- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudika10
veterán
Ma hangszórós összehasonlítás volt. Hallgattam mindet vakon elég sokat majd megnéztem melyik melyik volt. Így nagyjából kizártam a saját részrehajlásom.
Első amit észrevettem, hogy a Fiio E7-nél van némi alapzaj, pici ugyan, de van.
USB-s DAC-ként ugyan olyan könnyen használhatóak, csak csatlakoztatni kell és a gép felismeri.A Creative hangja fényesebb, picit dinamikusabb, a Fiio közvetlenül utána enyhén tompább. De nagyon pici a különbség. Sokkal nagyobb különbségre számítottam a Creative javára, egész kellemes meglepetés a Fiio.
Hangfalhoz számítógép mellé inkább a Creative-ot választanám. Holnap jön a fejhallgatós/fülhallgatós kör és kiderül, hogy fül/fejhallgatóval melyik állja meg a helyét.Azért meg kell, hogy jegyezzem, hogy a két termék nem egészen egy kategória, a Fiio nem asztalra készült ellentétben a Creativval, így szerintem a teljesítménye teljesen jónak mondható.
Folyt. köv.
(#3616) baluka26: azt jól is teszed.
[ Szerkesztve ]
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Intel Core i7-13700KF LGA1700 processzor (hűtő nélkül) - 12 hó magyar bolti garival! -
- Intel Core i5-11400F LGA1200 processzor tálcás (hűtő nélkül) - 1 év magyar bolti garival! -
- Kingston FURY 32GB (2x16) KIT DDR4 3600MHz CL16 Renegade Black 1Gx8 - 12 hó magyar bolti garival! -
- G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR4 3600MHz CL18 Ripjaws V - 12 hó magyar bolti garival! -
- iMac 2021 8/256GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest