Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz maszekember #31670 üzenetére
Majd leírom de a yuin még meg sem jött, valamint mindegyiket kéne használni egy 150 órát, külön külön megszokni őket, lehet csak szeptember végére fogok tudni mondani átfogó normális értékelést. Persze az az én laikus véleményem lesz, az amit én fülem meg agyam kitalál. Kár hogy a K319 kifingott.. mert azt is szívesen beraktam volna 3. nak a tesztbe. Meg vagyok fázva és a fülem is be van gyulladva kicsit, de ma próbálgattam az mx880 at, és az tűnt fel, hogy sokkal jobban lefedi a hangképet, mint a K319, szépen szól pl van "sub" mély tartomány, ami az akg esetében teljesen kiesett, de a K319 et mikor sikerült bejáratni, majd megszokni, megszerettem az igen éles de kellemes magasát, és egy furcsa közép basszust, ritmus gitárok nagyon élesen határozottan szóltak vele, az mx880 al nem vehető ki úgy, meg talán kicsit dobozhangúbb is mint az akg volt. De ami a seni mellett szól, hogy az ő hangképének kb a 60% át tudta az akg, de stílusosabbnak tűnt vissza emlékezésem alapján, szóval ahol szólt, az lehet utolérhetetlen lesz ennek a két fülesnek. Majd kiderül, mondom ezek is csak nagyon "gyors" megállapítások, mert kb 10 számot hallgattam végig az új mx880 al kissé gyulladt füllel.. egyébként már ez idő alatt is annyit járatódott, hogy amire a 10 szám lement, visszatértem az először hallgatottra, és már szebben szólt. Nem hülyeség ez a járatás.
Valamint az is furcsa volt, hogy az mx880 szivacs nélkül nem tűnt kényelmesnek, vagyis egy helyen picit törte a fülem, a K319 meg nekem nagyon kényelmes volt, pedig azt rengetegen leszólták, hogy túl nagy durung, használhatatlan.. nem vagyunk egyformák.. de aztán az is lehet hogy pár hét használattól megszokom az MX et.
Ha a két füles közül egyiksem fogja űberelni az akg -t, akkor szomorú leszek, mert megharagudtam az AKG -re és többet nem szeretnék tőlük vásárolni, baromira vigyáztam rá, mégis tönkre ment, ahogy sokan másoknak is. Van egy MX560 asom, annak vastagabb merevebb a kábelje a 880 asnál is, akg vel meg össze sem hasonlítható, mikor sokat jártam helyi járattal Pécsett 1 évig, akkor azt a fülest szét aláztam, folyamat be volt gyűrve a farmer zsebbe stb, majd még másfelet használtam hosszú buszozásokon, ott is mindenhova begyűrve.. de az a mai napig olyan mint az új.. akg meg a tokjában megmurdelt 1 éves kora után..[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrotik routerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok