- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Hővezető paszták
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Steam Deck
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
wildrain
addikt
válasz
#70869248 #32195 üzenetére
Massa-Raikkönen nem volt elég parázs? Azért Kimi tavalyi (néha) gyengélkedő, és idei szar szereplése miatt ők is elvoltak egymással...
Nagyon reménykedem abban, hogy a téli 9000km megteszi a hatását, és az autó úgy fog működni, ahogy ő akarja. Kicsit értetlenül is állok ez előtt, mert ez kicsit olyan, mintha a Ferrari azt mondaná, hogy egyértelműen neki akarnak kedvezni, mert benne bíznak igazán. Pedig okuk nincs rá, Massa nagyon jó volt az év második felében, végre fejben is teljesen összeszedett volt, nem csak annak mondta magát. -
LOTR
addikt
válasz
brownus #32197 üzenetére
k*rv*sok
mi ttudom én, de lehet elvegetálnék belőle egy pár nap erejéigén akkor sem változtatnék, meg kell nézni mennyi versenyző nem szerzett pontot, pontosan 2 csapat 4 versenyzője, jövőre lesz épp elég változtatás, ha meg unalmas lenne (nagyok lennének a különbségek), akkor majd úgyis változtatnak a pontkiosztáson, mint ahogy pár éve már megtették
azt még azért tegyük hozzá, hogy a super agurinak idén 4 futam jutott, tehát szezon végére csak a force india maradt pont nélkül -
törölt tag
Nagyon kiváncsi leszek a következő évre,...A McLaren felállása nem túl jó, A Ferrari felállása erősebb, de csapatilag megbillentek ebben az évben.
Vettel-t pedig a Red Bull-ban....háát, Alonso a Renault-ban végül is ez még nem annyira halva született dolog, ahogy láttuk az elmúlt futamokon.
De sztem:
McLaren:
Hamilton-Heidfeld
Ferrari:
Massa-Kimi
Renault:
Alonso-Rosberg
Bmw:
Glock-Vettel
csinálnék....ha viszont parázs legyen akkor:
McLaren:
Hamilton-Vettel
Ferrari:
Alonso-Raikkonen
Renault:
Massa-Rosberg-Kubica
Bmw:
Rosberg-Glock -
LOTR
addikt
válasz
brownus #32190 üzenetére
csak a motoroskonál gyakorlatilag kanyaronként van több előzés is, itt meg nincs, így lehet, hogy sokan megelégednének az utolsó pontszerző helyekkel, és így még kevesebb előzés lenne, így legalább a kisebb csapatoknak nagyobb a motivációjuk, hogy ha meg akarják kímélni magukat a szállítási költségektől
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
brownus #32185 üzenetére
Jaja, bár ahogy LOTR is írta kicsi a mezőny. Igazából amit hiányolok az a sok előzés ami más motorsportban megvan .. pontot adnék azért, ha vki előz vagy nemtom
ez az egy bajom van csak az F1-el .. bár talán nem is kis baja a sportnak mostanra. De talán megoldják a kérdést idővel, remélem rövid időn belül, s anélkül, hogy egyenruhába öltöztetik a sportot.
-
Viktor77
titán
Gyökerező barátunktól elbúcsúztunk 1 napra.
-
uszkart
tag
válasz
hunnylander #32176 üzenetére
Lehet! Majd visszanézem!
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
brownus #32171 üzenetére
ez pontosan így van, most lehet "kényelmeskedni" mert nincsenek drasztikus különbségek, ráadásul a 8. helyezett is kap pontot. Azért jó oldala is van mert így a kisebb csapatok is könnyen ponthoz juthatnak, s így csomó költségtől megkímélik magukat.
b-type: tudom jól csak érzékeltetni szerettem volna a hunnylanderrel a dolgot, hogy ne irogáljon emeletes ökörségeket
-
kp78
addikt
Remélem Bruno méltó lesz a névre, bár a Honda nem épp egy top csapat mostanság, de talán ugródeszkának jó lesz.
-
törölt tag
válasz
SaNyEe #32172 üzenetére
Az hogy megnyerte a VB-t az rajta múlott, hiába nyert volna itt futamot, ha az egész éves teljesítménye nem adja ki azt a pontszámot maivel megszerzi az elsőséget...lásd Massa.
Hamilton ide 7 pont előnnyel jött, Massa lenyilatkozta hogy ez már nem rajtuk múlik, és ez így is volt.
Az hogy még is összejöhetett volna az nekik mázli, aztán hogy mégsem az meg Hamilton-nak.
De egy Vb-hez tartzik még 17 másik futam is. -
uszkart
tag
válasz
hunnylander #32151 üzenetére
Mintha a verseny elején azt modták volna, hogy Hami esőért imátkozik!
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
Te figyu .. kicsit zavarban vagy, ám ez már legyen a Te bajod.
Én a Ferrarinak szurkolok 1997 óta mióta követem az eseményeket. Örültem mikor nyerték a VB-ket, s nem kimondottan örültem mikor nem.
Nem szurkoltam kimondottan sem Massának, sem Hamiltonnak, bár te ezt valamiből kikövetkeztetted. Annak örülök, hogy megnyerte a világbajnokságot bár azért beláthatnád, hogy nem rajta múlott, hanem pont azon, hogy az a peches időjárás amit emlegetsz itt már nemtom mióta segített neki
Másnak nem volt plusz veszélyfaktor Te marha?! lewis, lewis , lewis mást se írsz észrevetted már? Mássz már ki a buborékodból ember!
Jaja .. neked az nem is számít, hogy szerzi meg azt a győzelmet mi, csak szerezze meg ... Te figyu jövőre beállok egy tolólapos buldózerrel letolok mindenkit aztán két nap alatt lenyomom vele azt a 300km-t, ja nemis lefújják 2 óra után, legalább megspórolok egy kis dízeltTudod van olyan, hogy szabály amit az F1-ben komolyan is vesznek.
-
Pompi
nagyúr
válasz
hunnylander #32164 üzenetére
Evvan. Hamilton lett a VB (gratula neki), úgyhogy most már leállhatsz többek között a FIA-s, nácizós elméleteiddel miszerint Hamilton a nem lehet VB. Jó lenne ha következő szezonra nem belőled és az offjaidból állna a topic túlynomó része, jó lenne ha ezen ismét gondolkoznál kicsit videóvágás közben. Köszönöm.
-
-Mike-
addikt
válasz
hunnylander #32164 üzenetére
Mákszimum tervezhetik a Paintban mert az csak egy matrica.
A nektek-et meg kikérem magamnak, Berger óta nem szurkoltam senkinek.
-
Incubus
tag
válasz
Incubus #32162 üzenetére
Itt a link:
F1 pontrendszerek -
hunnylander
őstag
válasz
-Mike- #32152 üzenetére
Szeretned mi? Most nektek jutott a savanyu szolo, nekunk meg az edes bor. Evvan.
Most nekiesek a szezonosszefoglalo videomnak, ugyhogy a kedvedert hanyagolhatom is a topikot. Egy honap mulva mar tesztek, ezert nem kell teli almot aludni az F1-et illetoen.
Breaking news: A designerek mar festik az egyest az autora Wokingban.
-
törölt tag
válasz
sh4d0w #32148 üzenetére
volt azért rá példa..
1995
MS 102
Damon hill 62
1996:
Damon Hill 97
Villeneuve 78
1997:
Villeneuve 81
(MS DQ) Frentzen 42
1998:
Hakkinen 100
MS:86
1999
Hakkinen 76
Irvine 74
2000
MS 108
Hakkinen 89..a soha senki még a Ferrari erő éveiben is előfordult.
2003
MS 93
Raikkonen 91Szal a
2008:
Hamilton 98
Massa 97
..nem példa nélküli. -
Vandit.
addikt
Valaki tud valamit a jövő évi csapatösszeállításokról?
-
-Mike-
addikt
válasz
Laci Csongrádról aludj téli álmot márc.26-ig
-
hunnylander
őstag
válasz
SaNyEe #32149 üzenetére
Valaki szerencses volt vele, valaki meg peches. Azt elore nem lehet biztosra tudni, hogy mikor melyik dontes hogy sul el. Ra is fazhattak volna a korabban cserelok. Es csak egy korrol volt szo, ami megis valtozast okozott a sorrendben. Elofordulhatott volna, hogy a meg hideg szaraz gumikon nem nyernek elonyt es Lewis es Kimi kiallasi idopontja lesz a nyerobb huzas.
A McLaren mindent ugy tett ahogy azt lehetett, az mindig csak utobb derul ki, hogy mit hogyan lehetett volna megjobban csinalni, de a jovobe ok se lathattak.
Ennyire faj, hogy Lewist nem erte megnagyobb pech ennel? Neki minden esocsepp csak plusz veszelyfaktor volt. Egy szaraz futamon 3., es ti nem orulhettetek volna Glock szerencsejateka miatt Massa mazlis illuziocimenek, amit csakis az FIA adott neki. Lewis mar Kinaban vilagbajnok lett, tenyleges gyozelmei szerint szamolva.
(#32150) RobiGida: Persze, persze...
-
Incubus
tag
válasz
hunnylander #32143 üzenetére
Sok ilyen cica-mica van....
-
SaNyEe
aktív tag
válasz
hunnylander #32137 üzenetére
atya úr isten...
A McLarennek nem volt adott a lehetőség, hogy előbb váltson gumit?
Az, hogy változó körülmények voltak szerinted csak a McLarent súlytotta?
Miért talán a Ferrari, a Renault, Toro Rosso, Toyota meg a többiek nem tettek meg mindent amit lehetett?
Más sikereit nem veszélyeztette a változó időjárás?
Sztem Glockék csapata nagyon is jót húzott, mivel egy pozíciót nyertek vele, s majdhogynem kettőt.
Pereputty? Felétek lehet így hívják a családot, gratulálok neked.
Ettől nagyobb McLaren szemüveget a zöld kígyó avataros srác hordott csak. . . -
-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander #32146 üzenetére
Jó, majd visszanézem.
Bocs, mégsem nézem vissza, hiszen magad is leírtad a lényeget. Hamilton is kimehetett volna már a 9. körben szárazra váltani, ahogy Alonsoék, de ők biztonságra mentek, és csak akkor váltott, amikor teljesen száraz volt, és ezzel bukott is pár helyet.
-
hunnylander
őstag
válasz
wildrain #32145 üzenetére
Majd nezd vissza a futamot, hogy hogyan is kerult Alonso es Vettel Lewis ele, vagy hasznald a memoriadat.
Lap 11: Trulli and Raikkonen pit, along with Lewis Hamilton.
Lap 12: Kimi Raikkonen jumps Trulli's Toyota, with Hamilton coming out just behind.
Lap 12: However, Sebastian Vettel and Fernando Alonso are through as they pitted early for dry rubber.
-
wildrain
addikt
válasz
Alonsot es Vettelt mi jutatta Lewis ele elsodlegesen? A szerencsesebb szaraz gumira valtas.
És mitől volt szerencsésebb, mint Hamiltoné? Attól, hogy McLarenék ebben is a minimális kockázatra mentek. -
hunnylander
őstag
válasz
Incubus #32134 üzenetére
Mert talan veled ellentetben tudom, hogy ki az a Nicole Scherzinger es azt is, hogy az o sikeressegenek szintjen mifele penzek forognak a zeneiparban. Tobb tizmillio eladott kislemez, nagylemez, zeneletoltesek (itunes, stb.), merchandise, es egyeb jovedelem. NS nem csak egy szimpla enekesno, hanem daliro es szineszno is. O nem csak egy playbackcica.
Nem nehez megsaccolni, hogy konnyen Lewis elott jarhat anyagilag...
-
-Mike-
addikt
válasz
A pereputty szó inkább a mclaren garázsban helyet foglalókra igaz, csak meg kell nézni.
Egy kicsit több tiszteletet az ellenfeleknek, olvass nyilatkozatokat, ők tisztelik egymást, neked miért nem megy?
-
Incubus
tag
válasz
Mint oly sokszor, a topikban mellőzd a HA...kezdetű mondatokat. Te mindig csak a McLaren szemszögéből indíttatva tudsz racionális dolgokat mondani...
Uez lehetett volna igaz Lewis-ra is....látni lehetett a Glock előtti manőver előtt a képernyőn a McLaren boxban az arckifejezéseket....kb, uolyan volt a Ferrari-nál a befutás után, szóval....ott is meg volt a meleg helyzet! -
Ijk
nagyúr
Szerintem az életben nem lesz még egy ilyen zárófutam. Massának drukkoltam, de egyszerűen nem akartam elhinni, hogy Hamiltonnal ugyanaz történjen, mint tavaly. Egyik pilótának sem kívánok ilyet, mint ennek a két srácnak, ugyanis így elveszíteni egy vb-t rettenetes lehet, ugyanakkor nem túl dicsőséges egy 5. helyen éppen behozott kocsival, úgy hogy az utolsó kanyarban tulajdonképpen az ölébe hullott a lehetőség, megnyerni a vb-t.
Az elmúlt futamot, ill. az egész idényt ki lehetne elemezni millióféleképpen, elfugultságtól függően, vagy függetlenül. Hamilton megérdemelte a címet az évközi bakik ellenére is, Massa ugyanúgy megérdemelte volna, de Hamiltontól elvett pontok, ill. a rá kiszabott büntetések miatt talán így volt fair a dolog, így nem lehet megkérdőjelezni egy címet a FIA beleszólásai miatt.
Szóval gratula Hamiltonnak, és izgatottan várom a következő évet, ugyanis akármi lehetséges. -
Incubus
tag
Gratula a F1 jelenlegi legifjabb világbajnokának Lewis-nak!
Gratula Ferrari-nak a csapat VB-ért!
Gratula Kiminek a 3ik helyért!
Gratula Alonso-nak a Renault felzárkóztatásáért (konstruktőri 4.hely), reméljük jövőre uilyen izgalmas idénynek nézünk elébe... -
hunnylander
őstag
válasz
wildrain #32133 üzenetére
Alonsot es Vettelt mi jutatta Lewis ele elsodlegesen? A szerencsesebb szaraz gumira valtas. Lewis egyikuket verseny kozben maga moge kuzdotte. Ha nem kaosszal indul a futam, Lewis 3., ha nem kaosszal vegzodik a futam de az eleje kaosz, Lewis akkor is 4.
A McLaren es Lewis megtette, amit lehetett, pl. az a Fisico elozes is szo szerint aranyat erhetett, pedig egyesek azt vartak volna, hogy akkor is varjon turelmesen. Lewis sikeret csakis a valtozo idojaras veszelyeztette es tette izgalmassa. Vagy, ha Glock racionalis es a csapata a fizikai torvenyek figyelembevetelevel dont, nincs is semmi izgalom a vegere, es Massa pereputtya meguszhatta volna a csalodast.
-
Incubus
tag
válasz
hunnylander #32108 üzenetére
"Nicole Scherzinger a sajat szakmajaban legalabb olyan sikeres es tehetseges, mint Lewis az F1-ben. Es valoszinuleg az ove a jovedelmezobb is..." - jaja, ezt most nem mondod komolyan, Te mindenhez ilyen jól értesz?
-
wildrain
addikt
válasz
#70869248 #32111 üzenetére
Szerintem a McLaren végig minimalizálta a kockázatot, és a vicces, hogy pont ezzel kockáztatott nagyot.
Hamilton csak néha-néha, a kerékcserék környékén használta magas fordulaton a motort, és szerintem saját magát sem hajtotta meg eléggé, a végén meg hidegzuhanyként érte, hogy Vettel körbeautózta.
Whitmarsh meg nyilvánvalóan hazudik, mikor azt állítja, hogy ők tudták, hogy utolérik Glockot. Ehhez pontosan tudni kellett volna, hogy az utolsó kör az szinte autózhatatlan lesz majd a száraz gumival, de mivel 6 mp-en múlt a vége, el nem hiszem, hogy tényleg tudták.
Én Kubica húzását nem tartom durvának. Ugyan utólag tényleg azt látjuk, hogy felesleges volt, hiszen nem szerzett pontot, de ahogy körbeautózta Vetteléket, láthatjuk, hogy oka volt az előzésre, hiszen durván feltartották. Kis szerencsével nyerhetett volna az utolsó körben is pozíciókat, és talán meglett volna neki a vb harmadik hely. Az, hogy az előzése egyáltalán megzavarta-e Hamiltont, nem is biztos, ezt csak ő tudná megmondani. -
Incubus
tag
válasz
South Velen #31964 üzenetére
Vagy jövőbeli szerződést.....
-
Incubus
tag
válasz
mefistofeles #31957 üzenetére
Egyetértek!
-
Incubus
tag
válasz
Atlantis #31954 üzenetére
Grat Hamiltonnak, megérdemli a címet, de nem a mai teljesítménye alapján. - megérdemelte, mert pontok alapján Ő lett a győztes
A konstruktőri cím nem került jó helyre, rengeteget hibáztak idén a Ferrarisok. Kova vesztette el a konstruktőri a Mercedesnek. - Megérdemelték, vígaszdíjnak jó! Kova azért kell, McLaren-hez, h NE veszélyeztesse Hamilton VB álmait!üdv RG
-
wildrain
addikt
válasz
Sandormaster #32075 üzenetére
a videó elején Glockról beszélnek, míg nálunk addig nem is dumáltak róla míg nem mutatta a kép
Ez nem igaz, a kerékcserék után is meg lett említve, hogy az a nagy kérdés, hogy utolérik-e, és Wéber Gabi végig nem felejtette el (még mondta is a finálé után, hogy figyelte a szektoridőket), csak a Gyula, amit meg tudok érteni. Elég kiélezett helyzet volt, én pl. a Ferrarival együtt örülni kezdtem, ahogy kigyorsítottak az első kanyarból, csak akkor szólt rám a család, hogy volt ott egy Toyota is... -
Sandormaster
aktív tag
válasz
Superman #32109 üzenetére
LOL, abszolút nem erre gdoltam, többször is használtam már a negro kifejezést és nem sértésképp vagy hátsó gdolataim miatt, amolyam poénként a negro cukorkából kiindulva
Sajnálom ha ez jött le, de nem vok rasszista. Schumacher meg nem tett volna mást csak megnyerte volna a futamokat
-
Markgx10
őstag
válasz
brownus #32122 üzenetére
Jogos, nem kell négerezni stb, én sem teszem soha, de rögtön hitlert meg gyilkosságot meg KKK-t felhozni egy néger szó miatt? Akkor mit mondjunk arra a 18 éves felvidéki magyar srác esetére, aki nem fog felépülni (sőt...) annyira megverték a szlovák rendőrök, üsd a magyart felkiáltással viperával? Befejeztem az offolást, elnézést.
-
Markgx10
őstag
válasz
Superman #32109 üzenetére
Mint ős ph-s tagnak és a gyúrós topikból régről ismerősnek, kijár neked a tisztelet, de ilyen szándékosan félreértelmezett, kiforgatott hozzászólást még nem olvastam a ph-n az évek során. Ki mondott ilyeneket? Mert a srác nem, nem értem mire jó belevonni ezt a fasisztázást abba a hozzászólásba, elszomorító.
Gondolom ilyen határozottan reagáltál a hétvégi magyarverésre is.
-
RZozo
aktív tag
Hamilton az egész évet nézve jól teljesített. VB-címet, ha hajszállal is, de megszerezte. Habár én végig Massának drukkoltam, talán azért is, mert sokan nem látták benne a VB cím esélyest, pedig idén elég sokszor állt fel a padlóról, majd azt követően olyan versenyeket produkált, amitől az ember szája tátva maradt. Vannak bizonyos pályák, ahol egyeduralkodóvá vált, mint például a török és a brazil pálya. Nem nagyon lehet kétségbe vonni Hamilton érdemeit sem, gyors pilóta, de mint ember nekem kevésbé szimpatikus. Massa mellett sajnos a Ferrari csapat is többször hibázott, így ez eldöntötte a VB cím sorsát.
Bízom benne, hogy jövőre Massa újra megmutathatja.
A Vettel előtt pedig le a kalappal! Hatalmasat ment, és nem csak az esős szakaszon. -
törölt tag
válasz
-Mike- #32112 üzenetére
Nem hát...teljesen ki voltak esve a képből...annyira a 4-5 hely környékén bóklásztak taktikailag, hogy majdnem beégtek....ez nem kezelése volt a helyzetnek, pláne nem kézben tartása....ez sodródás volt az árral aztán majd lesz valami, az autónk tudja az 5. helyet.
....hát majdnem nem tudta.
Giancarlo is eldönthette volna a VB-t, ha jobban sikerül a célrafordító kigyorsa, vagy a bemenet mindegy.
Nagyon csapkodta a McLaren-t a szél, és nagyon picin múlt, hogy az utolsó körben visszakapták az írányítást Glock idejével taktikázva, Glock kepesztett de ha nincs tapadás akkor nincs tapadás...
Az mekkora jelenet volt, amikor Massa családja ugrált, a Ferrari ugrál-snit- a McLaren ugrál-snit-..és szólnak Massa családjának hogy nem..nem lett bajnok.
Az egy kegyetlen dolog volt vz. Massa-n tényleg nem mult ezen a futamon...mondjuk erre is lehetett számítani 7 pontos hátrány birtokában,...de a kegyetlen az volt, hogy megkapta és aztán nem kapta meg..pff -
hunnylander
őstag
Martin Whitmarsh, Mansour Ojjeh, Ron Dennis: megterult a befektetes.
Ej, ha ezt tudta volna Ron Dennis, hogy Lewis szunteti meg a Mika utan fellepo nyeretlensegi aszalyt, biztos nagyobb osztondijat kezdett volna el neki folyositani tizenegy evvel ezelott. Ja es nem dobja ki azt a rengeteg penzt Alonsora sem, hanem 07-re egybol Kovat szerzodteti.
-
brownus
veterán
válasz
joey04 #32110 üzenetére
mert? igaza van supermannak. sandormaster akkor mit mondott volna ha a tejfölöszájú brazil nyeri meg a vb-ét 90akárhány ponttal? misi őt se hagyta volna?
és halkan jegyzem meg, a Nagy Mihály se volt egy szent...örüljünk, hogy végre színesedik a f1, remélem jövőre megint más csapat versenyzője nyer, mondjuk kubica
vagy vettel?
az a gyerek....
-
-Mike-
addikt
válasz
#70869248 #32111 üzenetére
Mercinél nem voltak biztosak abban, hogy betudják hozni a toyotát, holott tudták, hogy száraz abroncsokon volt, de nem hitték el, ezért is szóltak Hamiltonra, hogy Vettelt megkell előznie a bajnoksághoz. Tehát nem hiszem, hogy ezüsték Glockra készültek.
Nagyon sok a ha, ha Kubica vár, ha Glock nem lassul le, ha Vettel nemkapja meg a ferrari elektronikáját a szezon végéreÚgy gondolom, hogy az egész évet kell nézni, sok pontot eldobtak mindketten, ill. mindhárman(Kimi is). Szoros, izgalmas, kicsit szerencsés de nem lehet elvitatni Hamiltontól a címet. Kováról az jut eszembe, mint amikor volt Mika és DC. Kell egy állandó hátvéd.
-
törölt tag
'reggelt
Szal érdekes egy futam volt
Vettel-re nincs mit mondani, valójában szerintem tudta hogy befolyásolja a VB alakulását...hiszen nagyjából képben van hogyan is áll a verseny, kivel harcol ilyesmi.
De tök rendben volt amit csinált, volt autója hozzá, sansza is volt...tökéletesen érthető, és grat neki hogy nem tökölt.
Kubica már nem ennyire egyszerű, ő viszont kőkeményen beleszólt a VB-be egy olyan helyzetben amikor felesleges volt...
Hamilton visszavette Alonso-n a körhátrányt,...csak éppen akkor Hamilton a versenyben vezetőn vette vissza. Kubica-nak ez semmi nem volt, v alójában nem vett vissza körhátrányt Massa-n (se), és ráadásul mivel neki éppen akkor ment a szekér belekavart két versenyző pizícióharcába, amiből az egyiknek ez a VB esélye volt.
Ez még mindig belefér, nem volt sportszerűtlen,..csak sztem otromba húzás volt.Alonso viszont frankón rendben volt, jókat csinál mostanában, és tetszett ahogy statisztált Massa helyzetéhez...látszott rajta, hogy tudja Massa milyen teherrel kűzd..de nem volt semmi túljátszott gesztusa egyik irányban sem.
A McLaren és Hamilton dolgon pedig minnél többet gondolkodom, annál inkább elkeféltnek tartom a VB cím megszerzésére kigondolt taktikát....értem én, hogy gyakorlatilag minden borult az eső érkezésével, és ezért valószinüleg nem tudták mutatni az elképzelt stratégiát.
De ahogy Ronaldo írta, ha Glock nem 12-14mp-ig van a pit-ben, hanem 9 ahogy a többiek, akkor ez vagy nincs meg, vagy senki ne mondja hogy ők tudták miszerint Hamilton megfogja Glock-t...mert az egy m@rhaság (Kubica-t sem tudhatták).
Szóval sok minden más színben van...állítólag Hamilton azért nem feszült Vettel-l, mert a McLaren-nél Glock-ra készültek....ez szép is, és valóban elképzelhető...de vazzze
Ez egy légypötsnyi dolgon múlt.
A Massa vs Hamilton győzelmi arányhoz csak Spa-t tenném hozzá...ahoz Massa-nak lövése sem volt.
Na szal emésztendő ez a VB, de grat Hamilton-nak újra, ...Kova' McLaren-s teljesítményéhez képest a nagyon nagyott hozott. -
joey04
titán
válasz
-=Sziszi=- #32102 üzenetére
Nem a Ferrarinak volt idény a legjobb autója
A számok mást mondanak.
Hamilton szerezte a legtöbb pontot, így ő volt a legjobb pilóta
A Ferrari szerezte a legtöbb pontot, így ők a legjobb csapat.
Annyira szoros volt az idény, itt tényleg a számok döntenek csak.#32109: na kezdődik... még csodálkoztam is hogy eddig ennyire normális volt itt a társalgás.ennyi elég is volt ebből a topikból egy ideig.
-
Superman
nagyúr
válasz
Sandormaster #32075 üzenetére
"Michael nem engedte volna meg hogy ilyen tejfölösszájú negró 90venakárhány ponttal VB-t nyerjen!"
Vazzeg, akkor mit csinált volna? "Sieg heil" és öljük meg, öljük meg, éljen mein Führer és vesszenek a niggerek, meg a zsidók, meg a cigányok és a hajléktalanok? B@szd meg, kicsit sem vagy rasszista, javaslom a Klant, úgy tudom Atlantában van a székhelyük.Ha Hamilton egy Nigel Mansell lenne (remélem azt még tudjátok, ki is volt ő), senkinek nem lenne kifogása ellene.
Én drukkolok, hogy ő legyen az angoloknál az utódja, mert Damon Hill vagy Button nem igazán voltak azok...
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur #32103 üzenetére
Igen tudjuk, csakis a penzert szereti, mert neki nincs eleg. Csakis a sikerert szereti, mert neki nincs eleg. Csakis a tehetsegert szereti, mert neki nincs eleg. LOL!
Nicole Scherzinger a sajat szakmajaban legalabb olyan sikeres es tehetseges, mint Lewis az F1-ben. Es valoszinuleg az ove a jovedelmezobb is...
...de tudjuk a sikeres es emiatt onkentelenul is meggazdagodo embereknek nem lehetnek oszinte erzeseik. Pfff...
-
-Mike-
addikt
-
-Mike-
addikt
.
-
Depression
veterán
Ha Massának több pontja lett volna az elején, akkor szerintem Hami sem vezetett volna ennyire lassan. Ezt már sosem tudjuk meg, az lett a vége, ami.
-
Sirpi
senior tag
válasz
-Mike- #32056 üzenetére
Régen volt már 1-es rajtszám a mclarenen.
Igen, egészen a tavalyi évig vissza kell menniÉs hát ez a tegnapi futam... Valami hihetetlen volt, majd' kiugrott a szívem (pedig azt hittem, a tavalyi utolsónál nem lehet izgibb). Szegény Massa, tényleg mindent megtett, de majd jövőre egy motiváltabb Kimivel és egy összeszedettebb csapattal megmutatják!
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander #32099 üzenetére
Az őszinte szerelem netovábbja. LOL!
-
-=Sziszi=-
aktív tag
Gratulálok Haminak!
Egy izgalmas év méltó befejezése volt ez a verseny. Jellemezte az egész évet, hogy bekavart az eső. Hamiltont az eső segítette egész évben itt a végén meg majdnem az vette el tőle a VB címet.joey20:Én is Ferraris vagyok, de engem nem vigasztal a VB cím. Nem a Ferrarinak volt idény a legjobb autója és mint csapat is súlyos, rég nem látott hibákat vétettek. Kimi kevésbé volt rossz az idei évben mint Kova, mondjuk Kova sosem volt hüdegyors fickó.
Kimire meg ráfér az a nagy téli teszt. Remélem jövőre visszakapja azt az egyest a verdájára.
-
AMD Power
titán
válasz
Chili7 #32089 üzenetére
De akkor ez ugyanaz a vb cím lehet, ami 1 évvel ezelőtt itt "kihullott az öléből".
Ez ilyen 1x.
A "HA"-ra visszatérve...
"Nincs okunk, hogy hátranézzünk, és azt mondogassuk, hogy mi lett volna, ha, mi lett volna, ha. Mi lett volna, hákból tele van a padlás" - mondta Domenicali.
Aktív témák
Hirdetés
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Sorozatok
- Napelem
- Hobby elektronika
- Ízléses, masszív és praktikus mikrotorony jött a Jonsbo műhelyéből
- Tőzsde és gazdaság
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Cinema HD Display 23" eladó
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged