Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Voice24

őstag

Mi a fiammal szépen megemeltük, oldalra fordítottuk, és úgy engedtük le az olajat. Belegondolva nem biztos, hogy sokkal macerásabb, mint egy alsó csavaros gépet feldúcolgatni.
    Amúgy egy kis tapasztalat erről:
    az előző gépemhez képest sokkal gyorsabb vele a munka, szinte fele idő ugyanakkora terület, és a jóval nagyobb kosár miatt ritkábban kell megállni üríteni is. Az sem mellékes, hogy a motor is elég takarékosnak tűnik, nem falja a benzint, az biztos. Ami még mindig kicsit furcsa nekem, az a hajtás sebessége. Nekem még mindig kicsit gyorsnak tűnik, legalábbis az általam normálisnak gondolt fűnyírási sebességhez képest. Ha a teljes sebességével megyek vele, az bizony szinte egy sietős gyaloglásnak felel meg. Levágja a füvet, szó se róla, szépen dolgozik, de én meg ebbe a sietésbe izzadok bele, mivel a hajtás miatt csak irányítanom kell, tolnom nem. Mindegy, előbb-utóbb megszokom, talán a gyártó sem véletlenül állította olyanra, amilyen.

Új hozzászólás Aktív témák