Hirdetés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
-
PROHARDVER!
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisBundi
őstag
válasz
tobias40
üzenetére
A ticketem még nyitva van. Nem kérdezték sehol hogy hova kérem. Annyit ajánlottak fel, hogy kérem vissza a pénzem vagy cserélem az összeget valami másra. Írtam nekik, hogy nem akarom cserélni csak vissza akarom kapni a pénzem. Erre már válaszoltak is, hogy be is rakták a walletbe. Most írtam nekik, hogy ez nagyon nem ok, mert a rendes fizetés helyére, azaz a paypal-ra akarom látni a pénzem. Kiváncsi leszek mi lesz a lépésük.
-
válasz
tobias40
üzenetére
Ezt sehol ne nézd, nem követhető. Unregistered.
Majd egyezer viszi a postás, vagy bedobja az értesítőt. ha épp kedve van.
Nekem tegnap szóltak a postáról, hogy 1 tucat Kínai levelem van, holnap visszaküldik ha nem megyek érte.
Természetesen 1db értesítőt sem kaptam.. (helyesetsítő postás) -
Lomas
tag
válasz
tobias40
üzenetére
Na, én pont így vagyok alival. Viszont az, hogy nekem meg a csomagjaim fele érkezett csak meg, illetve ami megérkezett, az is elé lassan - november 23 és február 25 - ez ugyebár 3 hónap, és eddig 5 rendelésem volt... Biztos rossz kezdés volt csak, de inkább nem kockáztatok. Bangoodról, gearvitáról geakbuyingról többször rendeltem, nekem az volt problémamentes. És ha körbenézek, gyakran jobb árakat találok, mint a GB-n. Emellett az az üzletpolitika, hogy nem ők tehetnek a szállítók hibáiról, alapvetóen téves: ugyanis ők választják meg, kivel szállítanak. Én inkább úgy érzem, beleszarnak, hisz megy a bolt. Az üzlet meg a bevétel a fontos, a vevő, illetve a vevői elégedettség meg a legkevésbé, nekem ez jön le ennél a cégnél, a kommunikáció alapján. Az meg egyenesen röhejes, hogy úgy akarják előadni, hogy a szállító meg a vevő felelős a csomagért, ők nem, mert ők csak eladják, és érezd magad különösen kegyben részesítettnek, hogy hajlandóak visszafizetni a vételárat - biztosítás mellett! (Persze,ha a biztosítás díját valóban arra költenék, és nem csak vevőlehúzás lenne, talán nem érné őket kár...
-
bl4ze
veterán
válasz
tobias40
üzenetére
Beért, átment FEUCHT-on is most jön az "izgulás" rész, hogy ne lopják el.....

We, 15.05.2019 10:30 Radefeld, Germany
The international shipment has been processed in the parcel center of originTh, 16.05.2019 06:35 Feucht, Germany
The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. -
zedok
őstag
válasz
tobias40
üzenetére
Szia!
Nekem azert nem ajanljak fel mert nem vettem biztositast. Viszont az alap biztositas az elvileg fedezi ezt az osszeget? Gondolom en a feladott csomagok is elveznek valami alap biztositast. De javítsatok ki ha nem.
Most ott tartunk, hogy 150 - t visszaadnak a 420bol. A kerdesem az, hogy tovabbitsam a paypalnak vagy egyszeruen a bankomnal inditsak chargebacket?
Megjegyzem 4x is irtak, hogy begyujtenek minden információt a csomagomrol, semmit nem kaptam. Csak hazudoznak, ahogy szoktak.
-
PepeDon
tag
válasz
tobias40
üzenetére
Tudom, tudom....
Csak már másodszor játsszák el ezt a menj postára, futárcéghez, hogy átvedd.
December elején mikor "eltűnt" a csomag a posta rendszerében írtam nekik, hogy akkor most mi van. Akkor is azt írták, hogy menjek be a DHL-hez személyesen és érdeklődjek. Mivel már többen jelezték itt, akiknek december elején, november végén tűnt el a csomag szintén Feucht-ban, gondoltam én is megpróbálom jelezni. Írtam is, hogy csomag nincs, utolsó esemény Feucht. Hátha veszik a lapot, hogy ennyi idő alatt egy kínai postás is biciklivel kikézbesítette volna a csomagot. De nem.Gondolom ott is van belső szabályzat, a kötelező lépésekkel, csak reméltem, hogy át lehet ugrani egy pár lépcsőfokot.
Marad a várakozás, mert szükségem van a telefonra, vagy a pénzemre
. -
PNP
őstag
válasz
tobias40
üzenetére
Én kivártam a javasolt 60 napot, de az én csomagom nem EU raktárból jött, így alapból sokat kellett várnom.
Sokszor hangsúlyoztam, hogy feleslegesen próbálják áttolni rám a felelősséget, az átvétel pillanatáig az övék a csomag, ők felelnek a logisztikáért. Még PP bevonása előtt eljutottunk 50% visszatérítésig, utána nyitottam panaszt PP felületén, itt folyamatosan ment feljebb az összeg, amikor kértem a nyomozásról a papírt (amit nyilvánvalóan nem intéztek), felajánlották a teljes visszatérítést, tehát nem is kellett eszkalálni az ügyet. -
atos30
aktív tag
válasz
tobias40
üzenetére
A multkor vettem táblagépet Flash Sale-ben. Annál már a kosárban látszott az akciós ár, meg hogy Flash Sale promóció. Beütöttem egy kupont is , hogy olcsobb legyen és a végösszegnél az is látszódott. Azt ki is fizettem. Más kérdés, hogy tolják kifele a shipping date-et. Jelenleg november 26.-ai. Szerintem ebből se lesz semmi. Black Friday-kor szerintem le is fogom mondani, ha addig nem postázzák.
Gondolom ilyenkor lekötik a pénzt maguknak, azt ha a júzer visszamondja a rendelést pár hét után, akkor is kerestek egy kis pénzt.
Legközelebb csak olyat veszek ami "in stock" státuszu. -
imis
senior tag
-
Flashy
veterán
-
dugesz77
őstag
válasz
tobias40
üzenetére
Elég sok tapasztalat összegyűlt róla a "Milyen légtisztítót vegyek?" topikban.
-
-
ZsoltG60
aktív tag
válasz
tobias40
üzenetére
Itt törheted a tojásokat

Napi 1 tojás törhető de minden megosztás további 1 "törés"
egy kis trükk : Facebook-nál beállítod hogy csak te lásd és így nem zavar senkit .. a többi oldalon elég ha rákattintsz és be is zárhatod , nem kell megosztani.
-
Beni2360
félisten
válasz
tobias40
üzenetére
Majd a banki kivonatnál fogod látni az elszámolás szövegében 4 jegyű kódot ami majd kérnek.
Vásárolni meg fogsz tudni anélkül is.
Én most vásároltam egy táblagépet és amikor fizetni kellett volna akkor adtam hozzá a másik kártyát amin volt elég pénz és rögtön fizettem is vele. Majd 5 perc múlva töröltem azt a kártyát a listából. Jött is az e-mail, hogy miért töröltem.
Akár még a vásárlásnál is beírhatod a web kártyád adatait de legyen rajta annyi pénz. és a váltást mindenképpen a bankodra kell bízni.!!!!!!!!!!!
Na de ez a paypal topikba való ott mindent elmondanak. -
-
viktorhu
veterán
válasz
tobias40
üzenetére
Nem a lejáratra vonatkozik a 17, hanem a kártyaszám végére, szóval hogy 17-tel végződő számú kártyát hozzáadtál a fiókodhoz. Én mostanában naponta kapok hamis paypal leveleket, de azok bénábbak, de a benne lévő libkre ne kattints semmiképpen. Azt írja, ha nem te voltál, menj a help centerbe.
-
-
andrisbandi
őstag
válasz
tobias40
üzenetére
https://prohardver.hu/tema/paypal/friss.html
- Ezt átolvastad?
Mármint az összefoglalót. -
bazsimano
őstag
válasz
tobias40
üzenetére
szia!
ertelmetlen a pp-t ugy hasznalni ahogy teszed szvsz. Foleg ugy, hogy raadasul meg tranzakcios illeteket is fizetsz.
ettol a felek hogy ellopjan az adataimat dolog...csak annyit, hogy hamarabb lopja el a sarki boltban a szemfules elado mint a ppn keresztul.
szoval ha a biztonsag miatt aggodsz...ne tedd! -
bazsimano
őstag
válasz
tobias40
üzenetére
bocsi a lutri arra vonatkozott, hogy hany nap

a tapasztalat azt mutatja ahogy tobben is mondtak, hogy nem lesz plusszkoltseged!
annyi, hogy nem tudni mennyi ido lesz
ennyi..
szoval szrintem nyugodtan rendeld be...
en is egy hasonloval de 2 dinessel szemezek...csak az opel forumon sokan leszavaztak hogy inkabb ne ruhazzak be hasonlora !bertokl: kollega eltalalta

-
-
bertokl
tag
-
dugesz77
őstag
válasz
tobias40
üzenetére
Érdekes egy szerkezet. Még alúl a beszerelős képeknél is csak 2 dines helyre rakják be mindenhol, a beszerelő fülek is 2 din-esé(csavaros).. Egy din-es helyére rakva nem lóg ki így nagyon a képernyő? Ez inkább szerintem 2-es csak a cd/dvd mechanikának nem kell több hely ezért ilyen. Attól függetlenül valószínűleg belelehet barkácsolni egyes helyére is ahol kis tárolós részt hagytak a fejegység alatt.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
tobias40
üzenetére
Igen, akkor is le lehet. Mehet pont meg wallet egyszerre. Viszont ahogy írták nincs PP védelem. Szóval, ha gubanc van, csak a pp-lal fizetett pénzt tudod visszakérni. Illetve figyelj arra, hogy ne legyen irreális az ár, pl: köztudottan 100$ értékű cucc vége ne legyen 10$, mert akkor hosszas levelezésbe kezdhetsz a navval. De ha, egy 40$-ú lesz 20$ mert akcióban volt, az nem gáz. Pl, egy ecigi, mediabox, vagy ilyesmi, ami szokott lenni flash saleben is.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
tobias40
üzenetére
Inkább a gb-nek, de is-is. Van, hogy nekünk is jó. Pl áfahatár alá be lehet tolni cuccokat, ha mellé fizetett az ember.
Pl: 40$-os cucc, 20 walletről, 20 paypallal. Mivel az igazolt fizetés 20$-ról szól, no problem. Eddig nekem sem volt, amikor esetleg kuvettek cuccot vámeljárás alá. -
-
Vertigo18
addikt
válasz
tobias40
üzenetére
Lehet rendelni, semmi sem tiltja.
Ahogy előttem mondták, hordani nem lehet, de azért ezzel kapcsolatban is rugalmasak szoktak lenni a hatóságok, főleg, ha funkcióját tekintve egyértelműsíthető, hogy az nem feltétlenül "belezésre" lesz használva...

bl4ze: Sintén az S2+-t ajánlanám, vagy attól függ, hogy mire akarnád használni. Ha messzebbre szeretnél világítani, akkor meg C8, de szívesen látunk az említett topikban!

-
-
azbest
félisten
válasz
tobias40
üzenetére
Az, hogy töröltek rendelést valóban szívás. Sajnos előfordulhat mindenütt, hogy valamilyen logisztikai fennakadás miatt visszamondanak valamit. Másik több ezer esetben pedig a papírforma szerint történik a szállítás. Persze értem, hogy mindenkinek a saját sérelme a mérvadó, főleg, ha elsőre peches lesz. Másnak meg jó tapasztalata van több tucat vagy akár több száz rendeléssel a háta mögött. Ezért tűnik úgy, hogy páran védjük, simán csak a saját tapasztalatainkat írjuk.
Egyébként nem is kifejezetten olyan esetről írtam, ami veled történt. Hanem azokról a panaszkodásokra, amelyekből süt a tájékozatlanság. Amikor a trükkös szállítási módot sikerült megtalálni, majd verik az asztalt, hogy nincs ott azonnal. Lesznek még fennakadások, hiszen több hete téma, hogy leállhat a trükkös szállítási mód. Gondolom ezek a panaszkodók a többször felemlegetett blogokat olvasták, ahol téves és félinformációkkal próbálnak jutalékos rendelésekre rávenni embereket. Csak utána jönnek ide panaszkodni, hogy átverték őket, amikor rájöttek, hogy a magyar blog hazudott nekik a jutalék reményében.
zaccika
ne floodold már a topicot, használd a szerkesztés gombot, hogyha pár percen belül megint írsz, légyszi. -
13rainiaC
csendes tag
válasz
tobias40
üzenetére
En eddig egyszer vasaroltam Alin, es szerintem utoljara. Hibas volt a termek amit kaptam (vagy direkt kamuadatokkal volt hirdetve, nem tudom, a lenyeg, hogy nem tudta amit kellett volna), csinaltam videot is rola. Aztan az ali dontott, hogy kuldjem vissza es kapok refundot. 10 dollaros cuccrol volt szo, majd pont azt kuldozgetem... Fellebbezni nem lehet, szoval megszivtam..paypal ugye nincs, az is bukta. Ez az en alis tapasztalatom.
Nem tudom mit tehettem volna maskepp.
Soha tobbe. -
Beni2360
félisten
válasz
tobias40
üzenetére
Ott írtam (#23929) Beni2360 ez egy Mende monda.
A biztosítás meg arra van, hogy ténylegesen vissza kapod a pénzed ha valami gubanc adódik, ez van lefektetve a szabályzatukban. És a kereskedő joga milyen feltételekkel adja el az áruját, és a te akaratod, hogy ilyen feltételekkel vásárolsz vagy nem.
Én is voltam már ilyen szituba de drágább terméknél természetes volt a biztosítás megkötése.
És, hogy hisznek vagy nem, hogy megkaptad na azt ők döntik el. Én is régi vásárlójuk vagyok és gondolom már tudják, hogy nem kamuznák. Pontosabban 11.17.-én volt 2 éve egy telefonnal kezdtem. nem nagy szám de 120 felett van a vételek száma. -
Beni2360
félisten
válasz
tobias40
üzenetére
A pénzt nem csak akkor kapja meg az eladó ha én visszaigazolom hogy rendben megérkezett az árú?? - ez az eljárási hír az Alin van elterjedve. Gondolj bele, hogy van több 100 E értékű árukészlet és kintlévősége szintén ennyi. Ki tudná azt finanszírozni, hogy ennyi terméknél 1-2 hónapig duplán hiányozzon a beszerzési ára. Úgy mint itthon van egy tőke alap és az biztosítja az esetleges refundokat.
-
toyasoslecho
tag
válasz
tobias40
üzenetére
Ha üzenetet irsz az az eladónak megy.Ne hasonlitsd az alihoz.Az Ali a kínai "ebay",a gearbest meg a kínai "amazon",v a magyar "emag".
gearbest séta
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4237,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest