Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiMedia lejátszók
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós kamerák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lézervágás, gravírozás
- Milyen TV-t vegyek?
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az AMD Kínára szabott AI gyorsítója is beleesik az USA új exportkorlátozásaiba
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vottokar
senior tag
válasz
MarioAna #5615 üzenetére
Valami belső sugallat nekem is az AKG-t javasollja.
Azt leszürtem itt, hogy a Creative egy kicsit rosszabb általában, mint a CX300. És a CX300- inkább mélyben "jó", a közép és magastartomány nem az igazi. Az 500-as meg tiszta forrásból már az általam meghatározott értékhatár fölött van. Ahogy olvastam az AKG egy középútnak számít. De szerintem ezt még átrágom mostanában jópárszor..Esetleg elárulhatnád, hogy a fülesedet hogy vetted. Itteni apróban vagy boltból?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Dell WD19 type-c dokkoló 130W-os töltővel ÁFÁ-s
- iChill inno3d Nvidia RTX 4080 16gb x3
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest