Hirdetés
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
PistiSan #64571 üzenetére
A mai napon megjött a fülhallgatóm, még soha nem volt "agydugós" fülesem, a hangja pedig pont olyan mint amit vártam, szépen szól minden tartományban, a basszus pont elég, az összefoglaló szerint kiegyenlített a hangképe.
Köszönöm az összefoglalót, lehetőségem nem volt kipróbálni sehol füleseket, ezért tisztán az összefoglaló alapján határoztam meg az igényeimnek leginkább megfelelő fülhallgatót, és nem érzem úgy hogy mellé lőttem volna.
Az izolációra kíváncsi leszek, a régi fülhallgatóm az semmit nem szigetelt a külső zajokból, itt meg behelyezés után rögtön "tompán" hallok, meg zajongtam kicsit, hogy halljam mennyit csillapít, de majd a tömegközlekedés fogja a végső tesztet jelenteni jövő héten.
Kaptam a csomagban egy hordozó vászon zacskót, és még 2 pár gumi membránt több méretben, ennek a cseréje hogy zajlik, csak simán meg kell húzni erősebben a fülhallgatón a membránt és lejön? Nem akartam feszegetni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Intel Core i3-12100F + ASUS PRIME H610M-K D4 + Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200MHz - Gari: 12 hónap
- Samsung odyssey G3 180 hz monitor
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest