Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
válasz
tibcsiworld #4596 üzenetére
Köszi, de olyan kéne, ami most is beszerezhető. Pöccre indul? Nem érzékeny a benzin-olaj keverés adagolásra?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
tibcsiworld #4596 üzenetére
Ez ugyanaz, mint ami holnap lesz akcióban a Lidl-ben Parkside néven , illetve a Tescoban Buffalo néven
-
Graphics
Jómunkásember
Megjött ma az Agrimotor 1600W KK4216-os elektronyos fűnyírónk.
Igazából pikk-pakk össze is raktuk, nagyon egyszerű.
Ami zavaró, hogy a tolókarja nagyon nyagda, ez nem fogja sokáig húzni.
A motor nagyon bika, ősparéba is betoltam picit megemelve, nagyon szépen levágta.
Igazából ha ugyanezt megcsinálná egy gyártó fém házzal, és stabil tolóval tök jó vétel lenne, és adnék érte többet is.
Így igazából el fog menni jódarabig, a ház lesz a gyengébb pontja, de igazából az is nagyon kis merev.
Jó cucc, Made in Hungary. -
Masooo
aktív tag
Sziasztok
Kaptam egy fűnyírót kihasználatlanság miatt. Nekem jól is jönne, mert átvinném a másik házhoz és ott állandó szolgálatot teljesíthetne.
Viszont:
Elég elhanyagolt állapotban volt, típusa riwall pro 4735 (román cseh kínai csoda).
Motor le, a házat szépen rozsdátlanítottam, csiszoltam, festettem, egyéb feljavítás és karbantartás is történt.
Majd motor a helyére valami t6 ohv. Olaj le, tiszta olaj be. Benzinnel feltöltve, és aztán semmit sem reagált a berántásokra.
Ekkor benzin le, gyertya ki, tisztít, hézagállítás, teszt újra, semmi.
Ekkor karbi szétkap, áttisztítottam, de igazából nem volt vészes, a porlasztó el volt tömődve, így úgy gondoltam a gond ezzel megoldva.
Összelegóztam, feltöltöttem, fülvédő (mert a remény hal meg utoljára) és uzsgyi. El is indult 1. rántásra de azonnal le is fullad. Kövi rántás, megint indul, megint megáll.
Gyertya ki, hát picit beköpte, áttöröltem, vissza, némi üzemenyagot tettem a gyertya mögé, és ránt. Megint elindult de megint leállt kb azonnal.
Most két dologra gondolnék, hogy elhasználódtak a tömítések a karbi körül, esetleg nem légmentes a mutatvány, avagy a gyujtótekercs lehetne ludas? Ahogy belestem, picit rozsdás itt ott, de vannak totál tiszta részei is. Nem akartam lebontani a tetejét mert nem szeretem utána összeszenvedni a rugós részt, meg ami ott van, ezt csak végső esetben tenném meg.
TALÁLKOZTATOK már ilyesmi jelenséggel és esetleg megoldás itt lett?
Tehát most rántásra indul, de le is fullad. Annyit tettem még, hogy berántás után a szivató pumpát ütemesen nyomkodva adagoltattam hozzá + naftát, érezni hogy van "robbanás" de nem bőg fel tőle a motor, vagy jár tovább, épp úgy lefullad csak hallani a puffogást mikor bejut a benzin.Köszönöm!
-
zoleeno1
veterán
Sziasztok,
Új (legalábbis nekünk) házba költözünk, ahol a telek mérete 1640m2. Ennek kb. a fele egy hátsó kert, ahol nem sűrűn fogom a "füvet" (ami ilyen gazos ősfű) vágni, az biztos...Kérdésem, van e valamilyen benzines fűkasza erre a 7-800 m2-es területre, ami best-buy lenne max. 100.000-ig? Mondjuk az sem lenne baj, ha olyan 80 körül megúsznám
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
headhunter #4591 üzenetére
Csehszlovákok... Mall még csoda hogy megvan
-
Morris
Topikgazda
válasz
headhunter #4588 üzenetére
Ez nagyon nem releváns. Marketing az egész.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
headhunter #4588 üzenetére
Elektromos fűnyíró top 3. helyezett egy benzines... Érdekes teszt.
Az összes link alza oldalra vezet, ez nem független, még ha annak is mondják magukat, fizetett reklám
-
headhunter
addikt
-
N.otorious
senior tag
Sziasztok
Szerintetek egy MTD optima 46 sph hw, honda motorral megér 138 e. forintot?
-
Graphics
Jómunkásember
Nincs egy javasolt elektromos fűnyíró 50-60 körül?
Néztem már mindent, Agrimotor KK4216 lenne a befutó ,de az annyira olcsó, hogy már gyanús, tény, hogy van hozzá minden motyó, de nem tudom 30-ért bevállaljam-e?
-
Dan-szan
senior tag
Üdv.
Erről a gépről mi a vélemény : Dolmar-PM-461R benzines fűnyíró (Makita) ? A nagyobb tesó +10K és 675EX motoros .
A Briggs motoroknál úgy rémlik volt egy kevésbé jól sikerült széria, de nem emlékszem melyik, ha valakinek jobb az emlékezete megoszthatná e tudást, köszi. -
N.otorious
senior tag
válasz
N.otorious #4579 üzenetére
Sztornó, nem tudja az eladó postázni...
-
N.otorious
senior tag
Sziasztok
Egy 2010-es honda hrx537 vye2 használt vásárlás esetén mire érdemes figyelni, vagy mit érdemes kérdezni az eladótól? Milyen állapotban lehet a motorja, ha kívülről nem valami lelakott?
-
erzol
őstag
Sziasztok!
Találok Budapesten (Pest megyében) olyan boltot ahol Oleo Mac és ne adj isten Stiga gépeket is meg lehet tapizni, szagolni?
Elolvastam tavaly ilyenkortól a kommenteket és azt érzékeltem, hogy a 100-150 ezres benzines kategóriából egy jó pár remek ár-érték arányú gép forgalmazását megszüntették.
Az alkalmankénti 20-40 ezres áremelkedésről ne is beszéljünk... -
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Van egy Indego 350 S+ - om, emellé szeretnék egy olcsó hengerkéses nyírót választani.
Ez a Gardena például egész jó áron van. Esetleg mennyire érdemes használtat nézegetni? (Győr környéke) -
fgabor87
tag
Sziasztok. A benzines fűnyírómat szeretném lassan akkusra cserélni. Nézegettem több gyártót is, illetve gyártón belül is vannak eltérések akku rendszerben. Például a B+D-nek 48 centi vágószélességhez van 36 és 54 voltos rendszere is. Maga a gép ahogy néztem kb ugyan annyiba kerül, de nem igazán találom, mitől jobb/rosszabb az egyik, mint a másik. Az világos, hogy pl 2,5A-es akkunál az 54 voltos az nagyobb teljesítményű, de hogy ez csak üzemhosszban jelent előnyt, vagy maga a fűnyíró is erősebb, arról nincs infó. Mik a tapasztalatok, érdemes magasabb feszültségű rendszerbe fektetni?
-
Morris
Topikgazda
Szia!
Igen, pont most végeztem a fűnyírással. Szerintem nagyon jó gép. Kicsit nehéz, de a duplán csapágyazott kerekek miatt nagyon szépen lehet tolni és fordulni vele.
Nagyon szép a vágási kép is. Elsőre indul. Nem hullámzik az alapjárat. A markolat is kényelmes. Tökéletesen összegyűjti a nyesedéket is.
Jó döntés volt! -
Armagedown
őstag
Van egy Hecht 135 BTB fűkaszám, ezzel van egy kis problémám.
Sajnos nem égeti el tökéletesen az olajat, emiatt nagy a lerakódás a kipufogójában.
Mivel lehetne ezt kipucolni? -
mauimagic
senior tag
Bosch Universal Rotak 36-550 van itt valakinek? 2db 2Ah akksival kb mekkora területre elég?
Van 2db régebbi 2.6 Ah-s akksim, ha azokkal elbírna a gép kb 320m2-el, akkor elég lenne az akksi nélküli gépet vennem.
-
Ermac
tag
Üdv !
Power Force Garden LM-32E típusú elektromos 1000wattos fűnyíró olyat produkál h néha visszafele forog a penge néha meg jó irányba indul el ezt mivel lehetne orvosolni ? olyat hallottam h az állórészt kellene megfordítani ? -
headhunter
addikt
Elektromos fűszegélynyíró, mennyire tartós és terhelhető?
-
do3om
addikt
Ha megnő a fű majd letesztelem, 1,5kw 3 fázis 2880 fordulat. A gyári MTD 51bo közelében sem ér az biztos.
Most végül lett egy AL-CO 163cm3, 2,5kw nak van írva.
A villanymotor az MTD kését használja, 51cm, az al-co is az szóval egyforma a feltétel.Olyan fűbe amibe a benzines MTD kezdet befúlni ez a motor most simán viszi. A fűkidobó rész volt hogy eldugul, ekkor még könnyebben megfogta a motort, most nem számít, ledarálja ha kell addig forgatja. Am ezért van ott gumi hogy könnyeben kidobja, mert az megrugdosom ha rakodik le.
-
Igen, de összehasonlításról volt szó. Annyit írtam, hogy a két rendszer összehasonlítása összetettebb feladat az eltérő karakterisztika miatt.
A motort (kést) a nyomaték forgatja, ahhoz pedig, hogy hasznos teljesítményed legyen (vágni tudj) forgás kell.
Nem mellesleg a forgó tömegek lendülete sem elhanyagolható tényező munka közben -- tehát nagyon körülményes az összehasonlítás.
MaCS
-
pjen
félisten
Ezt tényleg nem értem.Egy 2Kw os villany motor pont olyan erős mint egy két kilóvattos benzines.A villanymotor 2880 at forog álltalában és ott le is adja a 2 Kw ot.A benzinmotornak is van egy ideális fordulatszáma ott adja le a max nyomatékot.Persze lehet tuningolni, emelni a fordulatot, de üvölteni fog, sokat fog enni és hamar megdöglik.Ez a dizel benzin analógia itt nem áll meg.A villanymotor másként működik.Nem foroghat lényegesen kevesebbet a névlegesnél, ahogy lassulna egyre több áramot vesz fel aztán a névleges terhelés felett le ég.A benzin motor ahogy húzod a gázt azzal arányosan gyorsul, de csak egy méretezett határig.
-
Morris
Topikgazda
válasz
MaCS_70 #4547 üzenetére
A nyomaték adott fordulaton lényeg.
Hiába bírja ugyanakkora nyomatékkal 500-as fordulaton, ha a vágási minőség nulla.
Minél nagyobb a fordulat, annál szebb a vágási kép. Ahhoz pedig teljesítmény kell.
A sűrű fű fogja a motort, ahol csökken a fordulat, A benzines gépek jóval erősebbek, emiatt könnyebben fenn tudják tartani a kívánt fordulatot.
A villanymotor ezzel ellentétben gyenge. Nagy a nyomaték, de kicsi teljesítmény.
Kicsit hasonló az eset a dízel/benzin összehasonlítás esetében.Elektromos fűnyírót én max 2000W-osat láttam a piacon.
Ez 90%-os hatékonysággal 2.5LE (de lehet, hogy ennyi sincs) . Ez az ami megfelel mondjuk egy 450-es Briggs motornak.Pjen: Na ez az, hogy szerintem is a felvett teljesítményt adják meg. Annál meg nyilván kisebb a leadott.
Nem tudom milyen szabvány szerint adják meg. -
A helyzet azért sokkal összetettebb, mert a benzin- és az elektromos motor nyomatékleadási karakterisztikája gyökeresen eltérő. A villanymotor már nulla fordulatszámnál gyakorlatilag kifejti a maximális nyomatékát, a benzinmotornak viszont ehhez már érdemi pörgés kell.
MaCS
-
Morris
Topikgazda
Megtudtam egy olyan dolgot, ami könnyebbé teszi az elektromos és a benzines fűnyíró összehasonlítását.
Az elektromos fűnyíróknál a felvett teljesítményt adják meg, a benzineseknél pedig a leadottat.
Szóval maradva az 1600W-os elektromosnál. A felvett teljesítmény 1600W. A leadott kb 1280W 80%-os hatékonysággal számolva. Ez kb 1.47LE. Ez lehet persze kevesebb is a vezeték hossza miatti feszültségesés esetén.
Ezért lesz erősebb mindig egy benzines fűnyíró. -
BrandonXXV
aktív tag
válasz
ArthurShelby #4540 üzenetére
Szerintem az OleoMac is az ajánlottak közt lehetne.
Igaz, saját motorja van, de nem rossz. -
do3om
addikt
Önjáró fűnyírónál mennyire jelent gondot hogy lenne hátrahúzogatva is? Több olyan sarok is van ahol nem lehet fordulni.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
ArthurShelby #4539 üzenetére
A HUSQVARNA LC 551SP-at néztem a kawasaki motorja miatt.
Szerk: sztornó, azért a 400ezres árcédula drágaVisszaolvasva ahogy látom a husqvarna és a makita márkák ajánlottak. Illetve jól sejtem, hogy egyenleten talajra nekem jobb a kisebb vágószélesség, vagy ezt fölösleges néznem?
-
ArthurShelby
addikt
Sziasztok!
Hagyatékból van egy vályogházunk és egy hozzátartozó kert. Itt egy benzines fűnyíróval szoktunk füvet nyírni (nem tudom a márkáját, talán olasz, piros színű meg fekete) (ilyesmi [link] kisebb kerekekkel).
Viszont a közelében (kb 13km) van egy legelő (alias régi kistanya), kb 400 négyzetméter (nem nagy), ahol utóbbi időben elkezdtünk füvet nyírni. A probléma az, hogy a talaj egyeletlen, illetve néha magasabbra is megnő a fű (mivel nem ott lakunk)
A fent említett fűnyíró kezdi feladni a szolgálatot: az állítható kerekek kipattannak, a kasztni rozsdásodik. A kertben még jól funkcionál, viszont a legelő már sok neki.Mivel 13km-rel arrébb kéne vinni, így jó lenne, ha továbbra is beférne az autó csomagtartójába (opel zafira c).
Tudtok esetleg ajánlani erre egy jó/minőségi/megfelelő fűnyírót?
Mit nézzek? Márkát, lóerőt...? Inkább választanánk drágábbat de jótFű összeszedése, zsák mérete nem lényeg.
-
goldnarmz
aktív tag
válasz
partxxx #4536 üzenetére
A 365-ot választanám. A motor miatt is, illetve azért, mert ekkora területre már bőven a 3-as sorozatú gép ajánlott Husqvarnából. A 253S nem erre van kitalálva.
Persze tekintsünk el most attól, hogy ebben az országban mindenki használ mindent mindenre. Aztán meg jön a pingvinezés. -
partxxx
tag
sziasztok, nem vagyok nagyon jártas sem a fűnyírókban sem a belső égésű motorokban
saját kertes házba is 1 hónapja költöztünk (előtte jó ha volt 100m^2 fű amit vágtam elektromossal)
a telek 2870m^2 ebből 80% nyírandó
szóval HUSQVARNA LC 356VP vagy Husqvarna LC 253S ?
a 253s jelenleg nem elérhető (nincs raktáron) és a fű meg nő, árban nincs nagy különbség
jobban leszűkítve a kérdést Honda GCVX-170 vs Briggs 650EXI ? -
-
bozso067
tag
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni; elektromos fűnyíró vásárlás előtt állok. A mai napig egy BOSCH Rotak40-nel (16 éves) vágom a füvet (16 éves). Egyszer újítottam fel a motorját (csapágycsere, szénkefe csere); egyszer kábelt kellett cserélni rajta és a második kést nyúzza.
Nézegettem az új gépeket:
- Bosch advancedrotak 650 [link]
- HUSQVARNA-LC 141C [link]
- RYOBI RLM18E40H [link]
de mindegyiknek textil a fűgyűjtője.
Van valakinek tapasztalata, hogy mennyire tartósak ezek a textil zsákok? Nem igazán van bizodalmam ezekben. Ráadásul a kerítés tujasorból áll; ha mellette vágom a füvet, akkor az ágak beleakadhatnak, kiszakadhat a textil.
Miért nem készítik ezeket a jól bevált műanyagból? (tudom, fogyasztói társadalom, meg minden...)
Előre is kszi az infót. -
Morris
Topikgazda
válasz
MaCS_70 #4527 üzenetére
Nincs szükség erősebbre. A nagy dudvára már fűkaszát használnak.
A fogyasztás meg a minél kevesebb károsanyagkibocsátás az új trend.
Egyébként valahol olvastam hogy emiatt már elgondolkodtak a "chiptuningon" is.Mert még ott van a 96dB-es hangossági korlát is.
Amúgy bírnának többet is a motorok, de hát a korlátok... -
Hová tűnt az elmúlt 10 évben a benzinmotoros fűnyírók teljesítménye? A 10-15 éves B&S motoros gépeim 4,5-5,5 lőerősek, most meg alig látok azonos motorméretből 3,5 lóerősnél erősebbet.
Köszönettel: MaCS
-
Morris
Topikgazda
válasz
Dan-szan #4524 üzenetére
MTD-t kihúznám.
A többi jó.
Én a Husqvarna-t vagy a Makitát venném.
A mulcsolás nem a szép gyep barátja. Ha mulcsolsz többet kell szellőztetni/lazítani.
A 140P tök jó kis gép.
Érdemes Briggs motorral venni. Békéscsabán még van, de sztem az utolsó.
Kínai motorral szerelik már. -
Dan-szan
senior tag
Sziasztok.
Hasonló cipőben járok mint erzol (#4519) kollega.
Nálam a terület némileg kisebb kb 1100 m² , hasonlóan fákat, bokrokat kerülgetve zajlik a fűnyírás.
Önjárósra nincs szükség viszont a mulcsfunkciót jó lenne ha tudná. Bár a mulcsozás nem tudom mennyit javíthat a talajon vagy a különbözeten inkább műtrágyát vegyek? Ebben jöhetnek vélemények, teljesen ismeretlen ez a terület számomra.
Szóval amiket eddig kinéztem :
- Makita PLM4120N
- Husqvarna LC 151
- Snapper NX 50
- Husqvarna LC 140P
- MTD 46 BÁrban többet nem szánok rá.
a segítséget.
-
den89
tag
-
erzol
őstag
Sziasztok!
13 év hű szolgálat után elhalálozott a jó kis alko silver comfort 46 br fűnyíróm.
Keresem az utódját.
Feladata lenne:
Kb. 1500m2 fű lenyírása hozzávetőlegesen egyenes talajon.
+- 5-10 szintkülönbség gödrök, buckák formájában.
Eddig ez a művelet kb. havonta egyszer 6-7 órát vett igénybe. (fűgyűjtéssel, fák kerülgetésével.)
Amit szeretnék:
Legyen önjárós, önindítós, minimum 51 cm-es késsel, központi magasság állítással rendelkezzen, B&S motor sem ártana.
Merre keresgéljek, amiért nem kell a fél vesémet eladnom ill. nincs majdnem egy kis traktor árában?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
hzsolee
őstag
válasz
hodostamas #4515 üzenetére
Ezt miben és hol használod? Nem mindegy. Nekem is nagyon fogy, ha beton mellett kell vagy huppákos terepen vágok. A huppákok mindig megütik a fejet, ami aztán adagol ha kell ha nem. Én gazdaboltban szoktam venni sima hengerest, ami elég kemény tapintású. Ez a praktikeres elég drágának tűnik...
-
hodostamas
addikt
Üdv,
milyen damilt ajánlanátok? Jelenleg 2.4-es Praktikeres van, vastagságra jó, könnyen pörgeti és vág is rendesen, de rettenetesen fogy..
-
sjoco100
újonc
Husqvarna Lc 365 honda motoros fűnyíróval füvet nyírtam hegyoldalban. Már 6 éves. Évi 4-5 alkalommal
használtam itt. Pöccre indult mint mindig. 3. körnél leállt elég nehezen ment dombnak felfele.
Fél óra után elindult az egész területet levágtam és én állítottam le.
Aztán hazahoztam újra el akartam indítani nem ment . Nincs gyújtás , nincs szikra.Benzint kap.
Kivettük a gyertyát másikkal sem ment.
Nincs e valami hőérzékelő?(hőkioldó)vagy maga a gyújtótekercs ment tönkre?
Van-e ötletetek?választ előre is köszi. -
jbnd-007
tag
Ha a hirdetés szövegében írt 3 év garancia igaz, akkor a nepper most szerezte ezt a fűnyírót. Hogyan lehetséges ez? Van olyan Lidl, ahol már árulják, vagy még előtte hozzáfért valahogy?
(Egy akkus változat, nem a tavaly árult 2 akkus.)
https://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Parkside_Funyiro_akkus_X20V_Team_akkumulatoros_vadonat_uj_3_ev_garanci_118009921.htm
-
Örni
senior tag
Ismertek Pesten akku javítót? Elfelejtettem tölteni az akkut és meg is halt szépen
-
pjen
félisten
Az asszinkron motornak állandó a fordulata és a nyomatéka is.Szerintem, ugyanazon fordulaton, egyforma teljesítmény leadása mellett a nyomaték is egyenlő.Lehet,hogy tévedek, akkor majd aki jobban ért hozzá megìrja.Az, hogy a nyomaték görbe más szerintem itt nem számít, hiszen kell a fordulat szám.
-
Morris
Topikgazda
Azon gondolkozom, hogy adott teljesítményű elektromos motorral szerelt fűnyírónak melyik benzinmotoros gép felel meg?
Van erről érdemi leírás valahol?
Pl mondjuk egy 1600W-osnak mi a benzines megfelelője?
Kíváncsi vagyok, hogy melyik miért jobb vagy nem jobb.
Mi az érdemi különbség a kettő között? -
csudri
őstag
Ezzel a Yatoval annyi gondom van, hogy kép alapján egy az egyben ugyan az, mint a Fieldmann FZR 2046-E és a Fieldmannhoz nincs bizodalmam. Anno vettem tőlük búvárszivattyút és egy fospumpa.
Az a Powerplus nem néz ki rosszul, de nem sok infó van róla a neten.
Ezek gondolom mind szajhatásúak, nem direkt, mint az Agrim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest