- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Steam Deck
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Egér probléma
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
nosferat9
csendes tag
Hali! Amilo 1718 laptopomon Vista volt de nem jött be és XP-t raktam rá, megvan minden driver, sikerült felrakni őket. Csak épp a WLAN-nal van némi problémám. Azt is sikerült telepítenem,de a külön kapcsolóval lehet bekapcsolni, ami nem működik. Mindenfelé nézelődtem a neten, de semmi. Valhol olvastam, hogy Launch Managert kell használni, de sehol nem tudtam letölteni.
Előre is köszönöm! -
sgery
őstag
Senki nem segít?
Találtam még egy ilyet is, ez milyen lehet? [link] 21.000Ft + 3.000Ft szállítás, tehát olcsóbb mint itthon a 6600mAh-es, de ez 7200-as. ezzel eldögyög pl 3órát? Vagy többet? -
tomsics
senior tag
válasz
Hegyirabló #7193 üzenetére
és miért nem ajánlod az xp-t?mert már hallottam olyat hogy nem bír el a 2magos procival de szerintem hülyeség
-
thumb
aktív tag
válasz
Sátán44 #7192 üzenetére
ezzel én is futottam egy kört hogy felraktam a honlapon található installt de selytettem hogy az nem elég kell hozzá valami utilities amit szintén onnan lehet leszedni! leszedtem felraktam aztán annyi reméltem hogy működik! aztán valaki irta hogy kell még hozzá valami dobott egy linket felraktam és most már előjön az fn+f1-re hogy wlan on/off irj rám privátba és átdobom a linket! kiprbálni még nem tudtam sajnos mert maj jön a wifis routerem de este már valószínüleg meg tudom mondani mi a pálya
-
morjozsef
csendes tag
Sziasztok!
Van javaslatok a lenti problémámra?
Van egy Amilo PA1538-asom. besz@rt az alaplapja. Gari már nincs, de gondoltam szavatosságomat érvényesítem, mivel rendeltetésszerűen használtam és 1ik pillanatról a másikra megadta magát. néhány telefon és email után felhívott egy ALBACOMP-os arc, hogy bruttó 42e-ért kiterjeszti a FS javaslatára a garimat és így ,majd kicseréli az alaplapot.
Szerintetek megéri? -
Sátán44
addikt
Li 2727-en a wlannt szeretném bekapcsolni,próbáltam az FN+F1-et de sajnos nem reagál rá.Természetesen fel van telepítve és használatra kész.Segítsetek pls!
-
tomsics
senior tag
sziasztok HELP,HELP hogy lehet FS amilo pa2548-ra xp rakni? Próbáltam sp,sp2,sp3 de egyik sem látja a winyót(telepítésnél partíciónál).Próbáltam vistaval az simán látja de nekem xp kellene.valaki segítsen előre is köszönöm
-
sgery
őstag
sziasztok!
kicsit rég írtam, még mindig egy amilo 1437G-m van, aztán vennék hozzá egy új akkut, most 4400-as még gyári van benne, kb 1,5órát bír ki.
[link] Ez mennyivel tudna többet szerintetek? Illetve megéri ennyiért?Amúgy még semmi baja nincs a lapnak, nagyon tuti, és még mindig frankón megállja a helyét
-
gyiku
nagyúr
hi, van valakinek 1705 hoz gyari alapbeallitas visszaalito akarmije? vista volt rajta egy csomo fs progival. ezeket meg a 40 gigas backup particiot en lezuztam , es raktam fel xp-t. de most el kene adni a lapost, szeretnem ugy visszacsinalni, ahogy vettem, persze ugy, hogy nem fizetek erte fujinak
-
thumb
aktív tag
na csak még azt nem értem hogyha fellökök egy játékot és elindítom mondjuk 800x600-ban akkor miért nem teszi ki teljese képernyőre miért haggya meg kicsibe a monitor közepén? nem tud valaki valami normális drivert esetleg ehez az x3100-hez?? köszike (mondjuk a hálókártyám sem nagyon akar menni dehogy az is miért :S)
-
McKane
senior tag
Hali!
Azt szeretném megkérdezni, hogy az Amilo Li1705-höz mennyiért lehet akkumlátort szerezni. Mert én kerestem már, de nem találtam.. Vagy csak figyelmetlen voltam?
Ha segíteni tudnátok nagyon szépen megköszönném!Üdv.: McKane
-
raul560
tag
Látom nem akarja azt megjeleniteni amit akartam
Ott már csak ki kell választanod hogy milyen fajta,milyen tipus stb.. és ugyan azt kapod amit én.. (otT lesznek a vista és xp driverek is) Ha nem megy irj és segitek!!
Csak nem linkelte ugy be!!!
-
foxyy16
csendes tag
Hy! Nemrég vettem egy Fujitsu Siemens Amilo LA1703 típusú notebook-ot az egyik hipermarketben amit most nem akarok megnevezni (METRO)! Sajna a géphez elfelejtettek telepítő CD-ket adni ugyh most se hang se semmi nincs feltelepítve! Légyszi aki tudja honnan lehet letölteni ehez a géphez telepítő Cd-t irjon! Sürgős lenne!!!!!! Előre is köszi!
-
atyaty
csendes tag
Sziasztok,
Amilo li1718 as laptophoz keresnék alaplap, és usb drivert, de eddig nem nagyon találtam sehol. A hozzá adott cd-n sem találtam meg ezeket. Ha tud valaki segíteni pls küldjön linket, vagy mondja el honnan lehet.
Köszi -
maxview
csendes tag
PA2548 WLAN driverhez nincs vkinek véletlen direkt linkje mert nem jön be a gyártó honlapja
Előre is köszi
-
blokad
senior tag
Elősször is kell egy wifi hotspot vagy otthoni wifi-router és jobb alul az óránál a hálozat ikonra jobbkatt. xpnél elérhető hálózatok megjelenitése. Vistánál csatlakozás hálozathoz. Kiválasztod a megfelelő hálózatot és csatlakozás gomb, ha kell beirod az azonositó kódot.
-
weiszd
csendes tag
Üdv!
Tegnap vettem egy Amilo li2727-et. Minden működik,eddig semmi gondom nincsen vele, viszont egy kicsit elakadtam a WiFinél. A Launch Manager is fent van, ki is jelzi a LED a kapcsolatot... és onnantól mi van? Nem találok semmi kiszolgálólistát [vagy ha nincs, akkor is vmi ablakot - itt valószínűleg nincs, ahol most vagyok], pedig más gépeken láttam már ezt a windowsos megoldást. Esetleg próbáljam meg külön progival? Ennek a világába bevezetnétek?Köszönettel
-
blokad
senior tag
Sziasztok!
Mindenhol kerestem, de nem találtam, az amilo li 1718 tipusú gépemhez touchpad drivert. Görgetősáv miatt kéne.
Van fennt linux is és azon működik a görgetősáv viszont ott wifi nincs. Mindent megcsináltam csak bekapcsolni nem tudom, de ez egy másik téma.
Szóval, légyszives, ha valaki tudja honnan lehet touchpad drivert szedni egy linket írjon.Köszönöm!
-
MEKK
aktív tag
Hali.
Valaki meg tudná mondani hogy ennek a laptopnak mennyi a maximális memória bővíthetősége?Fujitsu Siemens Amilo A1650G
-
raul560
tag
A gyártó oldalán fennt van az összes vista driver Pa 2548-hoz...
-
TIT
veterán
Van egy Amilo 2727em fél éves és bekapcsoláskor csíkoz fél percig aztán jó,a szervíz nem
talált hibát alaplapi biost frissítettek de 5 nap után újra kezdte!
Szoftverrel mérték be,remélem nem a honlapon lévővel mert az elég hiteltelennek tűnik!
Fujitsu honlapján van egy progi a deskupdate azt kell futtatni és az megkeres és feltesz
minden drivert magától!
Nekem vistám van és nem rossz! -
zp2008
csendes tag
Köszönöm a segítséget. Eddig már majdnem minden meg van. De hol lehet a lan driver
-
Hegyirabló
veterán
Szép estét megin!
B.Tóthot hogyan kell működésre bírni?
-
bobace
addikt
Touchpadhoz meg próbáld ezt
-
arsenlupin
aktív tag
Kereső használatát javaslom először..........
2458-hoz XP driver: [link]
-
zp2008
csendes tag
Sziasztok! ?ár majdnem mindent belőttem egy kivétellel. A lan driver és wlan driver nem működik. Hol keresem? Azt tudom hogy marvel de ami kellen hozzá az nem megy gépemen. "viszta ultimét" van telepítve. Ennyire bajos a pa 2548-as?
-
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
Hegyirabló #7160 üzenetére
Nekem megy vissza a 2008! sokkal gyorsabb és nem ugat. elleszek vele addig amig nem lesz xp driver atihoz.
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Jon Mathias #7159 üzenetére
Tényleg beleugat, de sokkal nem tűnik lassabbnak. Viszont ami gondom volt a Pa2548-al, azt Vista sem oldotta meg varázsütésre.
-
Jon Mathias
senior tag
válasz
Hegyirabló #7158 üzenetére
Asus sem jobb ott se találtam xp s drivert. Ja tényleg fos a Pista! állandóan tölötget beleugat mindenbe de majd tapasztalod. inkább server2008 standard. sokkal jobb!
-
Hegyirabló
veterán
Tényleg olyan fos lassú a Pista? Éppen most teszem fel.
-
raul560
tag
válasz
Jon Mathias #7156 üzenetére
Sajnos igen mert szinte az összes Fujitsu Vista-val jön ki és nem adnak Xp-drivereket ki!! Ez nagy hiba a gyártó részéről!! Nem úgy mint az ASUS-nál!!
Ugy kell összekapargatni őket....
-
raul560
tag
válasz
bahaman #7154 üzenetére
Ha nem ment akkor vagy nem azt a SATA drivert integráltad bele vagy nem jól integráltad!! Tuti valamelyik a gond mert nállam is volt!! (Pi 2515)
Szenvedtem vele és egyszer jó lett!!Tipp: Ha integrálsz akkor elsőnek RW-re ird ki és ha jó akkor az RW_n lévő xp-t ird ki majd sima CD-re!!
-
bahaman
csendes tag
Sziasztok!
Pár napja vette bnőm ezt a gépet(Fujitsu Pa 2548) és nálunk is a fentebb említett probléma merült fel,azaz h xp-t szeretnék felrakni rá,mert a vista vmi iszonyat fos lassú...pedig "tiszta" szoftverrel is próbálkoztam,és crackelt verzióval is...nem tetszik és kellene az xp!
No szóval a sima,az sp1,az sp2 és az sp3 is(pedig beleintegrált SATA vezérlős crack-verziós) xp sem ment fel,jobban fogalmazva a telepítés elején nem látta a merevlemezt!
A Reborn verzió el sem indult...
Most megpróbálom azt a Bios-os átállításost,csak gondoltam addig hátha válaszoltok
Előre is köszi a segítséget!!Üdv
-
zp2008
csendes tag
Még lenne egy kérdésem. Az összes vistás pa 2548 drivert hol találom meg?
-
zp2008
csendes tag
Köszönöm az eddigi segítségeteket!!! Barátom már feltette a vista-t de nincs meg néhány driver. Hálókártya wlan és camera drive-t hol tölthetem le?
-
raul560
tag
válasz
Hegyirabló #7150 üzenetére
A Vista tényleg perverz!!
De az még perverzebb mikor Egy full vista támogatású gépre (Fujitsu-k általában) XP-t akarunk tenni!!! -
Nagy fába vágta kis fejszéjét.... (ugye a régi vesszőparipám, hogy egy Vista only gépre, XP-t telepíteni perverzió)
Belép a biosba, és keres egy olyan menüpontot, hogy AHCI enabled/disabled.
Itt tudja átállítani, hogy IDE-nek mutassa magát a SATA vezérlő.A másik megoldás, hogy pl. nlite-al az XP telepítőbe integrálja a géphez való SATA drivret, amit a support oldaláról, letölthet..
Egyébként hol milyen hibával kad meg a telepítés?
-
zp2008
csendes tag
Vistam az nincsen de van 64- bites és 32 bites Xp-m. Gőzöm sincs hogy tegyem fel, mit állítsak át és hogyan
. Köszönöm
-
Hegyirabló
veterán
válasz
Hegyirabló #7146 üzenetére
Egyedül ezt az átok Wlan-t nem tudom belevarázsolni.
Nincs 5lete valakinek?
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Én is ma vettem egy FuSi Amilo PA2548-ast, némi vacakolás után sikerült felhánynom rája a Zixpét.
Kérdésem az volna, hogy a VGA-nak saját 128MB DDR-je van, ha jól értem, de ha minden igaz lehet még hozzá adni a rendszerből!?
Ha igen, ezt hol kell benyomni neki?
Előre is köszi!
-
zp2008
csendes tag
Sziasztok !
Tudnátok segíteni? Ma vettem Fujitsu Siemens Pa2548 gépemet. Nem kaptam hozzá semmit, de van 64 bites op rendszerem, amit nem tudok telepíteni. Holnap már szeretném használni, így ha tudtok gyorsan segiteni tegyétek meg itt vagy a kohazi_zsolt@freemail.hu címreKöszönöm
-
McKane
senior tag
válasz
Jon Mathias #7140 üzenetére
Hali!
Én spec csak Vista-hoz találtam a FuSI support oldalán..
ha érdekel:
http://support.fujitsu-siemens.com/com/support/linkapplication.html?LNG=EN&ProductID=4043 -
Jon Mathias
senior tag
ATI Mobility Radeon™ HD 3470 Hybrid X2 graphics létezik ehhez xp driver?
-
thumb
aktív tag
szerintetek egy 6 cellás akkunak mennyit kell bírni?
-
bobace
addikt
válasz
Denyboygod #7136 üzenetére
Nem lehet, integrált
-
Denyboygod
csendes tag
hy!Nekem egy amilo li 1720-om van.x200 ati videókártyával.Most felteszek egy remélem nem hülyes kérdést.Lehet videókártyát cserélni ebben a notiban?
-
GeryPc
senior tag
válasz
Jon Mathias #7132 üzenetére
5400as vinyó van benne gondoltam hogy kicserélem én is 7200-re,de nem igazán látom értelmét már költeni erre a gépre
-
Én a telepítést a PageDefrag-al koronázom meg. Ez egy 1xű, de ötletes, és bevált progi.
Én mindíg úgy állítom be, hogy minden induláskor lefusson. Méghozzá azért, mert töredezetségmentesíti az olyan fontos, és sűrűn használt fájlokat, mint a lapozófájl, az eseménynapló fájljai, és a registry. Tapasztalatból mondom, hogy érezhetően fitten tartja a rendszert. -
GeryPc
senior tag
válasz
Jon Mathias #7129 üzenetére
mikor toppon volt a gép új állapotban akkor is lassú volt de nem ennyire most csinálom a karbantartót utána akartam töredezettségmentesíteni,de a lemezkarbantartó is legalább másfél órája fut......
-
GeryPc
senior tag
opm rendszer XP He SP3
nincs rajta semmi extra anyám használja csak néha én is elé ülök és egy weboldalt is olyan nehezen hoz be hogy az már leguggolok 80 gb-ból 60 gb szabad,szal nme igazán értem mi lehet a baja,csak a vinyora tudok gondolni vagy ez a home edition ilyen fos? -
-
GeryPc
senior tag
helosztok
kérdésem az lenne hogy lenne egy FS amilo pa 1538
röviden a paraméterei 3200+ 1gb ram 7400go
namost azt lenne a próblémám a géppel hogy iszonyatosan lassú kb egy p3as szintjén van vagy még lassabb,melegedni annyira nem melegszik proci terhelés alatt 65 fok vga olyan 57 fokos,van alatta noti hűtő
prosnak nme poros már szétszedtem, egy dologra tudok még gondolni hogy a vinyó miatt ilyen kikurt lassú,ötletek?
Előre is köszönöm! -
Jon Mathias
senior tag
Hali! Hozzájutottam a napokban egy FS Amilo Pa3553 hoz. gondoltam +osztom veletek. Az első benyomásom vékony könnyű és szép. bővebben:[link] Nos az első gondom: pista home német. letöröl xp fel minden ok csak a vga-t nem lehet müködésre bírni. vagy fekete v kékhalál az eredmény. és a további negtaívum: a hűtés nagyon roszz 1 kis venti mindenre nem is hangos annyira de hatástalan. a legroszzabb rész a ttapipad. alatta van a vincsi és kb 45p után olyan forró h nem érdemes használni. sztm simán elfért volna ide is 1 venti. a proci és a vga sem meleg ennyire. a teljesíménnyel nincs gond gyors kb mint ha az asztali vinném magammal. A vga: HD3200&3470 cf ben. gamét még nem probáltam csak a 3d 05. ezeket leszámítva jó gép de sajnos csak pistával. várom a kommenteket
-
bobace
addikt
Hát nem tudom. Mivel még nem volt Fusi-m, az MSI pedig rendkívül jól kiszolgált, most mit mondjak. Mondjuk a Pa2548 már inkább középkat. szerintem, pár hónap múlva mondanék erről a gépről véleményt. A sok urban legendről majd személyesen győződök meg, vagy jobb esetben nem
.
Elmondhatom, hogy az MSI-re vigyázva volt azért attól föggetlen hogy sokat ment, és egy kopás nem volt még csuklótámasznál sem. Elég gagyinak tűnt összeszerelés ügyileg, de az idő mást igazolt. A Fusi pedig pár napos, hibátlanul működik, még nyilván jól is néz ki, nem tudok nyilatkozni. -
thumb
aktív tag
jaja értelek igazad van az enyém 85 volt nem is várok tőle tul sokat csak annyit hogy azért napi 1-2 óra használat alatt vagy 2-3 évet azért kibirjon
-
McKane
senior tag
Hello!
Ha azt nézzük: több más fórumon olvastam hogy valakiknek a nagyságrend(ekkel) drágább notijuk húzta fél évet, utána gyerünk a szervízbe,ott újabb hónap(ok). De nem szándékozom vitát nyitni a témából. Ebből a szempontból nálam okés a dolog.
Másodsorban az eddigi tudásom,olvasgatásaim alapján ezeket a notebookokat nem 5-6 vagy több éves munkára tervezték. Szerintem a legdrágábbakat sem. De mint mondtam már előzőleg, a noti árát saját kezűleg kerestem meg. Szóval ha találkozol mondjuk egy 200 000ft-os árcédulával, meg egy pl.110 000ft-os árcédulával, jó magyar szokás szerint sokallod kiadni a nagyobb összeget. Napokig vacillálsz a két cucc között,alszol rá akár többet is, mérlegelsz.. Én is igy csináltam/csinálom mindenben. Lehet hogy az olcsóbbnak csak egy évig örülsz,de ha nincs rá több pénzed, és nagyon kell.. szerintem a válasz adja önmagát.
De mégegyszer hangsúlyozom, nem kívánok vitát nyitni..Üdv.: McKane
-
McKane
senior tag
Kösz hogy megnyugtattatok ami a hőfokot illeti..
A Fujitsu-Siemens notik élettertamáról az a véleményem hogy szerintem sokan vannak/voltak úgy hogy nem volt 150 000Ft-juk, vagy több egy gépre. Amikor én vettem ezt a kis gépet, akkor volt 120 000Ft . Igaz ,akkor is áruházi árletötő akció volt, és a core2duo,vagy pentiumok meg még drágábbak voltak.. Már vagy 2 hónapja lejárt az egy év garija a cuccosnak, de ahogy megjósolták mostánban kez szórakozni az idegeimmel. Valamikor bekapcsolás után működik egy fél órát, de akkor elkezd csíkozódni a kép.
Általában a bal oldalon egy függőleges piros,vagy kék csík. Ottmarad egypár percig majd eltűnik. Igaz a benne lévő VGA sem egy erőmü / VIA Chrome9 HC/, azt mondták hogy 3D-ről ne is álmodjak, de a fifa08 is megy 800x600-ban közepes részletekkel..Pedig ez azért játék.. A Colin Dirt kivételével minden colin game fut rajta.. Azért ez jó,sztem ennél a gépnélDe akár milyen baja is legyen,én személyem szerint hálás vagyok ennek kis jószágnak, hiszen az elmúlt évben nem egyszer húzott ki a bajból..
Ha kellet hirtelen a net,a word,stb.. , ott volt a szeren. Ma meg 120 000ft-ből ehhez képest egy erőművet lehet kapni.. Azért az értékvesztés benne van.
Üdv.: McKane
-
bobace
addikt
Többnyire hűtéssel van baj, emiatt idő előtt mehet tönkre benne a cucc, meg az anyaghasználatot szokták mondani, hamarabb törik a zsanér stb. Ez a pa2548 ami nekem van most, nem tűnik olyan "hamarszétesősnek", elég masszív, remélem az is marad. A hűtés viszont lehetne jobb az az igazság. Made in Germany van az alján, remélem jobb mint ha kínai lenne.
Viszont van ellenpélda is ismerősök között, van aki már két éve használja munkagépnek és mégis pöpec. -
thumb
aktív tag
-
-
thumb
aktív tag
sziasztok
a múlthéten vettem egy amilo li2727-eset és nem nagyon tudom hogy kell beizzitani a wifi-t rajta mondjuk a hálókártyát sem nagyon sikerül pedig a drivereit mindennek letöltöttem és fel is raktam és működik is :S Az egyik rendszergazda haverom azt mondta hogy az fsc notik nagyon nem jók, rövid az élettartamuk meg, hogy úgy sz...rok ahogy vannak szerintetek igaz ez???
-
McKane
senior tag
Hali mindenkinek!
Szerintetek az normális,hogy ha az Amilo Li1705-ben a CPU hőfoka 65-67 celsius fok alapjáraton? /Celeron M 520/
-
-
Egy fogyasztásmérő a megoldás. Erre nincsenek programok.
-
válasz
ghostie #7095 üzenetére
Hát elég 1értelműnek tűnik. A gépbe épített töltő egy 11V kapcsofeszültségű akkumulátor töltésére lett méretezve. Töltéskor figyeli ezt a feszültséget is. Mikor eléri a 11-et úgy gondolja eleget töltött bele.
Érdekes kérdés a kompatibilitás meghatározása, mert ugy elindul, működik vele, de nem hozza ugyanazt. -
McKane
senior tag
Hello Mindenkinek!
Lehet, hogy tök hülyeségnek fog látszani, de nem tudtok olyan programot, vagy tesztet ami megmutatja hogy mennyit fogyaszt a FuSI Amilo Li1705? Csak összehasonlításkéépen kellene az adat, mert anyám nem hiszi el hogy kevesebbet fogyaszt mint az asztali Core2Duo-s, ami 410W-os táppal van.
A válaszokat elöre is köszi!Üdv.: McKane
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gitáros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Dell Precision 7710 Workstation- Nagy kijelzős 17.3"- CORE I7 6820HQ - 32Gb rammal
- HP Zbook 17 G3 - Nagy 17.3" kijelzővel - CORE I7-6700HQ
- Hp Zbook 15 G3 Workstation- 15.6"- CORE I7 6820HQ- 32Gb ram- Quadro M2200
- Lenovo Thinkpad P51S - Workstation- Quadro M520 VGA - 15.6"- Core I5 7300U
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest