- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV tunert vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
joiner000
csendes tag
Hali!
Vki tud segíteni, garanciabővítéssel kapcsolatban? még van rá garim, és h meddig meg hol lehet ilyesmi érdekelne engem...
-
McKane
senior tag
hello!
van nékem egy FuSi Amilo Li 1705-öm..Részvétnyilvánítást nem kérek
Ebben a gépben van egy CD/DVD - író. Pontosabban: HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ATA Device . Ez produkálja azokat a tüneteket, hogy egypár dvd-t nem olvas be. De ezek olyan dvd-k amelyeket 1 héttel ezelőtt kapásra beolvasott.. Viszont msotanában már alig akar dvd-t beolvasni.. A meghajtó firmware dátuma Everest szerint:2006.11.20. Szerintetek mi lehet a hiba? Ui.: már tisztításon is átesett a lézerfej..
A válaszokat elöre is köszi. -
ha3fis
tag
válasz
martin555 #6895 üzenetére
Először próbáld meg szétszedni a ventit és kifújni a koszt belőle, nekem ezt csinálták a szervízbe egyszer amíg garos volt. Azóta kb 5-6 havonta én megcsinálom itthon, attól függően, hogy mennyit van hordozva a gép. Ha sokat viszem magammal, jobban koszolódik a venti, akkor 3-4 havonta kellett takarítani. Most, hogy nem nagyon viszem magammal, talán fél éve takarítottam, azóta hallk a hangja.
Először érdemes ezt megpróbálni, bár ha a Te géped 4-5 éves, akkor lehet, hogy megérné azt a ventit kicserélni, nehogy egyszer megálljon és megfőzd a procit. -
martin555
aktív tag
sziasztok!
fujitsu siemens amilo M 7400 témája.
nem mai a notebook, 4-5 éves, több? nem is tom. 2 éve vettem.
nem nagyon jött ki eddig gondja, de most s következő van:
cpu melegedéskor, amikor szépen automatikusan a FAN ventillátor elindul, akkor (eddig) semmi "beteg" hangja nem volt a ventillátornak, induláskor, most : beteg, "fáradt" "röccenéssel" indul el a venti. no nem "extrém" hallható, csak a figyelő fül hallja meg. először majnem ideget keptam: a vinyó. de NEM! pl ha valamitől felugrik a cpu 100% -ra, és bekapcsol a venti, akkor csinálja.
vélemények ötletek érdekelnek, régebben szorgosan pucoltam, porszívóztam is néha néha a billentyű közt és a kifuvó nyílásokon is... most is kapjon egy puculást és kész? vagy be fog hányni a venti , mint az asztali PC -knél az öreg tápventik, cpu ventik?
minden jótanácsot köszönök.
ja!! fontos! fan LEÁLLÁSAKOR is hallható a röccenő hang !
-
nosferat9
csendes tag
Sziasztok!
Afelől érdeklődnék, hogy Amilo Li 1718-at miképp, mivel, meddig lehetne bővíteni? Leginkább vid-kártya és memória irányában.
Köszi -
Fricu
tag
Hy mindenkinek.
Egy Amilo Pro V2055-t upgrade-elnék. Tud valaki infót mekkora procit visz el?
Most 1,6 GHz-es Celeron van benne (gyárilag), Ha igaz a M420-as, SL8VZ jelű.
A FS telefonos azt mondta, 1, 46 MHz-es a leggyorsabb.....
Megleptem, hogy van gyárilag is gyorsabb.
Szóval cserélném gyorsabb Celeronra, vagy rendes mobil procira, 27W-os teljesítményen, hogy a hűtéssel ne legyen gond.
Aki tud valamit ez ügyben, ossza meg velem is.
Köszi -
ha3fis
tag
Bocsi, eggyel elnyomtam a Válasz gombra.....
cigam: Köszönöm,
akkor ezek szerint szabvány kiosztású.
Érdekes, nekem "szabvány" S-Video kábellel nem ment. A boltban az eladó srác 5k-ért kínált "univerzális" kábelszettet, de nem mertem megvenni, inkább "legyártom" 500-ért, ha van rajzom. Na akkor kiméregetem azokat a kábeleket... -
poci73
csendes tag
húha én nem tiltottam le őket egy gyári szüz vista van rajta és annak a beállításai
-
-
poci73
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Van egy Fujitsu Siemens Amilo Pa2548-as laptopom
Diginet megy rajta. Internetkapcsolat van, de nem jön be a freemail, meg az msn meg még pár oldal. nvidia nforce networking controller kártya van benne. Kipróbáltam egy másik laptoppal és azon minden bejött. Ha tudnátok valahogyan segíteni örülnék neki mert már nem tudom mit csináljak.
Előre is köszi
Üdv Poci -
ha3fis
tag
Keresném FS Amilo S-Video aljzatának a lábkiosztását.
-
Syl
nagyúr
Hmm, akkor passz.
A programok megnyitása-bezárása soha nem zavarta meg a Vista lelki világát. Egyszer megfagyott, mert túl alacsonyra vettem a CPU feszültségétés párszor a régebbi nvidia vga driver leakadt a készenlétből való visszatéréskor. De amióta mindkettőt 'update'-eltem, kopp-kopp-kopp, tökéletesen működik!
-
akyyy
senior tag
a két laptopomat szeretném ööszekötni wifin keresztül, nem kell net, megoldható?
-
McKane
senior tag
hello!
van nékem egy FuSi Amilo Li 1705-öm..Részvétnyilvánítást nem kérek
Ebben a gépben van egy CD/DVD - író. Pontosabban: HL-DT-ST DVDRAM GSA-T10N ATA Device . Ez produkálja azokat a tüneteket, hogy egypár dvd-t nem olvas be. De ezek olyan dvd-k amelyeket 1 héttel ezelőtt kapásra beolvasott.. Viszont msotanában már alig akar dvd-t beolvasni.. A meghajtó firmware dátuma Everest szerint:2006.11.20. Szerintetek mi lehet a hiba? Ui.: már tisztításon is átesett a lézerfej..
A válaszokat elöre is köszi. -
Syl
nagyúr
Ha most Vista van rajta, felteszel egy Everestet, kiirkálod a hardverek pontos elnevezését és úgy indulsz neki a vadászatnak. Tehát nyilván nvidia alaplapi XP driver, nvidia VGA driver ([link]), realtek(?) hangkártya stb.
De. Mivel a gépedben van elég kraft, helyedben én megtartanám a Vistát. -
Spirál
tag
"lenne egy olyan kérdésem, hogy mennyi esélyem van arra hogy az amilo pa 2548-amra feltegyek egy xp-t az összes driverrel együtt? mert akárhogy is keresem, a neten nem találok drivert ehhez a laptophoz!..."
erre nem tudtok semmit akkor?
-
válasz
netmesterke #6870 üzenetére
Hát ezt még sehol nem olvastam. 3 napon belül meg mondani mikor kapod vissza?
Furi.Acer-en én is csodálkoztam.Gariztattam egy LCD-t, Központi számot felhívtam, felvették az adatokat, küldtek e-mail-ben futárpapirokat. Meg is lepődtem hogy kiviszik gariztatni, de ők tudják. Szóval 1 lépést nem kellett tennem, futár vitte, hozta. Teljesen korrektnek tűnt.
-
Rabbitf_24
addikt
hello
mi a véleményetek, megéri ezt így:
Amilo P2512 c2d 1,73GHz, 1 GByte, 160GByte, stb...
100kért?
esetleg tapasztalatok?
respect
-
Spirál
tag
sziasztok!
lenne egy olyan kérdésem, hogy mennyi esélyem van arra hogy az amilo pa 2548-amra feltegyek egy xp-t az összes driverrel együtt? mert akárhogy is keresem, a neten nem találok drivert ehhez a laptophoz!...
előre is köszi!
-
G1985
csendes tag
Hali!
FSC Amilo xi 2528 noti van. garanciakitejesztés iránt érdeklődnék, h hogy működik ill mennyi ideeeig lehet kiváltani?
üdv
-
-
lujo2
csendes tag
[OFF][/OFF]
Bizonytalan a Fujitsu Siemens jövője
Sajtóértesülések szerint a Siemens ki akar szállni, a Fujitsu pedig egyedül nem folytatná. Folynak a tárgyalások.
Tárgyalásokat kezdett a Fujitsu Siemens jövőjéről a vegyesvállalatot egyenlő arányban birtokló japán Fujitsu Ltd. és a Siemens AG. Lap- és hírügynökségi értesülések szerint az átszervezés alatt lévő német tulajdonos ki akar szállni, ami akár a PC-gyártó végét is jelentheti.Az elsősorban az Európát, a Közel-Keletet és Afrikát magában foglaló úgynevezett EMEA régióban érdekelt Fujitsu Siemens Computerst 1999-ben alapította a Fujitsu és az egykori Siemens Nixdorf. A tíz évre kötött társulási szerződés jövőre jár le, de újabb öt évvel automatikusan meghosszabbodik, ha az idén egyik fél sem jelzi kiszállási szándékát.
A Reuters forrásai szerint a megvesztegetési botrányok és a világgazdasági lassulás révén is meggyengült Siemens ki akar hátrálni. Peter Löscher, a német ipari konglomerátum első embere – aki éppen a hónap elején jelentett be egy jelentős, közel 17 000 dolgozót érintő leépítési programot – korábban azt mondta, hogy elégedetlen a Fujitsu Siemens pénzügyi teljesítményével.
Elhúzódó egyezkedés
A legnagyobb európai PC-gyártót birtokló feleknek elővásárlási joga van a másik tulajdonrészére, de a hírügynökség forrása szerint a jelenlegi gazdasági környezetben valószínűtlen, hogy a Fujitsu vállalná, hogy egyedül vigye tovább a vállalatot egy olyan európai piacon, ahol rendkívül erős az árverseny a PC- és notebookpiacon.
A Fujitsu Siemens elnök-vezérigazgatója, Bernd Bischoff korábban kiállt a cég mellett, és rámutatott, hogy 1,7-2 százalékos értékesítési nyereségével kifejezetten a jól teljesítők között szerepel a szektorban. A vállalat a tavalyi évet 105 millió euró adózás előtti profittal zárta, az idei üzleti évre pedig 105-200 milliót jelzett előre. Igaz, Bischoff éppen e hónapban volt kénytelen elismerni, hogy a gyenge dollár és PC-árak csökkenése miatt a második negyedév „igen nehéz” volt, és emiatt veszélybe került e profitcélkitűzés elérése.
A Reuters szerint a vállalat jövőjéről folyó tárgyalások az év végéig is elhúzódhatnak. A felek nem akarták kommentálni a hírt.
-
válasz
netmesterke #6862 üzenetére
Azért ezt a 3 meg 15 napot nenagyon emlegesd, mert lehet körberöhögnek.
A hatályos törvényben nincs pontos időintervallum meghatározva, csak a "törekedni kell" szerepel a rövid szervizelési határidőre. Szóval ha a FS nem válal enél különb feltételeket... -
akyyy
senior tag
Üdv ujra. Boldgo tulajdonosa lette egy amilo xi 2428-nak.
erről mi a véleményetek?plusz kéne egy kis help:
van benne egy beépített webkamera, de nem igazán sikerül müködésre birni. ha bekapcsolom, felteszi magának drivereket, akkor a gép látja, de csak szükreséget mutat. neten nem igazán találtam frissebb drivert. hogyyn tudom müködésre birni?valami bison a neve
-
netmesterke
aktív tag
Nekem is ilyen van!
Köszöni jól van! Problémádra reagálva vidd oda ahol vetted, vagy ha sietős egyenesen a szervízbe! Ott nagyon figyelj oda rájuk! Pl; irjátok rá pl a papírra hogy ha az karcmentes, anno én nem irattam rá semmire, és agyonkarcoltan kaptam vissza.... és rendesen töltsék ki! Továbbá az is kötelességük hogy átvételtől számítva max 3 napon belül meg kell mondaniuk hogy mikor kapod vissza! 15 napon túl kérhetsz asszem cseregépet!
Sok sikert! -
Solt
csendes tag
Ide is beteszem:
Sziasztok!
Van egy FS Amino Li 1718 -as laptopom. (nem kérek részvétnyílvánítást köszönöm :-))
Vista megy rajta. (csak ahhoz adnak drivert, a neten meg semmit nem találtam hozzá, de lehet csak én vagyok béna)Eddig rendesen ment, de pár napja egyszer csak befagyott úgy, hogy az aksit kellett belőle kivenni.
Azóta az usb halott. az egér és a billentyű is usb-ről ment, most meg sem nyikkannak. A pendrive-ra is azt mondja, hogy köszi, de nem ismeri fel.
Újra lett telepítva, gondoltam az sok mindent meg szokott oldani, de most ez nem jött be.
Még garanciás. Vigyem vissza (szervízbe) vagy van valakinek esetleg valami jó ötlete?Választ előre is köszönöm.
Solt
-
skeggy
csendes tag
És most már a hang is elment
-
skeggy
csendes tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni. Van egy pi 1556-os laptopom. Kikapcsolás után a képernyő halványan de zöld színű marad. Kivettem az akksit és akkor is. Nem tudom mi lehet ez?
-
Reverting
őstag
Hi... Van egy kis problemam, aki tud segitsen infoval... szoval adott egy fusi pi1505/2 noti, en ezt ugy vettem h 1g ram es core, ami dualban megy, anno fotoztam is ezt az allapotot...
http://kepfeltoltes.hu/080414/523554059a_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/080414/725991884aa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/080414/aaa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/080414/102236515aaaa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/080414/aaaaa_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Mindem op remdszer 1G nak latta es minden progi... neztem anno vistaval is... 1G volt, biosban is...
Ma szet szedtem kicsit ki takaritottam es a ramot is ki vettem, majd szepen a helyere vissza... viszont most mindenhol 504M ramot lat.... az op. a progik is es a biosz is, tuti h jol raktam vissza.... szet szedtem ujra es akkor latom h a ram nem is 1G????
http://kepfeltoltes.hu/080712/DSCN0762_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ez van bent... ugye ez sima 512M? Nem ertem... mert latta eddig minden 1G nek... es most mert 512 nek? Senki nem cserelte ki... soha nem volt masnal miota megvan... sebbesseg csokkenest sem ereztem de zavar h most a cpu-z dual helyet single ben latja es a 2. slot!!!! uresnek... holott az elozo fotok igazoljak h milyen volt tegnapelot...
Mi lehet?
help? jart mar valaki igy?
illetve a kepek alapjan bele tudok ebbe rakni egy 2GB 667mhz ddr2 ram-ot? -
mrall
aktív tag
no végülis sikerül 50db verzióból 1 vezérelte a Wlan-t!
kössz a help-et!
-
mrall
aktív tag
sziasztok!
Biztos volt ez már itt téma de 6000hszt végígolvasni nem nagyon szeretnék!
Van egy FUJI 1718 notebook nálam amit renbe kell tennem!
XP-t feltettem, drivereket összevadásztam a netről hozzá de a WLAN cseszik működni!Minden megy , driver fel van telepítve de nem talál hálózatot! hiába nyomom meg a wlan gombot a notin nem vált zöldre a wifi led! ötlet?
Jelzi hogy jó a wlan driver de ugye akkor talál csak hálózatot ha meg van nyomva a notin a gombja és zöldre vált a led! nem reagál én meg kikészülök tőle már!
Vistát meg nem akarok visszatenni rá mert ez az a verzió még hogy 1.7 cerka 1 gb rammal!
help
-
Syl
nagyúr
válasz
Kicsiguszti #6848 üzenetére
Ez így okés, de van egy másik szempont is: mivel laptop mellé keres külső, usb vinyót, feltételezhető, hogy az is mobil kell hogy legyen. És így akkor már a 2,5" merevlemez az ideális, még ha kicsivel drágább is a nagytestvértől.
-
Syl
nagyúr
válasz
Kicsiguszti #6844 üzenetére
Miért? A 2,5"-ös nem lehet külső vinyó?
-
McKane
senior tag
Hello Mindenkinek!
Van egy FS Amilo Li1705-öm.. Tudom,nem nagy teljesítményű, de nekem elég..
Az lenne a kérdésem, hogy a Windows Xp telepítése után, nem kell egy monitor -illesztőprogramot tenni? vagy jó az amit a windows ad? -
Brumi
senior tag
Sziasztok!
Szeretnénk venni egy Amilo Pro V3205-os laptopot, amit most 180k-ért ajánlanak. Jó ez a gép? Vannak vele kapcsolatos tapasztalatok?
Köszi!
Brumi
-
drShaman
aktív tag
Van egy Amilo Pro V3505-ös laptopom, alig pár hetes, és azt játssza, hogy néha-néha újraindul. Nem tudok rájönni, mitől lehet... Valakinek van ötlete?
-
Syl
nagyúr
válasz
Kicsiguszti #6838 üzenetére
Ekkorát 2,5" méretben még nem is láttam!
-
akyyy
senior tag
sztetek az1818hoz lehet venni uj, nagyobb vinyót, ami a jelenlegi mellet van?
vagy inkább valami usb-set érdemes sé mobilrackről menne?
-
Syl
nagyúr
válasz
netmesterke #6833 üzenetére
Részleteket nem tudok, mivel az én laposom AMD-s és azzal nem megy az NHC. (A következő verzióra ígérik) Ugyanígy nem ismerem a mobil Intel procikat sem. A Turion TL50 pl. a teljes (8x) és az energiagazdaságos (4x) szorzók között bármelyiket fel tudja venni, így nem probléma beállítani a 800, 1000, 1200, 1400 és 1600 MHz-et.
-
old gray
addikt
Ha valaki alig használt LI1705-öt szeretne, garival, makulátlan állapotban: [link]
-
Syl
nagyúr
válasz
Kicsiguszti #6831 üzenetére
Nem kétcsatornás az, csak az 5.1-et optikai kábelre adja ki.
-
-
joiner000
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy van egy FSC amilo xi2528 notim és egy Thomson dvd lejáccóm 5.1 És ha AUXra rákötöm a hangkimenetet akkor csak a mély szól meg a jobb első és szia.
Pedig a dvd lejáccó azt irja h h mint a 5.1 aktív. a többi csak zug halkan.
Van vnmi ötletetek erre?
-
Genius007
őstag
Ha esetleg valakinek, ilyenre fáj a foga!
Fujitsu-Siemens Pi1536 Gamer Notebook X1800 256MB/256Bit VGA-val! 3DMark06=2916pont
Beszámítás van
-
robin17
csendes tag
helo! notit szeretnék venni és kinéztem egy fujit
fujitsu siemens amilo PI2530
tulajdonosok tapasztalatát kéréném,hogy mlyen a gép,nekem otthoni célra kellene :film,zene,net,alapjátékok: CoD2,GTA3,NFS U2
előre is köszi -
Kicsiguszti
tag
válasz
Kicsiguszti #6825 üzenetére
Azt kihagytam, hogy 3 éves a vas.
-
Kicsiguszti
tag
Hali!
Mondanátok egy árat a notimra?
FujitsuSiemens Amilo L7300
CPU: Intel Celeron @ 1.5 GHz 512 kB cache-sel
RAM: 768 MB DDR 333
VGA: VIA UniChrome PN800 (64 Mb)
HDD: 40 GB
DVD/CD: Combo
háló 1: Via Rhine 10/100
háló 2: Ralink RT2500 WiFi 54 Mbps
képernyő: 15" TFT LCD (non-glare)
portok: 4 db USB2.0, 1 db PCMCIA, VGA, S-Video, mikrofon, hang kimenet, ethernet, modem+ adok hozzá egy karaj LG külső DVD-írót, USB-set + egy notitáskát (márkásat) + egeret
(megjegyzés: az akksija kb. 5ször volt használva, szóval bírja 2,5 órán keresztül!!!)
-
ngi
csendes tag
Sziasztok!
Amilo Pa 1538-asat használok már több mint egy éve (gari már nincs rajta), és tegnapi nap folyamán tapasztaltam olyat, hogy bebootoltam Linux alá, és mikor csatlakozott volna a wifi-hez, közben lefagyott a gép (előtte soha nem csinált ilyet
). Utána kikapcsoltam majd mikor újra bekapcsoltam eltűnt a hardverek közül a wifi kártyám Windowsban is és Linuxban is. Egész egyszerűen nincs.
Tapasztalt valaha ilyet, hogy csak úgy eltűnjön egy hardver? Tönkre ment volna a ki/be kapcsolástól?
Esetleg egyéb ötlet? (Megpróbáltam win-ben újra felrakni a wifi drivert és azt írta, hogy előbb csatlakoztassam a kártyát, pedig ugye elméletileg az benne van... :S)
A legjobbakat! G
-
Syl
nagyúr
válasz
netmesterke #6821 üzenetére
-
strebacom
senior tag
válasz
netmesterke #6818 üzenetére
köszi!!!
-
Syl
nagyúr
Nem tud valaki szoftveres megoldást a venti szabályozására?
Azt szeretném elérni, hogy alacsony fordulaton, de állandóan pörögjön, mert az alap 'pár percenként felbúg 10-15 másodpercre' kissé idegesít.
Ja, speedfan nem jó, próbáltam. -
netmesterke
aktív tag
válasz
strebacom #6817 üzenetére
Nem
Nekem is WD van benne (Amilo 1718) most jelenleg ugyan 37 fokos, de fel szokik menni feljebb is. Általában beáll a 37-42 közé. Ha viszont több DVD írás is megy egymás után, meg töltögetek akkor sok óra után 45 fölé is felmegy. Szal nem gond. Előző gépemnek a vinyója (Amilo M1450G) felment 55-58 fokra is -mondjuk az 50-re állt rá alapból
-szintén WD - és akkor néztem meg a gyártó honlapját, ami szerint 60 fok az engedélyezett hőmérséklet maximum....Persze minnél hűvösebb annál jobb!
-
strebacom
senior tag
Sziasztok, azt kérdezném, hogy az nem baj ha a noti winyója olyan 40-50C fok között van, néha még 50C-re is felmegy??????
Köszi!!ui: WD tipus van benne....
-
vbbb
őstag
HI
Tud valaki Amilo M7440-hez service manualt? Kuncsaft megöntözte sörrel, szét kéne szednem...
-
CrAzY Ryder
csendes tag
Lécci írjátok meg h mien Fujitsu Siemen noti kapok 100.000 ért
Csak netre kell msn skype meg ienek, meg sulis dolgokraElőre is kössz (márkát mondjatok)
-
zozi02
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy nagyon fontos kérdése, hozzátok.a mai nap vettem egy fuji amilo pa2548-as gépet. Na most ezen ugyebár gyárilag vista van.... Nagyon nem szeretem a vistát ezért szeretném az xp-t feltenni. Van egy xp sp3 lemezem, integráltam bele sata drivereket is de semmi(sok asztali gépre raktam már fel ezt a wint gond nélkül), mikor a particionáláshoz ér akkor kiirja hogy a meghajtoban nincs lemez, nem a cd van megsérülve mert azt már próbáltam másikkal.Semmi ötletem nincs hogy hogyan lehetne xp varázsolni a gépre. Olvastam valahol hogy lehet xpt felrakni csak nagyon nehezen....
Kérem aki tud válaszolni a ne tartsa vissza! Előre is köszönöm -
Genius007
őstag
Ha esetleg valaki pont ilyet keresne >>> [link] <<<
-
strebacom
senior tag
Sziasztok kérnék egy gyors véleményt Fujitsu Amilo Pro 3405- ról, nagyon jó áron tudnám venni az egyik havertól és persze megkimélt szép állapotban(alig használta 1 éves), de ezt a laptopot nem ismerem ezért egy kis tanácsot kérnék.......Elöre is nagyon köszi....
-
tubi69
csendes tag
Sziasztok. amilo xi 2528 típusú gépemen a beépített webkamerát időnként nem látja a gép. Van ötletetek, hogy mitől lehet?
Előre is köszi a segítséget. -
hulkel
csendes tag
válasz
netmesterke #6802 üzenetére
Köszi a segítséget.
Nekem megéri, hogy T2450 kerüljön bele.
Ha olcsón hozzá tudok jutni a procihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvenc zene a mai napra
- Suzuki topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óvodások homokozója
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Politika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚL Lenovo Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Jó állapotú DELL Precision 7530 - Intel Core i7-8750H 16GB 512GB SSD NVIDIA Quadro P2000
- Kiválló állapotú Lenovo Thinkpad X13 Yoga 2 in 1 - I5-10210U - 8GB - 256GB - FHD 360 -ban kihajtható
- Szuper áron dobozos új DELL XPS 15 9530 /i7-13620H/16 GB Ram/1TB SSD/IPS/INTEL ARC 370/Gari/
- Lenovo LOQ 15IRX9, 15,6" FHD gamer laptop , i7-13650HX, RTX 4050,Windows 11
- Lenovo ThinkPad T470 Notebook Fekete (i5-6300u/8GB/256 SSD)Magyar nyelvű Á++
- Near bezel új/N173QHM NZ1 120Hz-240Hz/5.6"QHD IPS 40 pin/ LQ170N1JW42-1920x1200 16:10
- A++ ketegoria hibátlan több db Lenovo ThinkPad T490 - i5 8365u/8GB/256GB SSD/Windows/HUN
- Lenovo ThinkPad L540 eladó.
- Lenovo G50-45 4gb ram 120ssd 320gb hdd
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- A Panasonic Toughpad IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest