Hirdetés
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Géjza
őstag
Kicsit upgradeltem a gépet. Új vga került a masinába: 5850 helyett GTX570. Nem gondoltam volna, de nagyon masszív a változás. Kimaxolt 5850-nel (915MHz/4500MHz, 5870 szintje, ha nem felette) volt ügye a korábbi schipholos képen 13 fps-em szárnynézetben. 570-nel alapórajeleken ugyanott 22 van. Majdnem duplája. Pilótafülkében felszállás közben ugyanitt 18-20 fps-em volt, ezzel 30-35. Elég szépen folyik a gáma, gyönyörű.
Nem számítottam ekkora előrelépésre a kártyától, de kellemes meglepetés lett az, amit nyújt
Csak a cpu számít teória picit megdőlni látszik nálam (mondjuk erős vas is van alatta).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox One
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Robotporszívók
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem számítottam ekkora előrelépésre a kártyától, de kellemes meglepetés lett az, amit nyújt
Csak a cpu számít teória picit megdőlni látszik nálam (mondjuk erős vas is van alatta).