Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
Pedig a Canyon az agydugó ez pedig egy fülbarát (earbuddy).
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
szakibá...
senior tag
Én is az ajánlások miatt próbáltam ki, de ugyanez volt a véleményem (kivéve, hogy egy fülhallgatónak nincs alapzaja, csak az eszköznek, ami meghajtja). Még a Hama legolcsóbb füldugója is jobb volt nála, aminek szintén nem volt mélye, de legalább nem visított.
Az EGYENLŐRE nem egyenlő azzal, hogy EGYELŐRE. Még nem!
-
NyxNyxNyx
addikt
1500Ft-ba kerül alapból... Jó hogy ajánlott. Nem tudom mit vártál tőle, nem közelíti meg a 10k-s füleseket, de az árkategóriájában nagyon is jó vétel. ( Nincs is más versenyző ennyiért...)
Vodar: hmm, akkor lehet hibás a füles.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Luissimo
veterán
igen,valoban mindketto kék, lehet, hogy késöbbi elnevezés az egyik.
amikor én vettem EP8B volt a neve, abban volt egy pici és egy közepes gumi csomagolva, szerintem most is adják hozzá mindkét méretet.
azthiszem akkor volt még olyan is a választékban, hogy EP8O, ami nem nyolcvan, mint hihetné az ember, hanem Orange, azaz, ami ezen kék, az azon narancssárga.
Én az edigitalnál vettem, még 1490-ért, anno.csapjál bele, nincs semmi különbség köztük szerintem
-
Luissimo
veterán
-
pinnacle
nagyúr
A Canyon-nál a magas alapzaj a probléma, de lehet, hogy ez a ZTE Blade telefonom hibája, mert iPad2-nél semmi zaj, Samsung Fame-nél is alig van valami. A PCX-nél 14 napig visszaviheted ha nem tettszik. Olcsóbb fülhallgatók közül a Metallics a másik ajánlott, de nekem gyengébb kialakításúnak tűnt. A Maxellre 2 év azonnali cseregarancia van, ha MediaMarkt-ban veszed. Webshopban még nem találtam ilyet.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
Canyon CNR-EP08, 2 év garanciával. Nekem a Maxell Metallics nem jött be.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok