- NVIDIA® driverek topikja
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- SoundBlaster X-Fi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thumb
aktív tag
válasz
Sátán44 #7192 üzenetére
ezzel én is futottam egy kört hogy felraktam a honlapon található installt de selytettem hogy az nem elég kell hozzá valami utilities amit szintén onnan lehet leszedni! leszedtem felraktam aztán annyi reméltem hogy működik! aztán valaki irta hogy kell még hozzá valami dobott egy linket felraktam és most már előjön az fn+f1-re hogy wlan on/off irj rám privátba és átdobom a linket! kiprbálni még nem tudtam sajnos mert maj jön a wifis routerem de este már valószínüleg meg tudom mondani mi a pálya
-
thumb
aktív tag
na csak még azt nem értem hogyha fellökök egy játékot és elindítom mondjuk 800x600-ban akkor miért nem teszi ki teljese képernyőre miért haggya meg kicsibe a monitor közepén? nem tud valaki valami normális drivert esetleg ehez az x3100-hez?? köszike (mondjuk a hálókártyám sem nagyon akar menni dehogy az is miért :S)
-
thumb
aktív tag
szerintetek egy 6 cellás akkunak mennyit kell bírni?
-
thumb
aktív tag
jaja értelek igazad van az enyém 85 volt nem is várok tőle tul sokat csak annyit hogy azért napi 1-2 óra használat alatt vagy 2-3 évet azért kibirjon
-
thumb
aktív tag
-
thumb
aktív tag
sziasztok
a múlthéten vettem egy amilo li2727-eset és nem nagyon tudom hogy kell beizzitani a wifi-t rajta mondjuk a hálókártyát sem nagyon sikerül pedig a drivereit mindennek letöltöttem és fel is raktam és működik is :S Az egyik rendszergazda haverom azt mondta hogy az fsc notik nagyon nem jók, rövid az élettartamuk meg, hogy úgy sz...rok ahogy vannak szerintetek igaz ez???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest