- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
- OLED TV topic
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- eGPU tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsadnok
tag
válasz netmesterke #9098 üzenetére
Beraktam egy kis játékot: CPU: 50 fok amúgy 44 fok
1. mag 52 fok amúgy 46 fok
2. mag mint előző
Ezeket Everest Ultimate Editionnal mértem.Az előző felvetéshez még annyi, hogy nálam a Control Center nem müxik. Amúgy a videókártya driver teljesen jó csak nem tudok a control centerbe menni.
-
Egorov
aktív tag
Sziasztok!
Amilo Pa1538 ra valaki feltelepítette már a Win7-et? Ha igen akkor kérem írjon ide valami információt, hogy felismert-e mindent esetleg ha voltak milyen hibák.
Ki szeretném próbálni de ha sok a gond vele, akkor marad az xp&ubuntu.Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
netmesterke
aktív tag
válasz zsadnok #9097 üzenetére
Hát szerintem ez:
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista64/common-vista64Még annyi kérés, ha lehetésges nézd már meg nekem hogy ha a silent gombot megnyomod, akk a proci hány fokos lesz? Nekem az Everest azt írja ki h CPU: 98 celsius, 1.mag 50 fok, 2. mag 50 fok....az nhc is 98 fokot ir ki....egyszerűen nem értem...most tényleg majdnem 100 fokos lesz a proc?
-
zsadnok
tag
válasz netmesterke #9096 üzenetére
Én a megadott helyen a Vista 64 bit-nél nem találok hd 3470 szériához mobility radeon drivert, de gondolom a windows 7 alatt lévő 64 bit-hez tartozó bétát mondod?
[ Szerkesztve ]
-
netmesterke
aktív tag
Sziasztok!
A következő gondom van: Amilo Pa3553-as gépemen van ugye ez a silent mode gomb.....az tudom mire való, de használhatatlan, mert ha megnyomom a proc azonnal 98 fokos lessz....ez azért gáz....mi az oka???
-
csocso205
csendes tag
Egy kis segítség kellene: van egy amilo xi2528-as gépem win7-tel. telepítés után minden jól működött de mostanában nem bírom leállítani a gépet. kikapcsolás után a monitor kikapcsol de a wifi led világít és a ventillátor is tovább pörög. Mi lehet a baj? Elöre is köszi a segítséget.
-
schulzz
tag
Sziasztok!
Kérek valakit aki tud az segítsen nekem mert nagyon fontos lenne. Van egy FuSi pa3553 mas laposom amibe hybrid videokari van. Vistával elméletileg tudnia kell váltania a két kártya között( integrált hd 3200 és különálló 3470) magától, de nem csinálja. Kérem valaki segítsen mert azt szeretném, hogy amikor nincs hálózaton akkor az integrált karit használja. Próbáltam már letiltani a másikat de akkor a belsőre is hibát ír ki. Még egyszer kérem valaki segítsen mert nagyon idegesít ez a probléma és az akksi sem bír annyit amennyit kellene pedig 8 cellás.
A segítséget előre is nagyon köszönöm és várom -
fecsinho
csendes tag
Sziasztok! segítséget szeretnék kérni. A problémám,h FS V5555 - re win7 raktam fel és a kijelző csak 1280 x 768 tud megjeleníteni a 1280 x 800 helyett. Illetve nem tudom az aero-t elindítani. Azt gondolom,h vga driver a hibás, de azt írja,h a legfrissebb van fent. van vmi buherált esetleg? a kép sem tűéles azon lehet valamit állítani? segítségeteket előre is köszönöm!
-
BlueAthlon
senior tag
Sziasztok,
Most vettem FuSi egyik legújabb Amilo laptopjából, a Pi3560-asból...
124+áfa volt, ezért egy Core2 T6600, 3G/800 as ram, 320GB HDD, Geforce GT240M 1G DDR3 stb. van bennne
Mondhatjuk azt, hogy jó ár/érték aránya van?
Tesztek kicsivel később....
Annak a statisztikának hiszek, amelyet én hamisítottam -Winston Churchill
-
TIT
veterán
A szervíz azt mondja csereaksira fél év a gar. és állítólag biztonsági okokból 1000 töltést enged a laptop utána nem tölti fel csak félig!
-
zsadnok
tag
válasz zsadnok #9081 üzenetére
Sziasztok!
Mivel Brutaka nem jelentkezett még, megkérdezném, hogy Pa 3553 notihoz Vista 64 bit alá van-e valakinek olyan videokártya drivere ami rendesen lekezeli a hybrid crossfire-t. Már az ötödik ilyen drivert próbálom amit találtam, de még mindig sárga háromszög van az eszközkezelőben a HD 3470-nél. A HD 3200-t rendben találja. Aki tud ilyet, jelezze nekem légyszi. -
Lacee88
csendes tag
Sziasztok!
Rekord idő alatt visszakaptam a szervizből az amilo pi3540-met.
Mivel alaplapcsere volt, windows reinstall történt. Felraktam a windows 7 ultimate-t, csak jót hallottam róla, vistánál csak jobb lehet. És jobb is. Felraktam a drivereket stb.
Minden klappol.
Egy a bibi: a beépített webcam ( amilocam ) nem kel életre... Fn-F7-re nem reagál, drivert a fujitsu supporton nem találtam. Amikor márciusban megvettem ezt a masinát és ráraktam a vistát és a drivereket, egyből ment a webcam... Most meg nem. Az eszközkezelőben semmi mellett nincs felkiáltójel, látszólag minden ok.
Mi lehet a hiba?ASUS TUF Gaming F15 FX506LHB-HN323
-
Egorov
aktív tag
válasz heagnes #9085 üzenetére
Szavaidból azt veszem ki, hogy nem az előző hozzászólás alapján oldottad meg a problémát. Ha ez így van, akkor leírhatnád, hogy hogyan csináltad, hátha másnak is ilyen problémája van.
Szerk.: Ha pedig én tévedtem, akkor levonom.
[ Szerkesztve ]
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Lui04
aktív tag
válasz heagnes #9083 üzenetére
Szia!
A probléma ott van, hogy amit te rá akarsz rakni, az Xp-s driver, ami nem jó a heteshez. Nem találtam a 7-re drivert, de Vistára igen (mondjuk ez is egy béta, de próbát megér): [link]. Ha nem akarja feltenni, akkor a setup.exe-nek a kompatibilitását rakd Vistára. Másik módszer, ha eszközkezelőben frissíted a videókártya driverét, megadod neki a mappát, ahova kicsomagoltad és kész.
-
heagnes
csendes tag
Sziasztok!
A segítségetek szeretném kérni,win 7 ultimate lett telepítve a Fujitsu Siemens Amilo L7320
GW - s laptopomra.Deee a videókártyával van valami,azt írja az illesztő progi,hogy telepítve van,de nem mükszik.Amikor berakom a laptophoz kapott telepítő lemezt akkor se csinál semmit.Eddig ha xp -t telepítettem nem volt gond,simán megcsináltam mindent,de itt nem tudom.Tud valaki segíteni,mi lehet a baj?póbálta frissíteni is a netről,de nem talál hozzá.Amikor a tulajdonságban rámegyek akkor azt írja ki"Szabványos VGA grafikus adapter".az illesztő pedig azt írja,hogy az eszköz megfelelően működik.Köszi előre is a válaszokat.
Üdv Mágnes
[ Szerkesztve ]
-
Lui04
aktív tag
válasz skylinelaca #9078 üzenetére
A specifikációban azt írják, hogy MXM-II-es, szóval kivehető.
Aprón hirtelen találtam egyet: [link]
Gondolom már nem garis a gép, ezért előtte nem árt belenézni, hogy igaz-e amit a spec-ben írnak. Egyébként biztos lehet bele nagyobbat is tenni, de ez se valami olcsó.[ Szerkesztve ]
-
mate0217
aktív tag
válasz skylinelaca #9076 üzenetére
Cseréld ki a karid
Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708
-
Lui04
aktív tag
-
skylinelaca
senior tag
sziasztok! megint én... megmutatom hogy miért kellett újrapakolni a gépet... a probléma továbbra is fennáll, nem indul a gép, ha elindul akkor meg az van ami a képeken, gondolom ez már hardverhiba mert csontraformázott gépre ment fel az oem vista...
http://kepfeltoltes.hu/091031/a_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/091031/b_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/091031/1055888252c_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Üdv: Laca
-
skylinelaca
senior tag
sziasztok! sajnos megint problámám van a géppel... Xi2428 asom van... újra kellett raknom a vistát rajta de a gyári driverek egyszerűen nem mennek fel rá... pl: videókari driver... 8600m gs van benne de a vnidia driver telepítésénél egyfolytában azt írja ki hogy: a telepítő nem talált kompatibilis illesztőprobramot, a telepítő leáll... pedig a hivatalos oldalról letöltött hozzá való drivert telepíteném neki... valakinek valami ötlete?
Üdv: Laca
-
maxview
csendes tag
Üdv,
Lehet nem ide vágó kérés, de nem tudna nekem adni vki xp drivereket PA2548-hoz ? Találtam már egy oldalt ami orosz nyelvi :S
de azon nem igazán tudtam sajnos eligazodniElőre is köszönöm.
Üdv
www.haxx-esports.hu
-
válasz mate0217 #9061 üzenetére
Ha az USB-n megjelenő 5V-ot letesteled, azt 1 eszköz sem veszi jónéven.
Természetesen megoldható, hogy a gép ne térdeljen le tőle, de ez nem az olcsó gépek privilégiuma. (Néha a drágáké se, de ez már 1 másik történet)Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
-
1 év jótállás kötelező. (személyi számítógépek és alkatrészeik, monitorok, nyomtatók, szkennerek 10 000 Ft bruttó vételár felett;)
Bármilyen jótállást/garanciát is vállal a forgalmazó, annak feltételei semmiképpen nem lehetnek kedvezőtlenebbek a szavatossági jogoknál!
Azt szokták mondani "fél év garancia van rá", mert a szavatosság első 6 hónapja a jótálláshoz hasonló jogokat biztosít. A szavatosság első hat hónapja és a fennmaradó része között az a különbség, hogy ha hiba keletkezésének oka vitatott akkor az első hat hónapban a kereskedőnek kell bizonyítania, hogy nem rendeltetésszerű használat okozta, míg ezután a bizonyítási teher megfordul, a fogyasztónak kell bizonyítania, hogy a hiba oka már teljesítéskor megvolt és rendeltetésszerű használat mellett jelentkezett.
Ez elég 1értelmű
A következő fokozat a békéltető testület [link]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Korteksz
csendes tag
Na van még egy problémám a driverekkel... (amlio pa1510 még mindig )
Letöltöttem az összeset amit találtam, de még így is hiányzik 2: Háttértárvezérlő és a Modem a High Definition Audio buszon...
erre vmi ötlet? -
-
TIT
veterán
Kötik az ebet a karóhoz és azt mondják fél év a gar.az aksira mert az nem főalkatrész!
Fogyasztóvédelemmel is ellevelezgettünk de semmi,hova lehetne még feljebb menni? -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Meghalt haverom Fusi 3667g notijának töltőadaptere. Hol tudnék újat vagy használtat venni?
-
-
válasz Korteksz #9058 üzenetére
Hivatalosan az FS nem támogatja ezen a laptopon a W7-et. Bövebb info: [link] gyakorlatilag nem lesz gond. Valószínű minden elemét felismeri, ha mégsem akkor a Vista-s driverrel működni fog.
-
-
mate0217
aktív tag
válasz Peti567 #9054 üzenetére
Ja igen és sok Fujitsu Siemens AMilo notebooknál az a hiba is van hogyha az usb-t fordítva teszed be zárlatot kap és készNagyon sok modelnél van ez a csúfos hiba
Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708
-
válasz Peti567 #9054 üzenetére
Szomrú eset, de nem mérvadó. Az akinek nem romlik el (mint pl. nekem) az se írja be, hogy semmi baj, használja.
Esetleg (az alaplapnál olcsóbb) megoldás lehet 1 USB-s VGA kártya. Fogalmam nincs, hogy induláskor aktív-e vagy trükközni kell, de ha viszed a laptopot, a boltban ki lehet próbálni működik-e.
-
Peti567
aktív tag
Sziasztok! Én másfél éve vetteme gy Amilo xa2528-as gépet, sajnos mult héten tönkre ment, a videókártya kifingott, cserélni csak alaplappal együtt lehetne ami nem olcsó!
Elég sok rossz véleményt hallok monstanában a Fujitsukról, és ezt sajnos most én is megtapasztaltam! Biztos hogy nem veszek több Fujitsu notebookot!
Biztos vannak jók is közöttük, csak tájékoztatás képpen írtam! -
-
-
-
adodaniel
őstag
Hali. Olyan kérdésem lenne, h van egy amilo pa1510-es notim és mostanában olyat csinál néha h megmozdítom és 2-3 másodperenként beakad, de ha kicsit ráütök akkor abbahagyja. Ezt itt a bal alsó sarokban csinálja a bill. alatt. Mi LEhet ez? üdv
-
bobace
addikt
válasz KubanitoS #9044 üzenetére
Közben én is átálltam a 7-esre teljesen. XP-t már be sem kapcsolom. Szerintem is jobb a rendszer, 2-3 inkompabilitási dologba futottam eddig bele, de nagyon szép, gyors, és sokkal kevésbé idegesít mint a Vista. Játékokból a régi XPre telepített Kotor 2-t próbáltam innen indítva. Az ugyanúgy megy.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
-
TIT
veterán
Az normális,hogy már a második akksi 45 percet bír 1 év után?
Amilo 2727 laptop. -
-
-
KubanitoS
veterán
cigam: Egy jó hónapja leírtam a problémám egy laptoppal kapcsolatosan itt és próbáltál segíteni, ezért gondoltam leírom mi történt azóta.
Az általad javasolt tesztprogramokat lefuttattuk, borzalmas fps értékeket láttunk, tulajdonképpen diavetítés volt az egész + a proci tesztnél ( igaz grafnál is)az én laptopom jobb volt, de meglepő módon nem volt hatalmas eltérés az általad adott linkeken tapasztalható teszteknél, magyarán gari kilőve. A probléma azóta sem változott, bele kellett nyugodni a dologba és elfogadni, hogy a két magos laptop olyan lassú, hogy még az egér is szaggat Vista alatt...
Egy jó hete aztán szert tettem egy Windows 7-re, amelyet felraktam az asztali gépemre ezzel leváltva a Vistát és meglepően gyorsabb lett a PC. Ezután faterom laptopjára is felraktam (pápá Win XP ;)) és lassabb nem lett az a gép sem, csak szebb.
Innen jött a nyilvánvaló ötlet: fel kéne raknom haverom gépére is. Nos, tegnap este megvolt a format és hiba nélkül fel is ment a Win 7 és... mintha kicserélték volna a laptopot. Körülbelül 3-szor 4-szer gyorsabb lett a gép (túlzás nélkül), teljesen megtáltosodott, szinte nem hittem a szememnek. Audiosurf legkisebb felbontáson, alap grafikán játszhatatlan volt, most natív felbontáson közel max grafikán szárnyal... Eléggé durva... és szinte most is értetlenül állok a dolog előtt... Valami hatalmas gubanc lehetett a Vistával...
Mindegy, a lényeg az, hogy a gép megjavult.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
loki22
tag
Sziasztok!
Akinek amilo sa3650ese van írja már le légyszíves,hogy a graphic bosteres módhoz muszáj külső monitor, vagy visszaküldi a jelet a notebooknak ????
THX
-
Katieee
csendes tag
Sziasztok!!!
Fujitsu siemens amilo K7600 laptopom van. Eddig minden oke volt vele, de egy honapja elkezdett lefagyogatni, ilyen hangot adott ki: drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Atinstalaltam jo volt egy darabig, utana megint kezdodott elolrol minden...
Ket 256os RAM volt benne, most vetttem bele ket 512es RAMot.Most 2x azt csinalta, hogy szines vonalas kep jott ki a kepernyon...
mi lehet a baj?Ha tud valaki, kerem segitsen...
-
ChuckyOsb
aktív tag
Notebook DVD írót találtam már neten 10 ezer forintért is újat. De hogy az jó lenne-e hozzá, azt nem is néztem.
Hát nekem a másfél év alatt megy átlagban napi 10 órát. Nem szeretném elkiabálni, de nem nincs gond. Igaz, most viszem majd kitisztíttatni a ventilátort.Jah, az aksi ami nem bírja sokáig. De nálam ez nem olyan gond, pl.: erdőben még nem használtam.
[ Szerkesztve ]
-
bump3r
csendes tag
bocsi a hülye kérdésért de egyáltalán nem értek hozzá.. mennyibe kerülhet egy belső dvd író csere?
És még valami... nem használom a gépet csak netezésre és irodai munkára (office, archicad). Akinek van bármi tapasztalata az Amilo 1705 gépekkel kapcsolatban, fogja bírni még (éveket) vagy érdemes eladni/cserélni amíg még lehet?
köszi a választ!!!
[ Szerkesztve ]
-
ChuckyOsb
aktív tag
Szia!
Nekem is ez a problémám ugyan ilyen géppel. Van olyan lemez amit megírok és már meg sem tudom nézni később mi van rajt, mert már nem olvassa be.
Nekem másfél éves de a meghajtót alig használtam, igaz ezen oknál fogva is.Szerintem veszek egy DVD írót és csatlakoztatom USB-vel. Talán olcsóbb mint a csere.
[ Szerkesztve ]
-
loki22
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki,hogy jön-e ki és ha kijön mikor az AMILO SA3650esnek új graphic boostere???
-
-
bump3r
csendes tag
bocsi, nem találtam a szerk. gombot! Olyanokat is csinált anno, hogy írt dvd-ket üres discnek látott, felváltva a nem olvasásós dologgal.
-
bump3r
csendes tag
sziasztok!
Sokáig kerestem google-n de nem találtam választ a problémámra, ezt a fórumot hozta ki de nincs időm sajnos mind a 6000 hozzászólást végigolvasni, nagyon szépen megköszönném ha valaki tudna segíteni, elvileg volt már hasonló probléma itt.FS amilo 1705 gépem van. A CD/DVD meghajtóval van problémám. Gyakran egyik dvd-t sem olvassa, lehet hallani ahogy többszöri próbálkozásra is bepörög, de aztán leáll. De néha pedig sikerül neki olvasni a dvdket. (egyre ritkább.) Írással ugyanez a probléma, azzal már nem is próbálkozom.
Vettem egy meghajtó tisztító cd-t de semmit sem segített, gondolom más a probléma. Mi lehet a baj? Már nem garis 2 éves gép megkímélt állapotban.
Köszi a segítséget
-
bobace
addikt
-
Westdob
csendes tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni....
VAn egy amilo m1425ös lapim, és arra szeretnék windows 7et tenni, de drivereket nem nagyon találok hozzá. Tudnátok segíteni? Köszi előre is."KoC(S)ka_CSaje"
-
chepavel
aktív tag
Hi Mindenki!
Van egy lerongyolt Fujitsu-Siemens L6810-es laptop, és lenne egy másik, L7310GW. A konkrét kérdés, hogy a 6810-esből passzol a billentyűzet a 7310-esbe? Sajnos a 7310-es gép még nincs nálam, csak hétfőn kerül hozzám, de úgy szeretnék már nekifogni a szétszedésnek, hogy tudom, h nem fölösleges..
Ebben tud valaki esetleg információval szolgálni?
Áj Láv Aggregáth 5.0! ||| Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! ||| https://500px.com/pavelandras
-
N-vidi-A
őstag
Szisztok!
A lifebook topic halott, így remélem itt tudtok segíteni!Lenne egy ilyen notim:
FUJITSU SIEMENS LIFEBOOK C1110
Tulajdonságai
-CPU típusa Mobile Intel Pentium M 725, 1600 MHz 2mb L2!
-Alaplapi lapkakészlet Intel Montara-GM i855GM
-Videokártya Intel(R) 82852/82855 GM/GME Graphics Controller (64 MB)(integrál)
-Hangkártya SigmaTel STAC9766/67- AC'97
-SAMSUNG MP0603H (60 GB, 5400 RPM, Ultra-ATA/100)
-512mb memoria
-Wlanehez kellenenek driverek, de sehol sem lelek, esetleg ha valaki linkel kisegitene!
Köszönöm!
üdv
Migiri, migiri, úgy ám! :D
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #9018 üzenetére
Senki?!
Köszi.
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
ChuckyOsb
aktív tag
Sziasztok.
FuSi li1705-be hol találok használt procit? nagyobbat mint az eredeti. -
brutaka
tag
Üdv: Brutaka //Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?//
-
TB
tag
válasz brutaka #9019 üzenetére
Szia!
Újat akarok mindenképpen!Pontosabban az ismerősömnek lesz,csak én megyek el vele megvenni meg én telepítem fel a rendszert rá!Ezért nem akarok rosszat venni neki meg szívni a driverekkel!Szinte csak net-re kell,ezért gondoltam,hogy bőven elég valami olcsó,de ha nagyon megéri,biztosan rá tudom beszélni úgy 120 000-ig.Te mit ajánlanál?Esetleg más márkát? -
brutaka
tag
Szia!
Én ezért nem adnék ki 100.000et, inkább mást ajánlanék neked, ha már Fujitsu
Ne törődj azzal, hogy nem támogatott az oprendszer, az előző laptopomnak sem volt támogatott oprendszere az XP mégis voltak hozzá driverek! (Persze ez nem minden esetben van így...)
Használtat vagy újat akarsz?Üdv: Brutaka //Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?//
-
runner 125
nagyúr
Szeva all!
Van kötetetek olyan, aki a FuSi gépek mestere?
Egy gyors javítás miatt kérdezem, eltörött belül a hálózati kábel dugasza..,nem tudom tölteni.
Bp. volna jó személyesen.
Ha vki tud segíteni -nem leszek hálátlan- dobjon egy PÜ-t.Köszi.
Üdv.M"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
TB
tag
Sziasztok!
Olcsó notebookot keresek internetezésre!Találtam 100k-ért egy Amilo Li 3710-est!
Szerintetek megéri?Valaki használ ilyet xp-vel?Támogatott oprendszerek között csak a vista van -
brutaka
tag
probléma megoldva... köszi a segítséget..
Üdv: Brutaka //Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?//
-
brutaka
tag
Valaki Help Please!
FS AMilo PA 3553 asom van.
Van benne egy 3200 as Ati és egy HD 3470 es. Le akarom tiltani a 3200asat, hogy a gép a HD 3470 eset használja, mert a windows 7 nemtámogatja ezt a 2 videokártya dolgot.
Ha letiltom azt írja ki hogy nem talált videokártyát és rögtön visszaesik a felbontás is 1024x768-ra. Mit csináljak ezzel, hogy menjen rendesen???Üdv: Brutaka //Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?//
-
brutaka
tag
Abban segítsen nekem, valaki ha 64 bites Windows 7 et akarok használni akkor honnan kerítsek Ati Radeon HD 3470 X2 drivert ?)
Kezd idegesítővé válni a dolog :/Üdv: Brutaka //Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?//
-
leviske
veterán
válasz brutaka #9012 üzenetére
Ezeket tudtam eddig is. És azt is írtam, hogy tisztában vagyok vele, hogy IGP van benne, tehát ebből fakadóan elvileg felesleges lett volna belerakniuk egy MXM slotot. Ezért nem is értem a gyártó oldalát... Mert gondolom nem véletlen vannak kirva a kártyák nevei.
Bár annyiból téved is esetemben a linkelt oldal, hogy ehhez Vista járt , de ez nem változtat a specifikációkon, tehát nem ez a lényeg.
-
brutaka
tag
válasz leviske #9011 üzenetére
Szia!
[Itt minden információt megtalálsz]
Nem MXM es kártya van benne. Ez 99%Üdv: Brutaka //Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?//
-
leviske
veterán
válasz schulzz #9000 üzenetére
Nincs mit. Remélem jó lesz.
MINDENKI: Kezeim közé kaparintottam egy Amilo Pa 1510-es notebook-ot. Veszek bele valósznűleg ramot és vinyót, de nem ez a lényeg. A gyártói oldal nagyon megkavart...a chipset driver résznél írják, hogy VGA - MXM - ATi Radeon X1300-X1400-X1900.
Ebből most hülye dolog arra asszociálni, hogy MXM kompatibilis a noti? A szétszedett állapotban (képeken néztem, google-n) nem nagyon láttam MXM foglalatot és maga a noti is IGP-s.
Bár gondolom ebben az esetben sem lehetne bele pakolni HD2-es, vagy HD3-as kártyákat, HD4-ről meg nem is álmodom (azokat nem is kapni...), de az az X1900 sem jönne feltétlenül rosszul.
[link] >> Azonosító szám: Pa 1510 >> Microsoft Windows Vista > Windows Vista >> Chipset
A leírás sem szolgál túl sok plusz információval.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
-
Lui04
aktív tag
válasz brutaka #9006 üzenetére
Nem
A hybrid cf lényege, hogy az integrált és a diszkrét vga ereje összeadódik. Ha nincs szükség a kettő erejére, akkor az diszkrét vga lekapcsol és csak az integrált hajtja a gépet.
Pl.: ha filmet nézel,akkor csak az integrált fog dolgozni, de ha játszol akkor a 2 együttEz azért jó, mert így üzemidőt takaríthatsz meg, hiszen ha csak a gyengébb megy, nyilván kevesebbet is fogyaszt a gép.
-
Lui04
aktív tag
-
brutaka
tag
Akkor szerinted mi éri meg jobban?
VIsta-val használni, ami eszi rohadtul a gépet, és az kihasználja a hibrid rendszert
VAGY
windows 7 és letiltani az alaplapra integrált kareszt?Játszani is szeretnék vele, mondjuk COD4 vagy ilyesmi. (Ha ez számít 2 giga memó van mellé meg AMD X2 es [azthiszem] Turion 2Ghz)
-
brutaka
tag
Sziasztok!
Lett egy új noteszgépem, névszerint Fujitsu Siemens Amilo Pa 3553.
Ebben egy Hybrid Ati rendszer van kiépítve, egy jól dolgozó AMD procival.
A kérdésem az lenne, hogy akáehol olvastam utána, mindenhol azt láttam, hogy a Windows 7 nem támogatja a hybrid rendszereket, és folyton újra kell indítani, hogyha egyiket vagy a másikat akarjuk használni.
Kérdéseim:
Ez valóban így van? Tényleg nem tudja rendesen használni ezeket a windows?
Mit takar az, hogy folyton ujra kell indítani? Az egyiket engedélyezni és a másikat letiltani, és ígytovább??A segítségeket előre is köszönöm!
-
bobace
addikt
válasz KubanitoS #8906 üzenetére
Elég régi a hsz, de talán mást is érdekelhet a válasz, vagy észrevétel.
Több embertől olvastam, hogy a PA2548 (aka PA 2548) laptopon szaggatási gondjai vannak. Minő véletlen nekem is. A venti felpörgéséből, leállásából lehet hallani mikor van a gond. Ja én XP-t használok, de fent van a gyári Vista és a Win7 is, de azok alatt nem nagyon használom terhelve, szóval csak XP alatt van tapasztalat. Felraktam egy kis figyelő progit, ami nézi mikor hány Mhz-en fut a proci. Ebből ki is derült, hogy a gép saját magának veszi vissza az alap 2000Mhz-ről 800Mhz-re a sebességet. Valószínűleg hűti magát. A ludas program pedig az AMD processzor driver. Sajnos XP alatt nem lehet energiagazdálkodást használni, hogy mindig 2k legyen az órajel, neme veszi be a bele, csakúgy mint ahogy a külső programokat sem erre a célra. Úgyhogy lehet választani. Játék előtt uninstall a proc drivert, és nincs szaggatás. Nem tudom hűtésnek mennyire tesz jót mondjuk. Vagy nincs uninstall és akkor 20mp-enként 5 mp szaggatás.. Vagy fel sem rakja az ember. Ez is jó megoldás, ha akksiról nem nagyon használja a gépet, mert csak oda kell a driver, hogy ne zabáljon annyit a gép és tovább bírja. Én ritkán használom akkuról mégis fent van a driver, tekintve hogy még ritkábban játszok. Olyankor ha nagyon idegesít uninstall, reboot, játék, install A gyári Vista alatt gondolom be van építve a driverekbe a proc driver is, mert ott külön nem rakja fel, ott nem tudom mi a megoldás, viszont energiasémás progik biztos jobban mennek. XP alatt meg nem megy a Fn keyek többsége,mert ahhoz nincs driver, de minden máshoz igen.Amúgy nekem most egy éves a gép, eddig nem volt semmi baja, minden része hibátlan, az oprendszer így 1 évesen már elbírna egy reinstallt, csak lusta vagyok hozzá, mert túl sok a program fent, és 1 hét se lenne rá elég... Lehet ettől szaggat
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest