Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Zeneszerkesztő és DJ topic
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
Üdv.
2002-2007-ig egy Sony MDR-E819V fülesem volt. 2007-ben kontaktos lett. Akkor vettem még egy ilyen fülest. A második ma adta meg magát, tehát 2007-2010-ig üzemelt. Ez is kontaktos lett, nem szól a jobb oldali. Észrevételnek annyit, hogy az elsőnek mérföldekkel jobb volt a kábele, mint a másodiknak, ez így "megmerevedett ívben". Leírni ennél jobban nem tudom, a lényeg az, hogy nem lehetett kiegyenesíteni pár hetes használat során, de a kábel szigetelésére használt gumi is sokkal silányabb. Igaz kb minden nap használtam, szóval így is szép teljesítmény a 3 év.
A kérdésem az volna, ha nekem ez a hangminőség több, mint elég - utcán futkorászás, buszozás - akkor milyen nem agybadugós fülest ajánlotok ebben a kategóriában? Az agybadugósok közül is próbáltam már 2db-ot (egy valamilyen SanDisk és egy Panasonic) de számomra nagyon idegen érzés, hogy olyan mélyen van a fülemben, így "klasszikus" kialakításút keresnék.
Szóval ki mit ajánl.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest