-
PROHARDVER!
Ha egy termék garanciális ügyintézésével kapcsolatban kérdezel, akkor a könnyebb segítségnyújtás érdekében adj meg minél többet a következő adatokból:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ősember
őstag
válasz
Flashback #638 üzenetére
én eleve nem mondtam volna meg hogy leégett egy chip... ilyenkor az a legjobb, hogy ha a hülyét adod (szerintem). könyebben elnézik egy laikusnak, mintha te pontosan meg tudod mondani mi a helyzet. aki nem ért hozzá, szerinted pont azt a kis chipet a kártya szélén nézte volna meg?
ebböl a hozzáértésböl viszint következtethetnek tuningra és akkor már tul sok a komplikácio
szerintem egyszerüen kötelességük és kész. ha nem tudják rád kenni a hibát, akkor értelemszerüen magátol pusztult ki a kártya, vagyis rendeltetés szerü használat közben nyekkent meg
ha engem ugy akarnának lerázni, hogy a készülék náluk van, de a telefont nem veszik fel, biztos hogy bemennék és addig faggatnám amig meg nem mondja mi a fennakadás oka
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpársportok
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3740QM I 8GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest