Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- ZIDOO médialejátszók
- Apple MacBook
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 3D nyomtatás
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radványi
aktív tag
Szeretnek elnezest kerni mindenkitol, elvittek az orrom elo az osszes kamerat amit keneztem es mar nem tudok rendelni. Ezert szeretnem elorol kezdeni.
$500-600 ig milyen kamerat vegyek, ha a celom csaladi videok keszitese?Elore is koszonom a segitseget es a turelmet.
-
Radványi
aktív tag
Gondoltam megvarom a fizetesemet erre nem felvittek az arat $343-ra a V700K nak
Viszont igy ott van $353-ert V520KAminek 50X zoom ja van de amugy nem tudom melyik a jobb?
Szerintetek? -
Radványi
aktív tag
Won't be recognized at all by the Panasonic HC-V500 camcorder. ezt talaltam rola nem vagyok benne biztos a v700 kezeli e a 3.0-as szabvanyt.
Viszont lehet egyszerubb ha megkerdezem az itt hozzaertoket melyiket kellene vennem 32-64GB kozott ha az ar nem szamit ebben az esetben.
A V700K hoz, meg nem ismerem a kamera pntos kepessegeit de otthon es nyaralason szeretnek felvetelt kesziteni semmi egyebb.
[ Szerkesztve ]
-
Radványi
aktív tag
Erdemes SDXC-t venni?
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231605
-
Radványi
aktív tag
Viszont lenne meg egy kerdesem milyen sebessegu kartyat erdemes venni sajnos nem ertek tul sokat ezekhez a dolgokhoz de ugytudom van sebessegkulonbseg az sd kartyak kozott a rajta levo szam jeloli azthiszem.
-
Radványi
aktív tag
Sziasztok
Kamerat szeretnek venni v700 v720 es talan x800 kozott valaogatnek valoszinuleg a v700 is eleg lenne de nem eretek hozza van olyan kulonbseg ami miatt megeri az arat a dragabbik?
V700K
$539.99
$300.99
Save: 44%
$1.59 ShippingV720K $549.99
$5.39 ShippingAz X800 ra nem talaltam arat hirtelen.
[ Szerkesztve ]
-
AT.
tag
Media mark vagy társában láttam.
Konkrétan mindenen nyekergett és vagy lötyögött.......
kb 10s szántam rá.
De ahogy írtam, lehet vmi selejt, vagy 100 boltot megjárt darab volt, nem tudom, nem is érdekelt.Viszont én tuti tuningolnám 1ből a lábát "szivaccsal" nyáron a meleg, télen a hideg miatt..
3k körül, én kíni gorilla utánzatot ajánlanék.
Nekem is van, egy kodak zx5 szoktam rátenni, persze a földre.
Azért jó, mert ha bármi baja lesz, az első kukába kivágom szívbaj nélkül
Viszont sajnos sokat kell rá várni, mire ide ér kínából.[ Szerkesztve ]
-
Dyrtyho
őstag
Nem tudjátok véletlenül, hogy hol tudok viszonylag olcsón kamera állványt venni Budapesten ? Mert nézegettem az árukeresőn az állványokat, és találtam 3ezer forintért is, csak azt nem tudom, hogy webshopon kívül van-e ilyen olcsón állvány, ha van, akkor meg hol. Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
-
Ottó58
senior tag
-
Hapi18
tag
válasz
maxika2004 #5562 üzenetére
kicsit rosszul fogalmaztam de a lényeg hogy a Panasonic belső memoriája csak 16Gb és nem lehet sd kártyával bővíteni. Ez a probléma.
-
Gtaati
őstag
elló Mindenki! érdeklődni szeretnék, hogy édesapám nyugdíjba vonulására szeretnénk fhd-s digitális videokamerát ajándékba venni, és én egyáltalán nem vagyok jártas a dologban és ebben kérnék segítséget h kb 40-.45ezer ft értékben melyik gyártó melyik típusát tudnátok ajánlani ami ebben az árkategóriában a legjobbnak mondható? Nagyon szépen köszönöm és a válaszotokat várom!
-
KisApám
addikt
A Panasonic V700 és a CANON M506 összehasonlítása vásárlás céljából mondhatni
ügyefogyott, értelmetlen...a Panasonic V700 mondhatni sehol nem kapható,
a Panasonic V720 meg túl drága, akkor inkább Canon M506 -
Hapi18
tag
összehasonlítottam a canonnal is ezt találtam:
[link]
Így már nem olyan egyértelmű nekem, Panasonicon nincs külön memória hely és csak 16GB fér el rajta, valamint az aksi nem kivehető? Ez nem tetszik.[ Szerkesztve ]
-
Hapi18
tag
Szóval v720 wifivel van szerelve aminek én zéró hasznát látom, hajlamos lennék picit többet költeni és x800-nál kikötni de jó e az a kamera? Itt volt olyan aki azt írta, van amiben rosszabb mint a v700.
-
AT.
tag
válasz
maxika2004 #5556 üzenetére
Igen de mégse 70KDe amúgy te is tudod hogy az ebay-on 2db 260-as akkis 10k
Na de én be is fejeztem -
Chrystall
senior tag
válasz
maxika2004 #5552 üzenetére
Az hiba.
-
maxika2004
őstag
válasz
maxika2004 #5551 üzenetére
Ja igen azt elfelejtettem :
Multkor olvasgattam, hogy inkább vesznek jóval szarabb kamerát, mert annak nem egy óra az akku ideje hanem 1.5.... pedig az csak 3-4 e ft --- ha ezen fennakadnak akkor gondolhatod.........
-
maxika2004
őstag
válasz
Chrystall #5550 üzenetére
Tudom hogy mindig ezzel jövök
De azért az tuti hogy az átlagos vásárlók nincsenek képbe hogy ebay meg külföldről vásárolni !
Max megnézik a kamera mellett a nagylátót,40e ft és hanyatt esnek... (nemtommennyi csak saccoltam)
Igen az viszont sajnos,hogy nem birnak egy tökéletes kamcsit összerakni, mert valami apróság mindből kimarad... 200 fölött azért már benne vannak .... lehet hogy ez nem véletlen ...
-
Chrystall
senior tag
válasz
maxika2004 #5549 üzenetére
Én nem értem miért agyaltok ezen annyit. Vesz hozzá az ember egy nagylátószögűt. A multkor vettem a gyárit a saját kamerámhoz, 9000 Ft. volt. a Samsung S10 kamerámhoz most néztem, Raynox, jó márka, káb ugyanennyi. Ez fejleszthető alkatrész, így nem gáz. Nem olyan, hogy pl. nincs menet a kamerán, és nem lehet, ha akarnál se rátenni. Panasonoc V700-ban a gyenge fény érzékelésén spóroltak, Canon-nál meg a nagylátószögűt hagyták ki. Szerintem akkor lenne jogos a felháborodás, ha a V700 is úgyanúgy vett volna este mint a Canon, akkor tényleg gáz lenne, amit a canon csinál.
Egyébként a Canon stabilizátora nem olyan rossz. Azt a szintet megüti, hogy lehessen vele jó felvételeket csinálni. A Panasonic tényleg jobbnak tűnt, de ettől még a Canonban sem használhatatlan. Mert amúgy meg a Panasonic kézikamerákban sem olyan tökéletes azért, mint egy vállkamerában. Az x,y irányú mozgásokat már egész jól korriglája, de pl. az X900-nál is Z tengelyen látszódik még egy kis dőlöngélés, ami olyan, mintha az ember tengeren lenne. Így pl. minőségi felvételhez én személy szerint a felvételt átfuttatnám egy stabilizáló programon, hogy z tengelyen is hozza ki stabilra a képet, mert pl. ez engem zavar. Az persze tény, hogy legjobb stabilizátor vélhetően 200E-ig Panasonicban van. Talán még a Sony is melléállhat.
A másik meg a mikrofon: Canonban rengeteg jó hangopció van: hangszínszabályzó, jelszintállítás, torzításgátlás, érzékelési szög állítás. Ezek pl. nekem nagyon szimpatikusak. Az egyetlen gond, hogy Line-In csak a HF M52-ben van, és az emg elég drága, annyi pénzért már X900-at vettem volna én is kb.
[ Szerkesztve ]
-
AT.
tag
válasz
maxika2004 #5547 üzenetére
Ugye ez csak vicc, a Canon-nak a látószöge? -
maxika2004
őstag
válasz
KisApám #5545 üzenetére
"És sötétben jobb, mint a Panasonic V700"
igaz nem kicsi érv, de ezzel ki is merült a lista !! ja meg hogy lehet kapnividejó.... nálam az első 5mp ben elvérzett a canon
[link]canon 43mm
, v700 28 mm-es széles látószögű
Stabija messze rosszabb
Optikai zoom is
szóval minden , és szerintem az iccakaiba sem jobb annyival !
Én tuti várnék inkább a v720-ra mindjárt lemegy 150-re[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
Azért a CANON M506 nem rossz választás még 130 000 környékén a Panasonic V700 helyett!
ÉS kapható!
És sötétben jobb, mint a Panasonic V700. -
Chrystall
senior tag
Most, hogy böngészgettem a V720 adatai után, találtam Panasonicból egy csomó ilyet:
Ipari kamerák. Multkor valakik kerestek itt kamerákat ilyen célra, nahát itt lehet váloganti. Úgy láttam 100 alatt is találni. Némelyikre rá lehet kapcsolódni smartphone-nal is.
-
maxika2004
őstag
Hát nem , itt most ujabb ... drágább ... 40-50 nel..
ezért kapsz bele vifit, meg pár csecsebecsét ami annyira nem lényeges !
A 120 ért pedig most egy kategóriát, egy minőségi ugrást buksz a v700 hoz képest...Ha aszt nézzük hogy családot kamerázni, föleg beltérben.... szerintem gyüjts egy kicsit,
én talán x800 at vennék 180-k kevés fényben jobb, 3ccd, stbvagy ha tudsz várj egy kicsit, és akkor v720 140-150 körül...
-
Hapi18
tag
Sziasztok!
A fenti hozzászólások alapján kinéztem magamnak a Panasonic v700 kamerát csak már nem lehet olyat kapni sajnos. Mi most az alternatíva 120 ezer Ft környékén. Amire kell:
- Kislányom születik 2 hónapon belül
- 1,5 órás színházi produkció dokumentálása kb. fél évente egyszer.Ha ez kifutó kamera akkor gondolom már nem is érné meg beszerezni mert újabb= jobb ?
-
-
maxika2004
őstag
Szerintem a pana vizalatti gépek is jók e téren, én anno egy ft10-et vetten....
akkor még 60 körül.... most 34
Sok tesztet megnéztem, és akkoriban ennek a minősége volt a legjobb....
Persze nemárt olyan helyről rendelnim ahol van 8 napos csere....
Ezzel énis igy voltam.... elöször rendeltem egy olcsóbb FUJI-t.....
Hát ment is vissza egyből nagyon szar volt még viz felett is, nemhogy alatt !A most 100 körüliek messze már messze jobbak ft4 - ft5
Persze elkell dönteni, minőség, vagy bizonság ! -
donpe
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni HD kamerával kapcsolatosan. Elég sokat utazom és gyakran csak a telefonomat használom videózni/fotózni, annak ellenére, hogy van egy Sony Alpha 200-as tükrős fotószettem, illetve egy Panasonic kompaktom.
Most vitorlázni készülök és arra gondoltam, hogy veszek egy vízálló fényképezőgépet, amivel lehet jó fotókat/vidókat csinálni víz alatt/felett is. DE! úgy tűnik, hogy a vízállósággal meglétével egyben le kell mondani az igazán jó képminőségről mind fotó, mind videó oldalon. Amit nézegettem: Nikon AW100
Ez 720p-ben 60Fps-t is tud. Sample vidik itt!Ezért arra gondoltam, hogy lemondok a vízállóságról és hasonló árban (kb 60-70eFt) néznék HD videókamerákat.
Panasonic HC-V100, vagy Samsung HMX-QF20.Fotózásra pedig használom a kompakt Panát.
Ti mit javasoltok? Lehet ennyiért normálisan használható HD kamerát venni? Mennyivel jobb ez egy vízálló kompakt HD felvételénél? Vagy felejtős ez a belép kategória? Érdemes feljebb (max. 100eFt)-ig gondolkodni? Vagy megteszi egy jobb kompakt is a videózást? Esetleg érdemes eladni a Sony Alpha 200-at és venni egy olyan vázat, ami videót is képes rögzíteni?
Köszönöm előre is a segítséget!
-
Ádám_ka
tag
Megtudná vki mondani hogy a Panasonic HC-V100 és a Panasonic HC-V500 között milyen lényeges különbségek vannak? Voltam ma a pana boltban és az eladó szerint lényegében semmi
...otthoni felhaasználása teljesen jó a V100 is szerinte fölösleges a V500-ast megvenni.
-
Chrystall
senior tag
Azért még éppen megérheti. De a HF R3-as széria már visszalépés volt a 2-eshez képest, kivéve a stabilizátort. Így nem árt megnézni mégis, mit hoz. Elvileg amúgy ez egy jó széria, saját tapasztalatból mondom. Lehet vele elég jó felvételeket csinálni. Mármint ez az R. De míg a 2-es az 1-eshez képest fejlődés volt, a 3-as a 2-eshez képest nem egyértelműen. Ezért jó lenne valami teszt. Egyébként HF R27-et árulnak használtan 40-50 ezerért, az teljesen jó pénz, és 30-40 ezret megspórolnál. Érdemes rajta elgondolkodni, mer vagy 2 éve még 140 ezer körül volt azoknak is az ára.
[ Szerkesztve ]
-
Ottó58
senior tag
válasz
Chrystall #5525 üzenetére
Látod, ezért is szeretem a Sony kamerákat (CX250) eredeti akkujával 2,5 óra felvételt tudott, nemrégen rendeltem egy pótakkut postával 7200Ft.
Az eredeti NP-FV50, a mostani NP-FV70 7,2V 1600mAh, 4és fél óra akkuidőt mutat.
A 7,2 voltos akku előnyösebb szerintem, mert ugyanahhoz a teljesítményhez fele annyi áramerősséget vesz le az akkuból, tehát tovább bírja. (Pana 3,6V, Canon 3,6V) -
dobost
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek a Canon LEGRIA HF R406ról?
Egy árban van az R36al, viszont ahogy néztem az akksija jóval erősebb. (1700mAh)
Pótakksi is jutányos árban van 5000 Ft-ért utángyártott.Mennyire készít szép felvételt? (lakodalom egyes pillanatainak megörökítésére lenne használva max felbontásban
)
Esetleg van jobb ebben az árkategóriában?
Köszi!
Üdv,
Tamás -
seatleon
csendes tag
http://www.youtube.com/watch?v=QGUFh6f5V-Q
Nincs szerkesztve. JVC GZ-HM1
-
-
Ádám_ka
tag
Kinéztem canon legria hf r38 a belső memória miatt, de olvastam milyen gyenge az akkuja (25-45min).
Alternatívát tudnátok javasolni? -
Ádám_ka
tag
Na most akkor végülis mit érdemes venni 100k ig
?
[ Szerkesztve ]
-
szasza74
tag
-
KisApám
addikt
-
laszlo168
senior tag
válasz
maxika2004 #5515 üzenetére
Ma láttam V700-at, a Debreceni Auchan-ban 130000ft volt.
-
_Mario_
tag
Itt egy Kis videó Sony HX20V 1080 50P nyers videó 136Mb
[ Szerkesztve ]
-
maxika2004
őstag
válasz
koncsik #5514 üzenetére
OTT AZTÁN VOLT....irtam is ide, mikor 100 körül kifutott, 160 ért láttam a MM -ban...
Hát a v700 -at 109 ért láttam legolcsobban... a mostaniakhoz képest ajándék volt !
utána ment fel 125 re.Én is majdnem ráfáztam, addig filóztam a v700- x900 között,hogy mire kitaláltam x900 lesz,
a panánál 3 db volt már csak !Szerintem most még aránylag az x800 van jóáron.... legalábbis majdnem egyárban van a v720-al !
-
Chrystall
senior tag
válasz
KisApám #5512 üzenetére
Nem megy le minden boltban az ára. Nem úgy szokott azért lenni, hogy valahol kiírják 100.000-ra, aztán az összes többi leviszi annyira. Főleg ha a legolcsóbb darabot Szlovákiából árulják, az áfakülönbözet miatt itthon le se tudják annyira nyomni az árát.
[ Szerkesztve ]
-
KisApám
addikt
válasz
maxika2004 #5511 üzenetére
Arra vártam, hogy mostanra lemegy akár 100 000 Ft-ig a Panasonic V700 ára.
DE mivel behozták az újat, amit 165 000 Ft
(ennyit nem ér meg),
ezért a jó régit (V700) eltüntették...DE ha véletlenül látok Panasonic V700-at valahol 115 000 körül, megveszem a CANON M506 helyett.
Ha nem találok, marad a CANON M506.Nesze nekem.
[ Szerkesztve ]
-
Chrystall
senior tag
válasz
KisApám #5506 üzenetére
NEm azért mondom, de azt kerülném. Mobiltelefon minőségű széria a Q. Olvass utána Camcorderinfo-n. Homályos kép, széleken erős torzítás, stabilizátor ugrálós. Tart, csak néha néha van egy két ugrás benne. ÉS akkor a mikrofon is kérdéses. Esti felvétel meg iszonyú szemcsés. Bár a Q30-at nem ismerem, de Q10-Q20 ilyen. Akkor már inkább H szériát vegyél, ha Samsung kell, bár jobb lenne azt is úgy 50-60 körül, mert 80 körül Canon egyértelműen leveri. De amúgy alatta is.
Camcorderinfo.com-on nem véletlenül volt tavaly a Canon HF R3-as széria a Szerkesztő Ajánlata.
[ Szerkesztve ]
-
Ádám_ka
tag
Esetleg erről Canon Legria HF R38 vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Path of Exile 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Spórolós topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...