- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- RAM topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Normál használattal kb. 2 óra. Persze az sem mindegy, hogy hány mah-os. Egy 4400-as viszi a 2 órát, de hiába rakok én egy 2000-resebe 6 cellát, már ha lehet, az soha nem visz annyit.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bobace
addikt
Hát nem tudom. Mivel még nem volt Fusi-m, az MSI pedig rendkívül jól kiszolgált, most mit mondjak. Mondjuk a Pa2548 már inkább középkat. szerintem, pár hónap múlva mondanék erről a gépről véleményt. A sok urban legendről majd személyesen győződök meg, vagy jobb esetben nem .
Elmondhatom, hogy az MSI-re vigyázva volt azért attól föggetlen hogy sokat ment, és egy kopás nem volt még csuklótámasznál sem. Elég gagyinak tűnt összeszerelés ügyileg, de az idő mást igazolt. A Fusi pedig pár napos, hibátlanul működik, még nyilván jól is néz ki, nem tudok nyilatkozni.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bobace
addikt
-
McKane
senior tag
Hello!
Ha azt nézzük: több más fórumon olvastam hogy valakiknek a nagyságrend(ekkel) drágább notijuk húzta fél évet, utána gyerünk a szervízbe,ott újabb hónap(ok). De nem szándékozom vitát nyitni a témából. Ebből a szempontból nálam okés a dolog.
Másodsorban az eddigi tudásom,olvasgatásaim alapján ezeket a notebookokat nem 5-6 vagy több éves munkára tervezték. Szerintem a legdrágábbakat sem. De mint mondtam már előzőleg, a noti árát saját kezűleg kerestem meg. Szóval ha találkozol mondjuk egy 200 000ft-os árcédulával, meg egy pl.110 000ft-os árcédulával, jó magyar szokás szerint sokallod kiadni a nagyobb összeget. Napokig vacillálsz a két cucc között,alszol rá akár többet is, mérlegelsz.. Én is igy csináltam/csinálom mindenben. Lehet hogy az olcsóbbnak csak egy évig örülsz,de ha nincs rá több pénzed, és nagyon kell.. szerintem a válasz adja önmagát.
De mégegyszer hangsúlyozom, nem kívánok vitát nyitni..Üdv.: McKane
-
bobace
addikt
Többnyire hűtéssel van baj, emiatt idő előtt mehet tönkre benne a cucc, meg az anyaghasználatot szokták mondani, hamarabb törik a zsanér stb. Ez a pa2548 ami nekem van most, nem tűnik olyan "hamarszétesősnek", elég masszív, remélem az is marad. A hűtés viszont lehetne jobb az az igazság. Made in Germany van az alján, remélem jobb mint ha kínai lenne.
Viszont van ellenpélda is ismerősök között, van aki már két éve használja munkagépnek és mégis pöpec.Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bobace
addikt
Eddig én is ezen a véleményen voltam, 1 évet tuti elmennek, afelől nyugodt lehetsz. Utána mi lesz, azt senki nem tudja, ezeknek ellenére most bepróbáltam egyet én is, remélem a legjobbakat, és hogy minden berögződésem dől Az ár elég meggyőző tényező volt.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Macbook Pro 13 Touch Bar 2019, i5 1.4 GHz, 8 GB
- Zsír Acer Nitro V16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad X280 Kicsi, könnyű, erős!
- Hatalmas,Core i3(4.Gen),Acer E5,17.3"HD+,8GB DDR3,1TB sata III,4xUSB,DVDRW,Kam,Mesés áron,garival.
- Gyönyörű Macbook Pro Retina Touch Bar 2017 i7 16gb, 256gb jó akku
- Macbook Pro 13" - 2020, 4 mag i7, 16/512GB, touchbar, garancia
- MacBook Air M2 8/256Gb, 100% akksi, 2 töltés, gari 2027.08-ig, kifogástalan állapot
- Samsung NP-300E7a hibátlan nagyon szép állapotú eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest