- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kompakt vízhűtés
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Tuning kezdőknek
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syl
nagyúr
válasz NightLord #6794 üzenetére
De csak ha van a közelében "kályha". A Pa1538-ban semmi ilyesmi nincs ott, az akku szinte állandóan hideg. Mint említettem a gépem lassan egy éves és ha kétszer leszedtem az akkut, sokat mondok. A gép 99%-ban 220-ról megy, mégis az elhasználódás 0%!
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
bugmenot
csendes tag
Köszi szépen, ez tényleg nagyszerű.
5 perc alatt sikerült egy teszt vinyón kipróbálni, viszont win2000 alatt
a lemezkezelőben látszik a Hidden partíció, de nem lehet tényleg elérni amúgy.(most látom csak: A nootebookon is látszik a hiddden recovery partició, mégse látható)
-
Gare
csendes tag
válasz NightLord #6794 üzenetére
igen ám. csak 1 baj van. Li-ion akksi az állásban pillanatok alatt tönkremegy nem úgy mint a jó öreg régi ni-mh vagy ni-cd akksik. szóval ha nem járodnak a cellák annak annyi. az őskorban ez még működött de manapság már sajna nem!
"nincs ez elbaxva, csak másra lesz jó!"
-
NightLord
tag
válasz netmesterke #6767 üzenetére
Attól még, hogy te nem szedegeted ki, még érdemes lehet kiszedni az akksit. Ugyanis ha benne van a gépben működés közben akkor átveszi annak a hőjét (konstrukciótól függ, hogy mennyit), és a magas hőmérséklet hosszabb távon drasztikusan csökkenti az akkumulátor élettartamát. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Gare
csendes tag
üdv!
elméletileg mindegyik fsc notinak a bővítési lehetősége hátul van. vagy az egész hátlap kerül le róla vagy csak egy kis műanyag tartó rejti a memóriákat.
nekem még nem sikerült egy hátlapot sem eltörnöm fsc-k közül.
de egy kis bátorság mindenféleképpen kell hozzá az biztos"nincs ez elbaxva, csak másra lesz jó!"
-
válasz bugmenot #6791 üzenetére
Egy nagyon 1xű megoldás:Ne warezolj, és nem lesz ilyen gondod.
Hiába formázod FAT-re, attól még látható az ntfs rész is. (egyébként az NTFS5 nemcsak jogosultságot, de titkosítást is kezelkezeli lásd EFS)
2 dolog dönti el hogy adott rendszer látja-e, vagy sem
A partíció "hide státusza" (van a partíciónak egy olyan kapcsolója, amit átbillántve egy bit amitől látható ill. rejtett lesz)
Az adott oprencer ismeri-e a partíció fájlfornátumát.
Számodra talán az a leg1xübb, ha egy bootmanager-t telepítesz, méghozzá olyant ami a nem kiválasztott rendszerpartíciót "hide" státuszba teszi.Ilyen pl. a GRUB vagy az XOSL
xosl
grubAlternatívaként szóba jöhet még a különböző live distribek, ill. nem MSrendszer használata.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
bugmenot
csendes tag
Hello, Ötletet szeretnék arra, hogy hogy tudok a nootebook-on (Pa2548) két operációs rendszert egymástól függetlenül használni. Példa: 1et bankügyek intézésére, 1et warez cuccok használata. A jó az lenne ha particiók nem férnének egymáshoz azaz valamilyen módon szeparálva lennének. Én ötleteim ha jól gondolom:
1. Usb HDD, sajna látni fogom a saját merevlemezt? Vagy letilthato?
2.) memóriakártya boot ???
3.) Két particio, a bankosat fat32re formazva, ugye akkor nem láthato az ntfs resz.
egyéb otlet? -
hulkel
csendes tag
Segítségre lenne szükségem.
Szeretnék a Laptopomban (Fujitsu Siemens Amilo 1705) Processzort cserélni.
Lehet-e nagyobbat tenni bele?Most ez van benne:
Chipkészlet: VIA VN896 + VT8237A
CPU: Intel® Celeron® M processzor 533MHz FSB: Celeron® M 530 / 1.73GHz / 1MB L2 cacheElőre is köszönöm.
-
McCann
tag
Hali
Tudtok nekem egy ilyen kérdésben segíteni?:
Amilo 1556 gépem van, C2D 1.66 GHz procival.
Meg tudjátok mondani, hogy maximum mekkora procira lehet ezt kicserélni? (tehát hogy mekkorát bír el az alaplapja)Előre is köszönöm
Walter
Washburn px-solar 170 c, man. Yeah.
-
Gézengúz
addikt
Hi..
Akkor valaki mondja már meg nekem, hogy barátnőm 1538-a miért nem produkál hasonló tüneteket???
2-hetes gép tökéletesen működik wlan és videókártya....akár egyszerre a 2 is.........
-
Xmodule
őstag
Sziasztok. Nekem egy Amilo La1703 mas volt. Katasztrófa. Senki ne vegyen olyat aki jót akar. Kivéve ha a következőket teszi. XP,Vista,Szövegszerkesztés,filmnézés,zene hallgatás mindezt táprol ismétlem tápról!. Mivel az aksija már kapásbol zsir ujan 1óra30 percet birt.
Ez persze csak romlott aztán.Más oprendszert el is lehet felejteni. Ja linux Amit alapbol adtak hozzá csak egy live cd. Mellesleg le sem lehetett kapcsolni a gépet. Csak ilyen hard resettel.Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
Gülümaci
tag
válasz Mrdevil #6783 üzenetére
Nem a videokari driver a hibás. Egyszerűen nem fér meg egymás mellett a 7400GO és az Atheros wifi kártya. Ha jól tudom, akkor a wifi kártya pci-e foglalatban van, szóval szerintem először egy wifi egység cserét próbálok ki. Persze nem Atheros lesz a következő WLAN egység. Az összes Pa1538-nak ez a baja, kivétel nélkül.
-
Syl
nagyúr
válasz Gülümaci #6781 üzenetére
Akkor próbáld meg a FuSi support oldalról elérhető drivert. Hátha.
[ Szerkesztve ]
-
Gülümaci
tag
Igen a Windows ápdétről való a WLAN driver. De valahogy a kettő ütközik egymással. Nem tudom mi lehet az oka. Egy másik fórumban is erre jött rá egy csávesz. Ő ezt írta:
"Na nem vittem szervízbe de rájöttem mi okozhatja a hibát. Ugyanazt az IRQ megszakítást használja a videókártya mint a wifi kártya! Mivel csak netezés közben jött elő a hiba, így egyszer amikor a képernyő lehalt, kikapcsoltam wifit és akkor visszaállt! Kérdés, hogy ez miért most jött elő. Egyszer volt egy bios frissités, gondoltam attól, visszaflasheltem régebbi biosokat, mindegyikkel csinálja. Most egy xp-s wifi driver van fent, azzal ritkábban ugyan de előfordul. Így kénytelen voltam USB-s wifire váltani, azzal nincs gond. Szóval függhet biostól meg wifi drivertől.
De azért jó lenne olyan megoldást találni, hogy beépített wifivel se legyen gond, kicsit idegesítő ez így..."Most arra gondoltam, hogy külömböző WLAN driverekkel próbálkozok.
-
Gülümaci
tag
Amúgy arra már sikerült rájönnöm, hogy a kijelző driver lefagyása, és a kékhalál bekövetkezésében kulcsfontosságú szerepe van a WLAN-nak. Ha a gépet úgy indítom, hogy a WLAN be van kapcsolva, akkor pár percen belül garantált a fagyás, ha később kapcsolom be, akkor 90%, hogy nem fagy le a cucc. Az a baj, hogy az a maradék 10% is nagyon sok!
-
Gülümaci
tag
Sziasztok!
Valameddig visszaolvastam, de nem minden hsz-t... Van egy Amilo Pa1538-as laptopom Vista rendszerrel, és a következő hibát produkálja:
Időként azt csinálja, hogy beszaggat az egér, majd eltűnik a kép. Ha szerencsém van, akkor a kép visszajön és kiírja, hogy a kijelző driver leállt, majd kijavította a hibát bla bla bla. Ha nincs szerencsém, akkor a gép kékhalállal újraindul. Valami nvlddmkm.sys szerepel a hibaüzenetben. (Ha legközelebb is csinálja, lefényképezem). Volt már itt ilyen probléma? Illetve ha más már talált erre a problémára megoldást, akkor lekötelezne, ha megosztaná velünk. -
válasz walktheline #6774 üzenetére
a. rossz, goto szervíz
b. képernyővédőFreeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
walktheline
csendes tag
Segítséget kérnék..!
FS Amilo La1703 -om van és az a legújabb, hogy néha elmegy a kép, és a monitoron függőleges csíkok lesznek...
mi a baja..? -
lalaja
csendes tag
Újszerű, alig használt Fujitsu-Siemens Amilo L7300 laptop, kitűnő állapotban eladó Winows XP Prof-al. Részletek: Intel Celeron M370 processzor, 512 MB memória, 60 Gb HDD, 15\" kijelző, DVD író, Interfészek: 4 db USB 2.0, 1 db CTR, 1x modem (56K,V90), 1x LAN 10/100Mbit, 1x Pc Card slot, 1x mikrofon bemenet, 1x fejhallgató kimenet, + WLAN 802.11 b/g kártya Gyári kiegészítőkkel, papírokkal, dobozzal adom.
Ár 50 000 Ft
sz60@freemail.hu -
blokad
senior tag
Amilo li 1718-as gép xp volt rajta, de a wlan nem ment ezért egy vistával megkínáltam és igy minden frankó, silent mód (venti gomb)ba megy most és egyáltalán nem melegsik, majd még írok róla.
-
válasz drShaman #6768 üzenetére
Na akkor küld ide, vagy vmi akkumulátoros topikba, oszt mi is kitanítjuk
1ébként pár hónapja pont itt is folyt egy elég reészletekbe menő vita az akkumulátor, és annak kapacitása ill. kapacitásvesztesége témakörében. Linkekkel érvekkel. Talán érdcemes előkeresni.
-
netmesterke
aktív tag
válasz drShaman #6768 üzenetére
Ne hagyd magad. Érdemesebb a tapasztalatodból kiindulni. Nekem is van ismerősöm aki mindig kiszedegeti...Én erre azt mondom neki hogy ez olyan mint a pótkerék. Kicsit többet fogyaszt a járgány vele (súlytöbblet miatt, bár ez szinte észrevehetetlen) de mégse veszed ki mert ha meg defektet kapsz akkor nagyon hiányzik....Na ha áramszünet van (vagy legalábbis olyan mértékű feszültségingadozás hogy egy pillanatra nem kap elég áramot, akkor meg elszáll a gép (és esetleg egy csomó olyan dolog ami kellene) és akkor lehet nyafogni...
-
drShaman
aktív tag
Köszönöm a válaszokat. Én sem szedtem ki évek óta, csak ma ki lettem tanítva...
-
-
drShaman
aktív tag
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy szerintetek az akksit ki kell venni, ha huzamosabb időn át (értsd: több óra) hálózati áramforrásról használom a notit?
-
blokad
senior tag
válasz netmesterke #6762 üzenetére
Holnap, vagy holnap után tudok csak választ adni a kérdésedre, de feltétlenül válaszolok, vagyis inkább leírom, hogy mi ez és milyen.
-
-
blokad
senior tag
válasz netmesterke #6758 üzenetére
Idézek a papírrol, amit kaptam, miután megtudtam, hogy ez lesz. "FSC NB AM LI1718"
-
walktheline
csendes tag
imádlak benneteket fiúk!!!
írt az FS-ről egy helpdsk, hogy mit töltsek le és telepítsek, és bejött... pedig ugyanazt tanácsoltátok ti is, de most jött össze.. nem értem, de nem is fontos...
már az újraindítás előtt volt hangjelzés amikor kilépett a windowsból... nagggyon örülök!!!!
végre..tudok rajta filmet nézni!!!
millió köszönet a türelemért és segítségért!!!
pusz -
blokad
senior tag
válasz netmesterke #6755 üzenetére
99ezer 900? mit szólsz hozzá? ennyiért lesz windwos xp-vel.
mondjuk apám, valami ismerőse a faszi akitől lesz, vagyis akinek a cégétől lesz
-
Asmodeus01
tag
Hali!
FS Amilo gépröl hogy tudom kiirni dvd-re a rejtett particion levö oprendszert?
Pliiz help)()--Ne feledd! Attól, hogy valakinek baja van veled, az attól még mindig csak az Ő baja.... .--()(
-
blokad
senior tag
Sziasztok!
A napokban megjön az első laptopom egy Fu-SI Amlilo Li 1718. (Core DUo T2450 2GHZ;2048 MB DDRII ram;15,4";160 GB winchester;ati mob. radeon x 200;3 cellás akku stb.) Szerintetek mennyit ér meg ez a gép (újonnan?)?
szerk.:Ja és persze wifi is van benne
[ Szerkesztve ]
-
válasz walktheline #6751 üzenetére
Namost már tényleg kivi vok. Ezekszerint a VGA és USB is problematikus nem csak a hang.
USB-re semmi nem volt rádugva?
Chipset driver? VGAdriver?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz walktheline #6749 üzenetére
Jobklikk a sajátgépen
Kezelés
Eszközkezelő
Itt találsz sárga felkiáltójeles eszközt?
Ha igen, jobklikk az eszközön, tulajdonságok, illesztőprogram frissítése.
Bár ez így túl általános, de bejöhet.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz walktheline #6747 üzenetére
Nem is kell értened.
Felteszed ezt a javítást.
Ujraindítod a gépet
Már lehet is telepíteni az audio-t.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
válasz walktheline #6745 üzenetére
Hiányzik a UAA, amit a KB888111 tesz fel neked.
Érdekessége a dolognak, hogy nem publikus, úgy kell kérni MS-től. Ettől függetlenül egy csomó helyről letölthető. Pl. az fs supporton is: [link]Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
walktheline
csendes tag
válasz netmesterke #6744 üzenetére
megnéztem, stimmel.. mit rontok el???
-
netmesterke
aktív tag
válasz walktheline #6743 üzenetére
Rakj fel egy everestet és megnézed. Szoftverbázison is van.
-
walktheline
csendes tag
válasz netmesterke #6742 üzenetére
"a telepítő nem találja a támogatott hardvert" nincs hangkártyám?azt kétlem..
vagy csak nem ez a száma? -
netmesterke
aktív tag
válasz walktheline #6741 üzenetére
http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=420&OSID=1&CatID=1010&SubCatID=104
Ezt próbáltad? -
walktheline
csendes tag
ugyanaz történt, mint amit az előbb írtam...
-
walktheline
csendes tag
válasz netmesterke #6739 üzenetére
köszi, megpróbálom
elvileg a fórumot visszanézve VIA HD AudioCodec VT8237A -
netmesterke
aktív tag
válasz walktheline #6738 üzenetére
http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=2&OSID=1&CatID=1010
Itt nézz szét. Azt már neked kell tudni milyen típus van benne. Ha nem tudod az Everest megmondja.
üdv! -
walktheline
csendes tag
köszi, ezzel már próbálkoztam a magyar FS oldalról több dolgot is telepítettem.
Xp-m van, az általad megadott linkről telepítettem a programot, de ezt a hiba üzenetet írta ki: We can't hind HD audio device.aztán ezt az eredményt írta ki :
SETUP LOG: DATE 6-8-2008 TIME 15:26:09
Installed components :
NoneFail to Installed components :
VIA HD Audio UAA Driver Setup Program V1.80b :0xfffffffemost mit csináljak??
-
netmesterke
aktív tag
válasz zoli7610 #6731 üzenetére
Mikor én a FS-től kaptam az Li1718-at akkor 180 volt a neten (200 meg a boltban), és oprendszer nélkül 120-ért láttam multkor vhol a neten! Az előző gépemet, az M1450-et kifejezetten jó vételként vettem 230-ért tavaly karácsonykor....idén karácsonykor már 90-ért vol picit kisebb vinyóval meg 2 szer olyan erős vga-val....Az már M1451 volt
-
netmesterke
aktív tag
Azért azt nem merem kijelenteni hogy a Pro széria hú de jó...még az alsóbb kategóriákban sem! Ismerős FS Amilo Pro V20xx-ese nyeklik nyaklik olyan vékony és nyálas műanyagból van...Nekem Li 1718as FS-em van, és ég és föld a kettő! Mióta szét mertem szedni, és pasztát rakni alá (elég felháborító módon nem volt egy deka paszta sem a proci alatt...) azóta nem is túl forró fejű. Lehet azt mondani hogy így meg úgy szar a FS....nekem ez bejött. Elhiszem hogy egy 400 ezres géphez képest nem túl minőségi, de evvan
-
válasz walktheline #6734 üzenetére
Visszaolvasol pár hozzászólást, és máris látod, hogy másoknak is ugyanazt tanácsoljuk:
support.fujitsu-siemens.com
Azt sem írtad, hogy XP, vagy Vista, netán egyéb oprencert hazsnálsz.
Ha XP: [link]Ha Vista-d van, célszerű felrakni a DeskUpdate progit, és ez letölt/telepít minden drivert a gépedhez.
-
walktheline
csendes tag
Segítséget kérnék..!
FS Amilo La1703 -om van , aminek nincs hangja.. nem találom a telepítő lemezt.. hogy tudnám így telepíteni a hangeszközt?
előre is thx -
tnorbi90
csendes tag
válasz eszter27 #6719 üzenetére
Hello! Nekem is ugyan az a bajom van mint eszter27-nek, tehát nekem sem müködik a wlan, pedig az eszközkezelőben látja a wlan kártyát, csak nem tudok vele csatlakozni a hálózathoz. Egyébként TP-LINK TL-WR542G routert használok. Kérhetném én is a segítségeteket? Elöre is köszönök mindent!!!
-
Syl
nagyúr
Ez lassan rosszabb üzlet, mint autót hitelre venni.
-
zoli7610
tag
Hát igen Egy hónapja vettem a 2530-ast 160-ért, de a napokban láttam már 146-ért is
Telefon: 30 8822700
-
EgorovHUN
csendes tag
válasz Gézengúz #6727 üzenetére
Nekem is ilyenem van annyi különbséggel, hogy az enyémben Sempron proci van. Tényleg pöpec kis gép ennyi pénzért. Még semmi bajom nem volt vele (ne is legyen) ..talán annyi, hogy pöppet melegedik, de nem zavar nagyon.
Fujitsu Siemens Amilo Pa1538 "it may look i've stopped walking becouse i'm interested in something, but really i'm just hoping to silence a fart.
-
Gézengúz
addikt
Sziasztok!
Akit érdekelne...Szerintem nagyon jó árban van...Tegnap vettük...Minden tökéletes...
[ Szerkesztve ]
-
zoli7610
tag
válasz bugmenot #6712 üzenetére
Az általad feltett első kérdésre én is kiváncsi lennék,+lehet-e dvi-hdmi átalakitót feltenni rá?
(Sajna a pénztárca még nem engedi a fullhd-s lcd tévét )
Ha van hivatalos garid Buaörsön van a központi szerviz (tudtommal)
http://www.cszerviz.hu/ itt utánanézhetsz.
Harmadszor a gép mellé 2db dvd lemezt mellékeltek,Egy vista recovery és egy driver lemezt.
Egy hónapja használom a gépet, kezdeti nehézségek óta semmi baja nincs.
Aksi 2.5 órát bir
Vezetéken kapcsolódtam otthoni kis hálózatomhoz(3 gép)és valami általam ismeretlen okból időnként nem kapsolóott a nethez,annak ellenére hogy a hálót látta.
Vettem egy vifi-s rutert és a probléma megoldódott.Telefon: 30 8822700
-
eszter27
csendes tag
Sziasztok.Légyszives segitsetek nekem,mert már nem tudok mit kitalálni.Nem régen vettem egy amilo li 1718-as laptopot Vistával állitolag benne van a Wlan.telepítöm nincsen de aztsem tudom hogy kell -e. A vezeték nélküli hálozatot szeretném elinditani,de nem megy légyszives segitsetek mi lehet a probléma.köszi
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Vki linkelne nekem LI1705-höz VGA, modem, hálókártya drivereket? köszi -
-
bugmenot
csendes tag
Ezt szeretném venni: AMILO Pi 2530
Kérdéseim:
1.) A videokártyának mi a max. felbontása? Mert a DVI kimeneten 1600x1200be nézném.
2.) A garancia az nemzetközi?
3.) A Vista telepítőt csak a gépre másolva vagy Cd-n is megkapom? -
válasz Snoopenz #6710 üzenetére
Ezt a matematika nyelvén 1xű megmagyarázni, és nem csak az FS-re érvényes
120e=Minőség+nem a legrissebb alktrészek (pl. kicsi,1 magos proci, integrált vga is árcsökkentő,stb...)
120e=Faragunk a minőségből+belekereülhetnek a legfrissebb alkatrészek( pl. c2d proci, n-es wifi,stb..)A minőséget sztem nem kell magyarázni. Anyaghasználat,az összeszerelés minősége, strapabíróság, támogatás, stabilitás.
Ugyanakkor nem is lehet éles határvonalat húzni. Vannak jó és jobb szériák. Pl. Egy sima Amilo-t összevetve egy AmiloPro-val a Minőség, és stabilitás terén a Pro jön ki győztesen, és ez az árcédulán is látszik.
-
Snoopenz
csendes tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ha végig olvasnám a topic-ot le tudnám vonni amit kell, de én csak arra lennék kiváncsi , hogy kb. 10emberből hányan voksolnak FS-re és hányan nem?
Ugyanis nézegettem az olcsóbb kategóriás notikat és fujitsu-ból van a legtöbb, és ebben a 120000Ft-ig kategóriában szinte csak FS-be szerelnek Intel Core... vagy Turiont.
Szóval azon filózok, hogy érdemes-e nem a legjobb híre ellenére is FS-t venni. Nekem igazából csak az a lényeg hogy működjön, megbízható legyen. De szimpatizálok a Core-s kivitelekkel, de szintén tetszik a Dell, Lenovo is....előre is köszi
-
Syl
nagyúr
válasz vargazsolt #6708 üzenetére
A modulok hibátlanok? Külön-külön (1 modullal) megy vele a gép?
-
vargazsolt
csendes tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség.Van egy xi 1526-om kettő darab 1gb memoriával.Most vettem kettő darab 2gb memóriát.Bele rakom a gépbe,és nem indul el.Mi lehet az oka?
-
horusz-
tag
Van 1 xi2528 as notim,és az a bajom vele,hogy a távirányítóval nem tudok mit kezdeni.Működni müxik (villog a kék led) de nem csinál semmit.Olyan hogy kezelési ut.az nem ir semmit Tud ezzen a problémán valaki segíteni.
Krisztus meghalt bűneinkért,hát ne okozzunk neki csalódást!
-
BöBe.
csendes tag
Kösz a segítséget! Visszatettem a lemezt, a videokártya energiatakarékosra véve 76fok, a proci 0.7V-on 800Mhzen 60-61fok. A bios a legújabb(1.1F) már ilyennel tették bele. A gép meg van emelve, alatta szinte csak levegő van...
Szétszedtem darabokra, a procira tettem egy kis pasztát (de nem azt a "csillámporos" izét, hanem sima fehéret) ill. a videokártyáról is leszedtem a bordát, de oda nem kellett semmi paszta, mert volt elég. Amúgy 3szor ekkora testű hűtőborda is mehetne a procira, mert hely lenne neki bőven....nem értem mi a fa....ért spóroltak ezzel...
nem lehet valahogy rászedni a ventillátort, hogy folyamatosan de csak a jelenlegi sebesség töredékével tekerjen? mondjuk 800rpm-el. Az még elég halk lenne sztem.3 madzag megy rá, az egyik a fordulatszámot mérné nem? Bár sehol nem láttam még kijelezve:SFS-t mégegyszer nem veszek, az már tuti...csalódtam ebben a kályhában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Asus A15 Gamer Laptop eladó ÁR ALATT!!!Ryzen 7 4800H/16GB RAM/1TB SSD/Gtx 1660Ti/ 144Hz
- Lenovo X13 13,3" Gen1 i5-10310U 16GB 512GB SSD, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest