Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mike1334
veterán
válasz
#16820480 #65729 üzenetére
Köszi!
Évekg egy sima philips fülest használtam, (go gear raga mp3 lejátszóhoz adták), az tökéletes volt, csak persze a kábel megszakadt...a fülbedugósat meg nem bírom, nagyon kényelmetlen nekem, az egyik fülembe egyik se megy be rendesen...meg ezt a teljes hangszűrést se szeretem, viszont egy "vagyont" se akarok rákölteni, marad a kompromisszum akkor...a 3as metróval úgyis csak kb 3 megállót megyek.. -
mike1334
veterán
Üdv. Hagyományos (nem agybadugós) fülhallgatót keresnék metrón utazáshoz telefonnal használva. Amit nemrég vettem túlságosan halk, a telefon szerint már meg kellett volna süketülnöm, de közben meg alig hallok vmit. 2es metrón még oké, de a 3ason szinte semmit...nem vágyok stúdió hangzásra, csak halljam a zenét...így a minél olcsóbb, annál jobb elv érvényesül
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- Prohardver app (nem hivatalos)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest