Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
#16820480 #65729 üzenetére
Köszi!
Évekg egy sima philips fülest használtam, (go gear raga mp3 lejátszóhoz adták), az tökéletes volt, csak persze a kábel megszakadt...a fülbedugósat meg nem bírom, nagyon kényelmetlen nekem, az egyik fülembe egyik se megy be rendesen...meg ezt a teljes hangszűrést se szeretem, viszont egy "vagyont" se akarok rákölteni, marad a kompromisszum akkor...a 3as metróval úgyis csak kb 3 megállót megyek..
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Mozgásban a SPINE című akciójáték
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Synology NAS
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 370 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/16GB/256SSD)
- Újszerű Samsung HW-R470 - 4.1-es hangrendszer wireless hátsó hangfalakkal és mélynyomóval
- Kedvező ár! Lenovo Yoga 260 laptop-tablet (12,5FHD/i5-G7/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! Lenovo L380 Touch laptop (14FHD/i5-G8/8GB/256SSD)
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest