Hirdetés
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bjergerking #30294 üzenetére
FT-n a szállítás 20-a körül lesz.
-
válasz
bjergerking #30291 üzenetére
jóval $43 alatt van, így nem
Egyszerű kiszámolni: 22 EUR lenne az áfamentesség határa, ám enyhítésként amíg a kiszabott áfa nem éri el a 10 EUR-t, nem kell megfizetni.
Vagyis t: mi az az összeg, aminek a 27%-a 10 EUR?
10 / 27 * 100 = 37 EUR tehát a limit
Ezt át kell számolni $-ra, vagy €-ra kell állítani a webshop-ot, és akkor tuti biztos
-
válasz
bjergerking #30289 üzenetére
szállításnál válaszd a Hungary Express ePacket , így szállítással együtt lesz $34.62, és 1-2 hét alatt megérkezik
-
bjergerking
tag
válasz
Dluinet #30288 üzenetére
Igazából nem cigizek olyan sokat, csak fájna egy ilyen készüléket 15 körül megrendeleni, amikor anno 9 ezerért rendeltem és nem vámolták meg meg semmi ilyesmi..itt elvekről van szó
Gearbesten nincs valami olyan opció, hogy warehouse szerint böngészek? És akkor csak az EU-s cuccokat nézegetem, aztán összerakok valami életképes vapet.
A fenti kép alapján nézem, most a pl.: CN-006/CN-001 azok EU-s raktárak? link
-
válasz
bjergerking #30287 üzenetére
csak azért írtam, hogy az árba számold bele, hogy amíg megérkezik, addig naponta egy ezrest eldohányzol, így számolva már nem olcsó
-
bjergerking
tag
válasz
Silent77 #30284 üzenetére
Sajnos az összes iStick piconál csak az az egyetlen opció, pedig amikor anno rendeltem, volt a 30 napos 1 dolláros opció is..nem tudom honnan rendelhetném meg. Nyilván dohányboltban 20+ ezerért nem fogom
Dluinet: nem, nem az első. Volt már egy ugyanilyenem, csak sajnos leejtettem és eltört.
Csak ez az egy opció van: LINK
Esetleg valami más megbízható oldal, ahonan tudok rendelni eu raktárból vagy nem fogják megvámolni?
Edit: még ILYENT találtam, ez a Registered Air mail ami nekünk kellene? Vagy mi a különbség a három között? Melyikkel érdemes rendelni?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Silent77 #30283 üzenetére
kuponcsájnáról kopizva:
Warehouse Location Warehouse Name
AUSTRALIA AU-1
CHINA China, CN-2, CN-MI
CZECH/GERMANY G-W-5/CN-023, G-W-19
ENGLAND G-W-3/CN-027, UK-W, G-W-2/CN-001, G-W-15
FRANCE G-W-6/CN-030, G-W-9/CN-028
GERMANY G-W-24, G-W-21
HONGKONG HK, HK-2, HK-4, HK-5, HK-6
ITALY G-W-8/CN-010
JAPAN JP, JPN
POLAND G-W-4/CN-008, G-W-10/CN-026
PORTUGAL G-W-25
RUSSIA RU-EST, RU-1, RU-2, RU-3
SPAIN G-W-16/CN-029, G-W-12, G-W-7
US US-5, US-LA, US-NYC, US-NY,US-1, US-2, US-3, US-4 -
válasz
bjergerking #30281 üzenetére
Vámolós, felejtsd el.
Eu express, vagy EU priority line, de ecigire nem biztos, hogy lesz. -
-
válasz
bjergerking #30281 üzenetére
ez első e-cigid?
-
válasz
bjergerking #30279 üzenetére
ha mod, akkor vegyed meg itthon
1-3 nap alatt a kezedben van
van rajta garancia
nincs izgalom
nem sokkal drágább -
bjergerking
tag
Sziasztok!
Szeretnek rendelni egy ecigit gearbestrol. Par honapja ismerosom rendelt az oldalrol 30 ezer forint ertekben ecigit es vam illetve afa mentes volt (a leglassabb egy dollaros szallitast valasztotta es kb egy honap volt mire megjott), viszont maga a termek 9500 ft ami nem sok, de a szallitasi modoknal csak olyan van, hogy ‘EU expedited shipping’ (4-7 nap), ami kb +1500ft, nem is lenne vele baj de ezt megfogjak a vamon es kell fizetnem plusz koltsegeket is? Mert ugy mar nem eri meg annyira es lehet megveszem itthon. Pontosan mi az az EU expedited shipping?! Valaki segitsen
(A cucc csak hongkongi warehouseban van)
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
erre létezik kupon, vagy warehouse móka?
Tronxy X1 Desktop 3D Printer - GUN METAL EU PLUG 199489103
147$ priority-vel perpill...
-
benfolds
őstag
egy jó kis csúzli appból 1 dollárért?
-
madstunt
addikt
G-W 16 AlKan store. Csak ha esetleg másnak egyszer kell az infó.
Látszólag Madridból jön GLS-sel -
Dinter
addikt
EU Priority Line-nál a Split delivery amikor Kínából adták fel, a Product Dispatch amikor meg már újra Európából, vagy mást jelent?
-
cidalain
veterán
Review írás után 10 perccel már meg is kaptam a pontokat az egyik termékért. (nem, nem az 5 pontot, hanem tényleg a sokat a termékért)
(más kérdés, hogy amit az előtt értékeltem, azért nem kaptam, most még) -
-
DeFranco
nagyúr
srácok most akkor pontozható vagy nem pontozható a flash sale? most rákerestem és az utolsó infó szerint az de akkor ezt hol kellene pontoznom?
-
madstunt
addikt
Sziasztok
GW16-ból rendelnék, EU-ból, a szállításnál ezt írja:
Hungary Via Registered Air Mail
Ship between: Jul 13 - Jul 14, Estimated Shipping Time: 3-7 business days
Ezt mi kézbesíti majd itthon? M.kir.posta, MPL, GLS, vagy valami más? -
5hat7
tag
Sziasztok!
Most először rendeltem a GB-ről és kellemesen csalódtam!
Kevesebb mint 1 hónap alatt ide is ért a csomag ami Svédországon keresztül jött.
Telefontok fólia és egy Roidmi 3S,ezt az FM transmittert ajánlom mindenkinek! -
zzz03
őstag
sziasztok! rendeltem egy tv boxot 32.49$- volt a vegosszeg. ez elvileg mindenfele trefa nelkul meg fog erkezni? europe registred szallitassal.
-
MuNy3Z
csendes tag
válasz
CactuS #30230 üzenetére
Nekem FanJu FJ3365 [link] van. Kicsit drágább, mint amit linkeltél, viszont abszolút ajánlom.
A kijelzője élénk, a képekkel majdnem megegyező színt és képet produkál. Van kültéri egységes is, így ez valódi "Weather station" és a mért/mutatott adatok is viszonylag valósak. -
viktorhu
veterán
válasz
meridaharcos #30256 üzenetére
Nekem amazonos rendelésnél volt ilyenem. A futár fel is hívott, és megkért, hogy mondjam el neki a pontos címet, mert az amazon hiányosan adta meg. Érdekes módon a csomagon pontosan rajta volt a címem, gondolom, hogy a kísérőpapíron nem volt rendesen kitöltve valami. Szerintem hívd fel őket.
-
meridaharcos
senior tag
Segítséget kérnék, járt már valaki így ?
"Vecses, Hungary, The company or receiver name is incorrect. This will delay delivery. We're attempting to update this information. / We're attempting to contact the receiver to request additional information."
Utolsó tracking bejegyzés, németországból hozza a UPS.
Tidok tenni valamit ?
A cím rendben van, már jópárszor ide találtak... -
cidalain
veterán
Nektek is ugralnak a daily sign in-ben a csomagok osszevissza?
Bejelentkezek, es minden lathato csomag olyankor egy nappal arrebbugrik.
Azt vettem eszre higy magyar ido szerint reggel 7-kor van napvaltas. Elotte mindig azt irja, hogy ma mar bejelentkeztem, es utana huzza be az adott napot. -
bul07
nagyúr
válasz
Flashy #30249 üzenetére
Biztos hogy figyelik
Mert nekem ha megnyitok egy terméket PC-n dob egy másik lapot is ami el is tűnik (linkelném de laptopon vagyok munkából)Sőt egyes oldalak keresések alapján változtatják az árakat, és nem ám lefelé
Mondjuk egy adott oldalról sokat rendel az ember, erre ha rákeres az ember valamire vagy nézeget valamit sokszor szépen lassan emeli az árat
Persze nem Kínai oldalakra gondolok -
Flashy
veterán
nekem már többször volt, hogy 1-2 napig kosárban hagyott dolgokra jött egy személyre szóló hírlevél, benne csak az a 2 termék e-mail only árral. nem nagy kedvezmény, a kosaras árnál csak pár centtel (pár százalékkal) olcsóbban, csak ilyen végső érvet akarnak bedobni hogy véglegesítsem már a vásárlást
szóval igazad lehet, tényleg lehet ezeknek mindenféle figyelőjük meg statisztikájuk minden felhasználóról, nem véletlen hogy mi van flash-ben, mi email only és mi app only akciós...
-
1eske
tag
-
vince
őstag
Van abban valami logika, hogy mi mikor kerül be az app only ajánlatok közé? Ma reggel kvázi véletlenül odamentem az appban és volt Amazfit Bip okosóra $56 körüli áron, pontozva $40 körül el lehetett hozni. Mire átgondoltam, már elfogyott és csak a flash sale-es $59 áron vehettem volna meg (amit persze nem lehet pontozni). Lehet valahol értesítést kérni erre vagy tök lutri, hogy épp van-e app only ajánlat belőle?
-
oszy
veterán
Az e-mail címét, hogyan lehet megváltoztatni a gearbest-en? És most sok olyan levelet küld, amiben reklám vagy ajánlás van. Ezektől is meg akarok szabadulni.
-
Dinter
addikt
Holnapi lejáratú kupon felhasználható még holnap?
Nem értem, nem is a vége, hanem a kezdete van megadva, ami holnpa, de mégis működik már -
benfolds
őstag
sziasztok, nem tudjátok ezek a szállítási módok áfa-mentesek? European Special line, European Line-MV
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
CactuS #30230 üzenetére
Saját tapasztalat nincs! De a kijelzője ezeknek a valóságban azért nem ilyen színes szagos, arra azért készülj fel (bár itt még egész korrektek a reklám fotók, halványan látszik, hogy a háttér is elszíneződik pl.). Igaz olcsó, de sokat nem is tud, még csak külső hőmérő egysége sincs, ebből adódóan multifunkciós időjárás állomásnak azért bátor dolog nevezni
. Van rajta egy piktogram, ami kb varázsgömb módszerrel igyekszik kitalálni a várható időjárást (páratartalomból, hőmérsékletből, meg jó esetben valami kezdetleges légnyomás mérőből igyekszik kitalálni valamit, de mindezt a lakás belső adataiból) ... kérdés mik az igények!? De egy "Weather Station" kereséssel szerintem elég sok ennél jobb alternatívát találsz ... persze minden egyéni elképzelés függő!
-
pumsz
tag
Sziasztok!
Kupon, linket szeretnék kérni, hátha találkoztatok vele:
Xiaomi Mijia Yeelight Sensor Night Light
Xiaomi Mi Home iHealth Thermometer
Köszi a segítséget! -
válasz
viktorhu #30226 üzenetére
Azon átsiklottam véletlen.
Igen nekem is hasonló arányom van kb, minden oldalon. Sehol nincs kiugró.
Nem rég volt 3 csomag, ami mind 70-80 nap között érkeztek. Ali, ebay, GB. Sehol nem kértem vissza. Alin el is felejtettem.GB, ebay észbe volt, mert azok fontosabbak voltak.
GB-nek pont aznap akartam írni mikor megjött. -
viktorhu
veterán
válasz
Silent77 #30221 üzenetére
Ezért írtam a saját példámat, hogy több mint 500 alis rendelésből talán 2 nem érkezett meg, azoknak is természetesen visszakaptam az árát. Egy olyan volt, amikor fél év után kaptam meg az árut, nyilván akkor már visszakaptam a pénzt, küldtem újra paypalon. Ez az arány még belföldi postázás esetén sem számítana rossznak. Azért az alira hivatkozom, mert gb-n kb. 10 rendelésem van még csak (ami mind megérkezett), szóval itt még nem számolhatok be komolyabb tapasztalatról
-
x64
aktív tag
válasz
Silent77 #30221 üzenetére
Dehogy nincs, ha shipped státuszba se kerül soha, csak hitegetnek, hogy most épp még nincs készleten, de mostmár tényleg nemsokára lesz (miközben az oldalon továbbra is úgy árulják, hogy készleten van), az mégis mi? Nekem is volt már, hogy egy hónap után megírtam nekik, hogy na jó, akkor cancel és pénz vissza.
És erre még benyögi első körben, hogy oké, de a felhasznált GB pontokat nem tudja visszaadni... (aztán persze végül mégis)Szóval a GB sem "szent", és bármi probléma esetén első (második-harmadik-negyedik) körben tolják el a felelősséget ezerrel.
-
Lucho7
tag
Komolyan, túl vagyok rengeteg rendelésen, de az a hónap érdekes volt, tényleg annyi minden nem jött meg, de soha semmikor nem volt ilyen, max ha 2-3 havonta egy cucc ami nem jön meg a sok rendelésből. Akkoriban hetente más volt a postás, semmi sincs kizárva. Aki meg panaszt ír a postára kb fölösleges, mert saját hatáskörben vizsgálják, és ennyi. Tehát semmi retorzió, illetve felelősségvállalás, még a regisztrált csomaggal is ennyit foglalkoznak. Most a sok joybuy os cucc jött, de nem is csodálom hogy nem hozta ki, ennyit nem lehet egy sz@ros biciklivel! Mikor tele vannak levelekkel is, és mindenki tudja, hogy egy kis pöcköt is egy 10 szer nagyobb csomagba tesznek a kínaiak! A lényeg, hogy az a hónap érdekes volt, és utánna vettem számba a postát, hogy nem csak gb cucc volt hanem utánna ebayesek is, és olyanok amiknek volt alakja a csomagban, tehát tetszetős volt... Hozzáteszem kár az eladót érte, mert korrektül visszadták a pénzt! Mivel kellettek dolgok, ezért váltottam akkor regisztrált postára, és egyszerre több dolog volt benne, így nem volt gáz az ára.
-
Lucho7
tag
Nekem tavaly novemberi rendeléseim kb 80% a nem jött meg kb 30 cucc, java gearbestes alciók voltak, pár ebay, utánna csak regisztráltként vettem, majd tavasszal már sima caomagokkent is azokkal minden rendben, sőt még hamar ide is érnek, akkoriban vagy a gb fel sem adta azokat az akciós cuccokat, vagya posta volt a ludas. Egyébként sok éve rendelek, és tényleg csak pár olyan rendelés volt ami nem jött meg, és nálam ami 5 héten belül nem érkezik meg, az nem is fog. A mostani csomagok bárhonnan jönnek, 2-4 hét között mozognak.
-
válasz
Kowi84 #30216 üzenetére
Annak nem való a kinti rendelés, ez ilyen egyszerű.
Azt se hiszem el akinek eltűnik 10-ból 1 csomagja! Olyan csekély az eltűnt csomagjaim száma, hogy nem tudnám megmondani mikor volt utoljára a mostanit eltekintve. Ami még előkerülhet)
Senki nem mondta, hogy le kell nyelni, de a külföldi rendelés ezzel jár. Alin sem foglalkoznak veled 60 napig.
Nem én találtam ki.
Te eseted nem tudom, tehát nincs mit hozzáfűznöm. -
Kowi84
aktív tag
válasz
Silent77 #30213 üzenetére
Illik, illik... De van aki nem tud és nem is nagyon szeretne várni. Nem mindenki rendel itt hetente több csomagot, hogy könnyen lenyelje, "hogy ez egy ilyen sport", ha mondjuk 10-ből eltűnik egy-egy csomagja. Konkrétan nekem ez a 2. rendelésem, és eddig 1:1 a megérkezett és eltűnt csomagok aránya. Nem vagyok egy ipari rendelő és nem igen akarom lenyelni, hogy 200$-om lóg a levegőben. Végeredményben pedig se telefon se pénz...
-
kinaicuccok
csendes tag
válasz
Dyingsoul #30208 üzenetére
A Paypal 180 napig véd, nem kell aggódni amiatt, hogy kifutnál a reklamációs időből, ha a GB-vel nem jutnál dűlőre.
Persze a pénzed áll benne, megértem, de ez egy ilyen sport.
Nekem eddig minden törölt rendelést pár napon belül visszafizettek. Néha bepróbálkoznak a GB pontokkal, meg hogy vásároljam le, de mondom hogy nekem a pénz kell. -
-
22-25-ei rendelések EU priority line-al most futottak be.
20-23 eu express rendelések, holnap jönnek.
Hozzátudnék szokni. -
x64
aktív tag
Én meg azt tapasztaltam, hogy azért nem szállítanak sokan Magyarországra, mert a postán lenyúlják, amit csak tudnak. És a PP szabályai szerint, ha nem kapod meg a terméket, akkor az eladónak vissza kell térítenie az árát, függetlenül attól, hogy miért nem kaptad meg.
Nekem több olyan megrendelésem is volt már Aliról, GBről, amik soha nem érkeztek meg (jellemzően a nem regisztráltak, egy kivétellel). Olyan is volt, ami hetekkel később jött meg, mint az újrafeladott cucc, ezekben az esetekben jeleztem az eladónak - volt, hogy nem foglalkozott vele, volt, hogy elkérte az árát PP-on.
-
Tommmysun
aktív tag
válasz
Dyingsoul #30198 üzenetére
Én is csak gratulálni tudok, ahogy a többiek is
!
Ezért a csodás hozzáállás miatt van, hogy már pl Nigériába is több ország-specifikus kupont tolnak, mint ide.
Csak egy kérdés: Tudod mit jelent az "Estimated Shipping Time" ? Segítek, becsült szállítási idő!
A kínai webshop ugyan hogy vállalhatna garanciát tőle kívül álló okokra? Biztos ők a felelősek pl. azért is, amikor a Magyar Posta egy hónapot ül egy csomagon, meg nyilván ő közvetlen szerződéses kapcsolatban van a mi drága postánkkal, így le tudja verni rajta, a költségeket! Ne legyünk már ennyire beszűkültek!
(Szerk.: Közben jött a te válaszod is, de ez nem sokat változtat. Fura módon van, aki sosem tud megegyezni pl a GB.-vel, van akinek meg ezzel kb sosem volt problémája ... biztos sorsolásos módszerrel IP cím alapján van akivel direkt rendszeresen kiszúrnak)
-
Dyingsoul
veterán
Hú de szépen nekem ugrottatok!
Azt miért nem kérdezitek meg, hogy hányszor jártam már úgy, hogy kifutottam a reklamációs időből mert arra kértek, hogy várjak még? Elárulnám ilyen eset sokkal többször volt, minthogy megjött az az áru amit refundoltam. És nyilván ilyen is volt. Ilyen esetben nyitottam ticketet és küldtek nekem egy új invoice-ot paypalon amit kifizettem. Semmi extra nincs ebben, nem tudom hogy gondolhattok olyat, hogy nem fizetek ki valami amit megkapok, magyarul lopok. Köszönöm mindenkinek aki bűnözőnek néz és az első számú közellenséget látja bennem.
-
prsq
aktív tag
Úgy néz ki megakadt a vámon egy 37 USD-s csomagom. (Valójában 35, mert a PPP miatt kaptam 2 USD refundot.)
Egy SMS jött a postáról, hogy nézzem meg a posta.hu/vam címet.
Ennyi lesz, vagy fognak még küldeni valamit?És ez nekem most mindenképp 3000 Ft-omba fog kerülni, akkor is ha nem vámköteles? (Mert nem az.)
-
ace22
tag
válasz
Kínai webshopból rendelni türelemjáték. Néha hónapokat utazik a csomag, néha egy hét alatt itt terem. Ez benne van a pakliban. 60 nap után lehet utánaérdeklődni, de a PayPal 180 napig véd, szóval nyugodság.
Csalás: évek alatt két olyan esetem volt, ami csalás volt. Mindkétszer visszakaptam a pénzemet.
-
Ferike81
senior tag
válasz
Én sem értek veled egyet.
A GB/Banggood/Fasttech és a többi kínai webshop ticket rendszere két célt szolgál: idő húzása, pénz megtartása.
Most viccelsz? Eddig nem sok olyan csomagom volt ami késett, de 70 centes kivételével mind megjött később. A legutóbbi GB-s később érkező motyóm 85 napra jött. A PayPal-t nem vontam még be, mert a ticket nyitás full refunddal végződött. Mikor megjött a csomag akkor újra kifizettem. Sajnos nálunk szokás az, hogy ha késve jön akkor az már az enyém ingyen. Na éppen ezért van az, hogy az ebay-n akitől vásároltam 5-6 éve az már nem szállít Magyarországra. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy te is elsunnyogod, hanem, hogy sokan így tesznek. Nekem van ilyen ismerősöm.Ha nem fizetek felárat és regular szállítást kérek akkor pedig nem tudom elfogadni azt amikor 35+ munkanapon át csúszik a szállítás. Mindkét esetben amondó vagyok, hogy vegyenek igénybe jobb postaszolgáltatást vagy írják ki a valós szállítási időt vagy verjék le a postán, de semmiképp ne engem szívassanak.
Ezzel is úgy vagyok, hogy többet késnek a csomagok a hazai kiszállítás miatt, mint a Kína-Magyarország útvonalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL U2311Hb FullHD IPS 1920x1080 monitor
- Acer Predator! 18" G-Sync 165Hz / i9-14900HX / RTX 4070 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK!
- Playstation 4 Fat 500gb 2 rossz kontrollerrel +1 játék + tartozékok
- Lenovo Idea Centre AIO 27IAP7 All-in-One asztali számítógép
- Intel Xeon E5-1620 V3 4-Core 3.5GHz LGA2011-3
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest