Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Most, hogy adott az RHA t10i, meg van mellette egy fejes(AT M30x), laptoppal(Acer R7) és telefonnal(Mi5Pro) való használatukhoz érdemes lehet egy FiiO Q1-et venni?
Everybody lies.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz topjoyy #65298 üzenetére
A Geniusnál jobb lesz. Meg "más" is. Nem, egy fülhallgató nem úgy szól, mint egy fejhallgató. Leginkább egy zárt fejhallgatóra hajaz elméletileg. Azért elméletileg, mert ez jó sok egyéb változótól is függ.
Ha fontos az itthoni beszerzés, akkor jó a füles is. Amúgy Kínából ezért a pénzért jobbakat kapsz; persze egy hónap várakozással. Fórumtársak majd tolnak konkrétumot, én azt inkább nem vállalom"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
topjoyy
tag
Sziasztok!
Fülhallgató vásárlása előtt állok kinéztem magamnak ezt:
Xiaomi ● Piston Basic ● 3.5mm mikrofonos fülhallgató _ Stereo vezetékes Headset
Azt szeretném kérdezni, hogy szól, úgy mint egy fejhallgató? Ezt, úgy kell érteni, hogy kb. 1 éve használok egy Genius gamer fejhallgatót, úgy ahogy megvagyok vele elégedve, de azt nem szeretném felvenni az utcán.
Szóval, csak arra lennék kíváncsi, hogy érdemes-e megvennem. Esetleg, ha tudtok jobbat ár/érték arányban attól sem zárkóznék el. A keret max. 6-7 ezer lenne.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Igen úgy akartam írni. Köszi.
4.0...
Akkor fussunk ezzel még egy kört.Az 1.0, 2.0, 3.0 stb. az a profilgyűjtemény verziószáma. Tehát (random számokat írok), 1.0 tartalmaz 20profilt, 2.0 25-öt, 3.0 40-et és így tovább.
A végső eszköz csak 1 vagy pár profilt támogat, attól függően mire használod.Az A2DP a 2.0-ban van, kész. Ha sztereó audiót viszel át akkor 2.0-t használsz. 3.0-ás profilokból esetleg azért kell mert az támogatja az elég nagy adatátvitelt pl. AptX-hez, de kb. minden mánál marad 2.0-on, illetve 2.1-en mert ott van már AVRCP is a controlokhoz.
A 4.0 kizárólag Low energy profilokat tartalmaz, amik leginkább kicsi connected eszközöket fed le mint pl. aktivitás mérő, vérnyomás mérő ilyesmi. 4.0 nincs egyetlen egy profil se, ami audió átvitelhez kapcsolódik.
Tehát ha egy BT eszközre 4.0-van írva, akkor 2.0-ából használsz A2DP profilt, 2.1-ből AVRCP-t, és 4.0-ból low energy state-et stand by-ban. Az eszközre azt a BT verziót lehet írni, amiből támogat profilt, akár csak egyet is.
Hogy még "egyszerűbb" legyen a profilnak is van verziószám és az nem függ a gyűjtemény verziószámtól.
És még egy kicsi az A2DP-hez, amit el is felejtettem:
"Some Bluetooth stacks enforce the SCMS-T digital rights management (DRM) scheme. In these cases, it is impossible to connect certain A2DP headphones for high quality audio"Még szerencse, hogy a BT szabványos.
-
Tulku
veterán
Legkisebb közös többszörös és legnagyobb közös osztó van...a legnagyobb közös többszörös esetén elmerülnénk a végtelenben
Legnagyobb közös osztót akartál írni...lefordítva, a két rendszar közül a butábbat használja, azt hallod...ez tiszta ügy...
Az kétséges számomrta, hogy 2.0 és 4.0 hangminőségben semmit nem javult...de az is előfordulhat, hogy romlott...persze - mint írtam - semmi sem lehetetlen...
-
vicze
félisten
Sajnos igen, így van.
Hitetlenkedve fogadom, de egyáltalán nem lehetetlen, persze azért feltételezem hogy biztosra tudod, hogy épp AptX a codec, amit használsz.Csak teljes pontosságért. A bitrate is dinamikusan változik a jelerősséggel(ez határozza meg mennyi adatot tud átvinni) együtt, tehát az alap SBC 128 és 372kbsp között mozog.
@sheratan:
Igen legnagyobb, mert ha legkisebb lenne, akkor SBC-t hallgatna mindenki.[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
Akkor jelen okfejtést követve előfordulhat, hogy egy 2.0-ás adó (teló, dap) egy 4.0-ás vevővel jobban fog szólni, mint egy 4.0-ás adó (ugyan azzal a vevővel)?
Mert akkor tényleg semmi értelme semminek, csak hang alapján tájékozódjunk....
(ehhez hozzájön, hogy pl egy 4.0-ás de nem APT-X-es készülékem jobban szól mint egy 4.0-ás APT-X-es...amit még te is elég hitetlenkedve fogadtál...)
-
vicze
félisten
A legfőbb probléma az hogy egyszerűen nem tudod, hogy mit hallgatsz. Mármint senki, mert nincs sehol megjelenítve hogy milyen codec-en megy a "társalgás". Ahogy a chipek fejlődtek úgy lett egyre több codec egy BT-s eszközben. Az hogy egy eszköz AptX-en csatlakozik csak onnan tudom, hogy az én telefonom közli ezt egy tost üzivel, és ennyi ezenkívül 0 esélyem van megállapítani.
Az eszközök mindig a legnagyobb közös többszörösre állnak be(a rendelkezésre álló sávszélesség arányában), ami elég változatos lehet gyártótól függően.
Pl. egy iPhone csak SBC + AAC lehet mást nem támogat. Pl. ha Samsung úgy gondolja, hogy flac-et fog rakni a saját eszközeibe, akkor azon fog kommunikálni, de semmi más nem fogja támogatni.
Életből egy példa. Van egy aptX-et támogató Androidos telód, veszel egy BT fülest ami SBC-t és aptX-et támogat. Meghallgatod és tök jól szól teljesen elégedett vagy és ajánlod iPhone-os ismerősödnek. Az ő véleménye elég könnyen az lesz, hogy az eszköz egy szar és úgy szól mint egy szokol rádió, és mind a kettőtöknek igaza lesz.
A BT nem egy egyszerű dolog, nagyon nem az.A BT hangminőség egy sok komponenses játék. Kezdve a codec-től, az enkóderen, a dekóderen, a jelerősségen át, a DAC és egyéb analóg elektronikáig. (jójó igazából +3 változó jön a képletbe, mint jack esetében, de azok erőteljesen befolyásolják)
Hacsak nincs speciális eszközöd rá, esélyes sincs megállapítani mit hallgatsz épp.
-
Tulku
veterán
válasz #16820480 #65285 üzenetére
Én ezt arra alapozom, hogy hallgattam régebbi verziószámú BT készülékeket...
Már a 3.0-ás nem APT-X-es AK240 is egy
fosa G4-eshez képest...persze tudom APT-X....de nem APT-X-es a vevőm, "csak" 4.0-ás....ég és föld klasszikuson...Régebbi verziót is hallottam, tán 2.valami volt, arról nem nyilatkoznék...ha placebo az "ég és föld" akkor elnézést, tévedtem...
Én azt vélem, hogy egy normális 4.0-ás vevőegységnél érezni különbséget zeneileg 2.valami és 4.0 (1,2) verziójú adó esetében...APT-X most ne játsszon...
-
törölt tag
Ezt akkor lehetne így kijelenteni, ha hallottál volna ugyanolyan cuccot 2.1, 3.0, 4.0, 4.1-es szabvánnyal is. Az A2DP profil nem változott elvileg 2.1 óta, az aptX kodek meg nem verziótól függ, hogy használják-e. A 3.x és újabb verziókban a fogyasztást meg hatótávot javították.
-
Tulku
veterán
válasz BigBlackDog #65276 üzenetére
Mondjuk te?
Aviator: Awei BT fülesei olcsók, megbízhatóak, gyorsak....hangzásban simán hozzák az általad leírt, elvárt értéket, minőséget.
És persze kaphatóak itthon is... -
BigBlackDog
veterán
Erről valami vélemény? Esetleg valaki nem akar kici, occó, random fülest venni? Fülestaliig van még idő, szerintem ide is érne...
[ Szerkesztve ]
-
aviator
tag
Sziasztok!
Bluetooth IEM fülhallgatót keresek legfeljebb 10k értékhatárig. Nem baj persze, ha olcsóbb, a lényeg a tartósság, megbízhatóság és viszonylag jó hangminőség lenne. Utóbbival kapcsolatban semmi különleges elvárásom nincsen, ha úgy szól mint egy 2-3k-s mediamarktos az már remek. A kábelelvezetés módja egyelőre mindegy.
Köszönöm a segítséget!
-
ReSeTer
senior tag
Hi!
Milyen fülhallgatót ajánlotok max 10k-ért? De lehet 5k is ha nincs különbség. Láttam a xiaomi hybridet írtátok fentebb, de az milyen egy takstar hd4000 fejhallgatóhoz képest? Főleg mélyre lennék kíváncsi.
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok
A SoundMAGIC EP30, ES18, PL21 között van valami komoly különbség? Árban kb ugyanannyi mind. Vagy ezeknek megfelelő alternatíva esetleg?
Köszönöm -
vicze
félisten
válasz stefi81 #65266 üzenetére
Az ár nem jelent semmit volt ennél olcsóbb is a P3 jóval. Ezenkívül Stock fotók annak és egy értelmetlen leírás, jósgömbje meg nincs enzimek itt tudtommal, így pont ugyanazt tudjuk lévő ni mint te.
Hamisítvány viszonylag kevés van, többnyire csak egy Youth Edition küldenek normál P3 helyett.
-
fericske
addikt
Kibloggoltam mégis az idei CanJam-et is. Butaság volt csak fejes topikba beírni, hátha más is kedvet kap ehhez a dolghoz.
-
stefi81
tag
Ezt nem tudom, ezért kérdeztem, de hülyeség volt részemről.
Csak tudni kell olvasni a sorok között.
Valószínűleg hamis mert írja is hogy ő nem tudja és hogy vissza nem veszi.
Ez magyarra lefordítva:
Lehet hogy nem eredeti, tehát hamis.Miből gondolom?
Áron alul adja és még haszna is van és egyértelműen le van írva, hogy valószínűleg nem eredeti.De azért köszönöm.
-
stefi81
tag
Tud valaki ilyen fülest olcsóbban valahol?
KZ ANV -
fausto
addikt
Sziasztok,
Egy KZ ED-9-es fülhallgatót használok, a legkisebb haranggal. Az egyik harangot sikerült elhagynom és nincs hozzá pót. Lehet hozzá venni? Ha igen, honnan? (Lejet belföld és külföld is)
Köszi előre is -
Vasinger!
nagyúr
Van aki tervez venni innen Comply Foam-ot?
Kipróbáltam a KZ szivacsokat de messze elmaradnak a Comply-tól, sokkal keményebbek. Ha többen összeállnánk olcsóbban lenne a rendelés, azért kérdem.
-
Chuck Norris
senior tag
válasz karandip #65257 üzenetére
Ha nincs szín és forma fóbiád akkor ATH-CKX7iS
-
karandip
tag
Üdv itt
Ma vettem egy JBL T200A-t, de vissza is vittem szépen, mert irritálóan karcolnak a magas hangjai. 5 perc után masszívan fájt tőle a fejem.
Mit ajánlanátok hasonló kategóriában 8000-10000ft? Főleg metál, punk és indie zenékhez.[ Szerkesztve ]
-
stefi81
tag
Ez szerintetek hamis?
Xiaomi Piston 3 -
simon7012
aktív tag
Sziasztok!
Tönkrement a HTC M7-em headset-es fülhallgatója...
Tudtok ajánlani valamit helyette vagy maradjon az eredeti?!Előre is köszi a válaszokat..
G DATA INTERNET SECURITY 2022.Xiaomi MI 11,..Szeretem, ha egy POPsi kerek...
-
Rathrol
senior tag
Sziasztok!
Tudtok ajánlani jóféle hangzású erős basszus ellátott fülhallgatót xbox one-ra és telefonhoz lenne csatlakozva, tehát játék és zenére lesz használva.
Ár max-> 20ezert ft.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tudjuk, hogy bennem hagyott mély nyomokat a Major, azóta kiemeltebben figyelek a márkanévre, hovatovább valamelyest kedvelem is. A későbbi fejhallgatóik kevésbé ízlésfüggőek és kiegyenlítettebbek, mint a Major volt, ugyanez igaz a Mode-ra is (earbud fülhallgatókról manapság nem nagyon van mit beszélni, azok olyanok, amilyenek).
Szóval nem rossz ez a Mode, kicsit konkrétabb hangja van mint ami a dinamikusoknál szokásos, de lágyabb, mint az egyszerűbb BA-k. Kicsit mélyorientált, ami egy picit persze ráül a közepekre, de nem mos, konkrét marad - igaz, én a kifejezetten középsávorientált Majornél is részben a konkrétságát dicsértem, miközben az ajánlólistába kissé mosósként került be. Természetesen nem csak azért nem a legjobb az árkategóriában, mert nincs legjobb, de a bevett márkanevek között az árkategóriában a legjobbak között van a hangot és ár-érték arányt tekintve is, inkább csak alulárazott kínaiak tudhatják egyértelműen verni.
Szerintem a Zound Marshall termékvonalában a Major kirívó hibáinak kijavítása utáni (tehát a "megszokottabbhoz" közelítő, a Majornél kevésbé "okkult") készülékeknek is létezik egy jellegzetes Marshall Headphones karaktere, aki azt kedveli, a Mode-ot is nagyon jónak tartja - nem ok nélkül.[ Szerkesztve ]
-
RetepNyaraB
veterán
@ah Bodz beelőzött
A headset fícsör sokat nyomott a latban (a borravaló mellett, nyilván).
Az on ear Marshallok elég hergyák szerintem; meglepő következtetés azok alapján. Nem beszélve a low budget csíkszeműekről, akik ennyi léből már elég komoly dolgokat tudnak összerakni
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
törölt tag
Legjobb fülhallgató 100$ alatt, ki gondolta volna az eredményt
-
stefi81
tag
válasz f4lcon #65240 üzenetére
Köszi az infót!
Pont nemrég néztem a Rock Zircon
ami jó árban van és gondoltam rendelni kellene egyet kipróbálni.Akkor ki mit ajánlana még?
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz stefi81 #65239 üzenetére
sok kínaim van, de az Igor által ajánlottak közül még csak a Rock Zircon-t hallotam (van is) ami atom V hangkép, szép mosolygós meleg mélyekkel meg a Boarseman CX98S-t ami meg tök kiegyenlített, inkább magas kiemeltbe hajló füles. egyáltalán nem értem hogy lehet mindkettő egyformán ajánlott...
szóval óvatosan kezeld a listát, mint mindent - szubjektív dolog, egy ember véleménye
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
stefi81
tag
Üdv
Van egy xduoo x2 lejátszóm és hozzá egy AWEI Q9 füles.
Szeretném valami más fülessel is kipróbálni és ehhez kérnék segítséget.
Nem kell mic, mindenevő vagyok, de nem szeretem a nagyon V karaktert.
Látom hogy 5eft körül a ES18-at ajánljátok általában, én is kb 5 max 10eft-ot költenék most.
Esetleg innen valaki próbálta a Awarded kategóriát:
https://audiobudget.com/product.phpEsetleg megnézném a DZAT DF-10 vagy a VJJB K4 fülest, ha csak nem próbálta valaki és tud valami rosszat mondani róla.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Joco_77
senior tag
Sziasztok!
5000Ft ig milyen fülhallgatót ajánlotok amihez könnyű hozzájutni (van készleten a nagyobb boltokban Budapesten).
Van egy Maxell Metallicsom amit imádok de asszony "igényt tartott rá"
Sajnos ahogy nézem már nem lehet kapni pedig biztosan azt venném. -
fgo
tag
Bluetooth-os sport fülhallgatót keresek.Egyik kiszemelt JBL Reflect Mini Bluetooth-os .Véleményetek róla?Vagy hasonló alternatíva?Keret max 45k
-
oAcido
aktív tag
Sziasztok!
Soundmagic ES18 vagy Piston 3 ajánlottabb az 5k-s kategóriában? Én előbbit preferálnám, mert már a héten megérkezne.
Páromnak lenne. Zenetéren mindenevő, bár a legtöbbször rock(?) bandákat hallgat mint RHCP, Green Day, Nirvana. Néha lenne nálam is, én pedig Hard Techno-t hallgatok.
A válaszokat köszönöm!
-
Tulku
veterán
Spinfit illeszték gyors jellemzés...
Sheratantól oroztam, bár ilyet hozott volna tavaly, nem spindots-ot...de ez az én hibám...
Különleges felépítésű, van egy része amibe belefut a vetőcső (szerintem minimum 3-4 mm-es kell neki) és van egy csuklós megoldású áttét. Ez az áttét segít fülbe helyezésnél minden irányban forgatni az illeszték kivezetését, ami a megfelelő hallójárati illeszkedést hivatott segíteni. Már adott egyénnél megfigyelhető a bal és jobb fülcsatorna eltérése (nem szimmetrikus) de természetesen két azonos fülnyomat sem létezik...csakúgy mint ujjlenyomatnál. Ezeket az eltéréseket hivatott kompenzálni a spinfit csuklós felépítése.
És vajon sikerül neki?
A válasz: teljesen!
A titok, hogy olyan nagyságot kell választani, amit a hallójáratba fel tudunk tolni úgy, hogy teljesen "bedugaszolja" azt. Ez számos embert elrettenthet, de egyáltalán nem veszélyes, sőt, maga az illeszték az eddigi legpuhább szilikonból van, kizárólag a belső kialakítás keményebb, de azt nem érezzük.
Én spec azt is érzem, mikor bekanyarodva illeszkedik.
Kényelmes, nem zavaró, izolációja közepes, tehát nem leszünk teljesen süketek tőle.
Hang: Na itt van az eddigi legnagyobb eltérés nálam a többi illesztékhez képest. Írták Angie fórumon többen, hogy feltétlenül próbáljuk ki, de én annyi illesztékkel kísérleteztem, hogy csak legyintettem egy újabbra...kár volt.
tehát kapunk egy igen fókuszált hangot. Teljesen megváltoztatta az Angie hangképét. A fókuszáltság itt a következőkből áll;
Magasak határozottabbak, több nincs belőlük, de mintha a lecsengés sokkal tisztább lenne (cinek), az érthetőség lett nagyobb, a finom részletek megjöttek.
Közepek szintén fókuszáltabbak, kontúrosabbak. Hangszerek sziklaszilárdan a helyükön, ebben is előrelépés történt.
Mélyek: Elsőre mintha kevesebb lenne, de aztán rájövök miért...a gyors lefutás miatt, nincs az elhúzódó mélybrumm, minden ütés szerű, gyors. Mennyiségileg ezért valóban kevesebbnek érezzük, de a minősége egyértelműen javult.Ajánlom: Erőteljes mély energiákkal rendelkező fülesek megzabolázására, ha cél a nagyobb részletesség, a pontosabb előadásmód. Magas minőségű fülhallgatók minden bizonnyal többet profitálnak belőle.
Nem ajánlom: magasba húzó, eleve nagyon részletes hangú, vékony fülesekhez. Bár azért egy maghallgatást ekkor is megér.És a körmöm nem piszkos...fogalmam sincs, napfényben miért ez lett belőle....
-
Bodz
nagyúr
WRZ X6.
Utalok koran kelni, kave melle gyakran veszek valami filleres bizbaszt. -
DemonDani
addikt
Hello!
5000 alatt kifejezetten mély orientált fülest tudtok javasolni? Néztem az ajánlottakat, de mindegyiknél csak annyit láttam, hogy V, hogy mennyire, azt nem.
Előre is köszönöm!
NEM FIZETETT REKLÁM! >>armegoszto.hu<< Folyamatosan friss akciók.
-
VoidXs
nagyúr
válasz kentucky #65219 üzenetére
Nem minden eBay-es olcsóság katasztrófa copy. Nekem van egy tökéletes Arduino Megám 2000 forintért, és egy Leap Motion-öm 6000-ért. Mindkettő 20000-es cucc lenne. Persze, van sok hamisítvány (legjobbak a videokártyák), de egy próbát megér. Hosszútávon többet spórolsz.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Erwinke
aktív tag
Mindenhol 9000 ft körül van a Xiaomi Piston 3 Itt meg csak 1500 - 3000ft. Ez mi?
-
kentucky
őstag
Sziasztok! Xiaomi fülesekből melyik most az ajánlott? Egy Samsung earpodom van most, de nagyon zavaró, hogy nem szűri a külső zajokat, így koordinációs problémák lépnek fel menet közben
-
megott
aktív tag
Sziasztok! Nem lesz RHA T10 fülesem, nem tudják beszerezni, esetleg jo választás lehet az AKG N20? GR07-et váltana le! Köszi a válaszokat!
Aki másnak gedezbider, maga kenész fence!
-
matyiGo
aktív tag
válasz kemcso #65207 üzenetére
nagy kár
Piston hybrid sajna nem kényelmes fülemnek, s a piston kettőnél pont jó a mély is és szuper kényelmes, meg nagyon szép. a piston 3 meg egyáltalán nem jött be... szóval kell találni valamit mert sajna elhagytam a piston 2-esem.szerk: amerikában találtam de az meg horror a posta miatt
[ Szerkesztve ]
-
matyiGo
aktív tag
Szisztok,
keresek original Piston 2-t de sehol sem találok olyat ami biztos hogy eredeti.
van ötletetek? -
RetepNyaraB
veterán
válasz pulutodurumo #65204 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
pulutodurumo
addikt
válasz RetepNyaraB #65200 üzenetére
Jó rá a "standard" szilikon bogyó, méretét most nem tudom pontosan.
A hangja viszonylag kiegyenlített, én szeretem. Van benne egy kis populáris karakter, de futás közbeni bartókozáshoz szerintem megfelel.
ED9 a cserélhető vetőcső miatt lehet érdekes, méretre kb. ua. mint a HDS1, hangra -ha jól emlékszem- jobban V.
ATE nem rossz, van az is. De azt rendesen be kell tolni a fülbe, kis hallójáratnál lehet hogy kiesne.
Na mire megszültem a Sólyom megelőzött.
[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
addikt
válasz RetepNyaraB #65202 üzenetére
igen kompatibilisek. és a KZ memória habot is gyárt, ha arra fáj a fogad. viszont az ATE-hez adott hab egy kalap bélsár, mert nincs belső műanyag vetőcsőre ráhúzható "béléscsöve" ami miatt összenyomva torzul a hang.
a HDS1 meg az ATE között kb 1:3 a méret arány különbség.
bár az ATE amúgy nem nehéz, de nem szeretem mindig ki-be tenni a fülembe
nekem a HDS1 hangja is jobban tetszikaz ED9 meg egy remek füles (sokak szerint a legjobb KZ) de az összes közül azt a legnehezebb fül mögött elvezetni
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
RetepNyaraB
veterán
válasz f4lcon #65201 üzenetére
Aha. Igazából most jobban érdekel az előző hsz-ben talált két aspiráns.
Ezek ránézésre is komolyabb darabok, bár persze a külcsín nem jelent semmit. Az ATE S memóriahabos szivacsa is elvileg szimpi. Kérdés továbbra is áll, hogy vajh a KZ kiegészítő harangjai kompatibilisek-e a termékeikkel?
-
addikt
válasz RetepNyaraB #65200 üzenetére
van HDS1-em, kicsi driver flex azért előfordul rossz behelyezésnél.
ha veszel egy szilikon bigyót hozzá akkor egészen sport füles lesz“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest