Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• kateb

tag

válasz Ed Parker #852 üzenetére

Na, hát a tegnapi másfél órára rádobtam még két és felet, így a terület fűnyíróval nyírható része le lett kaszabolva. Még egy órát kell dolgoztatnom, aztán cserélhetem is a járatós olajat.

Tehát az elméleti vágásteljesítményt ezen a területen, ahol használom, el kell osztanom kettővel. :) Ergo 800-900 m2-t tudok vele lenyírni óránként. Persze nehezítésként van vagy 50-60 gyümölcsfa, amiknek az alsó ágai azért eléggé útban vannak, így ott tilitolizni kell.
    A motor fogyasztása nem tudom mennyi lehet, mert másfél óra folyamatos fullgázos használat mellett nem fogyott ki a tank, aztán meg rátöltöttem.

A 190 köbcentis motor pont jó nekem, nem fullad le, vagy nagy dzsindzsába kell hirtelen betolni, hogy essen a fordulata.

Sz.r leírni, de a leggyengébb láncszem fűnyíráskor én vagyok. A gép csak menne ki a világból, ha engedném. :D
    És persze semmi sem tökéletes, mert a kar csuklójánál lévő két szorítócsavart el tudnám képzelni valami erősebb fémből is.

Új hozzászólás Aktív témák