- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
thumb
aktív tag
válasz Sátán44 #7192 üzenetére
ezzel én is futottam egy kört hogy felraktam a honlapon található installt de selytettem hogy az nem elég kell hozzá valami utilities amit szintén onnan lehet leszedni! leszedtem felraktam aztán annyi reméltem hogy működik! aztán valaki irta hogy kell még hozzá valami dobott egy linket felraktam és most már előjön az fn+f1-re hogy wlan on/off irj rám privátba és átdobom a linket! kiprbálni még nem tudtam sajnos mert maj jön a wifis routerem de este már valószínüleg meg tudom mondani mi a pálya
A lepke egy olyan rovar, amely a helikopterek családjából származik.
-
thumb
aktív tag
na csak még azt nem értem hogyha fellökök egy játékot és elindítom mondjuk 800x600-ban akkor miért nem teszi ki teljese képernyőre miért haggya meg kicsibe a monitor közepén? nem tud valaki valami normális drivert esetleg ehez az x3100-hez?? köszike (mondjuk a hálókártyám sem nagyon akar menni dehogy az is miért :S)
-
thumb
aktív tag
szerintetek egy 6 cellás akkunak mennyit kell bírni?
-
thumb
aktív tag
jaja értelek igazad van az enyém 85 volt nem is várok tőle tul sokat csak annyit hogy azért napi 1-2 óra használat alatt vagy 2-3 évet azért kibirjon
-
thumb
aktív tag
hát igen pont ezért mondták hogy amilyen olcsó olyan is dehát azért csak egy noti tele fémmel azért csak nem megy szét?? a legsz..arabb alaplap is birja 15 évig vagy nem is értem minek kellene szétmennie benne állítólag mindennek hát remélem nem így van.
-
thumb
aktív tag
sziasztok
a múlthéten vettem egy amilo li2727-eset és nem nagyon tudom hogy kell beizzitani a wifi-t rajta mondjuk a hálókártyát sem nagyon sikerül pedig a drivereit mindennek letöltöttem és fel is raktam és működik is :S Az egyik rendszergazda haverom azt mondta hogy az fsc notik nagyon nem jók, rövid az élettartamuk meg, hogy úgy sz...rok ahogy vannak szerintetek igaz ez???
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Zsír Acer Nitro V16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X280 Kicsi, könnyű, erős!
- Hatalmas,Core i3(4.Gen),Acer E5,17.3"HD+,8GB DDR3,1TB sata III,4xUSB,DVDRW,Kam,Mesés áron,garival.
- Gyönyörű Macbook Pro Retina Touch Bar 2017 i7 16gb, 256gb jó akku
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 16/512GB, touchbar, garancia
- MacBook Air M2 8/256Gb, 100% akksi, 2 töltés, gari 2027.08-ig, kifogástalan állapot
- Samsung NP-300E7a hibátlan nagyon szép állapotú eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest