Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen joysticket vegyek?
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Kicsit megcsömörlöttem az FS hülyeségeitől. Sokat google-ztam, miért nincs a 777-esen panel. Az már kiderült, hogy nem én vagyok a hülye, vagy ha igen, nem egyedül.
Kb. ötven fórumot elolvastam, nem tudom, hány repülőt, panelt, kiegészítőt, gauge-ot letöltöttem, az összes readme-t megnéztem, panel.cfg meg aircraft.cfg fájlt átírtam, szükséges fájlokat a Gauge mappába másoltam, hiányzó .dll fájlt pótoltam. Részeredményeket ugyan sikerült elérnem, 2D-s panel már van, de virtual cockpit nincs, vagy rusnya, vagy hiányos.
Egyik nap hajnali negyed négyig küzdöttem vele, és persze azóta is foglalkoztam az üggyel, hiába.
Igazából nem értem, hogy süllyedhet ilyen mélyre az MS, hogy egy megveszekedett repülőt nem lehet tisztességesen feltelepíteni úgy, hogy működjön is.
Csak keressetek rá, hány fórum foglalkozik a problémával: http://www.google.hu/search?q=777+fsx+virtual+cockpit
Még Youtube-oldalon is magyarázzák a mikéntjét, természetesen mindhiába. Úgyhogy csak az vágjon bele a 777-es telepítésébe, akinek megvan hozzá az idegrendszere. Utána viszont magyarázza el, hogy csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia RTX 5000 széria
- ROG Zephyrus G14 GA401QC 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3050 16GB 500GB NVMe ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Akku: 98%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- HP Victus 16 - 16.1"FHD 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - Win11 -RTX 4050 - 1,5 év gari - MAGYAR
- 4db keveset futott 12TB-s HDD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest