Hirdetés
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Apple asztali gépek
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Nem akarja elereszteni az NVIDIA N1-et a pletykagyár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
underdark
üzenetére
Üdv, én a last.fm-et használom információs forrásnak, az csinál egy mappát, amin belül van egy artist és egy albums mappa, amik tartalmazzák a last.fm-ről lehúzott adatokat xml formában (lfml - kiterjesztés
). Szerintem azt meg tudod csinálni, hogy beállítod azt, utána az alapján tudod szerkeszteni a fájlokat, ha megvan a forma, magad is szerkesztheted. A fájlok tartalmaznak egy timestamp értéket a legutolsó szinkronizációról, szerintem azt átírva egy későbbi értékre, nem fog újra szinkronizálni (bár valószínűleg elég, ha kiveszed a szervereket a beállításokból).Nem teszteltem a dolgot, de szerintem működőképes a dolog.
szerk: a szóban forgó mappa portable esetén a <telepítés helye>\lastfm , rendes telepítés esetén az %appdata%\foobar2000\lastfm
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brawl Stars
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Formula-1
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
). Szerintem azt meg tudod csinálni, hogy beállítod azt, utána az alapján tudod szerkeszteni a fájlokat, ha megvan a forma, magad is szerkesztheted. A fájlok tartalmaznak egy timestamp értéket a legutolsó szinkronizációról, szerintem azt átírva egy későbbi értékre, nem fog újra szinkronizálni (bár valószínűleg elég, ha kiveszed a szervereket a beállításokból).