-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PistiSan
addikt
válasz
PistiSan #64571 üzenetére
A mai napon megjött a fülhallgatóm, még soha nem volt "agydugós" fülesem, a hangja pedig pont olyan mint amit vártam, szépen szól minden tartományban, a basszus pont elég, az összefoglaló szerint kiegyenlített a hangképe.
Köszönöm az összefoglalót, lehetőségem nem volt kipróbálni sehol füleseket, ezért tisztán az összefoglaló alapján határoztam meg az igényeimnek leginkább megfelelő fülhallgatót, és nem érzem úgy hogy mellé lőttem volna.
Az izolációra kíváncsi leszek, a régi fülhallgatóm az semmit nem szigetelt a külső zajokból, itt meg behelyezés után rögtön "tompán" hallok, meg zajongtam kicsit, hogy halljam mennyit csillapít, de majd a tömegközlekedés fogja a végső tesztet jelenteni jövő héten.
Kaptam a csomagban egy hordozó vászon zacskót, és még 2 pár gumi membránt több méretben, ennek a cseréje hogy zajlik, csak simán meg kell húzni erősebben a fülhallgatón a membránt és lejön? Nem akartam feszegetni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Gamer PC
- AMD Ryzen 5 7600 dobozos
- Vivobook S14 Flip TP3402VA 2-in-1 14 FHD+ IPS kihajt érintői3-1315U 16GB 512GB magyarított vbill gar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest