- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- Ilyen beviteli eszközről álmodnak a digitális művészek
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Kicsit megcsömörlöttem az FS hülyeségeitől. Sokat google-ztam, miért nincs a 777-esen panel. Az már kiderült, hogy nem én vagyok a hülye, vagy ha igen, nem egyedül.
Kb. ötven fórumot elolvastam, nem tudom, hány repülőt, panelt, kiegészítőt, gauge-ot letöltöttem, az összes readme-t megnéztem, panel.cfg meg aircraft.cfg fájlt átírtam, szükséges fájlokat a Gauge mappába másoltam, hiányzó .dll fájlt pótoltam. Részeredményeket ugyan sikerült elérnem, 2D-s panel már van, de virtual cockpit nincs, vagy rusnya, vagy hiányos.
Egyik nap hajnali negyed négyig küzdöttem vele, és persze azóta is foglalkoztam az üggyel, hiába.
Igazából nem értem, hogy süllyedhet ilyen mélyre az MS, hogy egy megveszekedett repülőt nem lehet tisztességesen feltelepíteni úgy, hogy működjön is.
Csak keressetek rá, hány fórum foglalkozik a problémával: http://www.google.hu/search?q=777+fsx+virtual+cockpit
Még Youtube-oldalon is magyarázzák a mikéntjét, természetesen mindhiába. Úgyhogy csak az vágjon bele a 777-es telepítésébe, akinek megvan hozzá az idegrendszere. Utána viszont magyarázza el, hogy csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Eladó SAMSUNG Galaxy TAB S Ultra + SAMSUNG billentyűzet
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Honor Magic 7 Lite 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- NEC MultiSync V422 42" Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- HP Thunderbolt 4 kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest