Hirdetés
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Házimozi belépő szinten
- AMD FX
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- 3D nyomtatás
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
EZT pontosan én sem értem, megmondom őszintén a foobar - maga az egész program koncepciója miatt - kb. ugyanúgy néz ki mint 10 éve. Úgyhogy én sem értem mi az ami bezavar(hat)
Amúgy ez a mindig beta-t használni szerintem is megosztó, el is mondom miért:
(sajnos az utóbbi időkben már ez is csak elmélet alapként tartható meg és inkább neked van igazad de azért leírom)
- a beta verziókban általában javítják ami a stabilban hiba és emiatt tényleg jobb a beta. DE itt jön a probléma mivel beta ezért lehet benne olyan ÚJ probléma ami pont a javítások stb. miatt jött létre ami mondjuk teljes összeomlást okoz. TEHÁT a beta-ban javítják a kisebb bugokat de akár ezen javítás következtében előjöhet olyan hiba ami teljesen használhatatlanná teszi programot akár adatvesztéshez is vezethet stb.Sajnos mostanában már az sem jelent semmit hogy egy program "stabil" "whql" minősítéssel jön ki mert ugyanúgy kardinális problémák vannak vele.
Legjobb példa erre az nVidia driverek itt egy kép ami mindent megmutat:Az elmúlt 3 évben 2db beta driver jött ki a többi mind whql minősítéssel de messze nem voltak azok a kedvencem az volt mikor a VGA-mat mint egy USB-s eszközt - pendrive-ot - eltávolíthatónak mutatott a tálcaikonon.
Nem vagyok szívbajos úgyhogy rákattintottam
annyi történt, hogy egy pillanatra fekete lett a képernyő majd visszaállt rendese, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Battlefield 6
- Jogász topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Autós topik
- iPhone topik
- Totális káosz a gyártók 12V-2x6 tápkonnektorhoz való hozzáállása
- Netfone
- További aktív témák...
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
annyi történt, hogy egy pillanatra fekete lett a képernyő majd visszaállt rendese, ennyi.