Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cs1csó

titán

válasz TRob1 #3132 üzenetére

EZT pontosan én sem értem, megmondom őszintén a foobar - maga az egész program koncepciója miatt - kb. ugyanúgy néz ki mint 10 éve. Úgyhogy én sem értem mi az ami bezavar(hat)

Amúgy ez a mindig beta-t használni szerintem is megosztó, el is mondom miért:
    (sajnos az utóbbi időkben már ez is csak elmélet alapként tartható meg és inkább neked van igazad de azért leírom)
    - a beta verziókban általában javítják ami a stabilban hiba és emiatt tényleg jobb a beta. DE itt jön a probléma mivel beta ezért lehet benne olyan ÚJ probléma ami pont a javítások stb. miatt jött létre ami mondjuk teljes összeomlást okoz. TEHÁT a beta-ban javítják a kisebb bugokat de akár ezen javítás következtében előjöhet olyan hiba ami teljesen használhatatlanná teszi programot akár adatvesztéshez is vezethet stb.

Sajnos mostanában már az sem jelent semmit hogy egy program "stabil" "whql" minősítéssel jön ki mert ugyanúgy kardinális problémák vannak vele.
    Legjobb példa erre az nVidia driverek itt egy kép ami mindent megmutat:

Az elmúlt 3 évben 2db beta driver jött ki a többi mind whql minősítéssel de messze nem voltak azok a kedvencem az volt mikor a VGA-mat mint egy USB-s eszközt - pendrive-ot - eltávolíthatónak mutatott a tálcaikonon.
    Nem vagyok szívbajos úgyhogy rákattintottam :DDD annyi történt, hogy egy pillanatra fekete lett a képernyő majd visszaállt rendese, ennyi.

Új hozzászólás Aktív témák