba vagy pedig a saját GB Wellet pénztárukba utalják a pénzt....Valakinek van valami infója arról,hogy milyen ez a "pénztárca" a GB Wellet ? Tud erről valaki valamit, használja valaki?
Ugyanis nem szeretnék úgy járni,hogy pl:
van ott 16 dollárom ,de abból várlásonként csak x dollárt használhatok fel......
Várom az érdembeli válaszokat!
Köszi mindenkinek!
-
zacci
aktív tag
Arra van valami ertelmes magyarazat, hogy miert eroltetik allandoan a kamu akciokat ?
pl. van most egy akcio minden nap 11h-tol 11 dodo helyett 6dodo a xiaomi mozgaserzekelo 50db erejeig.
Namost amikor eljon a 11 az oldal megbolondul, kb. 1secenkent frissiti magat igy az oldal gyak folyamatosan ujratolt es nem lehet kosarba dobni a cuccot, raadasul az oldalon a 11 dodos ar sem valtozik 6-ra. Ha elotte kosarba rakod akkor azaz item szinten nem valtozik 6-ra. Ertem en, hogy kell az ilyen nephulyito kampo marketing akcio, de lehetne ezt tisztessegesen is csinalni. Legyen 50db 6dodoert, de akkor adjak is oda, ne ciganykodjanak mar. Az embernek egyszeruen nem tudja komolyan venni ezt a ceget es igy bukjak a nagyobb erteku rendeleseket. Vicc az egesz -
zacci
aktív tag
válasz
benfolds #30951 üzenetére
Nem nagy. Egy 60 dodos Mi box 3 amit noveremnek rendeltem. De tervben volt joval nagyobb erteku projektor beszerzese is, de most elbizonytalanodtam. Ez a hozzaallas elegge troger a GB-tol. Nem sokban kulonbozik a braziloktol a piacon, pedig nem keves cuccot rendeltem mar toluk nem kicsi osszegert.
Most varom a PP donteset. Kivancsi vagyok... -
válasz
madmike #30949 üzenetére
Ha Belga unregistered, akkor Belgiumig követhető. LVS123456789
Nekem tegnap jött meg ami 24-én hagyta el Belgát.
Feladástól számított 60 nap, de valószínű odaér, csak lassú a magyar posta.
Akár a helyi postára is bemehetsz, nincs e ott csomagod.DIEGO15:Új regisztráló vagy? Ha volt már vásárlásod újként, úgy tudom nem használható.
-
madmike
őstag
Sziasztok!
Gearbesten még nem jártam így, nem tudom mi a menete, ha nem érkezik meg a csomag.
06:30-án rendeltem, 07.24-én megérkezett az országba, azóta se kép se hang. Postán kérdeztem, nem tudnak róla. 08.30 a deadline. Ezután lehet majd visszakérni a pénzt? -
DIEGO15
őstag
Sziasztok. Van ötleteket, hogy GBNEW10%off ezt a kupont hogyan tudám használni? Most igényeltem az aktuális négy kupont és szeretném felhasználni ezt belőle, de annak ellenére, hogy 0,1$ a min rednelés még egy 34dolláros kameránál is azt írja, hogy nem elég nagy a végösszeg.
-
zacci
aktív tag
Sajnos nem sok mindent tehetsz.
En is pont ebben a cipoben jarok, annyi kulonbseggel, hogy en pp-vel fizettem. Az angolok elloptak a csomagot 2018.05.07 kornyeken es hat nagyon sajnaljak, de igy jartam. kb. ez volt a DPD valasza. A GB meg huzta az idot, nyiottam pp-nel is ticketet, majd ott folytattuk a huzavonat. En kertem a refundot, ok meg allandoan jottek azzal a kamu dumaval, hogy varjak meg 10 napot es inditanak egy nyomozast. Ezzel csak annyi volt a gond, hogy veluk parhuzamosan en is inditottam a DPD-nel egy nyomozast, amibol vilagosan kiderult, hogy elqrtak nem kicsit, nagyon. A GB is inditott egyszer mar egy 10 napos nyomozast, majd mikor erdeklodtem az eredmenyrol valahogy atkerultunk egy masik idosikba, ahol kertek 10 napot arra hivatkozva, hogy nditanak egy nyomozast. Erre en visszairtam, hogy ezt 1x mar lejatszottuk. Erre ok irtak, hogy kaptak valaszt es nincs csomag. Na ekkor suru refund keres kozepette nyitottam a PP fel, majd ott szinten kertek 10 napot, mondom ezt mar nem kene eroltetni, aztan irtak, hogy varjak meg 5-7 napot mert utana neznek a csomagnak (persze, mert mar csak ennyi nap volt hatra a deadline-ig) ergo csak szimplan hazudtak. Ketlem, hogy egyszer is utana neztek volna a DPD-nel a csomagnak. Ha pedig igen, akkor nyilvanvaloan tudtak, hogy ez a csomag eltunt a DPD nevu intergalaktikus feketelyukban, ergo elkezdtek a deadline-ra gyurni... Meguntam es utoljara felszolitottam oket, hogy adjak vissza penzem es azzal a lendulettel atdobtam a temat a PP-nek.PP-nek megirtam a DPD valaszat es hogy az elado nem teljesitette a rendelest, raadasul folyamatosan huzta az idot es hazudozott, igy kerem vissza a penzem.
ATTENTION!
Arra figyeljetek, hogy ilyen esetekben a GB szandekosan huzza az idot, es probal altatni, mikozben a DPD-nel kifutsz a nyilvan sokkal rovidebb reklamacios idobol. En igy jartam. Altatott a GB hogy varjak meg, es mikor mar megelegeltem es irtam a DPD-nek, ok bekertek 1-2 adatot, majd mely kusba burkoloztak. kb. a 10-ik kisse ideges hol a csomagom te kocsog!? (persze ennel azert finomabban foglamazva) felszolitasra vegre irtak, hogy eltunt (ergo elloptak) de sajna nem tudnak mit tenni, mert 21 nap van a reklamaciora, amirol en mar reg lecsusztam, de azert sajnaljak a dolgot. Igy maradt az idohuzo GB. Azt is meguntam. Uccso mentsvar a PP.
Konkulzio: Ha azt tapasztalod, hogy a szokasostol elteroen valahol nagyon elakadt a csomagod, akkor ne vard meg a deadline-t, hanem irj GB-nek, majd ha azt latod, hogy huzzak az idot, mar mehetsz is a PP-hez.
Nalam elegge nyilvanvalo, hogy a DPD elvesztette/ellopta a csomagot, mert 2018.07.05 óta az Angoloknál van es nem mozdul. Nem is fog.Akit erdekel okulas keppen itt a troger DPD valasza:
Hi Norbert,
Apologies for the delay in response.
It does appear unfortunately, we have not been able to recover this parcel.
Sadly, we cannot pass this over to raise a claim as you guys did not get in touch within the claims period time frame. (The last scan on the parcel was the 5th of July and the first point of contact was the 2nd of August)
Thank you for your patience with us, sorry we could have not been more help in this case.
Kind regards,
Chloe
DPD International Investigations.Es a GB kamuzasa:
1.
Gearbest Customer Support At 08/06/2018 11:10:08 CSTDear Nagy,
We are sorry for any delay or inconvenience that may caused.
We would start a claim for the package with the carrier and the carrier would trace your package from their end. We would take further action for you when we have the result.
As the claim would go on, would you mind giving us 7-10 business days to wait for the result?
Once again we are sorry for this inconvenience, and we will do best to resolve it to your satisfaction.
Thank you very much for you patience and understanding.
Best Regards
Whitney
Gearbest Customer Service
http://www.gearbest.com/
2.
Gearbest Customer Support At 08/19/2018 11:37:37 CSTThank you for your attention.
We would start a claim for the package with the carrier and the carrier would trace your package from their end. We would take further action for you when we have the result.
As the claim would go on, would you mind giving us 7 to 10 business days to wait for the result?
Thank you for understanding.
Best Regards
Whitney
GearBest Customer Service
http://www.gearbest.com/3.
Gearbest Customer Support At 08/20/2018 10:37:50 CST
Dear Nagy,
Thank you for your message.We have contacted the shipping carrier, but the have not told us the result.
We shipped on 27-06-2018. Therefore your delivery deadline will expire on 26-08-2018.
We sincerely apologize for any inconvenience.
Best Regards
Whitney
GearBest Customer Service
http://www.gearbest.com/4.
Dear Valued Customer,
Thank you for your message.
Please accept our apologies for the delay and any inconvenience caused.
We will start a claim for the package with the carrier and they will trace your package from their end. We will take further action for you once we have the result.
We would really appreciate it if you could kindly wait for 5-7 business days for us to get the result of the investigation.
We thank you in advance for your continued patience and kind understanding.
Best regards,
Bocs a hosszu beszolasert 8)
-
Tony21
tag
válasz
szabi__memo #30925 üzenetére
Dehogynem, azért fizetek PayPal-al. Tudod, amíg a magyar posta kezén is átmegy a csomag ...
-
cidalain
veterán
a két DPD válasszal a kezedben, (legjobb lenne olyan is az angoloktól, hogy: biztosan nem adtuk át a magyar DPD-nek, nem tudjuk hol van, elveszett, reklamálj a feladónál), és a GB lekoptató válaszával beballagni a hitelkártya kibocsátódhoz, és ezek alapján kérni a tranzakció visszavonást.
papírod van, hogy feladták, és arról is lenne, hogy nem érkezett meg, de az eladó nem akar utánajárni, és plusz pénzt akar az újraküldésért. vagy csak kis részét visszaadni. ha valahogy tudsz 100%-os eredményt elérni, az csak így lehetséges.
-
Gmilo
újonc
Írtam az angoloknak és a magyaroknak is. Egyenlőre a magyarok válaszoltak, az angolt még várom.
-
válasz
Peaceliker #30938 üzenetére
Azzal semmire nem megy.
Gmilo: Én megpróbálnám.
-
Gmilo
újonc
Akkor azt mondjátok valószínű buktam és fogadjam ez a bánatpénzt? Banknál megéri próbálkozni, hogy nem érkezett meg, hitelkártyával fizettem stb. Magyar DPD lerázott, hogy keressem az angol DPD-nél, vagy a feladónál.
-
anadroid
senior tag
válasz
Peaceliker #30933 üzenetére
Ez a tracking szerint már átkerült, és az UK-ban tűnt el.
-
Gmilo
újonc
Hát a próféta szóljon belőled.
-
Peaceliker
addikt
Na az úgy megy hogy valami sunyi úton (jellemzően jó lassan) atkerul uk ba a cucc és onnan majd elkuldik neked (az már futár, elég gyors). Nem tudom hogy megy ez, lehet hajón, az meg dög lassú. Persze lehet valahol elsüllyed vagy lerabolják, de ismerősök körében minden ilyen csomag meglett csak irtó lassan
-
Gmilo
újonc
válasz
Peaceliker #30931 üzenetére
EU express, Uk-ból
-
Gmilo
újonc
válasz
anadroid #30926 üzenetére
Dear Milan,
We apologize for this delay and sincerely regret that you did not receive your order.
After reviewing your order in detail, we found out you haven't purchased any insurance during the check-out. Please understand, that in such case we can only compensate you partially.
The shipping company is actually responsible for this loss which is sadly beyond our control.
Here are our terms and conditions for your reference: http://www.gearbest.com/about/terms-and-conditions.html
However as you are a valuable customer for us, we are willing to help you the best way we possibly can.
Here are the best solutions we can offer you in this situation:
1)Reship the parcel
We can resend the same parcel to you. For this, please kindly send us 210 USD so that we can arrange the shipment. We can offer you a tracking number for this shipment and it will take 10 to 25 business days to reach you.We will send you an invoice by email if you choose this option.
Please reconfirm your delivery address in “ My accounts”:
The delivery information
customers: Milan Gelencser, Shipping Address: xyxyxy2)Partial refund on your Wallet(Store credit)
We can refund 100 USD as a proof of good will on your wallet and exceptionally reward you with extra points (e.g. If your refund is 1USD = 1 points ,3USD =3*1 points => get 3 points etc).
You can use both your wallet and points to purchase your future products.
Learn more about wallet benefits: http://www.gearbest.com/m-article.htm?id=111
Check out to use point: http://www.gearbest.com/about/about-points.html?157wrew
3)Partial refund on your original payment account.
We can refund 100USD to your original payment account.
Can you please let us know your decision?
We are looking forward to your reply.
We apologize again for the inconvenience.
Best regards
Betty
GearBest customer service
http://www.gearbest.com/
-
Gmilo
újonc
Sajnos ettől félek én is. És azzal mit lehet tenni, hogy a DPD oldalán ott van, hogy felvették a csomagot UK-ben. Erre kell, hogy legyen valamilyen biztosítás.
-
vegyszer
addikt
Ezért nem fizetünk PayPal nélkül.
Ez legyen elrettentő példa az utókornak.
Egyet tehetsz: vársz, és bizakodsz.
PayPal/AliPay védelem nélkül nem tudsz sokat tenni. Ezért se vásárolunk így.
Nem szeretnélek kioktatni, de félő, hogy ez egy tanulópénz lesz, ha nem jön meg.Attól még megjöhet, hogy kimegy a 60 napból. Végső soron számodra az a legszerencsésebb alternatíva, hogy 25% visszajön az árából, és a termék pár hét múlva megjön.
Valóban nem a webshop hibája, ha a postán elveszik egy csomag. (feltéve, ha azt feladták)
-
Gmilo
újonc
Sziasztok!
Rendeltem két telefon Gearbest-ről. Eu Express szállítási móddal. 06.22 óta azt látom a követésben, hogy : United Kingdom -> Hungary 2018-06-22 22:25:00 Sorted by offshore gateway Hub
Ha a DPD oldalára megyek fel ott is azt látom, hogy úton MAgyarországra. Folyamatosan írok a Gearbestnek, húzzák az időt mindenféle magyarázattal. Most már visszaköveteltem a pénzem, erre annyit írnak, hogy valószínű elveszett a csomag a szállító miatt amiről ők nem tehetnek. HA kivizetem a felét, akkor újra elküldik, vagy kapok bánatpénzt ami kb az eredeti érték 1/4-e sincs. Értsem meg, hogy ők nem felelősek és fogadjam el valamelyik választást.
Kérdés: mit tudok tenni. Sajnos nem Paypallal fizettem, hanem bankkártyával. NAgyon nem szeretnék ezen bukni vagy 90 ezer ft-ot. Kérem segítsetek. Köszönöm -
nullpoint
őstag
-
nullpoint
őstag
Hello.
Gearbesten miből tudom meg hogy eu raktáron keresztül küldik-e kínából? Tehát hogy megy-e rá vám+áfa vagy sem.
-
Cristy
csendes tag
válasz
deakgabi #30907 üzenetére
Igen,nekem is ugyanígy 2018.07.20.12:32.Én már azt gondoltam,hogy ellopták valahol,de egy egész konténernyit csak nem
Nemtudom hogy hol csúszott félre,bízom benne hogy csak a szabadságok miatt van fennakadás.DHL oldalán is követem a számot,aszerint az export csomagközpontban van.
-
deakgabi
csendes tag
válasz
Cristy #30905 üzenetére
Akkor te is a 12:32 perces datumot latod? Komolyan vicc..... Csak akkor az a kerdes, meddig varjon az ember... es foleg hol csuszott el a dolog. mert a posta azt mondta, o meg nem kapta meg. ez a dhl micsoda meg nemigazan utolerheto (ez a dhl nem ugyanaz, mint a futar ceg reszleg). de ha igy megy, akkor 120nap is lesz belole...
-
deakgabi
csendes tag
válasz
xcvbxcvb #30900 üzenetére
szia. ez a refund engem is erdekel, mert en meg eu priority line-al rendeltem majus 19 en egy telefont, amit junius 20-an keszitettek el, majd a nemetektol juli 20-an inditottak el dhl-el, de valahogy nem akar megerkezni... mar irtam nekik tobb ticketet, de azt mondtak, aug 23 elott lecarjak a reklamaciom. pontosan hogyan tortenik a refund? gearbesten inditod, vagy a paypalon?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Éjszakai műszak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest