Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdte felszámolni a GPU-s PhysX támogatását az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- 3D nyomtatás
- Titán TUF módra: teszten az NVIDIA GeForce RTX 5070 Ti!
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
Ha érdekel valakit:
Samsung HMX-S10, esti kép buszon, homályban:
Tévén ajánlom megnézni, mert kell rá egy kis zajkorrekció azért. Egyébként szerintem tűrhető felvétel a fénymennyiséghez képest.
-
insane666
csendes tag
Sziasztok,
Valaki ismeri a HD Writer AE 2.0 progit?
Se a kamerán (Pana HDC-SD40) nem ismeri fel az AVCHD videókat (azt írja nem támogatott formátum, így nem is tudja gépre másolni), sem a gépen lévő videókat nem látja. Mitől lehet?
Nem a kamerához kaptam a progit, netről töltöttem. -
szasza74
tag
válasz
szasza74 #4890 üzenetére
Tényleg jobb lett. Ha ezt hamarabb tudom...
Az X800 beltérben elmarad a 600D -től, de a 600D -t egyéni FE -vel kell használni, ezért kicsit macerás,de megéri.
Kültérben az X800 már közelít képminőségben, de a 600D képe élesebb és a színei is sokkal szebbek.
A képstabi a zoom és az AF az X800 mellett szól, a képminőség a 600D mellett.
Tehát, ha valamit nem tudok megoldani a 600D -vel csak akkor lesz bevetve az X800. -
Chrystall
senior tag
válasz
szasza74 #4881 üzenetére
A kiégés 600D-nél valószínüleg azért van, mert a kontraszt nincs rendesen beállítva. Nem tudom van-e ilyen beállítás 600D-n, de amit írsz az emiatt szokott lenni. Ha be lehet ilyet rajta állítani, akkor kontrasztból vegyél le, fényerőn meg növeljél. Ha nincs ilyen rajta, akkor utólag kell állítani. Így kiegyenlítettebb lesz a kép, bár ez meg a színek rovására szokott olykor menni. De lehet 600D-n nem. Soha nem próbáltam még ilyet DSLR-en, csak utómunkával a saját kamerámnál.
-
Chrystall
senior tag
válasz
seatleon #4886 üzenetére
Hú, nem tudom már. De ne foglalkozz azokkal, olyanokat nem érdemes már venni, ilyen első szériás memóriakártyás Panasonic Full HD-ket. Elég kezdetleges masinának számítanak már. Talán az Sd1 vagy SD9 volt, amit néztem, hogy elég korrekt színei voltak, de egyéb dolgokban már biztos nem nagy durranások.
Ha nincs hibája a HM1-nek, akkor 80.000 jó ár érte. Azon a kamerán van fókuszgyűrű is, meg egy csomó manuális beállítási lehetőség, elég jó cucc.
De legalább Youtube-on nézd meg, neked tetszik-e a képe, azért. Nekem ezek nagyon tetszettek, bár a 2. videó valószínüleg gyári:
http://www.youtube.com/watch?v=Lh5EzIhfLpA
http://www.youtube.com/watch?v=UlL-MXGf4vQ
[ Szerkesztve ]
-
Chrystall
senior tag
válasz
seatleon #4884 üzenetére
Én amondó vagyok, hogy ha a garancia nem izgat, vedd meg a HM1-et, de csak úgy, ha előtte tudsz vele felvenni, és valamin megnézni, gépen vagy TV-n. Ki kell próbálni milyen a stabilizátora (van benne dinamikus is pl.), tetszik-e a színe, alapzaj sok-e. Csak úgy kézből kézbe ne vedd meg. Ha így ki tudod próbálni és tetszik, 80-ért elég jó vétel. Az biztos, hogy annyi pénzért egy kamera sem hozza azt a szintet. Ha nem tetszik, akkor majd döntessz a másik kettő között. Az én ízlésem alapján színben nagyon ott van a HM1, szerintem a Canon meg Panasonic sem gyártott még olyan színekkel, esetleg csak pár korábbi Panasonic lehetett hasonló.
[ Szerkesztve ]
-
seatleon
csendes tag
-
Tin
veterán
válasz
szasza74 #4881 üzenetére
- a live view autófókusza a dslr-eknek nem ér semmit, még a 650D-é is csak viccnek jó. arra jó, hogy újrafókuszáld a gépet, és utólag kivágd azt a részt.
- a zajszint más kérdés, fényerősebb obival jobban alakul, a zajszűrésnél meg látszik, hogy a 600D már páréves modell
- még jobb obival még jobb lesz, a képminősége biztosan jobb a 600D-nek, csak rendes obi kell rá
- az F1.2-es szekrénykulcsot én sem találom
- a lámpafényes beégés kézi beállításokkal azért biztos kezelhetőaz utómunkával egyetértek. egy átlagfelhasználónak szánt egyszerűen kezelhető, minden helyzetben "jó" szintű videokamera sima családi felvételekre százszor jobb, mint egy igazán jól csak kézi beállításokkal és megfelelő objektívok használatával kezelhető tükörreflexes fényképező.
viszont, avatott kezekben, megfelelő hozzáértéssel, kézi fókusszal sosem fogja az X800 leverni a 600D-t. dehát mindegyik másra való...
-
szasza74
tag
Igazából még nem volt időm nagyon sokat próbálgatni, de:
- autofókusz és zoom szempontjából sokkal jobb a kamera (családi videók, gyors gyerekek)
- a zajszintje nem sokkal rosszabb az X800 -nak, mint a 600D -nek, de ezt még tesztelni kell
- élességben jobb a 600D Tamron 17-50 f/2.8 obival (sajnos nem találom a szekrény kulcsát amiben az f/1.2 obik vannak)
- lámpa fénynél a 600D -nél a világos részek kiégnek a sötétek viszont túl sötétek. Az X800 kiegyenlítettebb.Az X800 kevesebb utómunkát igényel és az asszony is tudja használni.
-
Tin
veterán
válasz
szasza74 #4879 üzenetére
miben tűnik szobában lámpafénynél jobbnak a fix objetíves X800 a cserélhető objektíves, nagyobb szenzoros 600D-nél? főleg, milyen obival?? az autófókusza jobb, vagy a zajszintje?
ráraksz egy F1.2-es fényerejű obit a 600D-re, és ráver bármilyen kategóriájú kézikamerára...
-
szasza74
tag
Ma megérkezett a Pana X800.
Majd csak hétvégén lesz időm tesztelgetni, de már csináltam néhány próbát és nem rossz.
Majd a Canon EOS 600D -vel szeretném összemérni. Szobában lámpafénynél eddig az X800 tűnik jobbnak. -
maxika2004
őstag
válasz
Chrystall #4873 üzenetére
Köszi !
hát azért remélem hogy ez a 20 mp-re növelés, nem ugy hat mint a fényképezőgépeknél anno
mert a 720-ban maradt a szenzor 1/2.33 ....A 920 ban kevesebb lett a megapixelnövekedés, és ráadásul 3x 1/4.1 helyett 3x 1/2.3 as lett , meg BSI
akkor itt elvileg nagyobbat fejlődtek a sötétség ellen , jól gondolom..?Azért nagyon várom a számításod eredményét is ....
-
Chrystall
senior tag
válasz
maxika2004 #4871 üzenetére
Az a baj, most lusta vagyok kiszámolni, de akkor lesz jó az esti felvétel, hogyha a szenzorméret / megapixel arány közelít a Canon HF M41-éhez. Majd kiszámolom, aztán kiderül. Így ahogy van, valószínüleg abban lesz jobb az esti kép, hogy mint az SD90-ben, szét lesznek bontva a színek, és este is marad valamennyi színhűség, mint az SD90-nél, és nem lesz kékesedés. De a képzajt nem ez fogja befolyásolni, főleg, ha úgy van ahogy sejtem, hogy az 1/2.33 az össz szenzorméret. Ha ez 1 DB. szenor mérete, akkor viszont a képzaj is csökkenhet, az érdekes lenne viszont. Majd kiderül...
A BSI a háttérmegvilágítást jelenti. Az is esti felvételnél előnyös. Kompenzál valamit a kis szenzorméretből.
Egyébként érdekes, hogy új év, új széria, de 720 meg 920 lett a neve. Kissé megtévesztő.
-
insane666
csendes tag
Hello mindenki.
Egy kicsit off kérdés:
Hogy kell szabályosan letölteni a videot a kártyáról? Mert a kamera számlálja a fájlneveket és ha kártyaolvasóval letöltöm, aztán letörlöm, a kamera megjegyzi, és legközelebb visszajátszáskor annak a fájlnak a helyén egy nagy felkiáltójel lesz. -
maxika2004
őstag
A linkeket elfelejtettem :
900-920 : [link]
720-700 : [link]Hát ahogy látom kicsit lözelitették a kicsiket, a nagyokhoz, lett bennük 5.1 es hang, és time lapse
és már mindegyik 20 megapixeles fotót tudna ettől félek kicsit...
és lett mindegyikben wifi.... ez igy hirtelen hidegen hagy !Viszont ha lehet hinni a táblázatnak akkor a 920 hoz már nem jár távirányitó, bár ezt nem hiszem !
Ha valami fontosat kihagytam szoljatok lécci !
-
maxika2004
őstag
válasz
Chrystall #4869 üzenetére
Hát szenzorban lett némi változás, a nagyobbakban...
1 / 4.1-type MOS Sensor x 3
1 / 2.3-type BSI MOS Sensor x 3
ez a BSI mit takar valójában ?
mert ahogy nézem fényileg-számilag maradt a régi 1.6-1400 lx
pedig azzal reklámozzák hogy ez aztán most kevés fényben mégjobb stb...[ Szerkesztve ]
-
Chrystall
senior tag
válasz
maxika2004 #4868 üzenetére
Én nem néztem azt még. De gondolom ha 2 egymást követő évben ugyanaz a típusszám marad, tehát 700-as, akkor nem lesz jelentős különbség. Ha lenne valószínüleg más típusszám lenne. Mondom én persze...
-
Chrystall
senior tag
válasz
maxika2004 #4866 üzenetére
Én eddig észre sem vettem, hogy lehet őket kapni. Már boltban elérhető?
-
Chrystall
senior tag
válasz
maxika2004 #4864 üzenetére
Egy V700-at kell venni helyette, és meg van oldva a gond.
[ Szerkesztve ]
-
maxika2004
őstag
Sziasztok !
Tudom nem idevág, de ti eléggé otthon vagytok kamera ügyben :
Egyik ismerősömnek van egy kis gondja a kamerájával :
winyós....
Sony DCR-SR37
[link]Van jópár felvétel,amit nem enged lementeni róla , azt irja hogy a videofájl nem másolható !
és van amit meg simán le lehet másolni róla !Arra gondoltam, hogy valami védelem lett rá kapcsolva, de ilyet nem találtam a használatijában !
Lehet hogy a vinyója szarakodik, és a file-ok sérültek meg ?
Valami ötletetek ? -
Palika71
őstag
Szisztok!
Van egyPanasonic HD kamerám. Már jó sok felvételt csináltam, és eseményenként "megszerkesztettem" (áttűnések, feliratok) a saját programjával. (HDWriter).A program ugye m2ts -t csinál az mts- ből, meg hozzátesz két másikat jelenetenként. Ha egy ilyen könyvtárat, ami tarlalmazza ezeket a fájlokat, beteszek egy media playerbe, akkor az szépen, összefűzve lejátsza?
-
Toomy150
csendes tag
Sziasztok!
Mi a különbség a Panasonic HC-V700 / V700M / V700K / V700MK között?
Az M,K és MK valamivel "több", mint a sima 700-as? -
Chrystall
senior tag
válasz
seatleon #4854 üzenetére
80-at megér. 90-et semmiképp, tekintve, hogy a Canon HF M506 már 109 ezertől van, de ha veszel egy Sony-t, az hozza ezt a szintet 90-körül, és a beltéri felvétel is elmegy, és akkor az új. A JVC HM1-nek 3 éve jónak számított az esti felvételi képessége, de a mostani palettán már nem egy nagy durranás, pontosabban szólva 80 E fölött már nem mérvadó tényező. A színei viszont nagyon jók, ha az az elsődleges szempont, 90-et is meg lehet adni érte, de ha nem, akkor ne. Próbáltam multkor ilyen Sony PJ szériás kamerát valakinél, aki vett, nem rossz, hozza a kellő szintet, akkor érdemesebb 90-100 között egy olyat venni. Afölött beltérre én mindenképp Canon-t vennék, de mindegy, más márkákkal is el lehet lenni beltérben.
[ Szerkesztve ]
-
Chrystall
senior tag
válasz
seatleon #4851 üzenetére
Talán azért mert azpn több a manuális beállítás. De egyébként a Slashcam-ről nem úgy tűnik, mintha pont ugyanaz a szenzor lenne benne. Lehet ezt csak pár eladó terjeszti.
A HM1-et nem vetted meg?
Volt már ilyen Canon-om, úgyhogy azt ismerem, meg volt már HG20 is. A HM-1-et meg jól ismerem, mert olyat én is akartam sokáig venni. Nekem HM550 volt, az nagyon hasonló hozzá.
-
lszep
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Kamera vásárlását tervezem, de nem sokat értek hozzá.
Külső és belső használatra egyaránt kellene, baba videózásához.
Az alábbi típusokat nézegettem:Panasonic HC-V700 119.900Ft
http://www.edigital.hu/Nagyfelbontasu_videokamera_(HD/Full_HD)/Panasonic_HC-V700_videokamera-p322593.html?bid=&partner=10002Sony HDR-PJ200VE + starter kit 99.900Ft
http://www.edigital.hu/Nagyfelbontasu_videokamera_(HD/Full_HD)/Sony_HDR-PJ200VE_videokamera_+_starter_kit-p342232.html?bid=&partner=10002#leirasSamsung HMX-QF20 69.900Ft
http://www.edigital.hu/Nagyfelbontasu_videokamera_(HD/Full_HD)/Samsung_HMX-QF20_videokamera-p329748.html?bid=&partner=10002#leirasMelyiket ajánlanátok ezek közül? Esetleg ilyen árkategóriában valami mást ismertek amit megfelel ilyen használatra?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
-
narumon
őstag
válasz
szasza74 #4841 üzenetére
Mondtam, hogy elsőre pilótavizsgásnak tűnik
Viszont ha rászánod az időt akkor meghálálja, mert többet nem kell semmi más vágó szoftvert megtanulnod. Egyébként az alap funkciók könnyen és gyorsan megtanulhatók, érdemes megnézni egykét basic tutorialt a témában. Mélyre ásni meg ráérsz később is. -
seatleon
csendes tag
JVC Everio GZ-HM1
Erről a kameráról mi a véleményetek?
Van használtan 100 000 ft
Köszi előre is. -
narumon
őstag
válasz
szasza74 #4838 üzenetére
Természetesen CS6. Gyakorlatilag szerintem mindent tud. Ha tudod hogy később belemélyedsz akkor valamelyik collectiont szerezd be (pl Master Collection) és akkor egyből tedd fel az After Effectset is (utómunka progi) esetleg a photoshop-ot és akkor van egy komplett csomagod amivel gyakorlatilag MINDENT meg lehet oldani csak rajtad múlik a dolog.
-
narumon
őstag
válasz
Chrystall #4834 üzenetére
Hát mit nevezünk erőgépnek. Bármelyik tisztességes (több éves is) videókártya bőven elég a lejátszásához. A média lejátszókból nem is érdemes olyat venni (nem is nagyon lehet) ami ne játszaná le hibátlanul. A 720p változatot az én netbookom is hiba nélkül lejátssza, a fullHD-val persze már nem boldogul de hát nem is egy régi netbookra van kitalálva
Tabletekből is mindegyik márkás viszi őket hibátlanul.
-
narumon
őstag
-
szasza74
tag
Lehet, hogy a Sony Vegas nem is tud 1080/50 p -t?
Valaki tud ajánlani egy másik progit amelyik tud ilyet? -
Chrystall
senior tag
válasz
szasza74 #4833 üzenetére
Ha nincs benne, lehet telepíteni kell hozzá külsőleg valami Codec-et. Nem tudom, de én azt olvastam neten, hogy az a legkisebb de legjobb minőségű. Viszont mintha azt is írták volna, hogy éppen ezért erőgép kell hozzá, hogy rendesen játssza a lejátszó, mert sok kapacitás kell a feldolgozáshoz.
-
szasza74
tag
Sziasztok.
Sony Vegas Pro 11 programmal szoktam videót szerkeszteni. Azt szeretném kérdezni, hogy az 1080/50 p videót milyen formátumba és beállítással mentsem el úgy, hogy a minőség ne romoljon?
Eddig csak 1080/25 p videókat csináltam (DSLR) és azokat HQ 1920x1080-24p, 35 Mbps VBR .MP4 -ként mentettem el. Viszont nem találok 50 p beállítást. -
Chrystall
senior tag
válasz
maxika2004 #4823 üzenetére
De az nem a képre vonatkozik, hanem az összpontszám miatt esett bele egyik a Good, másik a Very Good kategóriába. A kép minősítése az ott egész lent van, ahol a Resolution, Low light, meg ilyenek vannak. Külön a képi világ nincs pontozva vagy minősítve.
-
Nite
őstag
sajnos minden kiserletem kudarcba fulladt az olcso progressziv kamerara, lenyegeben minden kifutott ezert uj kiszemeltem van:
errol kerenek szepen oszinte velemenyt a hozzaertoktol, ha lehet:
http://store.sony.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay
1080/60p 250 usd ingyen szallitas
lesz eu-s valtozata is:
http://www.sony.hu/product/cam-high-definition-on-memory-stick/hdr-cx220e
1080/50p ami egyebkent boven eleg nekem, elvileg feb. kozepetol lehet majd kapni
[ Szerkesztve ]
-
Chrystall
senior tag
válasz
maxika2004 #4818 üzenetére
Mert az összesítés több szempont alapján jön ki. Pl. 50p miatt, nagylátószög miatt is több pontot kapott, meg pl. azért is, mert könnyebben hordozható, mert kicsi. De pl. most ez szerintem gyakorlatban teljesen mindegy, hogy a Canon másfélszer nagyobb, és ezért másfélszer nehezebb hordozni. Csakhát ők ezt is beleveszik. Meg ez most olyan, hogy a Canon XF300 jobb pontot ért el, mint a Panasonic V700, de az esti felvétele mégis szemcsésebb jóval, mint a Panasonic-é. Úgyhogy szerintem nem sokat számít, mi hány pontot ér el, inkább ez egyes paraméterekre kapott értékeket jó figyelni, hogy amire használni akarja valaki, azzal a tulajdonságával miújság.
-
Ottó58
senior tag
válasz
Chrystall #4815 üzenetére
Így igaz!
A Samsungnál én is ezt vettem észre, a Pana hasonló a Sonyhoz, az is kékes-zöldes (inkább hideg felé tolódik a színe) a Canon pedig a melegebb színek felé tolódik. Régebben tettél fel Sanyo tesztvideót, talán azon voltak a legjobb színek, habár ott a fókusz (zoomoláskor) lehetett volna jobb.
A fényképezőimnél is ez a helyzet, Pana-Sony közel egyforma hideg színek felé tolódik, Canon a melegebbek felé. (Automata beállításkor). -
KisApám
addikt
válasz
maxika2004 #4816 üzenetére
Ahogy láttam a videókat, a Pana stabilizátora jobbnak tűnik a Canonénál.
-
Chrystall
senior tag
Ez nappali kép, azon nincs ilyen, én az esti képre gondoltam. Slashcam-en megnézed, ott látszik. Ez jellemző sok kamerára, a V700 inkább kékes olyankor, ami nekem van Samsung, az pl. estefele lilásodik, a JVC-k meg vörösödni szoktak. A Panasonic SD90 jobb ebből a szempontból, vagy a Sanyo FH1, a Canon meg teljesen jó, azoknál jobb a színhűség, színesebb a kép, nem olyan egyöntetű.
[ Szerkesztve ]
-
Ottó58
senior tag
válasz
Chrystall #4801 üzenetére
"Panasonicnál sötétebb jóval a kép, és elhajlik egy kékes irányba az egész felvétel. A Canon-nál sokkal jobb marad a színhűség, nem lesz kékesedés, vörösödés, vagy ilyesmi."-ezt írtad.
ennél a videónál szerintem a Pana élethűbb, pl. a téglafalat látva vöröses (a téglák közti fugák is, ilyen maltert nem igen használnak), vagy hátul a függöny nem teljesen fehér, mint a Panán.[ Szerkesztve ]
-
Chrystall
senior tag
válasz
seatleon #4811 üzenetére
Ha megveszed, arra érdemes odafigyelni, hogy kevés fénynél Shutter Priority 1/50 módban használd. Mert egyébként Automatán előfordul, hogy szaggatni kezd a kép az alacsony záridő miatt. Meg lesz benne egy Gain nevű opció, azzal is kísérletezhetsz.
Egyébként amit linkeltél videót, annál ez sokkal jobb lesz. Ha a videód tetszik, akkor az új kamera is fog.
-
seatleon
csendes tag
http://www.youtube.com/watch?v=AHxVpef7R0s Ezt a fiam készítette Canon FS 100 assal.Gyönyörű szinek szerintem.
-
seatleon
csendes tag
Oké a távirányító adta meg a végleges döntést a canon javára amúgy is erre hajlottam.Nagyon köszi a segítséget.
-
seatleon
csendes tag
Távirányító van a Canon M46 hoz?A leírásban nem szerepel de a kicsomagolásban igen.
-
Chrystall
senior tag
válasz
KisApám #4802 üzenetére
Az összesített pontszám az mindent egybevetve van. De ilyennél nem nagyon számít, mire használod. Találsz ott olyan kamerát is, ami jóval több pontot kapott, mint a Pana V700, de este olyan rosszul vesz fel, hogy botrány. Pl. ilyen broadcast kameráknál van ez. De ott egyszerűen ez nem számít. Pl. azokon van egy rakat beállítás, abban messze jobbak, mint ezek a kis kézikamerák.
Gyenge fényben nem űbereli jelenleg semmi a Canon-t, nekem mikor volt, tudtam minden napszakban rendes felvételt csinálni vele. a Panasonic-ban viszontm van 50p, meg nagylátószögő beépített lencse. De azt lehet rá külön is venni, csak akkor az még plussz pénz.
A szenzorméret a szenzorfelbontással együtt értékelendő. Az arányok a Canon-nál a legjobbak, ezért gyenge fénynél az muzsikál a legjobban, mert jobb a pixel/szenzorméret aránya. Mondjuk emiatt alulmarad a Panasonic-tól képrészletességben, de ez csak összehasonlításkor érdekes, gyakorlatban ez nem sokat jelent, mert maga a felvétel teljesen jó, nem igen találsz a részletességben kivetnivalót.
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
válasz
Chrystall #4801 üzenetére
Ahogy nézem az összehasonlító táblázatot, már amennyire valós, a Panának jobbnak kellene lennie (pl. a nagyobb szenzor méret miatt), úgyhogy valamit elcsesztek. Nem tuom, hogy ezen mennyit segíthet egy firmware frissítés...
A nagyobb szenzor méret miatt voksoltam eddig a Panára, de ha a Canon M46 tud kb. olyan felvételt csinálni pl. napfényben vagy bent lámpánál világosban, mint a Pana, akkor a Canon előnyben van a sötét-félhomályos felvételek igencsak láthatóan jobb minősége miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Chrystall
senior tag
válasz
seatleon #4800 üzenetére
Nekem volt Canon HF M406, ami ugyan az, mint az M46, azért ajánlottam. Beltérben egyértelműen a Canon a legjobb jelenleg, mégpedig magasan. Nézd meg a slashcam.com tesztjeit, van V700 is és HF M46 is, ott jól látszik, hogy a Canonnak egészen kiváló este a fényérzékenysége, a Panasonicnál sötétebb jóval a kép, és elhajlik egy kékes irányba az egész felvétel. A Canon-nál sokkal jobb marad a színhűség, nem lesz kékesedés, vörösödés, vagy ilyesmi. Ha 50-50% kültér beltér kell, szerintem ezzel jársz jobban, mert jelenleg ez a leguniverzálisabb kamera minden napszakra. És jó felvételt csinál nappal is, szépek a színek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- World of Tanks - MMO
- OLED monitor topic
- Hobby elektronika
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Windows 10
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...