Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ádám_ka #5470 üzenetére
Nekem ugyan Pana SD90 a videokamerám, ami (szerintem) csodálatos videokat csinál, de most jutottam egy FZ200 fényképezőgéphez, igen jó 1080/50p video-t csinál (2 hónapos új állapotú volt 110k tokkal, vonóval/8GB SD/), Ennek a fotós része igen jó a kategóriájában, az ismert gyenge pontokkal.
-
válasz
Chrystall #5006 üzenetére
Általában csaknem féláron veszem USA-ban, amikor rokonaim jönnek-mennek elhozzák... De tök igazad van, mert most 1TB HDD-t hoznak, az is sokkal olcsóbb, szinte fele. De SD kártya kisebb méret és könnyebb megmagyarázni, ha kérdezik a határon - nem merem őket túlterhelni.
Igazából azt akartam, hogy többféle médián legyen raktározva, és viszonylag keveset videózunk, 150 GB lehet, 1,5 év alatt... (Előtte mini DV kazettára videóztunk, abból is van 55 db., az firewire-n lett még mentve hhd-s asztali dvd író vinyójára is...) -
válasz
beniasz #5003 üzenetére
Csak nagyon drága összességében: nálam a homevideo-k mentése:
1/ nem törlöm az sd kártyákat, mindig újat veszek
2/ érintetlenül HDD-re mentem az mts file-okat
3/ a 2/ file-okat adatként mentem blu-ray lemezre (50 évet vállal) - szerencsére a blu-ray simán játssza így is őket, mintha usb- ről menne
Ez kb. 2 év alatt alakult ki...
Ajánlani nem merem senkinek, de így úgy érzem, megtettem, amit lehet...csak a családi videokat mentem így. -
Pana SD90 hibaüzenet
"kapcsolja ki, majd be a készüléket, ha megismétlődik az üzenet, márkaszervíz" ... kikapcs bekapcs után hosszú ideig sötét kijelző, fedő nyitva, majd amikor megjelenik a kép, azonnal a fenti üzenet ismétlődik... Van valakinek ilyen tapasztalata, illetve, hogy mire számíthatok a szervízben? 2011 augusztusi, azt hiszem pont valamilyen hosszabb garanciaakcióban vettem.
Előre is kösz.
Boldog karácsonyt mindenkinek! -
válasz
pinnacle #4360 üzenetére
Philips: wmv: audio format not supported, röcög, 1/3 után kiakad, mp4: hibátlan, sima
Netgear: wmv: 15mp megy, tölt, megint 15 mp megy, tölt, stb. röcög, Mp4: szépen megy, megáll, ugrik, szépen, simán megy, ugrik, stb.Más: 2-3 hete vettem fel esti fényben iphone 4s-sel, de sd90 nem volt nálam (külföld). Érdekes ez még? felrakjam valahová? ( lehet, hogy ezt már írtam ill. kérdeztem... (?) )
-
válasz
koncsik #4356 üzenetére
Nem bírtam ki, hogy az irodai asztali PC-n, amin még a system information-t sincs jogom megnézni (Core2 Duo, 2GB RAM, Windows XP, szerintem integrált video) megpróbáljam lejátszani...
wmv: windows media player 11: hibátlan
mp4: quicktime player kicsit röcög (evezős résznél), vlc: hibátlan.
Laptopomon: Core i5, 4GB RAM, Win7:
wmv: windows media player 12: sima, rendben
mp4: VLC: evezésnél akadozik, egyébként rendben... -
Ma reggel mérsékelt fénynél összehasonlítottam pana sd90-t, iPhone 4s-t és Samsung hmx-w200-at. Pana, samu, iphone lett a sorrend, de örülnék, ha más is véleményt nyilvánítana... Megnézem, hová tudnám felrakni...
-
válasz
maxika2004 #4029 üzenetére
Nekem 4s-em van, még egy fénykép is nagyon homályos nem verőfényes napsütésben... Viszont meglepően jó videót csinál napsütésben, ami persze nem összevethető pl. Sd-90-nel.
-
-
Kíárusítás van a nem vagyok hülye áruházban... Ezt vettem 20k-ért...(félár)
[link]
De csak azért, mert ma van a nagyobb fiam szülinapja (6 éves...), biztos örülni fog neki (ő is).
Indokaim, tisztelt bíróság, a kamera tulajdonságaiból fakadnak, illetve a nagyobb vagyontárgyak védelme (SD-90, LX-30, FZ-50) miatt "KELLETT" megvennem - ezt nyugodtan a kezükbe (+3 éves fiú + 8 hónapos lány) adhatom...
ÖÖÖÖ...Kihez mehetek, ha kivágnak otthonról? -
válasz
Chrystall #3863 üzenetére
Juj de benéztem. Köszi.
Javításképpen a kézikönyvből:
Movie quality (recording format: [AVCHD 60i/60p] (for 1080 60i-compliant devices) or [AVCHD 50i/50p] (for 1080 50i-compliant devices))
MENU - [Movie Quality] - desired mode
Movies shot in this format are recorded in AVCHD format, at approximately 60 fields/sec (for 1080 60i-compliant devices) or 50 fields/sec (for 1080 50i-compliant devices), in interlaced mode, with Dolby Digital audio.
Otherwise, movies shot in this format are recorded in AVCHD format, at approximately 60 frames/sec (for 1080 60i-compliant devices) or 50 frames/sec (for 1080 50i-compliant devices), in progressive mode, with Dolby Digital audio.Movie quality Average bit-rate Description
AVC HD 28M (PS) 28 Mbps Shoots at the highest picture quality of 1920×1080 (60p/50p) size
AVC HD 24M (FX) 24 Mbps Shoots at the highest picture quality of 1920×1080 (60i/50i) size
AVC HD 17M (FH) 17 Mbps Shoots at a high picture quality of 1920×1080 (60i/50i) size
AVC HD 9M (HQ) 9 Mbps Shoots at a standard picture quality of 1440×1080 (60i/50i) size -
Háát... meg kell várni a tulajokat, lehet hogy a piacon még kapható HX9VB butítva van (a max. amit találtam róla: 1080P AVCHD HD Movie - Captures crisp, detail-packed HD video clips plus stereo sound at 30 frames per second (uk amazon). USA Amazon még: Full HD 1080/60p with dual record of stills and movies...
-
válasz
Tomix24 #3612 üzenetére
+1
Ha valamilyen HD készüléket akarunk vásárolni, sokszor hülyeségnek tűnő és idegesítő adatok özönével árasztanak el bennünket a nagy elektronikai felszereléseket árusító láncok eladói......akiknek kötelessége mindezt elmondani. Amire igazán kíváncsiak vagyunk, gyakran válasz nélkül marad. Az egyike a vásárlók számára leghomályosabb adatoknak, a különbség a 1080p és 1080i között, amit szeretnek összemosni az eladók.
Tehát éppen egy vagyont szándékozunk egy HD televízióra költeni, a legjobb minőséget ígérik nekünk, de előfordulhat, hogy nem tudjuk, mi a francot jelent, hogy a készülék az 1080i-t támogatja, és nem az 1080p-t. Az eladó gyakran igyekszik tovasiklani e kérdés felett, és más olyan technikai adatokkal bombáz, mint a fényerősség, kontraszt és egyéb akkor körítésnek tűnő információk.
A 1080i és 1080p a HD megjelenítésének formátumai, és mindkettő 1980x1080 pixelt jelent. Az egyetlen különbség a két adat között a mód, ahogy a jelek elindulnak az adótól (BluRay, DVD, számítógép, stb.) a vevőig (TV, monitor, projektor).
1080i - az összefűződve kapcsolódó (interlaced)
Az 1080i esetében minden videó kocka „fél” képkockákon keresztül kerül elküldésre, egymást váltva. Ez mit jelent? Hogy nem teljes képkockák indulnak el az adótól, hanem csak azoknak a „fele”, azaz 1920x540 pixel tartalmúak, és csak a páros, vagy csak a páratlan sorok, váltakozva minden harmincad másodpercben. Az emberi szem számára természetesen teljes képeknek tűnnek a gyors váltakozási idő miatt.
1080p - a progresszív
Az 1080p esetében minden képkocka fokozatosan és egészben van elküldve az adótól a vevőig. Ez azt jelenti, hogy mind a páros, mind a páratlan sorok egyszerre indulnak, egy teljes képkockát alkotva. Az eredmény egy „gördülékenyebb”, könnyedebb kép kevesebb mesterkéltséggel, így az 1080p jobb minőségű és tisztább képet tesz lehetővé.
Három fajtája van: 1080p/60 (ez a legelterjedtebb), 1080p/30 és 1080p/24. Az 1080p/60-as megismétli ugyanazt a képkockát kétszer minden 30-ad másodpercben, az 1080p/30-as egy képkockát közvetít minden a másodperc harmincad része alatt, a 24-es egy képkockát minden 24-ed másodpercben.
A BluRay és a HD DVD formátum: 1080p/24
Az új BluRay és HD-DVD lemezekre a filmeket 1080p/24 formátumban rögzítették. A probléma az, hogy a HD TV-k nagy része csak a 1080p/60, az 1080p/30 vagy az 1080i-t támogatja. Ami ilyenkor történik, hogy a lemezről a jel a lejátszó belső processzorába jut, ahol 1080i/60-ba konvertálódik, majd a TV-re továbbítódik, ami 1080p/60 vagy 1080i/30-ba formálja aszerint, hogy mit támogat. Egy televízió, ami támogatja az 1080p/24-et elkerüli ezeket a folyamatokat, így sokkal jobb minőségű képet eredményezhet. Természetesen itt már alig észrevehető különbségekről beszélünk.
"Magyarish":
How 1080i and 1080p Are Both The Same and Different
1080i and 1080p are both High Definition display formats for HDTVs. 1080i and 1080p signals actually contain the same information. Both 1080i and 1080p represent a 1920x1080 pixel resolution (1,920 pixels across the screen by 1,080 pixels down the screen). The difference between 1080i and 1080p is in the way the signal is sent from a source component or displayed on an HDTV screen.
In 1080i each frame of video is sent or displayed in alternative fields. The fields in 1080i are composed of 540 rows of pixels or lines of pixels running from the top to the bottom of the screen, with the odd fields displayed first and the even fields displayed second. Together, both fields create a full frame, made up of all 1,080 pixel rows or lines, every 30th of a second.
In 1080p, each frame of video is sent or displayed progressively. This means that both the odd and even fields (all 1,080 pixel rows or pixel lines) that make up the full frame are displayed together. This results in a smoother looking image, with less motion artifacts and jagged edges. -
válasz
Sztrapacsek #3514 üzenetére
Ezzel én is sokat szenvedtem, a tökéletes megoldás végül ez lett:
SD-90 full HD 50p felvétel SD kártyáról USB 3.0 (vagy 2.0) 2TB HDD-re, USB-n Philips BDP-6000-en HDMI-n át lejátszva = SD90 HDMI-n TV-re kötve.
Igaz a tabletünk és a Netgear NetTV 550 is jó, de nem tökéletes, mint a fenti. -
válasz
Sztrapacsek #3504 üzenetére
Ha van a bluray lejátszódon USB, azon keresztül próbáld meg lejátszani az eredeti mts file-t. (Az mts egyébként (tudomásom szerint) a blu-ray formátuma a lemezen a könyvtárak (stream?) mélyén mts formátumban van maga a film.)
Médialejátszók közül a nemrégen felsoroltak tudják JÓL lejátszani (régebbi WD Live pl.). -
válasz
lolchief70 #3088 üzenetére
Nincs olyan PC config.-unk, amin érdemes lett volna megpróbálni... de azért megpróbáltam (i5, 4GB RAM, SDD), felejtős - a jó config. tomix24 HTPC-je, igaz vagy igaz?
Ill. lsd még pinnacle válaszát. -
válasz
lolchief70 #3085 üzenetére
Nem a felvétel döcög szvsz, hanem a lejátszás.
Ezt én is végigszenvedtem, a miérteket ne kérdezd, az én SD90 felvételeimet 2TB HDD-ről egy Philips BluRay játssza le úgy, mintha a kameráról játszanám le. Netgear 550 egész jól, csak megakad 1 pill.-ra az elején (cache?), illetve Ainol Aurora/Concorde 9.7 IPS tablet nagyon jól, szintén mint a Netgear. -
Ha valakinek igénye van asztali DVD-n lejátszható megoldásra:
SD90 mts file-ok összeillesztése "TSmuxer progival, append gombbal adogalom hozzá az ADD gombbal elsőnek belinkelt file-hoz a többit, majd M2ts - be dobok pipát és muxing. Ellenőrizd a végén nem-e csúszik a hang, arra is van megoldás" ("copyright tomix24").
DE: A TS-t kell kipipálni és aztán DVD Flick-kel (www.dvdflick.net) kíirni lemezre - kell még az imgburn (ww.imgburn.com), legalábbis nálam ezt hívta be. Kb. 1/4-ére csökkenti, tehát 16GB HD felvételből lesz 1 DVD - nálam röpke 2-3 óra alatt kész lett (nem figyeltem, mert otthagytam) egy 4GB-os HD-ből az 1GB DVD, persze ez gondolom HW függő, ez egy 2 éves, nem csúcs laptop-on történt... -
válasz
Tomix24 #2840 üzenetére
Plusz info:
Philips BDP-6000/12 + USB 3 2TB HDD-ről olyan az SD90 1080p/50 felvételek visszajátszása, mint a kameráról. A Netgear NeoTV 550 is szépen csinálja, ez utóbbit én 20k-ért csíptem meg - szerintem az a Sigma chip van benne mint az ajánlott WD-ben, az újonnan ennyi körül van. Lehet, hogy ezt már írtam... -
válasz
Sztlaci #2754 üzenetére
A régi Sigma 8642-es mediaplayerek viszik hibátlanul az 1080p/50 anyagokat (SD90), a Philips 6000 BluRay lejátszó mediaplayere USB-ről hibátlan (= a kamerával HDMI-n történő lejátszással) és a Pana 75-ös BD player is jól viszi (110 nem, lehet nem friss a FW) - előbbi 25k-ért elérhető, csak sajna nincs digitális hang kimenete a HDMI-n kívűl. Az új Sigma chipeknek tavaly november óta gyógyíthatatlannak tűnő bajuk van, nem ajánlott. Tomix24 pedig az általam is irigyelt HTPC-jét ajánlaná, igaz?
-
Uncsi, uncsi.
Ha valakinek valami nem tetszik, értesítse a moderátorokat, de ne utasítgassuk egymást.
Én mindenkit szívesen olvasok, ha elér a hozzászólása egy adott (nem túl magas) színvonalat. Úgy érzem, azon túl, hogy a témát próbáljuk kivesézni, belefér egy kis off (még ez a vita is), de már unalmas. Persze velem sem kell egyetérteni -
válasz
pinnacle #2623 üzenetére
Bocsánat, amit meg tudok erősíteni csak annyi, hogy kiválóan játssza a nekem problémás mts-eket usbről. (3 gyermekünk kissé kitölti a napokat, szerencsére
) Ugyanígy próbáltam a lejátszó topic-ban ismert 3 file-t, Hubble Imax (hibátlan lejátszás, wow!), killa sample (kockás az első pillanattól), Samsu.Oceanic.Life (ACRyannél jobb, tabletnél rosszabb - zöld foltos). Hálózaton nem nagyon szoktam lejátszani, de majd igyekszem kipróbálni, AVCHD progressziv BD készítésre hogyan tudok válaszolni?
-
válasz
tiszavirág #2630 üzenetére
Én is voltam már határeset itt (lejátszási problémák), nem lettem elhajtva. MInden hozzászolásnak örülök, nem érzem máshová valónak (én is javasoltam már a vitát kiváltó gépet video megoldásnak, úgyhogy nem lenne túl gerinces dolog más mondanom).
Remélemvitaveszekedés nélkül marad továbbra is ez a jó topic.
További szép hétvégét! -
válasz
tiszavirág #2610 üzenetére
Köszi
SD90-nel felvett mts (1080p/50) file-ok lejátszásával problémáztam anno. Most elkezdtem BluRay lejátszókkal próbálkozni... Pana BD75 lejátszotta egész jól, de azon nincs optikai hang kimenet (HDMI nincs az erősítőn). Gondoltam a 110-es Pana akkor biztos viszi, veszek egyet, 10hó0% alapon. Szerencsére kipróbáltam a boltban: azt az USB3-as kulcsot, amit a 75-ös vitt (ára majd' fele 110-ének), fel sem ismerte, de USB2-n sem az mts file-okat (esetleg FW frissités, de ezt nem volt kedvem rizikózni). BDP6000 Philips bedug, indit: na ez olyan volt, mint amikor a kameráról néztem vissza! Csak 5 kFt-tal több mint a 110-es Pana, részletre szinte mindegy. Még otthon tesztelgetem, de nagyon jónak tűnik ez a része. MIvel egy komolyabb mediaplayer is 40 körül van (persze az biztos több fileformátumot ismer) szerintem BD játékossal együtt, főleg, hogy az mts lejátszás volt a fő cél, nem hibáztam nagyot (remélem). Meg untam várni, hogy az új Sigma chip-esekre legyen FW, amin nem megy el a hang (WD Live TV volt nálam és az nem játszotta le ilyen szépen...).
Azért írtam csak be, mert emlékeim szerint más is küzdött ezzel. -
válasz
tiszavirág #2607 üzenetére
De már nem nagyon lehet kapni :-((
Hx10V? Véleményed? Nem néztem még meg, csak láttam, hogy kapható... Köszi -
válasz
tiszavirág #2431 üzenetére
Na azért, már azt hittem nekem kell beírnom helyetted
-
Itt vannak az új Pana Full HD kamerák:
HC-V100 93000 HUF
HC-V500M 130000HUf
Találtatok már tesztet, vélemények? -
válasz
balpeter04 #2331 üzenetére
Tomix helyett
igen 32 ajánlott, és class 6, hogy gyorsabban másolj a kameráról. -
Izgatottan olvasom, hogy élénkült meg a topic...
Bocs, nem megyek vissza, hogyan is kezdődött, de szerintem mindenki azt csinál, amit akar és ha megtalálta, ami neki tökéletes, örül
Ez lehet mindenkinél más, nekem az SD-90 maximálisan kielégíti az igényeimet/vágyaimat.
Így most örülök. Ha 40k-ért megvenném a sanyo kamerát, asszem annyi a hardveraprón, annak örülnék (főleg, hogy 700 USD helyett annyiért vettem). Ha meg lett volna pénzem profibb cuccra, annak örülnék és nyilván mindenkit les#&@roznék, telenyomnám a topikot sötétben készült felvételek linkjével (amit egyébként nem is csinálnék).
Csak halkan jegyzem meg, hogy annyira szubjektiv dologról van szó, hogy objektiv érvek (még ha igazak is) nem vesznek le senkit a lábáról...
Peace (ja és persze az SD90 a legfa&@>bb, mer'hogy nekem az van, muhaha(csak vicceltem - vagy nem
)
-
Békés boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
Asztali lejátszók topic-ban tették fel ezt: [link] Másnak is gondot okozott az új WD TV Live-nál, de nem az összesnél. Én persze olyat fogtam ki, ahol igen...
Pana SD90, a file neve mindent elmond. ÉS hibátlanul lejátssza az AC Ryan(sajátomat még mindig nem).
Kábelcserét még nem próbáltam, bitrate-t nem szeretném lejebb venni...Mé vannak más tesztfelvételek: [link]
-
Bocsánat, megint itt vagyok a problémámmal, megpróbálom megmutatni, szerintem lehet érzékelni (Pana LX3-mal videoztam le a tv-n látható képet)
Lejátszás kamerával, nem röcög: "nem rocog.MOV 93.0 MB [link]
Lejátszás mediaplayerrel, röcög: rocog.MOV 94.4 MB [link]
Előre kösz, ha megnézitek ill. ötletetek van... -
válasz
Tomix24 #1728 üzenetére
Nem ment a 2011.októberben megjelent WD TV Live-val sem, manuális beállítások mellett, ahogy leírtad. Jobb volt, de nem amennyire vártam. Szerintem velem van a baj (meg a feleségemmel, mert már őt is ezzel idegesítem,de legalább ő is látja...
)
Illetve áttekintem a TV beállításokat mégegyszer, bár a Pana kamera a Pana TV-n hibátlan volt (nyilván kommunikálnak valamit, hiszen a TV távvezérlő vezérli a kamerát is. -
-
válasz
Tomix24 #1721 üzenetére
Ő, izé. Bocs. Nekem Panasonic TV-m van, ACRyan PlayonHD! 1 lejátszóval. SD-90 kamera 1080/50p felvétele röcög a lejátszón, a megbeszélésünk alapján vettem a WD TV Live-ot, mai lényegesen jobb volt, de azon is döcög (ezt sajnos nem tudom elfogadni, így eladó a vadiúj cucc (ami egyébként nagyon tuti).[link]
-
válasz
Tomix24 #1721 üzenetére
Ő, izé. Bocs. Nekem Panasonic TV-m van, ACRyan PlayonHD! 1 lejátszóval. SD-90 kamera 1080/50p felvétele röcög a lejátszón, a megbeszélésünk alapján vettem a WD TV Live-ot, mai lényegesen jobb volt, de azon is döcög (ezt sajnos nem tudom elfogadni, így eladó a vadiúj cucc (ami egyébként nagyon tuti).[link]
-
Még egy kérdés: HDD-re mentéskor elég az MTS file-okat lementeni, ugye? Igen, hiszen a teszt file-okat is így játsszuk le... De azért biztosithatnál (tomix24, plíz), hogy ez megfelelő back-up, előre is köszönöm.
-
válasz
TomCat85 #1703 üzenetére
Mert 12 éves koromban kaptam egy Pana rádiómagnót, mono, de kétutas hangsugárzóval, Fe-FeCr(!)-Cr kazettabeállítással (Tudja valaki mit jelent az EQ meg a bias?). Az adott árkategória felső határán, de a kategóriából mindent kihozva. (30 éve működik. Na milyen öreg vagyok...
)
-
válasz
Tomix24 #1668 üzenetére
Hol lehet a WD TV Live-ot ennyiért megvenni? Tényleg lejátssza röcögés nélkül (USB 2.0 külső WD Elements HDD-ról)? Gyakorlatban is ellenőrizted? BOCS a vallatásért, de nagyon gondolkozom egy ilyen vételén, az ACRyan (1) döcög vele, lehet hogy azért mert ez realtek chip-es, a WD meg sigma? KÖSZÖNÖM előre is.
-
válasz
Tomix24 #1482 üzenetére
Még nem teljesen tekintem lefutottnak a mediaplayerem állítgatását a javaslatodnak megfelelően, de kérdeznélek, hogy az általad ajánlott TSmuxer-t (amit nem néztem még mi is igazából...) ráeresztem a m2ts file-okra, veszteségmentesen lehet valamit alakítani, hogy csökkenjenek az akadások? BD formátumba konvertálni? A BD50 iso-kat hibátlanul viszi a mediaplayer...
Bocs ha marhaságot kérdeztem. -
válasz
vidagabesz80 #1517 üzenetére
Panasonic SD90-et ajánlom saját tapasztalat alapján, én 120k-ért vettem.
Nem lehet beállítani a fórum motort, hogy időnként ezt automatikusan elküldje a fórumba?Vagy azt, hogy csak 50-100 hozzászólást olvass vissza - ez utóbbit azért ajánlanám, hátha olcsóbb is jó: tomix samsung Q10-t (54k) javasol, tiszavirág sony hx9v-t (75k).
-
válasz
Tomix24 #1481 üzenetére
Hop hop. Azért ezt nem állítanám 100%-ra. AC Ryan HD (1-es) kártyaolvasójából lejátszva az SD90 kártyáját az említett darabosság észrevehető, sajnos zavaró mértékben, különösen ha összevetem a kamera által lejátszva ugyanazt az anyagot. A kártya sebességével nem lehet gond, hiszen a kamerából játszva wtf klassz a felvett anyag. Ha jól emlékszem már próbáltam a beépített vinyóról is, hasonló tapasztalattal. Gondolom a proci kevés, ugyanakkor BD iso-t is hibátlanul lejátszik, de volt mkv ami hasonlóan, de nem zavaróan "kattogott".
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- utolsó darab ... Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest