Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
"Nekem meg a winek története óta nem volt annyi Avast nélkül sem, pedig járok tiltott vizeken is."
Végül is igazad van. Elgondolkoztam, 67 éve nem volt balesetem, egy autó sem ütött el. Minek nézzek szét a járdáról lelépve? Miért tartsam be a közlekedési szabályokat? Csak lassítana, mostantól kezdve nyílegyenesen, mindenen átgázolva fogok közlekedni. Mit nekem közlekedési szabályok! 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming RX 7900XTX 24GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Végül is igazad van. Elgondolkoztam, 67 éve nem volt balesetem, egy autó sem ütött el. Minek nézzek szét a járdáról lelépve? Miért tartsam be a közlekedési szabályokat? Csak lassítana, mostantól kezdve nyílegyenesen, mindenen átgázolva fogok közlekedni. Mit nekem közlekedési szabályok!