Hirdetés
- 4K-s okosmonitor huppant le az MSI tervezőasztaláról
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- És akkor bevillant a nagy ötlet: miért ne lehetne hűteni egy tápcsatlakozót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palika71
őstag
Megnéztem a média információkat, és "i" -ben filmez a kamera. De azt sem találom meg a kamerán, hogy miképpen tudna "p" -ben filmezni. Csak azt lehet állítani, hogy milyen minőségben vegyen, ami gondolom a felbontást meg a tömörítést variálja. A legjobbra van állítva. Egy HDC-SD300.
MOD: most olvasom, hogy 50i-ben vesz fel, és ez fix.
[ Szerkesztve ]
-
Palika71
őstag
Chrystall , maxika2004: A TSmuxer nagyon jó, de sajnos csúsztatja a hangot a képhez képest.
pinnacle: Egy Panasonic TX-P50V20e -be dugom a kártyát, amit a szintén Pana kamera vesz fel.
Sajnos kizárólag abból a könyvtár és fájl szerkezetből dolgozik, amit a kamera csinál. Miután megcsinálom a kis szerkesztgetést, már ezt nem tudom reprodukálni.A TV-nek nem erőssége a média lejátszás, mivel SD-s .avi-nál jobbat nem játszik le.
A javasolt programodat megnézem, de úgy emlékszem, hogy kipróbáltam, sikertelenül. Mintha kettő fájlt össze rakott volna, de mikor többel próbálkoztam, hibaüzenettel megállt. De ez nem biztos. -
Palika71
őstag
Sziasztok!
Szeretnék m2ts fájlokat összefűzni egybe.
Korábban írta egy kolléga, hogy az AE HD Writer 2.0 -ban meg lehet csinálni, de én nem találtam meg benne a merge funkciót.
Ha esetleg valaki tudna nekem segíteni, az ne tartsa vissza magát!MOD: És még érdekelne, hogy ki milyen módszert használ, a felvett filmek visszanézésére?
Nekem messze a legjobban az tetszik, mikor a még le nem mentett SD kártyát bedugom a TV-be. Kiváló kép, remek menü... De ez sajna lementés után bukik.[ Szerkesztve ]
-
Palika71
őstag
Szisztok!
Van egyPanasonic HD kamerám. Már jó sok felvételt csináltam, és eseményenként "megszerkesztettem" (áttűnések, feliratok) a saját programjával. (HDWriter).A program ugye m2ts -t csinál az mts- ből, meg hozzátesz két másikat jelenetenként. Ha egy ilyen könyvtárat, ami tarlalmazza ezeket a fájlokat, beteszek egy media playerbe, akkor az szépen, összefűzve lejátsza?
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Két éve vettem egy Panasonic hdc-sd300-at, hogy a családi videók HD-ben legyenek megörökítve.
Most vettem BR író-olvasót, mert naivan azt gondoltam, hogy a gépen tárolt, és korábban szerkesztett videókból BL lemezt csinálok, hogy a család távolabbi tagjainál is le tudjam vetíteni.
A HD Writer AE -vel próbálkozom, de sehogy sem sikerül. Már a programon belüli formázás is csődbe ment (programon kívül leformáztam (Panasonic 25GB nem újra írható), majd valami nem támogatott formátumra hivatkozik.
Ha esetleg valaki tudna nekem erről nyilatkozni, nagyon-nagyon megköszönném.
Vagy esetleg valami linket, ahol tudhatnak segíteni, mert tudom, hogy ez nem annyira ide tartozik.