- Melyik tápegységet vegyem?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- 3D nyomtatás
- CES 2025: elárasztja a piacot a processzoraival az Intel
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CES 2025: beharangozta az RDNA 4-et az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Nyomtató topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jicsin72
csendes tag
válasz MarioAna #5695 üzenetére
Bedugtam rendesen eddig is, a kicsivel is kipróbáltam, de nem jön a mély és továbbra is hallgathatatlan
Ezt hogy gondolod: "Gariztasd le akkor, ha szted hamisítvány, ki kell cseréltetni", a vaterán vettem. Az eladó nem cserél, nem fizet, elég inkorrekt, szabadul a cucctól valszeg.
Ötletek?
-
unyadavid
senior tag
Próbálta valaki a sennheiser cx 300 II-t (ha igen akkor mennyivel jobb mint az egy?)
És még annyi, hogy a cx300 jobban szól a gyári iPod fülesnél (tapasztalat alapján!) -
MarioAna
senior tag
válasz jicsin72 #5694 üzenetére
Rendesem a füledbe dugtad? Próbáld meg a legkisebb gumival, először én is azt hittem h szar, de csak kisebb gumit kellett rá raknom. Ha belenyomod a füledbe teljesen és úgy sincs mély akkor viszon elképzelhető h hamisítvány . Gariztasd le akkor, ha szted hamisítvány, ki kell cseréltetni,
-
jicsin72
csendes tag
Vaterán vettem egy AKG 324P "agybadugóst" mp3-hoz(jókat írtak róla). Eredetinek tűnt a csomagolása alapján, de a hangja nem jó sem a Sony mp3-al sem az USB DAC-al, pedig "járattam" úgy 20 órát. Mély egyáltalán nincs a közepek és magasak bántóak és fárasztóak. A kábele pedig igen vékonyka és nekem úgy tűnik, hogy egy kisebb beakadás és el is szakadt.
Szerintetek hamisítják vagy simán gyári hibás lehet?
Ha valaki ismeri vagy hallotta elmondaná a tapsztalatait róla. -
celf
őstag
válasz picur220 #5688 üzenetére
ez kivetel. ez tenyleg nagyon rosszul serepel. tulok basszus, ciripelo magasak...
a scan szerint Steelseries Siberia IEM. Dobozon nem lattam, Steelseries vedjegyet, valami icemataudio van rairva.
en is amugy pont ezzel a filozofiaval vasaroltam, hogy ilyen in ear fules nem szolhat szarul... mondjuk az iPod gyari fulhallgatojahoz talan feler... nem-nem, talan meg ahhoz semde samsung IEM-tol tobbet varna az ember...
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz picur220 #5685 üzenetére
megnézted egyáltalán a linkeket?
dealextreme-ről nincs postaköltség!$7 az E3, $19 az E5 - ilyen árak mellett a garancián sem kell töprődni...
(bár a DX pont azért is jó, mert nagyon korrektek: ha már érkezéskor gond van a cuccal, küldenek másikat. Ha az pár dolláros, a rosszat vissza sem kell küldeni)
-
AMD!4ever
őstag
Sziasztok,egy jobbfajta Fülhalgató vásárlásán töröm a fejem,a Samsung Omnia Pda-mhoz.
Érdekelne a tapasztalat hogy mi az amit ez a gép jol kihajt,és jol is szól.
Mert amit gyárilag adtak hozzá"agybadugós" füles azzal én nem vagyok kompatibilsHiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
celf
őstag
ezt a mini review-t olvastad gondolom fiio3
egyebkent off, belinkeletem az AMP topikba is. -
celf
őstag
válasz picur220 #5680 üzenetére
kinabol v amerikabol lehet venni tobbnyire, en most vettem egy fiio5-ot az ebayen, kinabol kuldik. itt van en ennyinel tobbet nem adnek erte.
ebayrol vadassz szerintem te is. ha van turelmed akkor megvarod amig nekem emgerkezik, es irok rola velemenyt
a fiio5-rol azt mondjak, hogy kevesbe torzit. es elkepzelhetonek tartom, hogy kisebb az esely hogy gyarihibasat kapsz. mert van ra esely, paran irtak, hogy vissza kellett kuldjek, mert csak az egyik fele szolt. illetve olyanok is voltak akiknek 2-3 het utan megnemult. ez csak a fiio3-ra vonatkozik. legalabbos fiio5-re meg nem olvastam panaszt.de lehet, hogy van magyar forgalmazojuk is. eleg hasznos lenne
-
picur220
veterán
Érdekelne, hogy a fülhallgató erősítőket hol lehet beszerezni?? Gondolok itt a Fiio e3-e5-re.
Ha lenne egy iAudiom, akkor lehet, ohgy vennék hozzá egyet(persze csak ha értelmes áron van). Külföldi oldalakon 7 font körül láttam... -
picur220
veterán
válasz rootkiller #5677 üzenetére
Nem lehet egy rossz üzlet, sztem ha 14 évig kibírta, akkor most sem fognak átbaxni...
-
rootkiller
őstag
Vett már valaki innen AKG K 324 P-t, vagy esetleg mást? Megbízhatóak? Korrektek?
Artengo TR 990 Pro
-
senior tag
Gratula a fülesedhez!
De ha egyszer lesz lehetőséged akkor hallgassál meg egy high end minőségű fülest, akkor szerintem még jobban edobod az agyad!
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , HIFI WALKER H20 , 20db TWS monitor, One , RC Pilot
-
mcs
veterán
Huhh...ez valami félelmetes.
Amit nem gondoltam volna, hogy ennek jobbak a mélyei, mint a Koss The Plugnak. Melegebb, mélyebbre hatolóbb, szuper. A magasak is határozottan jobbak, de azé nem szúrja ki a fülem.Kötve hiszem, hogy hamis, mert a csomagolása kb. olyan, mint a páncélszekrény. A festés is élénk, hibátlan, és maga a füles is igényesen lakkozott, szépen festett.
[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
válasz asadasad22 #5664 üzenetére
pl?
-
celf
őstag
ha nem dedikalt rendes boltbol, de ha igen, akkor is, szerintem mielott megveszed vess erre az oldalra egy pillantast. a cx300-rol pont van kepes osszehasonlitas:
fake vs igazi
mar linkeltek tavaly novemberben, de hatha igy tobben megnezik[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
válasz picur220 #5658 üzenetére
igen, allitolag fayák. amit hianyolnak rola az emberek az a strapa vaz, konnyebben karcolodik meg amortizalodik de ez termeszetes, csak nezz ra a kepekre es latszik. hat nem magnezium vagy aluminium kivulrol, dehat istenem. egyaltalan nem arrol van szo, hogy zsirkretabol van... farmerzsebben eleldegel szerintem eveket is, csak nem kell melle ongyujtot, kulcsot meg aprot rakni
fuleserosito: allitolag nagyon durvat javit a hangzason. ugye teljesen leveszi a terhelest az aksikrol is, tehat kitolja a futasi idot, persze nyilvanvaloan hangeron is dob.
viszont nem olcsoak.
illetve van egy jo es olcso cucc. fiio e3. vagy a dragabb kisoccse, a fiio e5 ami mar usb-rol kapja az aramot. az e3 akkor volt igazan olcso amikor piacrakerult, azota rajottek a gyartok, hogy eleg kemenyen trash-eli a nala dragabb vetelytarsait. nem biztos, hogy jobb nalluk. sot biztos nem az, de jobban viszik mert egyszeruen meg a felvitt ara is jo..
a fiio e3 nagyon pici es eleg egyszeru. persze a nagy fulhallgatoguruknak nem tetszik a hangja, allitolag eleg erosen boostolja a melyeket, ront a hangkepen, csokkenti a reszletesseget stb-stb...
a bassboost nemelyik fulesnek jol jon nemelyiknek nem. tehat itt is, kinek tetszik kinek nem. izlesen mulik. meg azon, hogy milyen lejatszo es fules koze rakja az ember..[ Szerkesztve ]
-
celf
őstag
nagyon fontos, hogy melyik ipodrol van szo, (nano, mini, classic, video, generacio...1-2-3-4 vagy 5...) es hozza kell tenni, hogy nagyon izlesfuggo a tema.. illetve elsosorban es leginkabb arrol lehet szo, hogy kinek mennyire van legyalulva a hallojarata a kulonbozo korabbi playereitol illetve a szar fuleseitol, mert ugye a ful eleg hamar kepes "alkalmazkodni" a zajokhoz. ergo kizarni bizonyos frekvenciakat, stb, amik neha csak hosszabb pihentetes utan, rossz esetben soha sem allnak vissza a normalisra.
az is kozrejatszhat, hogy mennyier van bejaratva egy fules, de mondjuk ezt sztem elore elvegzik a legtobb gyarban, illetve talan a gyengebb darabok nem is nagyon igenylik.
mondjuk en most vettem egy fulest
OVC TC20, ami nem volt bejaratva, es eloszor gyakorlatilag nem volt semmi béz, aztan szep lassan beégett, es ugy kellett szepen aprankent visszaallitanom az iAudio U2-n az EQ-n a melyeket..visszaterve az iPod Touch-ra, allitolag az elsogeneracios touchok szarok, nem csak azert mert nincs rajta csak szoftveres hangeroallitas, hanem szarul is szolnak, illetve ha masmilyen ipododot hallgatsz ott is nagyon szamit hogy melyiket, mert van amelyik fostalicska es van amelyik eleg jo. add: es mondom LOD-ot hasznalva igazan über.
de igazabol ezt csak futolag olvastam, mivel egyenlore nem szandekozom touchot se mas ipodot venni, a Clip-re faj a fogam, csak meg elottem van némi kutatas. privatban vagy akar itt is megsughatna nekem valaki, hogy van-e benne bookmark funkcio mert annelkul nem veszem meg, akarmennyire olcso es jo
creative zen-> en arrol jot meg nem olvastam. hangzasugyileg sem.
a sony-k meg... lehet hogy jok, szepek, de a sony-nak ha lehet legalabb olyan undorito a termekpolitikaja mint az apple-nek. csak az nem apple... -
mcs
veterán
Na holnap veszem meg az új fülesemet.
Sennheiser CX300at, 8400 ftért. Rendeltem egy olyan számtekboltban, ahol már eleve árulnak Sennheiser termékeket.
-
vili13
őstag
Mondjuk én is szívesen védeném meg az ipodokat - akár Steve Jobbs és talpnyaló bandája élete árán is, sőt, kizárólag úgy. Leginkább viszont a megvásárlástól védeném, mert sokan próbálják mp3 lejátszó helyett használni, holott arra szó szerint csak erősen korlátozottan alkalmas.
-
senior tag
Az iPodok hangzásvilága egyenlő a "fossal". Hidd el, nekem van-volt hozzájuk szerencsém!
Nálam csak ezek a márkák jöhetnek szóba, persze ha Audiophil hangzásvilág a téma: Sony A720/A820,Cowon iAudio, SanDisk Sansa Clip, Creative Zen X-Fi
Persze megtámogatva valami jóféle agybadugossal!
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , HIFI WALKER H20 , 20db TWS monitor, One , RC Pilot
-
SOAD19
addikt
válasz picur220 #5658 üzenetére
Sandiskek közül a Clip-et+ Fuze-et preferálják jobban. Keress rá a Clip szóra ebben a topicban , ki fogja dobni a topic kb felét. . És tessék:[link] Ha olcsóért kell, jó hangminőségű lejátszó, akkor ez a neked való. Top 5 MP3 Players of 2008
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
Azok a SanDiskek ennyire jók?? Nme hallottam még olyan ajánlást, hogy "vegyél SANDISKET" senkitől... iAudiot nagyon dícsérik, meg az irivert.
2. Az a füleserősítő nagyon kell?? Javít a hangzáson is, vagy csak a hangerőt emeli?? Mennyire kell hozzá jó füles, hogy jól szóljon?? -
celf
őstag
válasz picur220 #5655 üzenetére
hat az az ipod touch attol fugg elsovagy masodik generacios, es hogy mekkora a memoriaja leginkabb.
viszont a tapasztaltak azt mondjak, hogy az ipod touchnak szol a legjobban a jack outja. keves masik player van ami megkozeliti. a SanDisk Sansa clip vagy a fuze, vagy meg a microsoft Zune az ami jol szol, illetve az ujonnan kiadott ipod classic-ok dalolnak szepen. de az ipodokat amugy is allitolag line outon kell hallgatni. ipod-ot a fuleserositovel osszekoto kabel [L:http://microshar.info/uploads/media/DSC09721b.jpg][/L]allitolag nagyon uberul szol egy ilyen szerko.
ennyit akartam csak irni a ipod touchrol.[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
K340es cserélt csatival 4,5k... Jajjjj de gyanús azzz!!!! 16ezer egy olyan füles vazze, el ne hidd má, hogy az eredeti! 4500ért kizárt hogy az legyen... Sztem őt is átbszták, azért árulja így a cuccot... Sztem menj be vmi hangtech boltba, és kérdezd meg hogy meg lehet-e csinálni, ha igen tedd azt!
Sztem ha jó jacket tettek rá, és szakértő csinálta, akkor sok hátrányt nem jelenthet a csaticsere, max az élettartama röviülhet meg... -
picur220
veterán
Én mem vagyok akkora hangtechnikus, még 1 keverőpulttal meg erősítővel elboldogulok, de annyira nem zaklat a téma... 10000 ftnál drágább fülest nem vennék semmi esetre, ez biztos. Mellesleg én amikor a 256os mp playeremet vettem, még nem voltak az emberek ilyen nagykbps mániásak, szinte minden szám 128as meg 192-es volt, a 256os már nagynak számított. Most szinte minden zeném 256-320 közötti bitsebességű.
Majd lehet, hogy veszek 1 Creative X-Fi-t az tuti jól szól a hozzá adott fülessel, mivel az a Creative legjobbja(állítólag).
Van most 1 haverom, aki pmp-t akar venni, és nagyon hajtja nekem az ipodot. Mondtam neki, hogy sztem nem ér 50et a touch, nem tud annyival többet, mint mondjuk az X-Fi 30ért. Én vagy X-Fi-t veszek, vagy vmilyen iaudiot meg Sennheiser fülest hozzá, ha nem leszek megelégedve a Pioneerrel, ami most van. -
celf
őstag
válasz picur220 #5649 üzenetére
valoban draganak tunhet 50rupo. sztem sem er annyit. nem kerul annyiba egy osszeszerelese. de ugye az emberek hajlamosak tobbet kifizetni joval az anyagarnal neha ezt nem lehet elkerulni, foleg, ha markarol van szo...
hidd el, hogy egy profin felvett zenet, analog (bakelit lemez) forrasrol, profi erositovel es fuessell meghallgatva kb akkora kulonbseg van mintha 256 szinrol 16milliora valtanal. imho.
ha csak maradsz egy jominosegu mp3 lejatszo + jominosegu fules kombonal (barmelyik altalad felsorolt fules megteszi), meg akkor kenyezteted a fuled, ahhoz kepest, hogy a legtobb otthoni hi-fi, cdlejatszo, vagy asztali speaker mit produkal..
sztem ez zavar meg teged, hogy ezek a kis fulesek mar olyan szepen szolnak, hogy el sem tudod kepzelni milyen az amikor valami fullosan jol szol.
amikor a kedvenc zened meghallgatod egy jo hangcuccon, aztan egy szaron, es meg mernel eskudni, hogy az mp3 file serult meg mert biztos elhasznalodanak az mp3 fileok es idovel ugy hangzanak mintha 128-asok lennenek[ Szerkesztve ]
-
laci06
senior tag
válasz picur220 #5648 üzenetére
Öhm, a k340-es cserélt jackel lenne 4,5k... Azért vennék olyat.. Vaterán árulja a srác, árul azon kivül egy valag másik akg-t is, és a visszajelzések szerint korrekt, eredeti, jó cuccokat árul... Ezért kérdem, hogy a cserélt jack jelent valami hártányt hangminőségben illetve élettartamban? (a 324p-m vezetéke is ott a jack körül tört meg, meg lehetne javitani?)
-
picur220
veterán
50ezret semmilyen füles nem ér, szerintem nem jobb annyival egyik sem.
Lehet, hogy k314 nincs, de van k324, ami agybadugós. K31-öt sztem már láttam Mediamarktban, vagy vmi hasonló helyen, sztem ha nem kell agybadugós, az is jó lesz neked. Ha utazol, és mondjuk buszon vagy vonaton vagy, jó az agybadugós, metr kizárja a külső zajokat, és kisebb hangerőn is jó hallgatni. Lehet, hogy neked személyesen nem tetszik, de akkor vegyél simát, ilyen egyszerű.
Sztem ha nem inear, akkor Pioneer SE-CS22, Sennehiser MX-560 vagy MX-70, Sony MDR-E931LP. Ezek viszonylag jók az alacsonyabb árkategóriában. -
picur220
veterán
"régi jól bevált 324p-m vezetéke"
Ha olyan rohadt jól bevált, akkor mért nem veszel másik ugyanolyat??
A neten egész olcsón lehet hozzájutni nem biztos hogy jó jel, lehet hogy kifogtál pár utánzatot... (ezek a fülesek 8-12 körül vannak) Sztem a 340es nem jobb annyival, amennyivel drágább, én 16ezret nem adnék érte, akkor inkább CX300 vagy maradnék a "jól bevált" K324p-nél...
Azt mondják, hogy a Sennheiser CX300-asoknak nem töredezik a vezetéke, és nagyon jól szólnak...(nekem nincs személyes tapasztalatom, csak mondják...)
Igen, a többi is agybadugós, legalábbis a képeken annak látszik... -
laci06
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem...
Sajnos megtört a régi jól bevált akg 324p-m vezetéke...
Ugyhogy cserélem a fülest...
Melyiket ajánljátok: AKG 324P, 330, 340?
Ahogy nézegettem a neten egész olcsón hozzájuk lehet jutni... Még az érdekelne, hogyha a fülhallgató cserélt 3,5-es jackkel rendelkezik az jelenthet-e valamiféle hátrányt(élettartam, hangminőség)?
Illetve ezek mint zárt fülesek? tehát a 324p agybadugós, és igy valamennyire szigeteli a külvilágot... A többi is ilyen?[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
válasz picur220 #5644 üzenetére
picur220: Hmmm, AKG, őt nézegettem régebben (úgy látom már nem kapni a K314-et, de attól nem is voltak a tesztmagazinok elájulva), de mp3-hoz és ha rendszeresen városban utazik az ember, akkor - úgy érzem - nem oszt, hogy 5e vagy 50e egy füles, vagy tévedek? Azt inkább lossless zenékhez, távol a város zajától...
K315 esetleg?bwoay: igen, erre gondoltam!
BTW modi lettél? Mi nem történt az elmúlt egy évben...Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
picur220
veterán
Az aranyozott csati semmire sem jó, nem javít a hangzáson. (lásd ipod füles...)
A Pioneer már 1 ideje csinál füleseket, a neten nem terjed annyira, de ha bemész 1 áruházba, ott lesz 1 pár db.
De ha nem, hát nem te döntesz. Viszont ha nem Piot veszel, akkor (sztem) Sennheiser vagy AKG legyen! Azok a vezető márkák![ Szerkesztve ]
-
maszekember
aktív tag
válasz gelbelex #5634 üzenetére
Itthon egy Sharp hifire,valamint egy Asus F3-TC notebook 3,5-ös jackére van kötve,utcán(merthogy oda kellet legjobban) pedig a hűséges kis Samsung Yp-U3 mp3 lejátszómra.
A hangerejéről nem nagyon nyilatkoznék,hiszen mindenkinek más mértékben károsodott már a dobhártyája
Nekem bőven elég,40-es a max. hangerő,én villamoson 15-ön,metrón pedig 25-ön hallgatom.25-ös hangerőn pedig tisztán hallom a zenét a metrón,nem kell odafigyeljek rá." The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot
-
looser
addikt
válasz picur220 #5636 üzenetére
Igen, a CX300 errefelé nagyon népszerű
Nekem viszont fülkagylóba illeszkedő kellene és max. 5e-ig (mivel már 2e ráment erre a hullad...szóval a másikra). Eszembe jutott, hogy esetleg a nyakpántos (elsőre fejpántost írtam, az nagyon extravaganza lenne, 60's retro feelin' szivárvány színekkel és lelógna róla a két füli, mint egy indiai ékszer ) verzió is klassz lehet, akkor nem kellene asszinkronnak lennie.
Egyébként Pioneerről még nem is hallottam, hogy fülhallgatót csinál, ahogy a Hitachiról sem, hogy munkagépeket (ma reggel láttam a Határ úton, az építkezésen, egészen meglepett...). Utánanézek, de jöhetnek még ajánlások
Ja, és mindenképpen aranyozott csati, nem értem, miért olyan drága az a néhány mikron vastagságú bevonat, a Sony 3000< kezdi az aranyozást, ha jól láttam.... KösziMindent tudok a rákászszakmáról...
-
picur220
veterán
Ha jó mp3ad van, akkor tudom ajánlani a pioneert. Nekem a régi samsungommal nagyon jól szól, haver ipodjával meg nagyon király!!! TELEFONNAL KEGYETLEN SZ@R!!
Ha ilyet veszel, akkor az ezüst színű 100mW-os verzát vedd meg, a fekete "csak 50mW-os", de lehet, hogy van rajta hangerőszabályzó. Nekem a 100mW-os van, és mp3-mal jól szól!!
Ha teheted, vegyél Sennheisert vagy AKG-t, azokat nagyon dícsérik...(CX300, K324P) Ezek 1 fokkal drágábbak (7-8e). Ha lesz norm. mp3am, és a pioneer nem lesz elég jó, venni fogok 1et a CX300-ból... -
looser
addikt
Hejhó!
Egy hete (egy év használat után) tönkrement a lejátszóm (Sony NWZ-S618F) fülese, ami egy kellemes ki asszinkron, aranyozott, fülkagylóba (nem hallójáratba) illeszkedő darab. Azonnal vettem egy másikat, sajnos körültekintés nélkül. A hangja elfogadható (nekem legalábbis), de recseg ha eltekeredik a csatlakozója (ilyen nem volt eddig), merevebb a kábele és szinkron
Keresek az eredetihez hasonló (nem kell, hogy Sony legyen, de jó lenne ) fülhallgatót 4-5e Ft körül, Budapesten. Ti mit ajánlanátok?Üdv.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
gelbelex
őstag
válasz maszekember #5633 üzenetére
A 60 ohm-os impedancia nem túl nagy (halk)? Mivel hajtod meg?
-
maszekember
aktív tag
Nem tom h kerültem a Koss-hoz.Nézegettem az AKG-t,és hirtelen megláttam a Porta-t.
Felkaptam,kifizettem,kibontottam,felraktam a fejemre,és a szó szerint vigyorogva mentem végig a West End-en,a Muse-Feeling Good nevű számát hallgatva.
Hülyeség lenne összehasonlítani az AKG-val,úgyis mindenki tudja h a Koss nyerne minden versenyszámban,a hangizolációt kivéve.
Egyszóval nagyon örülök h e mellett döntöttem." The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot
-
Kleroo
veterán
válasz maszekember #5631 üzenetére
Hogy dugod a füledbe?
Én is találkoztam már vele. tényleg frankón szól. de engem spec a külseje elrettent....Hodor. Hodor? Hodooor!
-
maszekember
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap írtam h megyek venni egy AKG K324P-t.
Helyette vettem egy Koss Porta Pro-t!
És nem bántam meg!Eszméletlenül szól!Csak annyit tudtam róla,hogy 25 éves széria,és h dícsérik h a Koss egyik legjobb konstrukciója.
Ezt most én is megerősíthetem.Fantasztikus kiegyensúlyozott hangzás!
Van mély és magas is bőven.A minősége nagyon korrekt,a műanyagok nem ropognak,a fejhallgató híd pedig hajlékony alumínium.Az összehajtogató mechanika pontosan,nyekergés nélkül dolgozik,és valóban hasznos!Kb. a felére csukja össze az egyébként sem nagy méretű fejest
Ez a komfort zóna pedig szintén telibe talált(nálam),tényleg lehet érezni a hasznát!
Tulajdonképpen annyiból áll,h van a hangszóró-hídon,a hangszórók felett mindkét oldalon egy-egy kemény hosszúkás párna,ami a 3 különböző beállítástól függően,hol keményebben,hol lazábban fogja a fejedet,ezzel is növelve a stabilitást,és a kényelmet.
Egyszóval az örök garanciával párosítva nem nagyon találtam rajta fogást,[link] mint ahogy a linkelt oldalon szereplő tesztelők sem.
Fantasztikus termék,végre megtaláltam azt a hangzást amit kerestem!
" The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot
-
MarioAna
senior tag
válasz maszekember #5628 üzenetére
Jah hamisítják az AKG-t is, de nem annyira mint a CX300-at. Az MM-ben tuti eredeti egyébként .
-
pete_21
addikt
válasz maszekember #5627 üzenetére
Nem a magas uralja, hanem a mély
A magas és a középtartomány nem olyan szép, mondhatni a háttérbe szorul. Elvileg az AKG-nek is "ilyennek kell lennie", de van aki azt mondja, hogy az AKG-nek tisztább a hangzásképe. Nekem csak CX300-am van, úgyhogy nem tudok mihez viszonítani.
Ui.: Azt nem tudom, hogy az AKG-t mennyire hamisítják, de ha a Media-ban veszed, ott tuti eredetit kapsz. -
maszekember
aktív tag
És még vmi,utána békén hagylak titeket
Az AKG-t ugye hamisítják?
Azonban én a MediMarkt-ban veszem meg,akor tuti h eredeti nem?" The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot
-
maszekember
aktív tag
válasz MarioAna #5626 üzenetére
Csk azért kérdeztem,mert a CX300-ra sokan rták h kásás a hangja,meg a magas mennyire uralja az egész hangképet.
Ugyanakkor az AKG-re egyáltalán nem volt panasz
Szal ő győzött.
Hnap meg is veszem,ha vki kíváncsi rá,akkor majd beszámolok róla,hogy nekem mennyire jött be." The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot
-
MarioAna
senior tag
válasz maszekember #5625 üzenetére
Elméletileg mind2nek ugyanaz a FOSTER a belseje, kérdés hogy van-e valami kialakításbeli különbség vagy ilyesmi . Itt PH!-n olvastam, hogy valaki nem tud különbséget tenni a 2 között hallásra, valaki szerint az AKG jobb, valaki szerint a Sennheiser. Rosszul egyikkel sem jársz szvsz .
-
maszekember
aktív tag
szerintetek a Senheiser CX300 mennyivel lenne jobb,vagy rosszabb döntés az AKG-nál?
-
maszekember
aktív tag
Hali!
Nagyon úgy tűnik,h az AKG fog nyerni,de most találtam et[link]
Szerintetek eredeti?Merthogy erősítőben a Denon az egyik legjobb(ha nem a legjobb).És akkor végül is annyira rossz fülhallgatót sem csinálhatnak nem?
Volt már dola vkinek ezzel a típussal?
A választ előre is köszönöm!
Üdv." The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot
-
MarioAna
senior tag
válasz maszekember #5622 üzenetére
Csak magamat tudom ismételni: AKG K324P. Mindegyik hangszínből megfelelő van, basszusa nagyon állat, dobozhangja abszurd nincs . Hangkizárásról: a buszon hallgatom minden nap, a telómon van kb 14 osztás, de 8-ason már nekem hangos a füles, szal 7-esen bőven tudom hallgatni, pont emiatt, hogy kegyetlenül kizárja a külső hangokat .
-
maszekember
aktív tag
Hali mindenkinek!
Szükségem lenne a segítségetekre!
Szeretnék vmi jó minőségű fülhallgatót venni(legalább 3 volt eddig 2 hónap alatt,de mindegyik "ar volt ).
Csk 2 kritérium van:1.legyen erős basszusa
2.Jól zárja ki a hangokat
Nekem úgy tűik,hogy ezeknek a kitételeknek ezek a fülik felelnek meg:Sony MDR-EX71
AKG K324
Sennheiser CX300
Sony MDR EX-35
Sony MDR EX-32LP
PLS vki akinek volt már dolga ezekkel a fülesekkel segítsen,mert szeretnék végre már egy olyan fülhallgatót használni,amit ha berakok a fülembe nem gondolok arra hogy "hm,egy kicsit lehetne jobb is a (mély V. hangizoláció V. magas V. ne legyen ilyen ki"szott doboz hangja!)"
A választ(okat) előre is köszönöm
Üdv" The only time a lawyer can cry, is when it's all over..." -Prosecutor Godot
-
MarioAna
senior tag
Haver aki a múlkor hozta a BOSE fülest meghallgatni, most egy Beyerdynamic SX 10-el jött suliba, meghallgattam én is. Nem rossz darab, a BOSE-tól klasszisoktól jobb, az AKG K324P nekem viszont még mindig szebben szól. Viszont ebben is szépek a mélyek, a magasak is elég jók, egyedül a középhangok hiányoztak nekem/lehettek volna erőteljesebbek.
[ Szerkesztve ]
-
vottokar
senior tag
válasz MarioAna #5615 üzenetére
Valami belső sugallat nekem is az AKG-t javasollja.
Azt leszürtem itt, hogy a Creative egy kicsit rosszabb általában, mint a CX300. És a CX300- inkább mélyben "jó", a közép és magastartomány nem az igazi. Az 500-as meg tiszta forrásból már az általam meghatározott értékhatár fölött van. Ahogy olvastam az AKG egy középútnak számít. De szerintem ezt még átrágom mostanában jópárszor..Esetleg elárulhatnád, hogy a fülesedet hogy vetted. Itteni apróban vagy boltból?
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
vottokar
senior tag
válasz Degeczi #5616 üzenetére
Igen, azt szűrtem le az elolvasott hozzászólásokból, amit te is írtál. De mivel hangzásban és árban azért akadnak eltérések (akár csak a Sennheiser CX300 és500 között is) azért gondolom, hogy vannak különbségek a hallgatók között, még ha ugyanaz a beszállító cég. Engem meg az sem igazán érdekelne, ha a Kiskunfélegyházi Vörös Csillag Mgtsz gyártaná azt az alapmodellt, amit a fenti „gyártók” árulnak (akkor legalább könnyebb lenne „okosba” jó fülhallgatót szerezni jó magyar szokás szerint). Amúgy ha tudsz valami más alternatívát, azt szívesen meghallgatom. Öreg vagyok már ahhoz, hogy vakon higgyek bármely márkában.
Ezek amúgy nem mind made in China? Mert mintha azt láttam volna valamelyik Sennheiser fake, nem fake leírásban. Legalább is a csomagoláson mintha ez szerepelne. De engem az nem nagyon érdekel. Csak az, hogy jó legyen.
Sehol nem írtam, hogy multiméterrel mértem. De teljesen igazad van abban, hogy nem vettem fel a füles impedancia görbéjét, és csak gyors egyenáramú ellenállást mérést végeztem. A hibakereséshez teljesen megfelelt, és anno még műszaki tesztek sem tartalmaztak ennél komolyabb mérést.
[ Szerkesztve ]
"Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
sasa134
addikt
sziasztok,
szerintetek 5k-t megér egy AKG k324 ? új...
Avanti Roma
-
Degeczi
nagyúr
válasz vottokar #5614 üzenetére
"Creative EP630, AKG K324P, Sennheiser CX valami"
ezek nem igazi alternatívák, hiszen mindegyik valójában ugyanaz a típus: egy Foster nevű beszállító terméke...
állítólag hangyányi eltérések vannak a kivitelben, így ha eredeti példányokról van szó (mert különben az egyik leginkább hamisított típus, csak boltban érdemes venni!) az aktuális akciók, beszerzési ár dönthet
mindenesetre ha 10 alatt tényleg eredeti és nem kínai másolat AKG címkéjűt kínálnak, az valóban jó lehet, mert leginkább azt szokták dícsérni
amit multiméterrel mérsz, az csak egyenáramú ellenállás, nem impedancia!
de ettől még persze a két oldalnak egyformának kell lennie -
MarioAna
senior tag
válasz vottokar #5614 üzenetére
Nekem AKG K324P van és csak ajánlani tudom. Eszméletlen gyönyörűen szól, mély nagyon jó benne, a közép megint csak részletes, a magas hangok pedig eddigi tapasztalataim alapján itt szólnak a legszebben...a külső hangokat pedig nagyon kizárja, buszon eddig ahol 23-25-ön kellett hallgatnom az mp3playert most 10-esen már jó, 12-esen már sok is néha .
-
vottokar
senior tag
Hosszas hezitálás után megvettem életem első mp3 lejátszóját (Sandisk Sansa Fuze). Sajnos a füldugója rossz volt alapból (egyik oldalának az impedanciája a dugón mérve cca. 5 ohm volt a szükséges 16 helyett. Kis hibakeresés után kiderült, hogy a vezetékezésben van a hiba, mert a hallgatóbetétek és a jack dugó jól szuperál. Gyorsan megkapta egy panasonic füles dugaszát és kábelezését. A fuze füldugója egyébként ugyanaz, mint a clipnek (legalább is az itt látott kép alapján) és első hallgatásra egy kicsit rosszabb hangra számítottam. A mély tartománya jobb, mint az általam régebben birtokolt Panasonic fülhalgatóknak. Sajna a Pana magasban azért jobbnak tűnik.
Úgy döntöttem, hogy záros határidőn belül kap egy másik fülest is a gép. Ez a Sandisk-Panasonic hibridet meg meghagyom bringázáshoz. (In-ear ugye oda életveszélyes.) Nézegettem az itt ajánlott cuccokat. Amennyit hajlandó vagyok rászánni (nagyon max. 10K), azért behatárolja a lehetőségeimet. Nyelvtanulásra és zenehallgatásra szeretném használni. Könnyűzeneileg mindenevő vagyok, de inkább a 80-90-enes évek zenei stílusai és nagy bandái jönnek be, a napjaink tuc-tuca nálam kizárva..
Ezek között hezitálok: Creative EP630, AKG K324P, Sennheiser CX valami. Átolvastam az itteni utolsó kb. ezer hozzászólást, de odáig jutottam el, hogy legalább ennyire le tudtam szűkíteni az itthol elérhető alternatívák számát. Ugye kisvárosban lakom, errefelé nem működik az, hogy bemegyek a boltba és végighallgatok jó pár darabot, és úgy döntök."Hát te meg ki a tö*öm vagy, hogy bundában szeded itt a málnát?"
-
rootkiller
őstag
Van jobb IEM 9k-ért az AKG K 324 P-nél? thx
Artengo TR 990 Pro
-
mcs
veterán
válasz maszekember #5608 üzenetére
Photohallban kínálgatják 6490ért.
Mivel most lesz pénzem, először az AKG K 324 Pnek nézek utána, és van is hely, ahol talán segíteni is fognak. A Philips majd alternatív megoldás lesz. A Creativenak meg csak a fehér színe szúrja a szememet.
-
maszekember
aktív tag
és a válasz (#5601) mcs-nek szól,csk félrekattintottam
-
Omega81
senior tag
Szervusztok!
Tönkrement a fülhallgatóm. Szeretnék vásárolni egyet. A meglevő a szokásos kis Sony/Samsung/noname tök mindegy milyen vezetékes volt, kis fülbe illeszthető, vatta és különösebb hangzás nélkül.
Szeretnék vezeték nélkülit. A hangminőség nem kell prémium legyen, asztali számítógéphez használnám melóhelyen. Olyasmi nincs, aminek az adója USB-ről táplálkozik, a vevője pedig tölthető aksis és sokat bír? Vagy egyáltalán a kis fülbe dugható izékben mi van?Absz kuka vagyok a témában.
SOS, mert enélkül meghülyülök a zajban, füldogót meg nem akarok tenni, mert zavar a szívverésem.Na de komolyan, köszi a válaszokat.
értékelt üzletek: 42+ 0-
-
mcs
veterán
Creative EP-635ről mi a vélemény?
Azt tudom, hogy a 630 a CX300 klónja, szóval a 635 talán a CX400é?
6490ért láttam, és ugyanennyiért egy Philips SHE9500at is. Hamarosan lesz pénz, és talán megvenném valamelyiket.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Proxmox VE
- Synology NAS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fotók, videók mobillal
- Nők, nőügyek (18+)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7250 alkatrésznek vagy javításra
- Apple Macbook Pro 14" M1 Pro (A2442) 16GB/512GB, 2026.03-ig GARANCIA, ÚJSZERŰ!
- Eladó ASUS STRIX B450-F GAMING, Ryzen 7 5700, 2x16GB Teamgroup 2400mhz, 530W TT táp
- MacBook Pro Retina 15" 2015. i7 2.5 Ghz, 16 Gb RAM, 500 Gb SSD, AMD Radeon R9 M370X 4 Gb, magyar.b.
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE új BONTATLAN 2év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest