Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colos1
őstag
"Kezdjünk szívótér nyomást is magyarázni, meg egyebeket?"
Igen, engem ez érdekelne a legjobban, csak hogy egyáltalán tudjam, hogy pontosan mi ez. Ezt amúgy nem tudtam, de most repülés közben figyelgettem, és úgy következtettem ki, hogy a throttle kar a szívótér nyomást változtatja, a prop RPM meg a motor fordulatát. Most néztem, vízszintes repülésnél a sebesség szempontjáéból tökmindegy, hogy a throttle 70 vagy 100% -on van. Emelkedéskor már nem
Gondolom a szívótér nyomása egyenes arányban áll a hengerbe kerülő üzemanyag mennyiséggel, így a motor nyomatékával, és hőterhelésével. A prop RPM meg egy klasszikus gázkar, amivel a fordulatszámot lehet változtatni, illetve ha olyan a gép, akkor változik az állásszög is 
Amúgy jó a leírás, 2 év után az FSX -ben lévő P51 -el tudtam repülni 20km -t anélkül, hogy elkezdett volna döglődni a motor
Viszont még mindig nem értem azt a gépet, mert amit letöltöttem hozzá, azzal nincs ilyen gond
Ahhoz amúgy van egy 71 oldalas PDF dokumentáció, de mindig legyintettem, hogy minek túlbonyolítani...most már tudom. Megyek, repülök is egy kört 
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VGA kibeszélő offtopik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Starlink
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570 4K+ OLED Touch / i7-12800H 14C / 16-32G / 512G / RTX A2000 8G / IR FPR WS
- Dell Precision 7560 FHD / i7-11850H / 32G / 512G G4 / RTX A4000 8G / SCR WS tervező
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB /Független/Hibátlan/Új állapot/Számlával!/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gondolom a szívótér nyomása egyenes arányban áll a hengerbe kerülő üzemanyag mennyiséggel, így a motor nyomatékával, és hőterhelésével. A prop RPM meg egy klasszikus gázkar, amivel a fordulatszámot lehet változtatni, illetve ha olyan a gép, akkor változik az állásszög is
Viszont még mindig nem értem azt a gépet, mert amit letöltöttem hozzá, azzal nincs ilyen gond
Ahhoz amúgy van egy 71 oldalas PDF dokumentáció, de mindig legyintettem, hogy minek túlbonyolítani...most már tudom. Megyek, repülök is egy kört