Hirdetés
Aktív témák
-
attisx
addikt
válasz
Markgx10
üzenetére
Pontosan. Meg azért gondolom jegyeznék az egyéb pozíciókat is de pontokat nem osztanának.
De ez egy akkora sz@rság, már elnézést. Vajon mi van akkor ha valaki kifog egy gyors, de megbízhatatlan autót, mint a 2005-ös Meki. Nyer 6 futamot, viszont a többi futamon kiesik, nincs a dobogón, Míg a második csak 5, azaz öt futamot nyer meg, viszont sorra hozza 2.-3. helyeket, akkor is az előbbi a bajnok, hisz eggyel több futamot nyert.

Tudom szélsőséges példa, de szemléletes...
-
-
attisx
addikt
Érem rendszer az F1-ben... Köszönjük Börni

-
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez szörnyű, nagyon szarul néz ki.
Mod: mármint az új F1-es
-
PazsitZ
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem ez a kocsi dög csúnya.

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem az alsó jobban tetszik.
-
JJános
addikt
Hát, ami a szárnyakat illeti, a hátsó túl keskeny, az első meg túl széles. Remélem megszokom majd.
-
MPowerPH
félisten
Nem tom, hogy volt -e már, de én kétségbe vagyok esve. Szétrombolták az F1 -et.
[link]Mintha 30 évet öregedtünk volna, de talán még akkor is szebbek voltak az autok.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tetszik ez a gumi.

-
gyomlosi
tag
Ahogy nézegetem a képeket, hát ez az első szárny hatalmas lett. Szerintem a jövö évben még több első szárny törés lesz mint idén volt.
-
aesir
veterán
válasz
!Overdose!
üzenetére
Mondjuk az is megér egy misét... Okayamát Macauval összekeverni a látvány alapján, de hogy a szimplán vizes aszfaltot hogy lehet elnézni heves esőnek, azt végképp nem értem

-
Motion_Blur
félisten
Így tetszene

-
stvnppp
senior tag
válasz
Oliverda
üzenetére
Az a BMW hogy néz ki? Az idei pedig olyan szép volt.
Remélem nem így fog kinézni, nagy visszalépés lenne. Legalább az orrkúppal csináljanak vmit! Az első és hátsó szárny elég bután néz ki... Az oldaldoboz még hagyján.(Nekem eddig a 2005-ös McLaren tetszett a legjobban, úgy látom jövőre se fogja senki sem überelni)
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Jobban megnézve az orra is elég borzasztó.
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Talaltam egy perspektivat, amelybol elmegy.

-
aesir
veterán
válasz
enzodasilva
üzenetére
Lemaradtam valamiről? Mit keresett Norbi Macauban? Valamint milyen heves esőről beszélsz, tegnap a WTCC adásban tök száraz idő volt...
-
törölt tag
válasz
Oliverda
üzenetére
A fütyi tudja miért pont ezek lettek..az autókon jelenleg egyedül a slick tetszik.
Loeb tök jól szerepelt a teszten...meg Sato is
-
törölt tag
válasz
enzodasilva
üzenetére
Gondolom nem kell mondani hogy mi változott az elmúlt 8 év csapatösszeállításához képest...mint ahogy az idei év bakijai sem jellemezhetnék az elmúlt 8 évet....
Az idei konstruktőri sem a Ferrari megbízhatóságának, és háttérmunkájának volt köszönhető.
A tavalyi pedig azért lett meg amiért a McLaren nem lett az.. -
törölt tag
-
enzodasilva
csendes tag
Ezúton is szeretnék gratulálni Michelisz Norbi fantasztikus Macau-ban elért eredményéhez!!!
Ő volt a legjobb az abszolút kezdők között heavy rain-ben! Kell! 
-
törölt tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Ne legyen igazam, de én is a Ferrari visszaesését tartom elképzelhetőbbnek, egyrészt harcban álltak az idei VB címért, ami biztos hogy erőforrásokat vont el. Másrészt meglehetősen meginogtam a Ferrari erejében ami a háttérmunkát illeti.
A McLaren-ben, bár szintén erőforrásokat kellett fékelni az idei év miatt, azért mint csapat jóval kiegyensúlyozottabban teljesítettek, erre alapozva összeszedettebbnek feltételezem a jövő évi fejlesztések ütemezését is.
Valmint Wild' véleményéhez hasonlóan én is többet feltételezek a McLaren-Mercedes kutatóosztályában egy ilyen területen...itt most, legalábbis a Ferrari-val szemben valszeg előny, hogy ők nem csak sportkocsikat gyártanak, azaz sokrétűbb a felhasználható tapasztalat és szakembergárda.Természetesen ez csak a Ferrari-val szemben áll, én úgy gondolom, hogy több csapat is jobb rendszert fejleszt a McLaren-nél....de mivel a KERS előreláthatólag nem fog jobban dominálni, mint az autó egéssze, ezért az élcsapatoknak van miből lebukni....azaz ők az autó más területein sokkal jobban állnak, így a KERS hiányosságuk nem veti ki őket az élmezőnyből.
A Bmw...ssssz, szerintem ők megint kicsit lépnek, kezdem úgy gondolni, hogy a Bmw jelenlegi irányítása nem tudja meglépni a végső különbséget, hogy azonos szintre kerüljenek a McLaren-nel és a Ferrari-val.
A Renault...na ők més a sötét lovak, akik sztem titkon azért lobbiznak, hogy csökkentsék a KERS befolyását, valmint amíg Alonso McLaren-s elszerződésénél sejteni lehetett, hogy a Renault jövő éve nem lesz tejfel, addig Alonso mostani maradásából nem lehet következtetni semmire, mert nem kapott elég jó ajánlatot elszerződésre, amire azt lehetne mondani, hogy azért marad, mert meggyőzték a Renault jövő évi fejlesztései.
A Toyota....ők egész jól álltak az autóval is, és sztem a KERS is jó...ők valszeg erősödnek kicsit.
A többit még nem tudnám hova súllyozni, mondanak ezt-azt de hát a franc tudja..

-
enzodasilva
csendes tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tá peeee!
Kell! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Motion_Blur
félisten
Egy másik "KERS-cucc" a Ferrarin

-
hunnylander
őstag
válasz
[CS]Blade2
üzenetére
En nem igy latom. Akarmelyik nagy vagy mindketto visszacsuszhatnak a kozepmezonybe. Az alapok nagyreszet mindenki dobhatta a kukaba, tobb szignifikans teruleten kell(ett) a semmirol indulni. Aki a frappansabb, zsenialisabb megoldasokat talalja el es mindezt megbizhatosaggal otvozve, az kerul az elre.
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
wildrain
üzenetére
A Ferrari az, akit nem kell félteni. Ők azok, akik biztos megoldják, és jó alapjuk van rá az eddigi évekből. A BMW-nek már az év elején gyorsnak kell lenni, ha megint nem akarnak év közben lemaradni. Szerintem sikerül nekik. A mclaren-nek is jó alapja van, amiből kiindulhatnak. Ha idejében elkészül a Renault, és alapvetően jó lesz a gép, a többit ők elintézik. (fejlesztések, beállítás, főleg évközi)
Egyikről sem látom ,hogy miért ne lehetnének a TOP1Szerintem nagyobb lesz a különbség az autók között, olyannyira szétszakadnak, hogy sem az élmezőny sem a középmezőny nem lesz együtt, ha valami most lemarad már az elején, az szívni fog évközben.
-
enzodasilva
csendes tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Slick kell!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Motion_Blur
félisten

Jeee!!

-
wildrain
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Egyetértek. Szerintem a BMW a McLarennel együtt lesz élcsapat, a Ferrari meg egy kicsit visszacsúszik, de azért nagyjából versenyképes lesz.
-
hunnylander
őstag
Nem is olyan magas ez a hatsoszarny, ha le kell erte hajolni.

BMW nagyon elore van haladva, veszelyesek lehetnek/lesznek. Nem lennek meglepodve, ha az ideinel is erosebben kezdenek az uj szezont.
-
wildrain
addikt
válasz
Dragbajnok
üzenetére
A Ferrarira is ráraktak valami dudort az oldaldobozra.
Szerintem valami KERS-cucc lehet alatta, aminek a régi autóban nem volt már helye, és így oldották meg. -
Pompi
nagyúr
A futamzárót kiveséztük, jobbára már a jövő évaddal foglalkozik a topik, ráadásul az első 2009-es teszt is megkezdődött ma, ennek fényében aktualizáltam a topik címét.
-
Dragbajnok
tag
A Ferrarira is ráraktak valami dudort az oldaldobozra.Ez is elég érdekes.[link]Ja és a BMW-re ráraktak egy áramütésre figyelmeztető matricát.És az autóhoz csak nagy gumikesztyűben nyúlnak hozzá.Biztos akkor a kers is bennevan már.
-
Dragbajnok
tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Aha értem mostmár.Amúgy durva hideg van Barcelonában 6fokos a levegő.Nemlehet valami kellemes ilyen időben tesztelni.Biztos fáznak a csapatok.
-
hunnylander
őstag
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Ket 'szarnyelembol'. De a BMW-sek biztos nem a kukanak dolgoztak eddig honapokon at. A felso ket resz az fixen egy elemme van teve, tehat csak egyutt allithato, igy ez egy elem. Az nincs tiltva, hogy az az egy elem 'at legyen e lyukasztva' (a legellenallas csokkentese erdekeben), mert itt gyakorlatilag errol van szo, szvsz.
Egyebkent nekem nagyon tetszik.
Az auto orra ugyszinten a kis drag melletti hatekony downforce generalasaert olyan szeles es 'szarnyfelulet' a felso resze. Varhato volt, hogy az egesz auto designjaval probaljak majd a mernokok visszavenni azt a sok leszoritoerot, amit az uj szabalyokkal elvettek. -
attisx
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Kísért a múlt A 2004-es Williams legalább kinézett valahogy, de ez...

-
Dragbajnok
tag
válasz
hunnylander
üzenetére
Te jó ég ugye nem ez lesz a végleges forma?Iszonyat ronda!Amúgy nemcsak két részből állhat az első szárny?
-
hunnylander
őstag
-
attisx
addikt
válasz
Sandormaster
üzenetére
He, he, he...

-
Sandormaster
aktív tag
Nem tudom volt-e már a topikban, de aki nem látta annak kötelező: eme beteg elmeszülemény
-
proof88
addikt
Abban igazad van, hogy ennyi mindenre nincs túl sok idő állítgatni, szóval valószínűleg néhány helyen, ahol több dolgot állítanának, csak egy dolgot tudnak állítani, mert aztán másra kell figyelni.
Viszont lehet, hogy majd látunk érdekes technikákat, pl olyan helyen, ahol a bal oldalon lévő tekerőt óramutató járásának irányába kell tekerni, a jobb oldalit meg ellentétesen, és véletlenül mindkettő pont felfelé mutat alapból, tehát 12 óra felé, egy mozdulattal, mondjuk a mutató- és kisujjal 6 óra felé tudják tekerni.
-
adman
tag
válasz
proof88
üzenetére
Ők érzik, hogy lejjebb vagy feljebb kéne állítani a szárnyat, sokszor kérnek is szárny állítást, mikor kimennek a boxba.
szvsz ez nem érzés kérdése lesz, hanem lesz 2 fix pont a pályán ahol állítaniuk kell (pl leghosszabb padlógáza rész eleje) és vagy elfelejtenek állítani vagy nem. lehet hogy kicsit sok lesz a gyakran használt gombok/karok száma : fékerő, difi, szárny, kers
-
proof88
addikt
válasz
wildrain
üzenetére
Szerintem a versenyzők örülnek, ha állíthatják a szárnyukat. Nem hinném, hogy mérnöki precizitás kéne hozzá, egyszerűen csak egy forgó kapcsolót kezelnek, mint általában a többi a kormányon, pl fékerő-szabályzás. Ők érzik, hogy lejjebb vagy feljebb kéne állítani a szárnyat, sokszor kérnek is szárny állítást, mikor kimennek a boxba.
-
D@ni88
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
azért ezt nem mondanám...
mivel év elején jó volt, majd aláadták az újabb fejlesztéseket, amik nem feküdtek neki, majd amikor visszacserélték, akkor azért elég szépen ment, legalábbis a korábbiakhoz képest
szval jót akartak de rosszul sült el ennyi.
máshol is volt már olyan hogy rosz irányba indult meg a fejlesztés...
Lásd quick nick vs kubica... pedig mind a 2 gyors pilóta...
csak kubicának jobban bejött az idei kocside jön majd a téli szezon ahol majd szinte egész végig kocsikázik állítgatja a kocsit meg minden.
szal majd csak hasznáraválik, megismeri a kocsit, mert hát tudjuk hogy beállítani nem nagyon tudja, de ha bevan akkor megy vele rendesen
az a best of kimi videó meg pff, jóhogy össze tudják válogatni... mutogatják az angol futamos pördülését
de azt nem mutatják hogy körönként száradó pályán 7tizedeket adott a sötétkocsis úriembernek
meg azt se hogy spa-i rajtot, és az azt követő 50kört, csak az utolsó 2ből csípték ki a szenvedést amikor mindenki csak üresbe ment... -
AMD Power
titán
Räikkönen 3 ezer, Sutil 74 eurót keres kilométerenként!
Kimi ebben az évben nem érdemelte meg ezt a pénzt....
-
Mezcal
addikt
[link]
Best of Kimi Raikkönen 2008 -
Markgx10
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Bezzeg akkor súlyos dollármilliókért, hogy vigyorgott, ez a szánalmas.... Igazából, nem is tudok mit írni, olyan indulatos vagyok ilyenkor, hihetetlen szerencséje van, hogy a Formula-1 közönsége kulturált, békés emberek gyülekezete, ha ezt egy focicsapat tagjaként tenné elég komoly gondban lenne most. Kb 40 kitiltást érő szót moderáltam most magamban, az ilyet szimpla árulásnak hívják...
-
Motion_Blur
félisten
válasz
üzenetére
Mekkora egy gyökér ez az ember.. ilyen szinten azért tudnia kellene, hogy ez nagyon égő. Inkább legyen hálás, hogy 2. számú pilótaként a Ferrarinál versenyezhetett. Most meg egy rakás kakiban görcsöl az utolsó helyek környékén. Szánalmas. Mennyire megkeseredett lehet az ilyen ember...
-
törölt tag
válasz
brownus
üzenetére
Montoya kár hogy elment..vagy legalább is én sajnálom, egyfelől jó autóversenyző volt, másfelől volt íze annak hogy itt volt....ami pl. Barrichello, a Jordan és Ford-s éveit leszámítva nem igen mondhat el magáról...nagyon belehajolt az igába, most meg ez a Barrichello könyvben pakolna ki a ferraris időszakáról, számomra nem frankó.
Na de szal Montoya elment, nem tökölt szériát váltani.

-
brownus
veterán
válasz
üzenetére
de sztem erről nem a másik tehet... ezt egy szóval se említettem.
most barichello jutott eszembe aki szintén lehetett volna vb misi mellett. schumacher 3x, barrichello 2x inkább 4x és 1x misi javára
és ott van kimi aki 2003ban 1-2 ponttal maradt le schumi mögött. (#&@ mekláren...)
montoya-nak se jött össze úgy ahogy szerette volna.
tegyük fel marad még egy évet
megnéztem volna ahogy gyilkolják egymást hamiltonnal
-
törölt tag
válasz
brownus
üzenetére
...és hány ilyen helyzetben lévő versenyző van..rossz igazolásokkal, rosszul sikerült belépővel...vagy sok sok igérettel stb, ezzel-azzal ott marad egy rossz technikánál.
Valamikor Button is hitt ebben a szerződésben, hogy az autó jó lesz, és voltak jelei is lényegében..de erre az évre valszeg nem számított ő sem.Azt is elhiszem, hogy valahol bent rossz érzés lehet, hogy a másik pedig beleül a jóba...hozzáteszem a szerződés pillanatában az még nem volt ennyire jó, de induló autónak persze hogy sirály. de sztem erről nem a másik tehet...ha Button-t bekínálták volna, akkor habozás nélkül leszerződött volna, és bárki más is....de tuti nem utasította volna vissza senki azzal, hogy ő egy gyengébb autóban akar kezdeni, mert abban milyen jól lehet tanulni...
...ez egy ilyen helyzet sajnos, és amíg Hamilton nem áll neki lebecsülni button Honda-s teljesítményét, addig nem feltétlen kellene ezt megtenni vele.
de annyira nem nagy dolog, tény hogy Button jobb autót érdemelne, és talán jövőre meg is kapja..remélem.
-
glutamin
őstag
válasz
Dragbajnok
üzenetére
Nekem a 2007-es szezon után úgy tűnt, hogy idén nagyobb lelkesedéssel versenyzett. Lett is pár győzelem belőle.
-
brownus
veterán
válasz
üzenetére
őt most nem sikerült elverni
ha a számokat nézzük akkor kuss a neve gombosnak...magamból kiindulva, én nehezen/nehezebben tudnám felgolgozni azt, hogy tudom mire vagyok képes de itt szopok évek óta egy szar autóban, erre jön egy zöldfülű és rögtön a top3 vb pilóta között van...
pl. mi lett volna ha gombos ott marad a w. bmw-nél? és a szétválás után a sauber bmw-hez ment volna (sry, sok a "ha" de miért ne
)
akkor lenne egy kubica-button páros? lehet még több pontot raboltak volna hamiltontól és ferkásoktól is. lehet egy másik idősíkban button már vb, hamilton meg tavaly nyerte meg, kimi meg beszopta mindkétszer
sry kimi 
-
wildrain
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
K, mint KERS. Igaz, hogy még csak a helye van meg...

-
törölt tag
válasz
brownus
üzenetére
szerintem ez a kijelentés elég meredek volt töle az idei évének fényében, szerintetek van rá elfogadható magyarázat.
Amit egyébként én el is fogadok....mert valóban lehet.De az elsődleges, elverni a csapattársat...és akkor, ha az adott technikai feltételek között nincs aki jobban teljesítsen, akkor lehet nagyokat mondani.
Most gondolj bele, Hamilton-nak ez a második éve..és az F1-s pályafutása első két futamát leszámítva (ahol mindkétszer a csapattársa mögött ért célba), nem volt senki aki a tabella-n több pontot szerzett volna nála az adott kocsival...azaz az eddig teljesített 36 futamból 34-n, meg ugye mindkét évben sanszos volt a vb-re.
Ezért nehezen nehezen kikezdhető az ő pozíciója.....és persze ezt is be lehet támadni, olyanokkal, hogy Alonso-t elnyomták, meg Kovalainen gyenge...de egyfelől nem indokolja semmi, hogy 2× bajnokot elnyomjanak, valmint a McLaren sok-sok évre visszatekintve sem szerződtetett le 'gyenge' versenyzőt.
Tehát a minimum lenne, hogy alá legyen támasztva bármiféle elképzelés.

-
!Overdose!
őstag
válasz
üzenetére
Igenám, de mivel ezt az évet teljesen feladták és ahogy Button is mondta, hogy mindenféle hülyeséggel próbálkoztak, hogy az autó jobb legyen és gondolom más-más dolgokkal próbálkoztak, mint Barichellóék, ezért az idei év nagyon nem fair összehasonlításra.
Ráadásul amikor Barichello dobogós lett Silverstone-ban, akkor egyszerre hívták ki őket gumiért és Button volt hátul és meg kellett várnia Barichello kerékcseréjét. Ugye ezek után Barichello mindenkinél gyorsabb volt a pályán valami nagyon sok másodperccel, csak Button volt még nála is gyorsabb 2 vagy 4 másodperccel, de két körrel később valaki kicsúszott Button előtt és úgy jött vissza a fűről, hogy nem nézett körül és emiatt esett ki Button. Ergo Angliában Button lett volna a dobogón vagy legrosszabb esetben ő is!
De teljesen mindegy, zárjuk le a témát és beszéljünk inkább Hamiltonról!

-
-
törölt tag
válasz
brownus
üzenetére

Meg még..szvsz persze, listán Button-t sem igazolja a teljesítménye, idézek az Interlagos-i formabontóból:
"..A Hondánál valóban érdekes a szituáció, mert a korán kívül semmilyen racionális érv nem indokolja, hogy Rubens-t küldjék el, és azért lássuk be, hogy még ő sem egy aggastyán. Aláírom, hogy a vérfrissítés olykor jót tesz egy csapatnak, de a szememben meglehetősen visszás lenne, ha azt a versenyzőt tennék lapátra, aki a Honda 14 pontjából 11-et szerzett, és 10:8-ra az időmérőkön is lenyomta a csapattársát.."
Itt ugye Rubens vs. Button éves mutatása a lényeg. Button-t én is csípem, de ebben az éves sommázásban inkább a csöndben maradás lett volna a jó választás a hangzatos: 'McLaren-ben én is bajnok lennék' helyett.
...hisz az alap cél a csapattárs legyőzése, ...ami az ő esetében a fentieket nézve a legrózsaszínebb szeművegben sem fest másként mint büdös nagy vereségként.
..szal őt mindenképpen kivenném. -
LOTR
addikt
ha jól emlékszem max 6mm-t mozoghat a szárny (ugye?), ha 2x lehet körönként állítani, akkor a kanyargós szakaszra beállítják a nagyobb leszorító erőt, a gyorsabb, egyenesebb szakaszra, meg a kisebbet
itt nem látom értelmét, hogy ne lehetne 2db előre beállított fokozat közül válogatni, persze ezt a két fokozatot pilótának kell álogatni, nem pedig automatikus - kb így tudom elképzelni -
törölt tag
válasz
brownus
üzenetére
Ezen az alapon a tavalyi Kimi féle vb Ferrari-ra is áll a lista gondolom.

...egyébként Alonso-t én is rátenném, ...meg talán Kimi-t és Massa-t, a többiek még nem álltak a vb cím esélyének 'árnyékában' így nem rizikóznám meg.
...de végiggondoilva mennyi előzést kívánt meg ez az év ettől az autótól, így még is csak Alonso-t nevezném egyedüliként.
Sztem hajtásban/brusztolásban és odatevésben versenyről versenyre egyedül Alonso az aki kitekerte volna...meg pontszámban talán többet is, mert Hamilton többször is rendesen megnehezítette a saját dolgát. -
glutamin
őstag
Ha lenne mondjuk 3-4 előre beállított profil, amik között gomnyomással lehetne kapcsolgatni, akkor azt biztosan sűrűn alkalmaznák. De mondjuk Cart-ban ha jól emlékszem a sebességváltóhoz közelk oldalt volt pár karocska amivel manuálisan kellett állítgatni a szárnyakat. Na az ilyen megoldást biztosan nem lehetne körönbelül többször állítgatni.
-
glutamin
őstag
Erre azért kiváncsi leszek, hogy smint valósítják meg. Autómata szárnyállítást engedélyezett lesz? PL. elézés gomb és leveszi az ellenállást.
Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ő volt a legjobb az abszolút kezdők között heavy rain-ben! Kell! ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)